- 1 Nisan 2022
- 103
- 8
- 13
- 24
- Konu Sahibi cansugultekin76
-
bu kavgada böyle oldu ama baska zaman hep alttan alirAnlattıklarından hiç alttan alıyomuş izlenimi alamadım ben. O cevap vermiyo sen darlıyosn özü bu
tabiki zorunda degil ama kavga edince dogru düzgün bir ilietisim olsun diye cikma kal diyorum, baska zaman demiyorumSürekli bıktım diyen adam özür dilese ne olur bıkmış işte. Çevrimiçi ol nedir ya, yeni mi çıktı bu datelefon elinde beklemek zorunda mı ?
ama ayrilik konusmasi oldu, cok kötüyüm ya vallahÖncelikle sakin ol . İkinizin de siniri geçsin konuşursunuz yine .ayrılacağınızı pek sanmıyorum
Demek ki sakin kalamayacağını düşünüyor ki açmıyor telefonu. Sana inat olsun diye yaptığını zannetmiyorum. Vardır bir bildiği. Bak buna saygı duyman gerekiyor. Seninle konuşmak istemeyen birini zorlamamalısın. Madem konuşmuyor çekil keyfin bilir de o ne zaman isterse konusursunuz. Biraz ağırdan al seni kaybetme korkusu olsun. Sen aşırı kaybetme korkusu yaşıyorsun dolayısıyla bu karşı tarafı itiyor. Kendine yapacağın en büyük iyilik biraz rahatlamak olur inan. Sadece sevgilinle değil bütün ilişkilerinde bu böyle olsun.benim yasim 22 sevgilim 24, telefona baksa tartisma alev almicakki dogru düzgün ilietisim kurabilcez benim derdim bu.. evet seviyorum cok seviyorum cogu zaman sevgilim alttan aliyor ama bu sefer alttan alip ilk adimi atacagini düsünmiyorum
Tamam anlaşıldı taktik yapıcaz güzelim. Asla mesaj atmıyorsun ona. O sana yazana kadar yazma.sonra o sana tıpış tıpış yazacak seni sorgulayacak. Tabi bakmayı bırakıp yazmazsanhaklisin da ben simdi nasil rahat durim hic bilmiyorum her dk telefona bakiyorum yazmis mi diye
inat olsun diye degil belki ama bilerek acmadigi kesin sinirden... bu durumda asla alttan almaz biliyorum bana "beni eziyorsun" dedi halbiki öyle bisey yok hataliysa hatasini söylyürum sadece özür dilese cok uzatmayip affediyorum asil o benim aramalarimi mesgule atarak beni ezdi...ama cok kötüyüm nasil yapmcam simdi bilmiyorumDemek ki sakin kalamayacağını düşünüyor ki açmıyor telefonu. Sana inat olsun diye yaptığını zannetmiyorum. Vardır bir bildiği. Bak buna saygı duyman gerekiyor. Seninle konuşmak istemeyen birini zorlamamalısın. Madem konuşmuyor çekil keyfin bilir de o ne zaman isterse konusursunuz. Biraz ağırdan al seni kaybetme korkusu olsun. Sen aşırı kaybetme korkusu yaşıyorsun dolayısıyla bu karşı tarafı itiyor. Kendine yapacağın en büyük iyilik biraz rahatlamak olur inan. Sadece sevgilinle değil bütün ilişkilerinde bu böyle olsun.
+++++++Neden 20 kez arayıp değerini düşürüyorsun. Sen böyle yaptıkça o sırtlan zaten senden kaçar uzaklaşır. Azıcık gizemli olsana, şöyle göster ama elletmeden kaç. Bırak o senin peşinden koşsun. Saçma sapan ilişkiler. Sen kovalıyorsun o kaçıyor. Ayna yöntemini dene. O sana nasıl geliyorsa sende öyle git. Şu hıyarları hayatınızın noktasına koymayın
öncelikle cok tessekür ederim, sevgilim bu sefer yazmaz bundan eminim cünkü o kendisine göre kirildi kizdi, bende ayni sekilde hatta söyledi sanma ki 1-2 hafta sonra yazarim dediTamam anlaşıldı taktik yapıcaz güzelim. Asla mesaj atmıyorsun ona. O sana yazana kadar yazma.sonra o sana tıpış tıpış yazacak seni sorgulayacak. Tabi bakmayı bırakıp yazmazsan
Birde şunu unutma herkesin bi hayatı var sürekli yazışmak konuşmak bir şeyin yitirilmesine sebep olur. Zaten böyle giderse bir noktada çaba görmezsen değersiz olduğunu hissedersen bitir gitsin
o kendisine göre kirildi kizdi, bende ayni sekilde hatta söyledi sanma ki 1-2 hafta sonra yazarim dediBarışırsınız..
Aşikar.
Barışmanız bir şey değiştirmez değersizlik durumu artarak devam edecektir.o kendisine göre kirildi kizdi, bende ayni sekilde hatta söyledi sanma ki 1-2 hafta sonra yazarim dedi
Biz de dün gece ayrıldık sevgilimle, 3.5 senedir birlikteydik. ondan öncesini hatırlamıyorum resmen. Kalbim çok kırık bir daha asla aşık olamayacak gibiyim hep böyle içimde bir boşlukla mı yaşayacağım bilmiyorumŞu an cok kötüyüm, sevgilimle 4 senedir sevgiliyiz uzak mesafeli ama mesafe sorun olmadi bu zamana kadar, ikimizde sinirliyiz diye bazen fazla kavga edebiliyoruz ama aslinda kolay kolay sarsilmayiz. Biz kavga ederken sevgilim 98% herzaman telefonu kapatir gider, uyur, mesaja 1-2 saat sonra cevap verir, cevrim ici olmaz özellikle veya kisa gicik umursamaz cevaplar verir bana göre (ona göre umursamaz cevaplar degilmis) vsss... allah yukarda cogu zaman sevgilim alttan alir ama bu cekip gitmeleri arkadaslarina gelince cevrim ici olur cikmaz bana gelince cevrim ici olmamasi veya hemen cikmasi artik deli oluyorum.. bende buna cok ama cok sinir oluyorum kac kere söyledim öyle yapma kendimi degersiz hissediyorum diye 10 kere söz verdi tamam askim tamam bitanem yapmam söz diye ama hala öyle yapiyor sadece benim dememle cevrim ici kaliyor oda ZORLA. Bugün yine kavga ederken öyle yapti bu sefer ben cok sinir oldum daha cok kavga ettik cikti bende aradim sevgilim napiyor peki? beni mesgule atiyor bilerek 20 kez aradim mesgule atiyor.. ya insanda hic mi kaybetme korkusu olmaz ya? beni mesgule atinca bende bidaha aramam dedim sevgilime napiyosan yap biktim dedi. Kavga edince her 2. lafindan biri biktim oluyor.. Bende "Bana söz verdin cikip gitmek yok konusup hal edecez herseyi diye ama yaptigina bak ben daha fazla cekmicem bunlari dedim" sevgilimde anladim ben seni sil numarami ozaman demeye basladi vsss... simdi konusmayi kestik bana görüldü atti ayrildik gibi
cok kötüyüm siz ne diyorsunuz bu duruma?
ne yapsaydim peki veya simdi napimDeğersizliğine değersizlik bindirmişsin. Onu silecek cesaretin yoksa değersiz kalmaya devam edersin.
benim de icim aynen dedigin gibi...Biz de dün gece ayrıldık sevgilimle, 3.5 senedir birlikteydik. ondan öncesini hatırlamıyorum resmen. Kalbim çok kırık bir daha asla aşık olamayacak gibiyim hep böyle içimde bir boşlukla mı yaşayacağım bilmiyorum
Barışmanız bir şey değiştirmez değersizlik durumu artarak devam edecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?