sevgilimle ayrildik Cok acil görüsünüze ihtiyacim var ?

Sen kavga edip üstündeki elektriği atma derdindesin ki bu bir iletişim biçimi diyebiliriz iletişim kurmak sağlıklıdır. Kavga etmeden konuşabileceğiniz sakinliğe erişince konuşmak daha güzel ama en azından sende çaba var. Ufak artçı sarsıntılar gibi. Karşı taraf pasif agresif, tepkisini iletişimi kopararak koyuyor o da deprem enerjisi birikmesi gibi bi vuracak 8.0 şiddetinde. Ben iletişim kuramayan insan sevmiyorum. Zaten erkeklerin çoğu iletişim kurma özürlü, sen konuşursun anlatırsın o dinlemez. Dinleyip cevaplayanlar çoğu da gay yani. Erkek kadın ayrımı yapmadan pasif agresif tepki veren insan sevmem.
Uzak ilişki iletişimin koptuğu ilişki, online üzerinden takip etmek kontrol altında tutmak çok zor. Sen de her şey kontrolümde olsun istiyorsun. Görebileceğin bir sevgili yapmanı ya da görüşebileceğiniz mesafeye taşınmanı öneririm. Eğer gönlünü yapsa sen sinirli olmazsın seni sinir eden sana uygun davranmıyor oluşu. Uzak işi zor. Nasılsa beni arar diye düşünüyor ya da belki görüştüğü birleri var yakınlarında senin haberin yok

Kavga anında belli ki adama sarıyosun da, o da olay büyümesin kalpler kırılmasın diye sakinleşene kadar uzuyo işte. Sen saldırdıkça saldırmak için arayıp duruyosun ama. Toksik bir insansın muhtemelen, sıkılmış bıkmış normal

Güzel bacım kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 33 yaşında aşkı bulmuş bir kadın olarak sana diyorum ki kendine değeri olmayan bir adam için üzülme senin tarif ettiğin karakteri ben 10 sene çektim ve ardıma döndüm baktım ki giden her şey benden gitmiş 3 sene oldu ayrılalı şükürler olsun Rabbime ve şuan ikinci evliligimi yaptım seven insan senin bırak telefonu nu açmamayı sen 5 dk yazmayın ca merak eden insandır boşuna gençliğini hayatına mahvetme hayatını yaşamaya bak bir daha geri gelmiyor..

Böyle bir ilskiden hayir gelecegini pek zannetmiyorum. Saglikli iletisim sekilleri göremiyorum. Sonra ama "4 sene beraberiz" denilecek, ama paylasilmis zaman ne kadar ona bakmak lazim. Sahsen 20 kere asla aramazdim. Beni görmezden gelen insani da yanimda tutmazdim..size de tavsiyem bu.

20 kere ararsanız tabii ki kaybetmekten korkmaz
bi süre sessiz kalın bırakın o düşsün peşinize
sil numaramı dediyse ben sizin yerinizde olsam gerçekten silerdim
eğer blöf yapıyorsa zaten maksimum 1 haftaya dayanamaz arar ama yok gerçekten görüşmek istemediğinden sil dediyse de bence sizin için çok daha iyi sizi sevmeyen biriyle vakit kaybetmemiş olursunuz

Bence sessiz kalın, en azından bir süre. Böyle inişli çıkışlı ilişkiler insanı o kadar yıpratıyor ki ileride bakıp neden böyle davrandım ki diyeceksiniz, pişman olacaksınız. İlişkinize bakınca zaten barışacaksınız havası aldım, o yüzden imajı biraz toplayın, aramayın ve yazmayın.
Şu anki sevgilimle biz de böyleydik birkaç sene önce ve bir dönem hep ayrılıp barıştık. Bana sonra dediği şey; ''Sen bi dursaydın, kendini geri çekseydin ben zaten gelecektim ama düşünmeme bile fırsat vermeden darladın beni.'' O yüzden ''toksik'' olmaktan vazgeçin, kendinize zaman ayırın...

bu kavgada böyle oldu ama baska zaman hep alttan alir
Olayın esası burada. Bu kavgada böyle oldu başka zaman hep alttan alır. Sürekli kavga etmekten ve sürekli alttan almaktan bıkmış ve inceldiği yersen kopsun demiş. Kavga ettiğiniz zaman sakinleşme süresi veriyor, uzak duruyor, inadına üstüne gidiyorsunuz, 20 kere aramak nedir? Kavgayı körüklemektedir başka bişey değil. Bu defa da barışırsanız bir dağdakine kesin biter. Hiç kimse birine karşı sürekli alttan almak zorunda değildir, karşınızdakini değersizleştirerek kendi değerinizi de düşürüyorsunuz.

beni sevmiyor deger vermiyor desem hakkini yemis olurum, sevgisini gösteriyor alttan aliyor ilk adimi atiyor cogu zaman, umursuryor deger verdigini gösteriyor ama kavga edince öyle degil yani bu sfer gercekten kizmis sinirlenmis ki öyle davrandi ama bende kizdim sinirlendim herzemen kavga edince umursamaz gibi davranmasindan biktim
artik konusmuyoruz... napim simdi ben hic adim atmimmi?

artik konusmuyoruz... napim simdi ben hic adim atmimmi?

kavga ederken dogru düzgün iletisim kuralim diye gitmesini istemeyip destan destan yazip ariyorum, kötü niyetten degil

Çok geç cevap vermeleri bende sevmem zira şöyle bir gerçek var sevgilim değil ama kız ya da erkek arkadaşlarım asla ellerinden telefonu düşürmezler asla tuvalete bile telefonla giderler o derece Ha bunun hesabını sorar mıyım hayır çünkü hem hazır cevabı bahanesi olacak hem bana tripli alıngan damgasını vuracak hiç uğraşamam demek ki o an cevap vermek istemiyor derim. Ha işi de olabilir elbet illa seni ciddiye almıyor anlamında geç veriyor diyemem her seferinde ama ben kendi arkadaşımdan örnek verirsem çok nadir olur bu :)) Ve gerçekten siz ne kadar kızarsanız kızın o kişi bunu hep yapacak bunu bilerek devam edin fakat sizde fazla üstüne gidiyorsunuz bence böyle yaptığınızda soğuyacaktır sizden 20 kez aramak nedir ben ürkerim cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…