- 1 Nisan 2022
- 103
- 8
- 13
- 24
- Konu Sahibi cansugultekin76
-
Büyük ihtimalle bezmiş ve bitirmiş. Barışsalar bile bir sonrakinde yine aynı şey olacak. Ayrı şehir değil yurtdışında yaşıyor, epey uzak mesafe, yaşları çok küçük, uzak mesafe ilişkisi bile denemez bence, alışkanlık.
tabiki bende de önce o korku vardi acaba beni kullaniyor mu diye ama onu ve ailesini taniyinca artik öyle düsünmedim bu konuyu ona da actim kendisi yurt disinda yasamak istemedigini ama gelirsede kendisi evlenmeden önce benim icin gelecegini söylemisti.. ve "1-2 hafta sonra sanma ki yazarim yazmicam bu sefer" dedi yazicam demediHareketlerinden anlam çıkarma. Sil numaramı, 1-2 hafta sonra ben yazarım sanma demiş. Yurtdışında yaşadığını söyledin. Şimdiye kadar sana söylemedim ama acaba seninle evlenip yurtdışına gitmek için mi alttan alıyor diye düşündüm. Uzak mesafe ilişki diyorsun. Diyelim ki yine barıştınız bir süre sonra yine aynı şey olacak. Artık tahammül sınırları aşılmış. Her tartışmanızda yine mi öyle davranacak korkusu yaşayacaksın. Genceciksin, kocaman ömür var önünde, elin ayağın tutuyor. Karşına bir sürü insan çıkacak iyisi ile kötüsü ile. Yaşadığın herşey tecrübe olacak ve sana bişeyler katacak. O sana açıkça bitti demediyse bile bitmiş bunu kabul et. Hayatına bak.
Erkekler silme engellemeyle uğraşmazlar, buna anlam yükleme.ama ban ayrildik demedi veya ben kendime suan bahne ariyorum
ayrildik mi diye sormim ozaman...Erkekler silme engellemeyle uğraşmazlar, buna anlam yükleme.
Sormayın tabii.ayrildik mi diye sormim ozaman...
yemin ederim normalde hic böyle degilim daha cok kendisi hep gelir özür diler alttan alir vs vs ben daha sertimdir ama bu sefer niye böyle oldu bilmiyorum cok farkli hissediyorum kaybetmek istemiyorum onuSormayın tabii.
Ne kadar ezikçe geliyor kulağa. Muhtaç mısınız ona?
Ayrıldık dese yalvaracaksınız sanki öyle bi his alıyorum.
İstememenizi anlıyorum ama karşı taraf bitirdiyse de kabul etmekten başka ne yapabilirsiniz? Mesaj atarak, yalvararak vazgeçilebilir misiniz? Ne kadar sürer? İlişkilerde bir taraf istemezse yada vazgeçerse yapacak bir şey var mı? Yok. Bu nedenle diyorum ki kendinizi yıpratmanız üzülmeniz, kaybetme korkusuyla telaşlansanız da bir şeyi değiştirmeyecek.yemin ederim normalde hic böyle degilim daha cok kendisi hep gelir özür diler alttan alir vs vs ben daha sertimdir ama bu sefer niye böyle oldu bilmiyorum cok farkli hissediyorum kaybetmek istemiyorum onu
Yanlış yazmışım sana. Yazmıcam demiş. Bitirmiş. Açıkça bitti seni istemiyorum demesini mi istiyorsun. Yapma gözünü seveyim. Kendine acı. Söylenebilecek en ağır şekilde söylemiş. Kaldı ki bitirmemiş olsa bile söylediklerini unutup eskisi gibi olabilir misin? Her tartışmanızda nasıl olsa geliyor diye dozunu arttıracak. Sen bunu mu hak ediyorsun. İnsanların sözleri ile davranışları çoğu zaman birbirini tutmaz. Özellikle gelecekleri ile ilgili olursa. Senin yurtdışında yaşıyor olman büyük bir avantaj insanlar için. Lütfen sakinleş, kendini suçlamaktan vazgeç. Sakinleşip düşününce daha farklı konular olduğunu da kavrayacaksın.tabiki bende de önce o korku vardi acaba beni kullaniyor mu diye ama onu ve ailesini taniyinca artik öyle düsünmedim bu konuyu ona da actim kendisi yurt disinda yasamak istemedigini ama gelirsede kendisi evlenmeden önce benim icin gelecegini söylemisti.. ve "1-2 hafta sonra sanma ki yazarim yazmicam bu sefer" dedi yazicam demedi
haklisin ama benimde kafamda bitirmem icin net bir cevaba ihtiyacim varİstememenizi anlıyorum ama karşı taraf bitirdiyse de kabul etmekten başka ne yapabilirsiniz? Mesaj atarak, yalvararak vazgeçilebilir misiniz? Ne kadar sürer? İlişkilerde bir taraf istemezse yada vazgeçerse yapacak bir şey var mı? Yok. Bu nedenle diyorum ki kendinizi yıpratmanız üzülmeniz, kaybetme korkusuyla telaşlansanız da bir şeyi değiştirmeyecek.
Sakin kalın ve sonradan pişman olacağız şeyleri yapmayın.
Kafami toparlamam lazim bir sekilde onu da nasil yapicam belli degilYanlış yazmışım sana. Yazmıcam demiş. Bitirmiş. Açıkça bitti seni istemiyorum demesini mi istiyorsun. Yapma gözünü seveyim. Kendine acı. Söylenebilecek en ağır şekilde söylemiş. Kaldı ki bitirmemiş olsa bile söylediklerini unutup eskisi gibi olabilir misin? Her tartışmanızda nasıl olsa geliyor diye dozunu arttıracak. Sen bunu mu hak ediyorsun. İnsanların sözleri ile davranışları çoğu zaman birbirini tutmaz. Özellikle gelecekleri ile ilgili olursa. Senin yurtdışında yaşıyor olman büyük bir avantaj insanlar için. Lütfen sakinleş, kendini suçlamaktan vazgeç. Sakinleşip düşününce daha farklı konular olduğunu da kavrayacaksın.
Yazma, gayet net herşey bitirmiş. Yazmak için kendine bahane yaratma. Bitti kabul et.haklisin ama benimde kafamda bitirmem icin net bir cevaba ihtiyacim varo yüzden ona yazip sormak istedim ama yok yazma diyosaniz yzamam
tamamYazma, gayet net herşey bitirmiş. Yazmak için kendine bahane yaratma. Bitti kabul et.
Yaşandı geçti gitti. Düşünmekten vazgeç. Dünya onun üstüne kurulu değil. Hayat devam ediyor. Bişey olmuyorsa ya hayırlı değildir ya da daha hayırlısı olacaktır. Kendine zaman tanı.Kafami toparlamam lazim bir sekilde onu da nasil yapicam belli degil
bana yazarsa size burdan haber vericem ..Yaşandı geçti gitti. Düşünmekten vazgeç. Dünya onun üstüne kurulu değil. Hayat devam ediyor. Bişey olmuyorsa ya hayırlı değildir ya da daha hayırlısı olacaktır. Kendine zaman tanı.
Tamam yazarsa haber ver ama lütfen yazarsa hemen cevap verme. İlk tepki ile yanlış anlayabilir yanlış yazabilirsin.bana yazarsa size burdan haber vericem ..
Sana minnetarim gözlerim doluyor her 2. dk cok tessekür ederim hep mutlu olTamam yazarsa haber ver ama lütfen yazarsa hemen cevap verme. İlk tepki ile yanlış anlayabilir yanlış yazabilirsin.
Ağlama bak döverimSana minnetarim gözlerim doluyor her 2. dk cok tessekür ederim hep mutlu ol
Çocukca davraniyorsunuz. Siz de bir iki kere mesgula atan bjrini 20 kere aramazsiniz her halde. Gururlu olun. Biri benim sesimi duymak istemiyecek, yazilarimi umursamiycak ve ben surunucem oyle mi? Yapmayin ya. Hiçbir şey yazmayin. Hatta watsapi da fazla kullanmayin. Emin olun sizdeki bu farkli davranişi farkedicek ve merak edicek noluyor diye. Şu an çantada kekliksiniz. Kavga da etseniz yalvaran taraf sizsiniz. Destan destan mesajlar ne Allah aşkina. Siz duygu seliyle yaziyorsunuz ama o mesaji açarken "oha" diye okumaya başliyor. Ayrilij mesaji da yazmayin. Bu saatten itibaren yazmayi birakin. Benim bir arkadaşim var asla ve asla yazmayi durduramiyor. Artik çocuk her yerden engelledi yeni yeni hesaplar açarak yaziyor çocuğa. Bin kere tavsiye verdim yapma etme diye ama nerde?? Siz de o kafada biriyseniz zor dediklerimi yapmaniz. Ama karakteri oturmuş, olgun, kendine saygisi olan biriyseniz o zaman biktirmazsiniz. Siz ilişkiyi zora sokuyorsunuz. Biktiriyorsunuz. Bir numarasi kalmamiş ki ayriliklarinizin da. Guzel bir ders verin. Ama ay ozledim hemen yazayimlarla olmaz. Siz umursamayin. Içiniz içinizi yese deŞu an cok kötüyüm, sevgilimle 4 senedir sevgiliyiz uzak mesafeli ama mesafe sorun olmadi bu zamana kadar, ikimizde sinirliyiz diye bazen fazla kavga edebiliyoruz ama aslinda kolay kolay sarsilmayiz. Biz kavga ederken sevgilim 98% herzaman telefonu kapatir gider, uyur, mesaja 1-2 saat sonra cevap verir, cevrim ici olmaz özellikle veya kisa gicik umursamaz cevaplar verir bana göre (ona göre umursamaz cevaplar degilmis) vsss... allah yukarda cogu zaman sevgilim alttan alir ama bu cekip gitmeleri arkadaslarina gelince cevrim ici olur cikmaz bana gelince cevrim ici olmamasi veya hemen cikmasi artik deli oluyorum.. bende buna cok ama cok sinir oluyorum kac kere söyledim öyle yapma kendimi degersiz hissediyorum diye 10 kere söz verdi tamam askim tamam bitanem yapmam söz diye ama hala öyle yapiyor sadece benim dememle cevrim ici kaliyor oda ZORLA. Bugün yine kavga ederken öyle yapti bu sefer ben cok sinir oldum daha cok kavga ettik cikti bende aradim sevgilim napiyor peki? beni mesgule atiyor bilerek 20 kez aradim mesgule atiyor.. ya insanda hic mi kaybetme korkusu olmaz ya? beni mesgule atinca bende bidaha aramam dedim sevgilime napiyosan yap biktim dedi. Kavga edince her 2. lafindan biri biktim oluyor.. Bende "Bana söz verdin cikip gitmek yok konusup hal edecez herseyi diye ama yaptigina bak ben daha fazla cekmicem bunlari dedim" sevgilimde anladim ben seni sil numarami ozaman demeye basladi vsss... simdi konusmayi kestik bana görüldü atti ayrildik gibi
cok kötüyüm siz ne diyorsunuz bu duruma?
Bence kedinize değer verin. Ve aşırı ısrarınızdan vazgeçin. Biraz kendi haline bırakın önüdür. Siz kovaladıkça o kaçma haline geçer. Sizi kaybetmekten korkmalı. Bunuda yalnızca ona zaman tanıyarak yapabilirsinizŞu an cok kötüyüm, sevgilimle 4 senedir sevgiliyiz uzak mesafeli ama mesafe sorun olmadi bu zamana kadar, ikimizde sinirliyiz diye bazen fazla kavga edebiliyoruz ama aslinda kolay kolay sarsilmayiz. Biz kavga ederken sevgilim 98% herzaman telefonu kapatir gider, uyur, mesaja 1-2 saat sonra cevap verir, cevrim ici olmaz özellikle veya kisa gicik umursamaz cevaplar verir bana göre (ona göre umursamaz cevaplar degilmis) vsss... allah yukarda cogu zaman sevgilim alttan alir ama bu cekip gitmeleri arkadaslarina gelince cevrim ici olur cikmaz bana gelince cevrim ici olmamasi veya hemen cikmasi artik deli oluyorum.. bende buna cok ama cok sinir oluyorum kac kere söyledim öyle yapma kendimi degersiz hissediyorum diye 10 kere söz verdi tamam askim tamam bitanem yapmam söz diye ama hala öyle yapiyor sadece benim dememle cevrim ici kaliyor oda ZORLA. Bugün yine kavga ederken öyle yapti bu sefer ben cok sinir oldum daha cok kavga ettik cikti bende aradim sevgilim napiyor peki? beni mesgule atiyor bilerek 20 kez aradim mesgule atiyor.. ya insanda hic mi kaybetme korkusu olmaz ya? beni mesgule atinca bende bidaha aramam dedim sevgilime napiyosan yap biktim dedi. Kavga edince her 2. lafindan biri biktim oluyor.. Bende "Bana söz verdin cikip gitmek yok konusup hal edecez herseyi diye ama yaptigina bak ben daha fazla cekmicem bunlari dedim" sevgilimde anladim ben seni sil numarami ozaman demeye basladi vsss... simdi konusmayi kestik bana görüldü atti ayrildik gibi
cok kötüyüm siz ne diyorsunuz bu duruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?