Sevgilimle ayrıldık ama pişman oldum düzelir mi?

Eşya alacak durumunuz olmayabilir, nişanlınız niye eşya al diye ısrar ediyor ki anlayış göstersin.
Burada nişanlınız üstünüze gelmiş ve bence ayrılmaya yer arıyordu.
Olan olmuş sizi haketmemiş, durumunuz olmadığını bile bile üstünüze geldi belli ki maddiyatı da önemseyen biri.
Kendinizi üzmeyin hiç, sevinin bence.
İlerde çok zorlanirmisiz simdiden bak başlayalim diyordu ama ailem tanişalim once ayarlariz diyordu. Evet son zamanalrda aileside onun ustune gidiyordu o da benim üstüme geldi iyice herşey kötüye gitti acikcasi. Sonuç olarak herşeyin suçlusu şuan benim onun gözünde.

İlerde çok zorlanirmisiz simdiden bak başlayalim diyordu ama ailem tanişalim once ayarlariz diyordu. Evet son zamanalrda aileside onun ustune gidiyordu o da benim üstüme geldi iyice herşey kötüye gitti acikcasi. Sonuç olarak herşeyin suçlusu şuan benim onun gözünde.

Eğer üstüne gelmez anlayışlı olmaya karar verirse yeniden olabilir, aynı tavırlara devam ederse hiç ilgilenme artık onla derim

2 yıla yaklaşan bir ilişkim var farkli şehirlerdeyiz. Bu yaz söz yapacaktık virüs nedeniyle erteledik.Artık başlayalım eşyalara diyordu bir yerden. Aileside çok istiyordu ben şuanda çalışmıyorum uni mezunuyum ve çok kotu psikolojim bozuldu artık işsizlikten bu beni düşündürüyordu. Artık birşeyler yapalim diye üstüme geldi son zamanlarda aileside baski yapiyordu. Sürekli kavgalar çıkiyordu maalesef bende çok ağır konuşuyorum çunku ofkelenince gözüm görmüyor hiç bir şeyi. Ben al demedim ama bak şimdiden diyor. Annemde daha tanışmadık bunları o zaman gelince konuşuruz diyordu. Derken derken birikti herşey bir gün abisi yengesi var onlara gitti bir yere gittiği zaman beni çok sormaz. bende bir yere gittiğinde beni unutuyorsun dedim yine kavga etmeye başladık ailemle arami bozacaksin dedi ben ailesine hiç bir şey dememiştim. Kendisine kiziyordum artık ağrima gitti ve ayrilalim bitsin dedim hayir dedi mesajlar attı konuşmadım bir kac gün. Sonra barışıyoruz zannederken denedim ama soğuttun kendinden birikmiş hersey zamana birakalim dedi. 3 haftadir ayriyiz bu süreçte hatami telafi etmek için özür diledim telefonda ağladim yapamadigimi soyledim uzunca bir mesaj da attım. ama geri adım atmadi herşeyin suçlusu ben oldum. Çok ağır konuşuyorsun ve erkekliğime laf ediyorsun barişsak yine ayni olacak zamana birakalim dedi... En sonunda Bende sevseydin bu kadar gurur yapmazdin dönerdin dedim. Bak yine aynisin dedi güvenin yok dedi susuyorum ben iyi değilim dedi. Ne yapmalıyım bundan sonra geri mi durmaliyim yoksa gönlünümü almaliyim biraz uzun oldu kusura bakmayın

Saygı insan ilişkilerinin temeli. Dilerim bir an önce bunu öğrenirsin. Ayrıca gönül "sevseydin gurur yapmazdın" şeklinde alınmaz. Biraz geride durup sizde kendinizi analiz edin derim.

Konuştunuz kişi

eş kişisini ailesiyle arasını bozacak diye düşünmeye başladıysa

Yarın ailesine yakın bir yerde yaşama kararı alır

Sizinde en ufak bir yakınmanızda burnunuzdan getirir

Bu kişiyi seçerseniz ailesi her geldiğinde kavga edersiniz

Siz kendinize düşen adımı atmışsınız gerisini Allah'a bırakın inşâAllah hakkınızda hayırlısı neyse o olur, en azından adım attığınız için içiniz rahat eğer karşı tarafta bir adım atmaya niyetlenirse ve adım atarsa sorunlarınızı bir güzel konuşun çözümlenebilecekse sizde kendinizi biraz törpüleyin karşı tarafta öyle yola devam edin, ama baktınız yazmıyor aramıyor çokta kendinizi bunaltmayın belkide böylesi hayırlıdır bilemezsiniz içinizi ferah tutun

Back
X