sevgilimle ayrildik Cok acil görüsünüze ihtiyacim var ?

Neden 20 kez arayıp değerini düşürüyorsun. Sen böyle yaptıkça o sırtlan zaten senden kaçar uzaklaşır. Azıcık gizemli olsana, şöyle göster ama elletmeden kaç. Bırak o senin peşinden koşsun. Saçma sapan ilişkiler. Sen kovalıyorsun o kaçıyor. Ayna yöntemini dene. O sana nasıl geliyorsa sende öyle git. Şu hıyarları hayatınızın noktasına koymayın

Aslında kolay kolay sarsılmama sebebinizin sevgiliniz kaçıp gitmesi sayesinde olduğunu düşünüyorum. Bir insanın normal bir hayatı var 7/24 sizinle mi ilgilensin istiyorsunuz ? Siz her saniye elinde telefon çevrimiçi olabilirsiniz diye karşınızdakininde mi aynı olmasını bekliyorsunuz

cogu zaman kendisi alttan alir, o pesimden kosar ama ben sinirliyken veya kavga ederken sevgilimle ondan ayni önemsemeyi görmeyince deli oluyorum ariyorum destan destan mesajlar atiyorum...suan cok üzgünüm

Ben darlandım okurken. Adama nefes aldırmıyosunuz nasıl kaybetme korkusu olabilir ki.

İpleri eline vermişsin kaybetme korkusu hiç vermemişsin ki o yüzden adam rahat sürekli arayıp koşarsan oda sallamaz. Kaçan kovalanır unutma

Kaç yaşlarındasınız?
Tipik bi uzak mesafe ilişkisi.
Adam doğru olanı yapıyor ne yapsın senin gibi yapışsın telefona da tartışma iyice mi alev alsın.
Bence adamı sal biraz bunaltma bi sakinleşsin.
Sende o telefondan uzak dur. Onun yaptığını yapmaya çalış. Ateşi iyice körüklüyorsun sen.
Belli ki birbirinizi seviyorsunuz. Ayrılacağınızı düşünmüyorum. Sessiz kal bekle eminim o sana dönecek. Ama kendini törpülemezsen karşı tarafı yorar ve uzaklaştırırsın benden sana tavsiye.

tabikide beklemiyorum zaten kavga etmiyorken asla gel cevrim ici ol gitme konus vs demiyorum, sadece kavga edince düzgün bir ilietisim olsun diye gitmeyip kalmasini istiyorum gidincede sinirlenip ariyorum veya destan destan yaziyorum

Ne diyelim istersin?

Eee adam biliyor artık 1-2 saat telefonu kapatayım geldiğimde özür dileyim konu bitsin gitsin. Arama yazma sende özür dilemeyle sorunun çözülmeyeceğini anlasın

benim yasim 22 sevgilim 24, telefona baksa tartisma alev almicakki dogru düzgün ilietisim kurabilcez benim derdim bu.. evet seviyorum cok seviyorum cogu zaman sevgilim alttan aliyor ama bu sefer alttan alip ilk adimi atacagini düsünmiyorum

destan destan mesajlar atiyorum
Bunu biri bana yapsa ben koşar adım uzaklaşırım. Heleki erkekler düz beyinlidir. Onların bizim gibi kıvrak zekası yok.Koşan taraf sen olmamalısın.Biraz ağır ol. Senin söylemenle sana değer verip insan olacaksa hiç yapmasın. İnan bana bu ilişki seni yıpratır. Yazmıyorsa sende yazma aramıyorsa arama bukadar basit. Relax olacaksın

haklisin da ben simdi nasil rahat durim hic bilmiyorum her dk telefona bakiyorum yazmis mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…