- Konu Sahibi cansugultekin76
-
Her seferinde onun kaçması demek ki kendi kafasında eziklik olarak algılanmaya başlamış. Kaçmasada seninle uğraşamayacağını düşünüyor. Kavgalarınızdaki tutumu bilmiyorum ama erkek arkadaşını zsizden yorulmuş gibi geldi banaevet ama bana dedi ki "Ezilmekten biktim sanma ki 1-2 hafta sonra yazarim" halbiki onu asla ezmedim hatali oldugu zamanda hatasini söyleyip kizdim sadece.. bunun üzerine yazacagini sanmiyorum
aramiz iyiken her türlü cok iyi kendisi bana karsi, kavga ederkende alttan aliyor cogu zaman, ikimizde sinirliyiz ama ben ondan daha sinirliyim... biraz da takintliyim sanirim evet yoruldu ama benim yazmami bekliyor kendisi yazacagini sanmiyorumHer seferinde onun kaçması demek ki kendi kafasında eziklik olarak algılanmaya başlamış. Kaçmasada seninle uğraşamayacağını düşünüyor. Kavgalarınızdaki tutumu bilmiyorum ama erkek arkadaşını zsizden yorulmuş gibi geldi bana
Tartışma sonrası senin davranışlarını ezmen olarak görüyor. Gerçekten hoş değil 20 kere araman, destan gibi yazman. Kendi sinirini çıkarana kadar devam ediyorsun, ona söz hakkı vermiyorsun. Kontrolsüz davranıyorsun. Kendini kontrol etmelisin. Kendini kontrol edemezken ilişkini hiç kontrol edemezsin. 22 yaşında olmak, çalışıyor olmak birey olduğun anlamına gelmiyor. Olgunlaşıp kendi kontrolünü eline alman lazım. Bir söz var insanlar gerçek yüzlerini kavga ve ayrılık sırasında gösterir. Kavga ettiğiniz zaman hal ve davranışlarını düşün. Sen böyle biri misin? Sana yakışan bu mu? Kendine yakıştığı gibi davran. Kendine özeleştiri yap.evet ama bana dedi ki "Ezilmekten biktim sanma ki 1-2 hafta sonra yazarim" halbiki onu asla ezmedim hatali oldugu zamanda hatasini söyleyip kizdim sadece.. bunun üzerine yazacagini sanmiyorum
tamamda oda özelestiri yapsin, o kavga edince kendi gibi davraniyormu? hayir o kadar degisiyor kalbimi kiracak seyler diyorki dün mesela kavga ederken ben ayrilma konusunu acmadim ki o kendi kendine " duyacagimi duydum sil numarami" "mutlulular sana" vs dedi kendisi ayriliyor gibi konustuTartışma sonrası senin davranışlarını ezmen olarak görüyor. Gerçekten hoş değil 20 kere araman, destan gibi yazman. Kendi sinirini çıkarana kadar devam ediyorsun, ona söz hakkı vermiyorsun. Kontrolsüz davranıyorsun. Kendini kontrol etmelisin. Kendini kontrol edemezken ilişkini hiç kontrol edemezsin. 22 yaşında olmak, çalışıyor olmak birey olduğun anlamına gelmiyor. Olgunlaşıp kendi kontrolünü eline alman lazım. Bir söz var insanlar gerçek yüzlerini kavga ve ayrılık sırasında gösterir. Kavga ettiğiniz zaman hal ve davranışlarını düşün. Sen böyle biri misin? Sana yakışan bu mu? Kendine yakıştığı gibi davran. Kendine özeleştiri yap.
Adama özeleştiri yapma fırsatı vermiyorsun ki. Sürekli arıyorsun, sürekli yazıyorsun, olanları düşünme fırsatı bile vermiyorsun. Ayrılmayı ille sen mi isteyeceksin? Onun isteme hakkı yok mu? Her tartışmada böyle yapıyorsan numaramı sil de der seni her yerden engeller de. Hala aynı düşüncedesin, bencilce suçlayıcı ezici düşünüyorsun. Senin ondan bir üstünlüğün yok. Sevgi, aşk, evlilik, arkadaşlık sidik yarıştırmak değildir. Hep alttan alırdı diyorsun artık canına yetmiş, almıyor, ne yapacaksın Boğaz’ına mı sarılacaksın. Herkesin verdiği çok basit bir örnek, bir bardağa su koyarsın, dolunca taşar, alamaz artık su. Erkek arkadaşın taşma noktasına gelmiş bu defa da sen neden taşıyorsun diye onu yersen yere vuruyorsun. Yapma. Sana yapılmasını istemediğini başkasına yapma. Kıyaslamaya, üstünlük kavgasına, yönetmeye, yönlendirmeye kalkma. Sevgi bu değil. Şu an çok üzgünsün. Gel gitler yaşıyorsun. Bir kendini bir onu suçluyorsun. Yapma bunu. O olaylar yaşandı artık değiştirmek için yapabileceğin hiçbişey yok. Lütfen biraz nefes al ve kendine zaman tanı, kendini sev, kendine acı.tamamda oda özelestiri yapsin, o kavga edince kendi gibi davraniyormu? hayir o kadar degisiyor kalbimi kiracak seyler diyorki dün mesela kavga ederken ben ayrilma konusunu acmadim ki o kendi kendine " duyacagimi duydum sil numarami" "mutlulular sana" vs dedi kendisi ayriliyor gibi konustu
kendime zaman tanimaya calisiyorum ama 2 dk gecmeden tamam ben sucluyum mesaj atim diyorum sonra yine yok yok atmim o atsin diyorum kafam allak bullakAdama özeleştiri yapma fırsatı vermiyorsun ki. Sürekli arıyorsun, sürekli yazıyorsun, olanları düşünme fırsatı bile vermiyorsun. Ayrılmayı ille sen mi isteyeceksin? Onun isteme hakkı yok mu? Her tartışmada böyle yapıyorsan numaramı sil de der seni her yerden engeller de. Hala aynı düşüncedesin, bencilce suçlayıcı ezici düşünüyorsun. Senin ondan bir üstünlüğün yok. Sevgi, aşk, evlilik, arkadaşlık sidik yarıştırmak değildir. Hep alttan alırdı diyorsun artık canına yetmiş, almıyor, ne yapacaksın Boğaz’ına mı sarılacaksın. Herkesin verdiği çok basit bir örnek, bir bardağa su koyarsın, dolunca taşar, alamaz artık su. Erkek arkadaşın taşma noktasına gelmiş bu defa da sen neden taşıyorsun diye onu yersen yere vuruyorsun. Yapma. Sana yapılmasını istemediğini başkasına yapma. Kıyaslamaya, üstünlük kavgasına, yönetmeye, yönlendirmeye kalkma. Sevgi bu değil. Şu an çok üzgünsün. Gel gitler yaşıyorsun. Bir kendini bir onu suçluyorsun. Yapma bunu. O olaylar yaşandı artık değiştirmek için yapabileceğin hiçbişey yok. Lütfen biraz nefes al ve kendine zaman tanı, kendini sev, kendine acı.
Aynen bunu diyorum ben de. Kafan çok karışık, gel gitler yaşıyorsun. Sen şu an çok acı çekiyorsun ya mesela üç ay sonra dünyaya yeniden gelmiş gibi canlı neşeli mutlu olacaksın. O şu anda özgürleşmiş hissediyor kendini üç ay sonra senin resimlerine bakıp ağlıyor olacak. Kadınlarla erkeklerin ayrılık sürecini yaşananları farklıdır. Sadece sakinleş vr kendi kendine kal. Herkes kendi yaptığından sorumludur. O özeleştiri yapmıyor mu yapmasın sana ne? Sen kendinden sorumlusun.kendime zaman tanimaya calisiyorum ama 2 dk gecmeden tamam ben sucluyum mesaj atim diyorum sonra yine yok yok atmim o atsin diyorum kafam allak bullak
istiyorum onunla beraber olmak konusmak vs ama ben kendi hayatima baksam ve o bana yine yazsa nasil devam edeyim kiAynen bunu diyorum ben de. Kafan çok karışık, gel gitler yaşıyorsun. Sen şu an çok acı çekiyorsun ya mesela üç ay sonra dünyaya yeniden gelmiş gibi canlı neşeli mutlu olacaksın. O şu anda özgürleşmiş hissediyor kendini üç ay sonra senin resimlerine bakıp ağlıyor olacak. Kadınlarla erkeklerin ayrılık sürecini yaşananları farklıdır. Sadece sakinleş vr kendi kendine kal. Herkes kendi yaptığından sorumludur. O özeleştiri yapmıyor mu yapmasın sana ne? Sen kendinden sorumlusun.
Nasıl devam edeceğini de zamanı gelince düşünürsün. Olmayan bişeyin planını yapma sana yük olur. Sen bugününe bak. İçinden gelmese bile gülüme devamlı. Sürat aştıkça enerjini düşürürsün. Hayatta herşey insanlar için. İyisi ile kötüsü ile yaşanıyor. Gülümse ve mutluluğu çağır hayatına. Kendini sev.istiyorum onunla beraber olmak konusmak vs ama ben kendi hayatima baksam ve o bana yine yazsa nasil devam edeyim ki
tessekür ederim öyle yapmayi deneyecegim...Nasıl devam edeceğini de zamanı gelince düşünürsün. Olmayan bişeyin planını yapma sana yük olur. Sen bugününe bak. İçinden gelmese bile gülüme devamlı. Sürat aştıkça enerjini düşürürsün. Hayatta herşey insanlar için. İyisi ile kötüsü ile yaşanıyor. Gülümse ve mutluluğu çağır hayatına. Kendini sev.
Genceciksin, kocaman bir ömür var önünde. Gelecek sana neler getirecek kimse bilemez. Sen ne kadar güleryüzlü ve olumlu olursan hayat sana güzellikleri getirir. Lütfen sakinleş, elbet üzüleceksin ama hayatın gereği bu. Bunlar hepsi sana özgü hisler. Şunu unutma anne de seni üzülüp kahrol diye doğurmadı. Zamana bırak. Ve emin ol sen kendini toparlandığında o fark edecek ayrılık acısını. Erkekler bizden daha geç kavrıyor. Onu ne kadar yalnız bırakırsan o kadar çabuk hissedecek ayrılık acısını. Şu anda önemli olan sensin. Hadi kocaman bir gülümseme gönder bizetessekür ederim öyle yapmayi deneyecegim...
ya beni sinir eden sey ayrildik mi ayrilmadikmi oda belli degil ayrildiysak silsin numarami bende yoluma bakayim.... seytan diyor git sor ayrildik mi ayrilmadikmi diye... ayrica hakkinizi nasil öderim bilmiyorum cok tessekür ederim zaman ayirdin yazdin motive ettin beni allah razi olsun ...Genceciksin, kocaman bir ömür var önünde. Gelecek sana neler getirecek kimse bilemez. Sen ne kadar güleryüzlü ve olumlu olursan hayat sana güzellikleri getirir. Lütfen sakinleş, elbet üzüleceksin ama hayatın gereği bu. Bunlar hepsi sana özgü hisler. Şunu unutma anne de seni üzülüp kahrol diye doğurmadı. Zamana bırak. Ve emin ol sen kendini toparlandığında o fark edecek ayrılık acısını. Erkekler bizden daha geç kavrıyor. Onu ne kadar yalnız bırakırsan o kadar çabuk hissedecek ayrılık acısını. Şu anda önemli olan sensin. Hadi kocaman bir gülümseme gönder bize
Bu formül her ilişkide tutmuyor. Baskıcı, dırdırcı, sürekli darlayan biriyle yürüttüğün uzak mesafe ilişkisinden sonra karşısına anlayışlı pozitif biri çıkarsa hele de aynı şehirdeyse asla aklına gelmez. Gelse de oh kurtulduk nefes aldım der.Aynen bunu diyorum ben de. Kafan çok karışık, gel gitler yaşıyorsun. Sen şu an çok acı çekiyorsun ya mesela üç ay sonra dünyaya yeniden gelmiş gibi canlı neşeli mutlu olacaksın. O şu anda özgürleşmiş hissediyor kendini üç ay sonra senin resimlerine bakıp ağlıyor olacak. Kadınlarla erkeklerin ayrılık sürecini yaşananları farklıdır. Sadece sakinleş vr kendi kendine kal. Herkes kendi yaptığından sorumludur. O özeleştiri yapmıyor mu yapmasın sana ne? Sen kendinden sorumlusun.
dogru diyorsun ama onu cok iyi taniyorum ayrilmis olsaydik yani ciddi kafasinda bitirseydi numarami kesinlikle silerdiBu formül her ilişkide tutmuyor. Baskıcı, dırdırcı, sürekli darlayan biriyle yürüttüğün uzak mesafe ilişkisinden sonra karşısına anlayışlı pozitif biri çıkarsa hele de aynı şehirdeyse asla aklına gelmez. Gelse de oh kurtulduk nefes aldım der.
Konu sahibi çok sık boğaz eden biri belli ki, ilişkide de sürekli kavga var. Şu durumda adam bezmişse bitirmiş de olabilir komple kafasında
Zaman ver, bitti yada bitmedi, sildi yada silmedi. Bu kadar gerginlikten sonra numaranı silmesi ile mi bişeyleri anlayacaksın. Bitti dedi mi dedi. Sildi mi numaranı silmedi mi kontrol etme. Herkes kendisinden sorumlu. Onun yaptığı yada yapmadığı şeylerden anlam çıkarma. Sana dediğine bak.ya beni sinir eden sey ayrildik mi ayrilmadikmi oda belli degil ayrildiysak silsin numarami bende yoluma bakayim.... seytan diyor git sor ayrildik mi ayrilmadikmi diye... ayrica hakkinizi nasil öderim bilmiyorum cok tessekür ederim zaman ayirdin yazdin motive ettin beni allah razi olsun ...
ama ban ayrildik demedi veya ben kendime suan bahne ariyorumZaman ver, bitti yada bitmedi, sildi yada silmedi. Bu kadar gerginlikten sonra numaranı silmesi ile mi bişeyleri anlayacaksın. Bitti dedi mi dedi. Sildi mi numaranı silmedi mi kontrol etme. Herkes kendisinden sorumlu. Onun yaptığı yada yapmadığı şeylerden anlam çıkarma. Sana dediğine bak.
Hareketlerinden anlam çıkarma. Sil numaramı, 1-2 hafta sonra ben yazarım sanma demiş. Yurtdışında yaşadığını söyledin. Şimdiye kadar sana söylemedim ama acaba seninle evlenip yurtdışına gitmek için mi alttan alıyor diye düşündüm. Uzak mesafe ilişki diyorsun. Diyelim ki yine barıştınız bir süre sonra yine aynı şey olacak. Artık tahammül sınırları aşılmış. Her tartışmanızda yine mi öyle davranacak korkusu yaşayacaksın. Genceciksin, kocaman ömür var önünde, elin ayağın tutuyor. Karşına bir sürü insan çıkacak iyisi ile kötüsü ile. Yaşadığın herşey tecrübe olacak ve sana bişeyler katacak. O sana açıkça bitti demediyse bile bitmiş bunu kabul et. Hayatına bak.ama ban ayrildik demedi veya ben kendime suan bahne ariyorum
Büyük ihtimalle bezmiş ve bitirmiş. Barışsalar bile bir sonrakinde yine aynı şey olacak. Ayrı şehir değil yurtdışında yaşıyor, epey uzak mesafe, yaşları çok küçük, uzak mesafe ilişkisi bile denemez bence, alışkanlık.Bu formül her ilişkide tutmuyor. Baskıcı, dırdırcı, sürekli darlayan biriyle yürüttüğün uzak mesafe ilişkisinden sonra karşısına anlayışlı pozitif biri çıkarsa hele de aynı şehirdeyse asla aklına gelmez. Gelse de oh kurtulduk nefes aldım der.
Konu sahibi çok sık boğaz eden biri belli ki, ilişkide de sürekli kavga var. Şu durumda adam bezmişse bitirmiş de olabilir komple kafasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?