sevgilimle ayrildik Cok acil görüsünüze ihtiyacim var ?

Demek ki sakin kalamayacağını düşünüyor ki açmıyor telefonu. Sana inat olsun diye yaptığını zannetmiyorum. Vardır bir bildiği. Bak buna saygı duyman gerekiyor. Seninle konuşmak istemeyen birini zorlamamalısın. Madem konuşmuyor çekil keyfin bilir de o ne zaman isterse konusursunuz. Biraz ağırdan al seni kaybetme korkusu olsun. Sen aşırı kaybetme korkusu yaşıyorsun dolayısıyla bu karşı tarafı itiyor. Kendine yapacağın en büyük iyilik biraz rahatlamak olur inan. Sadece sevgilinle değil bütün ilişkilerinde bu böyle olsun.

haklisin da ben simdi nasil rahat durim hic bilmiyorum her dk telefona bakiyorum yazmis mi diye
Tamam anlaşıldı taktik yapıcaz güzelim. Asla mesaj atmıyorsun ona. O sana yazana kadar yazma.sonra o sana tıpış tıpış yazacak seni sorgulayacak. Tabi bakmayı bırakıp yazmazsan
Birde şunu unutma herkesin bi hayatı var sürekli yazışmak konuşmak bir şeyin yitirilmesine sebep olur. Zaten böyle giderse bir noktada çaba görmezsen değersiz olduğunu hissedersen bitir gitsin

inat olsun diye degil belki ama bilerek acmadigi kesin sinirden... bu durumda asla alttan almaz biliyorum bana "beni eziyorsun" dedi halbiki öyle bisey yok hataliysa hatasini söylyürum sadece özür dilese cok uzatmayip affediyorum asil o benim aramalarimi mesgule atarak beni ezdi...ama cok kötüyüm nasil yapmcam simdi bilmiyorum

+++++++
Katılıyorum
konu sahibi doğru cevap burada

öncelikle cok tessekür ederim, sevgilim bu sefer yazmaz bundan eminim cünkü o kendisine göre kirildi kizdi, bende ayni sekilde hatta söyledi sanma ki 1-2 hafta sonra yazarim dedi

Ben de evlenmeden önce eşimin üstüne çok giderdim, sonra ne yapıyorum ben diye düşündüm. Kendimi geri çektim daha ilgili olmaya başladı. Adamı 20 defa ararsan tabi kaybetme korkusu olmaz, ne bekliyordun?

Biz de dün gece ayrıldık sevgilimle, 3.5 senedir birlikteydik. ondan öncesini hatırlamıyorum resmen. Kalbim çok kırık bir daha asla aşık olamayacak gibiyim hep böyle içimde bir boşlukla mı yaşayacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…