- 19 Ağustos 2019
- 121
- 195
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani o evlenmeden önce hiç mi anlamadın diye soruyoruz ya, işte bu onlardan.ailemle arami bozacaksin dedi ben ailesine hiç bir şey dememişti
Birbirinizi çok yıpratmışsınız. Siz özür dileyip durdukça o hep kaçış modunda olacak. Az geri durun. Onu bir yerlerde bekliyor havası vermeyin. Hayatınıza devam ettiğinizi düşünsün. Zaten yeterince özür dilemişsiniz. Keyfi bilir.2 yıla yaklaşan bir ilişkim var farkli şehirlerdeyiz. Bu yaz söz yapacaktık virüs nedeniyle erteledik.Artık başlayalım eşyalara diyordu bir yerden. Aileside çok istiyordu ben şuanda çalışmıyorum uni mezunuyum ve çok kotu psikolojim bozuldu artık işsizlikten bu beni düşündürüyordu. Artık birşeyler yapalim diye üstüme geldi son zamanlarda aileside baski yapiyordu. Sürekli kavgalar çıkiyordu maalesef bende çok ağır konuşuyorum çunku ofkelenince gözüm görmüyor hiç bir şeyi. Ben al demedim ama bak şimdiden diyor. Annemde daha tanışmadık bunları o zaman gelince konuşuruz diyordu. Derken derken birikti herşey bir gün abisi yengesi var onlara gitti bir yere gittiği zaman beni çok sormaz. bende bir yere gittiğinde beni unutuyorsun dedim yine kavga etmeye başladık ailemle arami bozacaksin dedi ben ailesine hiç bir şey dememiştim. Kendisine kiziyordum artık ağrima gitti ve ayrilalim bitsin dedim hayir dedi mesajlar attı konuşmadım bir kac gün. Sonra barışıyoruz zannederken denedim ama soğuttun kendinden birikmiş hersey zamana birakalim dedi. 3 haftadir ayriyiz bu süreçte hatami telafi etmek için özür diledim telefonda ağladim yapamadigimi soyledim uzunca bir mesaj da attım. ama geri adım atmadi herşeyin suçlusu ben oldum. Çok ağır konuşuyorsun ve erkekliğime laf ediyorsun barişsak yine ayni olacak zamana birakalim dedi... En sonunda Bende sevseydin bu kadar gurur yapmazdin dönerdin dedim. Bak yine aynisin dedi güvenin yok dedi susuyorum ben iyi değilim dedi. Ne yapmalıyım bundan sonra geri mi durmaliyim yoksa gönlünümü almaliyim biraz uzun oldu kusura bakmayın
Açıkçası bana da öyle geldi. Adam almayacaksak bile bak en azından demişAdama niye çemkiriyor peki bunun için ? Normalde evlenmeye gönlü olmayandan dertlenilir burada? Konu sahibi hatalı sanki ya
O zaman bi süre sizde kendinize zaman tanıyın. Sinir krizleri ile bir yere varilmaz. Ekonomik özgürlüğü ele alana kadar uzak durun bu işten. Belli ki bu durum sizi oldukça agresif hale getirmiş. O da ilişkiyi yıpratmışEvet o konuda hatalıyım sonradan anlıyorum öfke problemim var kendimi değersiz hissettiğim zaman çok ağır konuşuyorum umuyorum ki öyle olur teşekkür ederim.
Aslında o kadar sık boğaz etmem ama hergun beni soran insan bir yere gittiği zaman sen nasılsın bile demiyor sadece kendini anlatıyor. bu hep bu şekilde olunca artık patladım yoksa hatta zaman geçirsin diye kisa kisa yazarım vaktini almamak için.
Derken derken birikti herşey bir gün abisi yengesi var onlara gitti bir yere gittiği zaman beni çok sormaz. bende bir yere gittiğinde beni unutuyorsun dedim yine kavga etmeye başladık ailemle arami bozacaksin dedi ben ailesine hiç bir şey dememiştim.
Sinir krizi geçirmek sizin için bu kadar sıradan ve kolaysa , erkek arkadaşınız doğru bir karar almış gibi görünüyor. İşsizlik kendinize olan saygınızı ve özgüveninizi alıp götürmüş. Erkek arkadaşınızda farkında , üzgünüm barışsanız da uzun vadeli bir gelişme olmayacak gibi...Bazi söyledikleriyle yaptiklari çelişiyordu mesela bana yorgunum diyor uykusu geliyor ama bir yere gideceği zaman uykusuz gidebiliyordu bunun gibi örnek. benim hatam öfkeyle halletmeye çalışmaktı kendimi değersiz görünce sinir krizi geçirebiliyorum bu ayrica bu aralar sürekli evde durmamdan da kaynakli olabilir
2 yıla yaklaşan bir ilişkim var farkli şehirlerdeyiz. Bu yaz söz yapacaktık virüs nedeniyle erteledik.Artık başlayalım eşyalara diyordu bir yerden. Aileside çok istiyordu ben şuanda çalışmıyorum uni mezunuyum ve çok kotu psikolojim bozuldu artık işsizlikten bu beni düşündürüyordu. Artık birşeyler yapalim diye üstüme geldi son zamanlarda aileside baski yapiyordu. Sürekli kavgalar çıkiyordu maalesef bende çok ağır konuşuyorum çunku ofkelenince gözüm görmüyor hiç bir şeyi. Ben al demedim ama bak şimdiden diyor. Annemde daha tanışmadık bunları o zaman gelince konuşuruz diyordu. Derken derken birikti herşey bir gün abisi yengesi var onlara gitti bir yere gittiği zaman beni çok sormaz. bende bir yere gittiğinde beni unutuyorsun dedim yine kavga etmeye başladık ailemle arami bozacaksin dedi ben ailesine hiç bir şey dememiştim. Kendisine kiziyordum artık ağrima gitti ve ayrilalim bitsin dedim hayir dedi mesajlar attı konuşmadım bir kac gün. Sonra barışıyoruz zannederken denedim ama soğuttun kendinden birikmiş hersey zamana birakalim dedi. 3 haftadir ayriyiz bu süreçte hatami telafi etmek için özür diledim telefonda ağladim yapamadigimi soyledim uzunca bir mesaj da attım. ama geri adım atmadi herşeyin suçlusu ben oldum. Çok ağır konuşuyorsun ve erkekliğime laf ediyorsun barişsak yine ayni olacak zamana birakalim dedi... En sonunda Bende sevseydin bu kadar gurur yapmazdin dönerdin dedim. Bak yine aynisin dedi güvenin yok dedi susuyorum ben iyi değilim dedi. Ne yapmalıyım bundan sonra geri mi durmaliyim yoksa gönlünümü almaliyim biraz uzun oldu kusura bakmayın
Ailemde bunu söylemek istedi aslinda zorlanirim diye o yüzden biraz geri duruyordu yumuşamisti ama tanişinca esyalara bakarsin zaten ayri sehirlerdesiniz ordan bakman mantikli diyordu. Erkek arkadaşim da en son yüzüme vurdu annen de istemiyodu zaten diye. Ve evlilik inancim kalmadi dediDaha söz bile olmamışken eşya almak da neyin nesi? İşe girip ekonomik özgürlüğünüzü kazanmadan bu işlere girmeyin bence.
"erkekliğime laf ediyorsun..." ne erkeklikmiş arkadaş,bulunmaz hint kumaşı sanki. Bence kendinizi geri çekin.
Kusura bakma ama hak etmisdin adamin erkeligine laf etmissin adam ciddi olarak gelmis sana esya falan bakalim sende herseyi tepmissin geri2 yıla yaklaşan bir ilişkim var farkli şehirlerdeyiz. Bu yaz söz yapacaktık virüs nedeniyle erteledik.Artık başlayalım eşyalara diyordu bir yerden. Aileside çok istiyordu ben şuanda çalışmıyorum uni mezunuyum ve çok kotu psikolojim bozuldu artık işsizlikten bu beni düşündürüyordu. Artık birşeyler yapalim diye üstüme geldi son zamanlarda aileside baski yapiyordu. Sürekli kavgalar çıkiyordu maalesef bende çok ağır konuşuyorum çunku ofkelenince gözüm görmüyor hiç bir şeyi. Ben al demedim ama bak şimdiden diyor. Annemde daha tanışmadık bunları o zaman gelince konuşuruz diyordu. Derken derken birikti herşey bir gün abisi yengesi var onlara gitti bir yere gittiği zaman beni çok sormaz. bende bir yere gittiğinde beni unutuyorsun dedim yine kavga etmeye başladık ailemle arami bozacaksin dedi ben ailesine hiç bir şey dememiştim. Kendisine kiziyordum artık ağrima gitti ve ayrilalim bitsin dedim hayir dedi mesajlar attı konuşmadım bir kac gün. Sonra barışıyoruz zannederken denedim ama soğuttun kendinden birikmiş hersey zamana birakalim dedi. 3 haftadir ayriyiz bu süreçte hatami telafi etmek için özür diledim telefonda ağladim yapamadigimi soyledim uzunca bir mesaj da attım. ama geri adım atmadi herşeyin suçlusu ben oldum. Çok ağır konuşuyorsun ve erkekliğime laf ediyorsun barişsak yine ayni olacak zamana birakalim dedi... En sonunda Bende sevseydin bu kadar gurur yapmazdin dönerdin dedim. Bak yine aynisin dedi güvenin yok dedi susuyorum ben iyi değilim dedi. Ne yapmalıyım bundan sonra geri mi durmaliyim yoksa gönlünümü almaliyim biraz uzun oldu kusura bakmayın
Siz neden calismiyorsunuz? Sanki issiz gucsuz olmaninacisini sdamdan cikarmissiniz2 yıla yaklaşan bir ilişkim var farkli şehirlerdeyiz. Bu yaz söz yapacaktık virüs nedeniyle erteledik.Artık başlayalım eşyalara diyordu bir yerden. Aileside çok istiyordu ben şuanda çalışmıyorum uni mezunuyum ve çok kotu psikolojim bozuldu artık işsizlikten bu beni düşündürüyordu. Artık birşeyler yapalim diye üstüme geldi son zamanlarda aileside baski yapiyordu. Sürekli kavgalar çıkiyordu maalesef bende çok ağır konuşuyorum çunku ofkelenince gözüm görmüyor hiç bir şeyi. Ben al demedim ama bak şimdiden diyor. Annemde daha tanışmadık bunları o zaman gelince konuşuruz diyordu. Derken derken birikti herşey bir gün abisi yengesi var onlara gitti bir yere gittiği zaman beni çok sormaz. bende bir yere gittiğinde beni unutuyorsun dedim yine kavga etmeye başladık ailemle arami bozacaksin dedi ben ailesine hiç bir şey dememiştim. Kendisine kiziyordum artık ağrima gitti ve ayrilalim bitsin dedim hayir dedi mesajlar attı konuşmadım bir kac gün. Sonra barışıyoruz zannederken denedim ama soğuttun kendinden birikmiş hersey zamana birakalim dedi. 3 haftadir ayriyiz bu süreçte hatami telafi etmek için özür diledim telefonda ağladim yapamadigimi soyledim uzunca bir mesaj da attım. ama geri adım atmadi herşeyin suçlusu ben oldum. Çok ağır konuşuyorsun ve erkekliğime laf ediyorsun barişsak yine ayni olacak zamana birakalim dedi... En sonunda Bende sevseydin bu kadar gurur yapmazdin dönerdin dedim. Bak yine aynisin dedi güvenin yok dedi susuyorum ben iyi değilim dedi. Ne yapmalıyım bundan sonra geri mi durmaliyim yoksa gönlünümü almaliyim biraz uzun oldu kusura bakmayın
Düşsenmi acaba cocugun yakasindan ha yavrucum erkekler her zaman zor olani sever sen küfürü basip basip özür dilersen zekanda süphe eder ben 10 yillik evlilimde sunu gördum kosmican pesinden canin yansada özlesende kosmican sen birde sevgiliydin zaten kismetse olur kismet degilse zorlama2 yıla yaklaşan bir ilişkim var farkli şehirlerdeyiz. Bu yaz söz yapacaktık virüs nedeniyle erteledik.Artık başlayalım eşyalara diyordu bir yerden. Aileside çok istiyordu ben şuanda çalışmıyorum uni mezunuyum ve çok kotu psikolojim bozuldu artık işsizlikten bu beni düşündürüyordu. Artık birşeyler yapalim diye üstüme geldi son zamanlarda aileside baski yapiyordu. Sürekli kavgalar çıkiyordu maalesef bende çok ağır konuşuyorum çunku ofkelenince gözüm görmüyor hiç bir şeyi. Ben al demedim ama bak şimdiden diyor. Annemde daha tanışmadık bunları o zaman gelince konuşuruz diyordu. Derken derken birikti herşey bir gün abisi yengesi var onlara gitti bir yere gittiği zaman beni çok sormaz. bende bir yere gittiğinde beni unutuyorsun dedim yine kavga etmeye başladık ailemle arami bozacaksin dedi ben ailesine hiç bir şey dememiştim. Kendisine kiziyordum artık ağrima gitti ve ayrilalim bitsin dedim hayir dedi mesajlar attı konuşmadım bir kac gün. Sonra barışıyoruz zannederken denedim ama soğuttun kendinden birikmiş hersey zamana birakalim dedi. 3 haftadir ayriyiz bu süreçte hatami telafi etmek için özür diledim telefonda ağladim yapamadigimi soyledim uzunca bir mesaj da attım. ama geri adım atmadi herşeyin suçlusu ben oldum. Çok ağır konuşuyorsun ve erkekliğime laf ediyorsun barişsak yine ayni olacak zamana birakalim dedi... En sonunda Bende sevseydin bu kadar gurur yapmazdin dönerdin dedim. Bak yine aynisin dedi güvenin yok dedi susuyorum ben iyi değilim dedi. Ne yapmalıyım bundan sonra geri mi durmaliyim yoksa gönlünümü almaliyim biraz uzun oldu kusura bakmayın
Ağzımdan küfür hiç çıkmaz ama kırıcı konuştum bu konuda hatalıyım evet daha iyi bir şekilde sorunları anlatabilirdim değersiz hissedince ağzima geleni söylüyorum sonra pişman ben oluyorum. Teşekkür ederim tavsiyenizi dikkate alacagimDüşsenmi acaba cocugun yakasindan ha yavrucum erkekler her zaman zor olani sever sen küfürü basip basip özür dilersen zekanda süphe eder ben 10 yillik evlilimde sunu gördum kosmican pesinden canin yansada özlesende kosmican sen birde sevgiliydin zaten kismetse olur kismet degilse zorlama
Hayır yazmıyor o da bende..barıştınız mı ?
Sinirimi çikarmadim kendimi değersiz hissettirdi zaten birikmişti. son sözüyle kendimi diş kapinin dış mandali gibi hissettim bitsin o zaman dedim arani bozuyorsam ailenle. beni tanıyamamissin dedim.. evet hatami biliyorum çok aşiri öfkelendim yapmamam gerekiyordu ne olursa olsunben okurken pişman oldum... azıcık kendinizi tutsanız, şu pişmanlıklarınızı, sinirinizi başkalarından çıkarmasanız oluyor değil mi?! yazık.. üzüldüm gerçekten.
Belkide sevgiliniz size bu şekilde hissettirdiği için öyle davranmışsınızdır. Bazen karşı tarafın sizi değersiz hissettirmesi değişmesi sizide buhrana sürükler ve asileşirsiniz bu sinirinizi , öfkenizi buna veriyorum tam olayı bilmediğim için değerlendiremiyorum tam.
Bi kere biten şey biter bana göre sizde bitirmişken zaman verin kendinize bi kaç ay toparlayın kendinizi zaten herşey olacağına varır ama ben çok bir düzelme olacağını sanmıyorum birbirinize böyle hissettirdiğiniz taktirde enerjinizde aynı olacaktır ve aynı şeyleri yaşayacaksınızdır.
Deneyimledim ve çevremdende gözlemledim hepsi düzelir umuduyla dağıldı . Başta kaybettim diye ağlayıp üzüleceksiniz ama malesef bazen olmayınca olmuyor çok merkeze koymayın sevgilinizi hayat ondan ibaret değil istediğinizi yapın ama sonuçlarını kabullenerek devam edin hayatınıza sonradan yakınmayın.