sevgilimle ayrildik Cok acil görüsünüze ihtiyacim var ?

Nasıl başlarsa öyle gider. Böyle kavga dövüşlü bir ilişkinin sonu iyi bitmez zaten. Bu kadar kavga dövüşle nasıl sevgili oluyorsunuz neden oluyorsunuz anlamıyorum.
Devam etse zaten böyle devam edecek belli ki sürekli huzursuzlukla devam edecekse bitsin daha iyi.

bidaha hic konusmicaz diye korkuyorum ödüm kopuyor
Bu kadar korkmanız sağlıklı mı? Bir ilişkinin bitmesinden bu kadar korkmanız hiç normal değil.
Bugün eşim beni aldatabilir, ayrılabiliriz. Üzülürüm ama dünyanın da sonı değil. Sizin kadar korkmuyorum ayrılıktan. Siz bu korku yüzünden adama bu kadar yapışıyorsunuz bu da onu daha da iter.

Niye sürekli kavga ediyorsunuz ki? Zaten uzak mesafe ilişkisi bu kadar kavga edecek ne konu buluyorsunuz? Sıkılıp daha yakınında birine meyil etmesi an meselesidir.

cogu zaman kendisi alttan alir, o pesimden kosar ama ben sinirliyken veya kavga ederken sevgilimle ondan ayni önemsemeyi görmeyince deli oluyorum ariyorum destan destan mesajlar atiyorum...suan cok üzgünüm

normalde hep sevgilim alttan alir özür diler

sevgilim alttan alir hep ama bu sefer almaz bundan eminim.. yinede yazmim aramim mi?

Haklı haksız oluşunuza bakılmaksızın , her defasında sevgiliniz alttan alarak hata yapmış. Ve sonunda hata yaptığını fark etmiş belli ki.

cogu zaman kendisi alttan alir, o pesimden kosar ama ben sinirliyken veya kavga ederken sevgilimle ondan ayni önemsemeyi görmeyince deli oluyorum ariyorum destan destan mesajlar atiyorum...suan cok üzgünüm
Cok yanlis yapiyorsunuz. Erkeklerle kavga edilmez, kavga ederek bir yere varilmaz. Erkek cinsinin en iyisi ve en akillisi kavgadan ayni sevgilinizin yaptigi sekilde kacandir. Daha gencsiniz ilerde anlayacaksiniz. Hepimiz bu yollardan gectik.

Bu kadar ısrarla arayanları gerçekten anlamıyorum. Almayacağını bilipte kendi değerinizi neden gözünde düşünüyorsunuz. Sonra karşı taraf sizi avucunun içinde görüp aklına gelen her pisliği yapıyor. Sizi görmezden gelmesi ise en büyük pislik. Yapmayın. O yaşıyorsa sizde yaşarsınız. Hayatimiz bir başkasının hayatına bağlı değil. Burada okuyoruz kimler neler yaşıyor. Kötü insanların özellikleri belli ya ille de bunu yaşaman gerekmiyor. Bak aramızda birileri yaşıyor ve bizde onlarla birlikte üzülüyoruz. Hayat her hatayı yapmak için çok kısa başkalarının yaşadıklarından da nasiplenmeliyiz.

Canım mesajla kavga olmaz, gir çık yapabilir bu onun tercihi, sen nasıl aralıksız yazışmak istiyorsan… iletişim kesilmesin istiyorsan tartışma başında arar konuşursun. Ki kavgalar genelde mesajlarda zor anlaşıldığı için büyüyor, ayrıca kavga büyümüşse 20 kere arama. 2 kere ara ve anla ki uzak kalmak istiyor o an ki sağlıklısı budur. Alevli bir kavga güzel bir şey değil

Adam seni çözmüş buradan tek dönüşü sen kendini değiştireceksin. Şimdi ne yapıyorsan tam tersini yap umursamaz ol, karşı tarafı şaşırt. Kavga anında da ne kadar seviyor da olsan merak da etsen arayıp sorma ilk adım ondan gelmeli. Kendi kontrolünü saglayamiyorsun bu şekilde kendini de karsiyi da bitirirsin.

farkindayim kendimi kontrol edemiyorum, suan konusmuyoruz dünden beri ve ben nefes bile alamiyorum ... yazmak istiyorum ama gururuma yediremiyorum onun yazmasini bekliyorum

haklisin, ama uzak mesafe oldugu icin cogu zaman mesajda kavga ediyoruz... herkes yazma diyor ama kendimi suclu hissettigim icin yazmak istiyor bir ynaim diger yanimda bana ettigi kötü sözleri hatirlayip yazma diyor

farkindayim kendimi kontrol edemiyorum, suan konusmuyoruz dünden beri ve ben nefes bile alamiyorum ... yazmak istiyorum ama gururuma yediremiyorum onun yazmasini bekliyorum
Hayir sakın yazma. Ben de cok sevdiğim birinden onun isteği ile ayrıldım. Bastan aradım sordum sonra hemen hatamı farkedip kendime yoğunlaştım asla aramadım, kuaföre gittim bakim yaptım tamamen kendim için yaşamaya başladım. Sonuc ne dersin. 1.5 ay geçti öyle bir pişman oldu ki. Kaybetme korkusunu yaşaması lazım bu şekilde seni garanti görüyor olabilir hemen toparlan :) sevgiler❤

evet ama bana dedi ki "Ezilmekten biktim sanma ki 1-2 hafta sonra yazarim" halbiki onu asla ezmedim hatali oldugu zamanda hatasini söyleyip kizdim sadece.. bunun üzerine yazacagini sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…