- 1 Nisan 2022
- 103
- 8
- 13
- 24
- Konu Sahibi cansugultekin76
-
cogu zaman kendisi alttan alir, o pesimden kosar ama ben sinirliyken veya kavga ederken sevgilimle ondan ayni önemsemeyi görmeyince deli oluyorum ariyorum destan destan mesajlar atiyorum...suan cok üzgünümNeden 20 kez arayıp değerini düşürüyorsun. Sen böyle yaptıkça o sırtlan zaten senden kaçar uzaklaşır. Azıcık gizemli olsana, şöyle göster ama elletmeden kaç. Bırak o senin peşinden koşsun. Saçma sapan ilişkiler. Sen kovalıyorsun o kaçıyor. Ayna yöntemini dene. O sana nasıl geliyorsa sende öyle git. Şu hıyarları hayatınızın noktasına koymayın
Ben darlandım okurken. Adama nefes aldırmıyosunuz nasıl kaybetme korkusu olabilir ki.Şu an cok kötüyüm, sevgilimle 4 senedir sevgiliyiz uzak mesafeli ama mesafe sorun olmadi bu zamana kadar, ikimizde sinirliyiz diye bazen fazla kavga edebiliyoruz ama aslinda kolay kolay sarsilmayiz. Biz kavga ederken sevgilim 98% herzaman telefonu kapatir gider, uyur, mesaja 1-2 saat sonra cevap verir, cevrim ici olmaz özellikle veya kisa gicik umursamaz cevaplar verir bana göre (ona göre umursamaz cevaplar degilmis) vsss... allah yukarda cogu zaman sevgilim alttan alir ama bu cekip gitmeleri arkadaslarina gelince cevrim ici olur cikmaz bana gelince cevrim ici olmamasi veya hemen cikmasi artik deli oluyorum.. bende buna cok ama cok sinir oluyorum kac kere söyledim öyle yapma kendimi degersiz hissediyorum diye 10 kere söz verdi tamam askim tamam bitanem yapmam söz diye ama hala öyle yapiyor sadece benim dememle cevrim ici kaliyor oda ZORLA. Bugün yine kavga ederken öyle yapti bu sefer ben cok sinir oldum daha cok kavga ettik cikti bende aradim sevgilim napiyor peki? beni mesgule atiyor bilerek 20 kez aradim mesgule atiyor.. ya insanda hic mi kaybetme korkusu olmaz ya? beni mesgule atinca bende bidaha aramam dedim sevgilime napiyosan yap biktim dedi. Kavga edince her 2. lafindan biri biktim oluyor.. Bende "Bana söz verdin cikip gitmek yok konusup hal edecez herseyi diye ama yaptigina bak ben daha fazla cekmicem bunlari dedim" sevgilimde anladim ben seni sil numarami ozaman demeye basladi vsss... simdi konusmayi kestik bana görüldü atti ayrildik gibi
cok kötüyüm siz ne diyorsunuz bu duruma?
tabikide beklemiyorum zaten kavga etmiyorken asla gel cevrim ici ol gitme konus vs demiyorum, sadece kavga edince düzgün bir ilietisim olsun diye gitmeyip kalmasini istiyorum gidincede sinirlenip ariyorum veya destan destan yaziyorumAslında kolay kolay sarsılmama sebebinizin sevgiliniz kaçıp gitmesi sayesinde olduğunu düşünüyorum. Bir insanın normal bir hayatı var 7/24 sizinle mi ilgilensin istiyorsunuz ? Siz her saniye elinde telefon çevrimiçi olabilirsiniz diye karşınızdakininde mi aynı olmasını bekliyorsunuz
Ne diyelim istersin?Şu an cok kötüyüm, sevgilimle 4 senedir sevgiliyiz uzak mesafeli ama mesafe sorun olmadi bu zamana kadar, ikimizde sinirliyiz diye bazen fazla kavga edebiliyoruz ama aslinda kolay kolay sarsilmayiz. Biz kavga ederken sevgilim 98% herzaman telefonu kapatir gider, uyur, mesaja 1-2 saat sonra cevap verir, cevrim ici olmaz özellikle veya kisa gicik umursamaz cevaplar verir bana göre (ona göre umursamaz cevaplar degilmis) vsss... allah yukarda cogu zaman sevgilim alttan alir ama bu cekip gitmeleri arkadaslarina gelince cevrim ici olur cikmaz bana gelince cevrim ici olmamasi veya hemen cikmasi artik deli oluyorum.. bende buna cok ama cok sinir oluyorum kac kere söyledim öyle yapma kendimi degersiz hissediyorum diye 10 kere söz verdi tamam askim tamam bitanem yapmam söz diye ama hala öyle yapiyor sadece benim dememle cevrim ici kaliyor oda ZORLA. Bugün yine kavga ederken öyle yapti bu sefer ben cok sinir oldum daha cok kavga ettik cikti bende aradim sevgilim napiyor peki? beni mesgule atiyor bilerek 20 kez aradim mesgule atiyor.. ya insanda hic mi kaybetme korkusu olmaz ya? beni mesgule atinca bende bidaha aramam dedim sevgilime napiyosan yap biktim dedi. Kavga edince her 2. lafindan biri biktim oluyor.. Bende "Bana söz verdin cikip gitmek yok konusup hal edecez herseyi diye ama yaptigina bak ben daha fazla cekmicem bunlari dedim" sevgilimde anladim ben seni sil numarami ozaman demeye basladi vsss... simdi konusmayi kestik bana görüldü atti ayrildik gibi
cok kötüyüm siz ne diyorsunuz bu duruma?
normalde hep sevgilim alttan alir özür dilerİpleri eline vermişsin kaybetme korkusu hiç vermemişsin ki o yüzden adam rahat sürekli arayıp koşarsan oda sallamaz. Kaçan kovalanır unutma
benim yasim 22 sevgilim 24, telefona baksa tartisma alev almicakki dogru düzgün ilietisim kurabilcez benim derdim bu.. evet seviyorum cok seviyorum cogu zaman sevgilim alttan aliyor ama bu sefer alttan alip ilk adimi atacagini düsünmiyorumKaç yaşlarındasınız?
Tipik bi uzak mesafe ilişkisi.
Adam doğru olanı yapıyor ne yapsın senin gibi yapışsın telefona da tartışma iyice mi alev alsın.
Bence adamı sal biraz bunaltma bi sakinleşsin.
Sende o telefondan uzak dur. Onun yaptığını yapmaya çalış. Ateşi iyice körüklüyorsun sen.
Belli ki birbirinizi seviyorsunuz. Ayrılacağınızı düşünmüyorum. Sessiz kal bekle eminim o sana dönecek. Ama kendini törpülemezsen karşı tarafı yorar ve uzaklaştırırsın benden sana tavsiye.
Evet olabilir ama bu sefer baya lafları saydırmış o nasıl oluyor? Baya darladınız o zaman ayarları yandı?normalde hep sevgilim alttan alir özür diler
sevgilim alttan alir hep ama bu sefer almaz bundan eminim.. yinede yazmim aramim mi?Eee adam biliyor artık 1-2 saat telefonu kapatayım geldiğimde özür dileyim konu bitsin gitsin. Arama yazma sende özür dilemeyle sorunun çözülmeyeceğini anlasın
Bunu biri bana yapsa ben koşar adım uzaklaşırım. Heleki erkekler düz beyinlidir. Onların bizim gibi kıvrak zekası yok.Koşan taraf sen olmamalısın.Biraz ağır ol. Senin söylemenle sana değer verip insan olacaksa hiç yapmasın. İnan bana bu ilişki seni yıpratır. Yazmıyorsa sende yazma aramıyorsa arama bukadar basit. Relax olacaksındestan destan mesajlar atiyorum
darlamak derken cikmamamasini söyledim konus cikma ndiyip sinirlendim aradim bi kac kez bayaEvet olabilir ama bu sefer baya lafları saydırmış o nasıl oluyor? Baya darladınız o zaman ayarları yandı?
Anlattıklarından hiç alttan alıyomuş izlenimi alamadım ben. O cevap vermiyo sen darlıyosn özü bunormalde hep sevgilim alttan alir özür diler
haklisin da ben simdi nasil rahat durim hic bilmiyorum her dk telefona bakiyorum yazmis mi diyeBunu biri bana yapsa ben koşar adım uzaklaşırım. Heleki erkekler düz beyinlidir. Onların bizim gibi kıvrak zekası yok.Koşan taraf sen olmamalısın.Biraz ağır ol. Senin söylemenle sana değer verip insan olacaksa hiç yapmasın. İnan bana bu ilişki seni yıpratır. Yazmıyorsa sende yazma aramıyorsa arama bukadar basit. Relax olacaksın
Sürekli bıktım diyen adam özür dilese ne olur bıkmış işte. Çevrimiçi ol nedir ya, yeni mi çıktı bu danormalde hep sevgilim alttan alir özür diler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?