- 1 Nisan 2022
- 103
- 8
- 13
- 24
- Konu Sahibi cansugultekin76
-
Sizin ilişkiniz kavga,gürültü ve tartışma üzerine kurulmuş bana sorarsan.
4 senenin sonunda da tartışmaktan,cekismekten yorulmuş sevgilin.
Biktim demiş adam açıkça.
Sen de çekemem demişsin.
Bu iş bitmiş zaten.
Barissaniz bile bitmiş.
Bu saatten sonra hiç birsey yapma , arama , sorma , kulagının üzerine yat.ne yapsaydim peki veya simdi napim
Kavga anında belli ki adama sarıyosun da, o da olay büyümesin kalpler kırılmasın diye sakinleşene kadar uzuyo işte. Sen saldırdıkça saldırmak için arayıp duruyosun ama. Toksik bir insansın muhtemelen, sıkılmış bıkmış normalŞu an cok kötüyüm, sevgilimle 4 senedir sevgiliyiz uzak mesafeli ama mesafe sorun olmadi bu zamana kadar, ikimizde sinirliyiz diye bazen fazla kavga edebiliyoruz ama aslinda kolay kolay sarsilmayiz. Biz kavga ederken sevgilim 98% herzaman telefonu kapatir gider, uyur, mesaja 1-2 saat sonra cevap verir, cevrim ici olmaz özellikle veya kisa gicik umursamaz cevaplar verir bana göre (ona göre umursamaz cevaplar degilmis) vsss... allah yukarda cogu zaman sevgilim alttan alir ama bu cekip gitmeleri arkadaslarina gelince cevrim ici olur cikmaz bana gelince cevrim ici olmamasi veya hemen cikmasi artik deli oluyorum.. bende buna cok ama cok sinir oluyorum kac kere söyledim öyle yapma kendimi degersiz hissediyorum diye 10 kere söz verdi tamam askim tamam bitanem yapmam söz diye ama hala öyle yapiyor sadece benim dememle cevrim ici kaliyor oda ZORLA. Bugün yine kavga ederken öyle yapti bu sefer ben cok sinir oldum daha cok kavga ettik cikti bende aradim sevgilim napiyor peki? beni mesgule atiyor bilerek 20 kez aradim mesgule atiyor.. ya insanda hic mi kaybetme korkusu olmaz ya? beni mesgule atinca bende bidaha aramam dedim sevgilime napiyosan yap biktim dedi. Kavga edince her 2. lafindan biri biktim oluyor.. Bende "Bana söz verdin cikip gitmek yok konusup hal edecez herseyi diye ama yaptigina bak ben daha fazla cekmicem bunlari dedim" sevgilimde anladim ben seni sil numarami ozaman demeye basladi vsss... simdi konusmayi kestik bana görüldü atti ayrildik gibi
cok kötüyüm siz ne diyorsunuz bu duruma?
aramayacaksın bir kere o ne 20 kere aramak falan? Yapman gereken asla ama asla aramamakne yapsaydim peki veya simdi napim
Kavga edince bırak bi sakinleşsin. İyice ateşi harlıyosun darlayarak.tabiki zorunda degil ama kavga edince dogru düzgün bir ilietisim olsun diye cikma kal diyorum, baska zaman demiyorum
Ama sen 100 kere yazacaksın o belliiöncelikle cok tessekür ederim, sevgilim bu sefer yazmaz bundan eminim cünkü o kendisine göre kirildi kizdi, bende ayni sekilde hatta söyledi sanma ki 1-2 hafta sonra yazarim dedi
Güzel bacım kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 33 yaşında aşkı bulmuş bir kadın olarak sana diyorum ki kendine değeri olmayan bir adam için üzülme senin tarif ettiğin karakteri ben 10 sene çektim ve ardıma döndüm baktım ki giden her şey benden gitmiş 3 sene oldu ayrılalı şükürler olsun Rabbime ve şuan ikinci evliligimi yaptım seven insan senin bırak telefonu nu açmamayı sen 5 dk yazmayın ca merak eden insandır boşuna gençliğini hayatına mahvetme hayatını yaşamaya bak bir daha geri gelmiyor..Şu an cok kötüyüm, sevgilimle 4 senedir sevgiliyiz uzak mesafeli ama mesafe sorun olmadi bu zamana kadar, ikimizde sinirliyiz diye bazen fazla kavga edebiliyoruz ama aslinda kolay kolay sarsilmayiz. Biz kavga ederken sevgilim 98% herzaman telefonu kapatir gider, uyur, mesaja 1-2 saat sonra cevap verir, cevrim ici olmaz özellikle veya kisa gicik umursamaz cevaplar verir bana göre (ona göre umursamaz cevaplar degilmis) vsss... allah yukarda cogu zaman sevgilim alttan alir ama bu cekip gitmeleri arkadaslarina gelince cevrim ici olur cikmaz bana gelince cevrim ici olmamasi veya hemen cikmasi artik deli oluyorum.. bende buna cok ama cok sinir oluyorum kac kere söyledim öyle yapma kendimi degersiz hissediyorum diye 10 kere söz verdi tamam askim tamam bitanem yapmam söz diye ama hala öyle yapiyor sadece benim dememle cevrim ici kaliyor oda ZORLA. Bugün yine kavga ederken öyle yapti bu sefer ben cok sinir oldum daha cok kavga ettik cikti bende aradim sevgilim napiyor peki? beni mesgule atiyor bilerek 20 kez aradim mesgule atiyor.. ya insanda hic mi kaybetme korkusu olmaz ya? beni mesgule atinca bende bidaha aramam dedim sevgilime napiyosan yap biktim dedi. Kavga edince her 2. lafindan biri biktim oluyor.. Bende "Bana söz verdin cikip gitmek yok konusup hal edecez herseyi diye ama yaptigina bak ben daha fazla cekmicem bunlari dedim" sevgilimde anladim ben seni sil numarami ozaman demeye basladi vsss... simdi konusmayi kestik bana görüldü atti ayrildik gibi
20 kere ararsanız tabii ki kaybetmekten korkmazŞu an cok kötüyüm, sevgilimle 4 senedir sevgiliyiz uzak mesafeli ama mesafe sorun olmadi bu zamana kadar, ikimizde sinirliyiz diye bazen fazla kavga edebiliyoruz ama aslinda kolay kolay sarsilmayiz. Biz kavga ederken sevgilim 98% herzaman telefonu kapatir gider, uyur, mesaja 1-2 saat sonra cevap verir, cevrim ici olmaz özellikle veya kisa gicik umursamaz cevaplar verir bana göre (ona göre umursamaz cevaplar degilmis) vsss... allah yukarda cogu zaman sevgilim alttan alir ama bu cekip gitmeleri arkadaslarina gelince cevrim ici olur cikmaz bana gelince cevrim ici olmamasi veya hemen cikmasi artik deli oluyorum.. bende buna cok ama cok sinir oluyorum kac kere söyledim öyle yapma kendimi degersiz hissediyorum diye 10 kere söz verdi tamam askim tamam bitanem yapmam söz diye ama hala öyle yapiyor sadece benim dememle cevrim ici kaliyor oda ZORLA. Bugün yine kavga ederken öyle yapti bu sefer ben cok sinir oldum daha cok kavga ettik cikti bende aradim sevgilim napiyor peki? beni mesgule atiyor bilerek 20 kez aradim mesgule atiyor.. ya insanda hic mi kaybetme korkusu olmaz ya? beni mesgule atinca bende bidaha aramam dedim sevgilime napiyosan yap biktim dedi. Kavga edince her 2. lafindan biri biktim oluyor.. Bende "Bana söz verdin cikip gitmek yok konusup hal edecez herseyi diye ama yaptigina bak ben daha fazla cekmicem bunlari dedim" sevgilimde anladim ben seni sil numarami ozaman demeye basladi vsss... simdi konusmayi kestik bana görüldü atti ayrildik gibi
Olayın esası burada. Bu kavgada böyle oldu başka zaman hep alttan alır. Sürekli kavga etmekten ve sürekli alttan almaktan bıkmış ve inceldiği yersen kopsun demiş. Kavga ettiğiniz zaman sakinleşme süresi veriyor, uzak duruyor, inadına üstüne gidiyorsunuz, 20 kere aramak nedir? Kavgayı körüklemektedir başka bişey değil. Bu defa da barışırsanız bir dağdakine kesin biter. Hiç kimse birine karşı sürekli alttan almak zorunda değildir, karşınızdakini değersizleştirerek kendi değerinizi de düşürüyorsunuz.bu kavgada böyle oldu ama baska zaman hep alttan alir
beni sevmiyor deger vermiyor desem hakkini yemis olurum, sevgisini gösteriyor alttan aliyor ilk adimi atiyor cogu zaman, umursuryor deger verdigini gösteriyor ama kavga edince öyle degil yani bu sfer gercekten kizmis sinirlenmis ki öyle davrandi ama bende kizdim sinirlendim herzemen kavga edince umursamaz gibi davranmasindan biktim20 kere ararsanız tabii ki kaybetmekten korkmaz
bi süre sessiz kalın bırakın o düşsün peşinize
sil numaramı dediyse ben sizin yerinizde olsam gerçekten silerdim
eğer blöf yapıyorsa zaten maksimum 1 haftaya dayanamaz arar ama yok gerçekten görüşmek istemediğinden sil dediyse de bence sizin için çok daha iyi sizi sevmeyen biriyle vakit kaybetmemiş olursunuz
artik konusmuyoruz... napim simdi ben hic adim atmimmi?Bence sessiz kalın, en azından bir süre. Böyle inişli çıkışlı ilişkiler insanı o kadar yıpratıyor ki ileride bakıp neden böyle davrandım ki diyeceksiniz, pişman olacaksınız. İlişkinize bakınca zaten barışacaksınız havası aldım, o yüzden imajı biraz toplayın, aramayın ve yazmayın.
Şu anki sevgilimle biz de böyleydik birkaç sene önce ve bir dönem hep ayrılıp barıştık. Bana sonra dediği şey; ''Sen bi dursaydın, kendini geri çekseydin ben zaten gelecektim ama düşünmeme bile fırsat vermeden darladın beni.'' O yüzden ''toksik'' olmaktan vazgeçin, kendinize zaman ayırın...
kavga ederken dogru düzgün iletisim kuralim diye gitmesini istemeyip destan destan yazip ariyorum, kötü niyetten degilOlayın esası burada. Bu kavgada böyle oldu başka zaman hep alttan alır. Sürekli kavga etmekten ve sürekli alttan almaktan bıkmış ve inceldiği yersen kopsun demiş. Kavga ettiğiniz zaman sakinleşme süresi veriyor, uzak duruyor, inadına üstüne gidiyorsunuz, 20 kere aramak nedir? Kavgayı körüklemektedir başka bişey değil. Bu defa da barışırsanız bir dağdakine kesin biter. Hiç kimse birine karşı sürekli alttan almak zorunda değildir, karşınızdakini değersizleştirerek kendi değerinizi de düşürüyorsunuz.
Çok geç cevap vermeleri bende sevmem zira şöyle bir gerçek var sevgilim değil ama kız ya da erkek arkadaşlarım asla ellerinden telefonu düşürmezler asla tuvalete bile telefonla giderler o dereceŞu an cok kötüyüm, sevgilimle 4 senedir sevgiliyiz uzak mesafeli ama mesafe sorun olmadi bu zamana kadar, ikimizde sinirliyiz diye bazen fazla kavga edebiliyoruz ama aslinda kolay kolay sarsilmayiz. Biz kavga ederken sevgilim 98% herzaman telefonu kapatir gider, uyur, mesaja 1-2 saat sonra cevap verir, cevrim ici olmaz özellikle veya kisa gicik umursamaz cevaplar verir bana göre (ona göre umursamaz cevaplar degilmis) vsss... allah yukarda cogu zaman sevgilim alttan alir ama bu cekip gitmeleri arkadaslarina gelince cevrim ici olur cikmaz bana gelince cevrim ici olmamasi veya hemen cikmasi artik deli oluyorum.. bende buna cok ama cok sinir oluyorum kac kere söyledim öyle yapma kendimi degersiz hissediyorum diye 10 kere söz verdi tamam askim tamam bitanem yapmam söz diye ama hala öyle yapiyor sadece benim dememle cevrim ici kaliyor oda ZORLA. Bugün yine kavga ederken öyle yapti bu sefer ben cok sinir oldum daha cok kavga ettik cikti bende aradim sevgilim napiyor peki? beni mesgule atiyor bilerek 20 kez aradim mesgule atiyor.. ya insanda hic mi kaybetme korkusu olmaz ya? beni mesgule atinca bende bidaha aramam dedim sevgilime napiyosan yap biktim dedi. Kavga edince her 2. lafindan biri biktim oluyor.. Bende "Bana söz verdin cikip gitmek yok konusup hal edecez herseyi diye ama yaptigina bak ben daha fazla cekmicem bunlari dedim" sevgilimde anladim ben seni sil numarami ozaman demeye basladi vsss... simdi konusmayi kestik bana görüldü atti ayrildik gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?