- 1 Nisan 2022
- 103
- 8
- 13
- 24
- Konu Sahibi cansugultekin76
-
peki bisey sorcam yazarsa eger size burdan ulasabilirmiyimEve giderken yüzünde pırıl pırıl bir gülümseme olsun. Senin hayatının merkezinde sen varsın.
dogruSaygı duyucan aşko zorla güzellik olmuyor malesef. İstemezse istemez be amaaan demeyi öğren.
Tabi ulaşabilirsinpeki bisey sorcam yazarsa eger size burdan ulasabilirmiyim
tessekür ederimTabi ulaşabilirsin
sinirden aradim mesgule atinca daha cok sinirlendim20 az olmuş en az 30 kere arasaydınız diyorum.
Ben de bu izlenimi aldım. Sakin olun dönmesini bekleyin, hayatta her sey bizim istedigimiz gibi olmayabilir, donmeyede bilir. Muhim olan sakin kalabilmekbilmiyorum
Bu kadar korkmanız sağlıklı mı? Bir ilişkinin bitmesinden bu kadar korkmanız hiç normal değil.bidaha hic konusmicaz diye korkuyorum ödüm kopuyor
Şu an cok kötüyüm, sevgilimle 4 senedir sevgiliyiz uzak mesafeli ama mesafe sorun olmadi bu zamana kadar, ikimizde sinirliyiz diye bazen fazla kavga edebiliyoruz ama aslinda kolay kolay sarsilmayiz. Biz kavga ederken sevgilim 98% herzaman telefonu kapatir gider, uyur, mesaja 1-2 saat sonra cevap verir, cevrim ici olmaz özellikle veya kisa gicik umursamaz cevaplar verir bana göre (ona göre umursamaz cevaplar degilmis) vsss... allah yukarda cogu zaman sevgilim alttan alir ama bu cekip gitmeleri arkadaslarina gelince cevrim ici olur cikmaz bana gelince cevrim ici olmamasi veya hemen cikmasi artik deli oluyorum.. bende buna cok ama cok sinir oluyorum kac kere söyledim öyle yapma kendimi degersiz hissediyorum diye 10 kere söz verdi tamam askim tamam bitanem yapmam söz diye ama hala öyle yapiyor sadece benim dememle cevrim ici kaliyor oda ZORLA. Bugün yine kavga ederken öyle yapti bu sefer ben cok sinir oldum daha cok kavga ettik cikti bende aradim sevgilim napiyor peki? beni mesgule atiyor bilerek 20 kez aradim mesgule atiyor.. ya insanda hic mi kaybetme korkusu olmaz ya? beni mesgule atinca bende bidaha aramam dedim sevgilime napiyosan yap biktim dedi. Kavga edince her 2. lafindan biri biktim oluyor.. Bende "Bana söz verdin cikip gitmek yok konusup hal edecez herseyi diye ama yaptigina bak ben daha fazla cekmicem bunlari dedim" sevgilimde anladim ben seni sil numarami ozaman demeye basladi vsss... simdi konusmayi kestik bana görüldü atti ayrildik gibi
cok kötüyüm siz ne diyorsunuz bu duruma?
cogu zaman kendisi alttan alir, o pesimden kosar ama ben sinirliyken veya kavga ederken sevgilimle ondan ayni önemsemeyi görmeyince deli oluyorum ariyorum destan destan mesajlar atiyorum...suan cok üzgünüm
normalde hep sevgilim alttan alir özür diler
benim yasim 22 sevgilim 24, telefona baksa tartisma alev almicakki dogru düzgün ilietisim kurabilcez benim derdim bu.. evet seviyorum cok seviyorum cogu zaman sevgilim alttan aliyor ama bu sefer alttan alip ilk adimi atacagini düsünmiyorum
sevgilim alttan alir hep ama bu sefer almaz bundan eminim.. yinede yazmim aramim mi?
Cok yanlis yapiyorsunuz. Erkeklerle kavga edilmez, kavga ederek bir yere varilmaz. Erkek cinsinin en iyisi ve en akillisi kavgadan ayni sevgilinizin yaptigi sekilde kacandir. Daha gencsiniz ilerde anlayacaksiniz. Hepimiz bu yollardan gectik.cogu zaman kendisi alttan alir, o pesimden kosar ama ben sinirliyken veya kavga ederken sevgilimle ondan ayni önemsemeyi görmeyince deli oluyorum ariyorum destan destan mesajlar atiyorum...suan cok üzgünüm
Bu kadar ısrarla arayanları gerçekten anlamıyorum. Almayacağını bilipte kendi değerinizi neden gözünde düşünüyorsunuz. Sonra karşı taraf sizi avucunun içinde görüp aklına gelen her pisliği yapıyor. Sizi görmezden gelmesi ise en büyük pislik. Yapmayın. O yaşıyorsa sizde yaşarsınız. Hayatimiz bir başkasının hayatına bağlı değil. Burada okuyoruz kimler neler yaşıyor. Kötü insanların özellikleri belli ya ille de bunu yaşaman gerekmiyor. Bak aramızda birileri yaşıyor ve bizde onlarla birlikte üzülüyoruz. Hayat her hatayı yapmak için çok kısa başkalarının yaşadıklarından da nasiplenmeliyiz.Şu an cok kötüyüm, sevgilimle 4 senedir sevgiliyiz uzak mesafeli ama mesafe sorun olmadi bu zamana kadar, ikimizde sinirliyiz diye bazen fazla kavga edebiliyoruz ama aslinda kolay kolay sarsilmayiz. Biz kavga ederken sevgilim 98% herzaman telefonu kapatir gider, uyur, mesaja 1-2 saat sonra cevap verir, cevrim ici olmaz özellikle veya kisa gicik umursamaz cevaplar verir bana göre (ona göre umursamaz cevaplar degilmis) vsss... allah yukarda cogu zaman sevgilim alttan alir ama bu cekip gitmeleri arkadaslarina gelince cevrim ici olur cikmaz bana gelince cevrim ici olmamasi veya hemen cikmasi artik deli oluyorum.. bende buna cok ama cok sinir oluyorum kac kere söyledim öyle yapma kendimi degersiz hissediyorum diye 10 kere söz verdi tamam askim tamam bitanem yapmam söz diye ama hala öyle yapiyor sadece benim dememle cevrim ici kaliyor oda ZORLA. Bugün yine kavga ederken öyle yapti bu sefer ben cok sinir oldum daha cok kavga ettik cikti bende aradim sevgilim napiyor peki? beni mesgule atiyor bilerek 20 kez aradim mesgule atiyor.. ya insanda hic mi kaybetme korkusu olmaz ya? beni mesgule atinca bende bidaha aramam dedim sevgilime napiyosan yap biktim dedi. Kavga edince her 2. lafindan biri biktim oluyor.. Bende "Bana söz verdin cikip gitmek yok konusup hal edecez herseyi diye ama yaptigina bak ben daha fazla cekmicem bunlari dedim" sevgilimde anladim ben seni sil numarami ozaman demeye basladi vsss... simdi konusmayi kestik bana görüldü atti ayrildik gibi
Canım mesajla kavga olmaz, gir çık yapabilir bu onun tercihi, sen nasıl aralıksız yazışmak istiyorsan… iletişim kesilmesin istiyorsan tartışma başında arar konuşursun. Ki kavgalar genelde mesajlarda zor anlaşıldığı için büyüyor, ayrıca kavga büyümüşse 20 kere arama. 2 kere ara ve anla ki uzak kalmak istiyor o an ki sağlıklısı budur. Alevli bir kavga güzel bir şey değilŞu an cok kötüyüm, sevgilimle 4 senedir sevgiliyiz uzak mesafeli ama mesafe sorun olmadi bu zamana kadar, ikimizde sinirliyiz diye bazen fazla kavga edebiliyoruz ama aslinda kolay kolay sarsilmayiz. Biz kavga ederken sevgilim 98% herzaman telefonu kapatir gider, uyur, mesaja 1-2 saat sonra cevap verir, cevrim ici olmaz özellikle veya kisa gicik umursamaz cevaplar verir bana göre (ona göre umursamaz cevaplar degilmis) vsss... allah yukarda cogu zaman sevgilim alttan alir ama bu cekip gitmeleri arkadaslarina gelince cevrim ici olur cikmaz bana gelince cevrim ici olmamasi veya hemen cikmasi artik deli oluyorum.. bende buna cok ama cok sinir oluyorum kac kere söyledim öyle yapma kendimi degersiz hissediyorum diye 10 kere söz verdi tamam askim tamam bitanem yapmam söz diye ama hala öyle yapiyor sadece benim dememle cevrim ici kaliyor oda ZORLA. Bugün yine kavga ederken öyle yapti bu sefer ben cok sinir oldum daha cok kavga ettik cikti bende aradim sevgilim napiyor peki? beni mesgule atiyor bilerek 20 kez aradim mesgule atiyor.. ya insanda hic mi kaybetme korkusu olmaz ya? beni mesgule atinca bende bidaha aramam dedim sevgilime napiyosan yap biktim dedi. Kavga edince her 2. lafindan biri biktim oluyor.. Bende "Bana söz verdin cikip gitmek yok konusup hal edecez herseyi diye ama yaptigina bak ben daha fazla cekmicem bunlari dedim" sevgilimde anladim ben seni sil numarami ozaman demeye basladi vsss... simdi konusmayi kestik bana görüldü atti ayrildik gibi
Valla öyle. 20 kere aradım diyo bi de insanda hiç mi kaybetme korkusu olmaz diyoİpleri eline vermişsin kaybetme korkusu hiç vermemişsin ki o yüzden adam rahat sürekli arayıp koşarsan oda sallamaz. Kaçan kovalanır unutma
farkindayim kendimi kontrol edemiyorum, suan konusmuyoruz dünden beri ve ben nefes bile alamiyorum ... yazmak istiyorum ama gururuma yediremiyorum onun yazmasini bekliyorumAdam seni çözmüş buradan tek dönüşü sen kendini değiştireceksin. Şimdi ne yapıyorsan tam tersini yap umursamaz ol, karşı tarafı şaşırt. Kavga anında da ne kadar seviyor da olsan merak da etsen arayıp sorma ilk adım ondan gelmeli. Kendi kontrolünü saglayamiyorsun bu şekilde kendini de karsiyi da bitirirsin.
haklisin, ama uzak mesafe oldugu icin cogu zaman mesajda kavga ediyoruz... herkes yazma diyor ama kendimi suclu hissettigim icin yazmak istiyor bir ynaim diger yanimda bana ettigi kötü sözleri hatirlayip yazma diyorCanım mesajla kavga olmaz, gir çık yapabilir bu onun tercihi, sen nasıl aralıksız yazışmak istiyorsan… iletişim kesilmesin istiyorsan tartışma başında arar konuşursun. Ki kavgalar genelde mesajlarda zor anlaşıldığı için büyüyor, ayrıca kavga büyümüşse 20 kere arama. 2 kere ara ve anla ki uzak kalmak istiyor o an ki sağlıklısı budur. Alevli bir kavga güzel bir şey değil
Hayir sakın yazma. Ben de cok sevdiğim birinden onun isteği ile ayrıldım. Bastan aradım sordum sonra hemen hatamı farkedip kendime yoğunlaştım asla aramadım, kuaföre gittim bakim yaptım tamamen kendim için yaşamaya başladım. Sonuc ne dersin. 1.5 ay geçti öyle bir pişman oldu ki. Kaybetme korkusunu yaşaması lazım bu şekilde seni garanti görüyor olabilir hemen toparlan :) sevgiler❤farkindayim kendimi kontrol edemiyorum, suan konusmuyoruz dünden beri ve ben nefes bile alamiyorum ... yazmak istiyorum ama gururuma yediremiyorum onun yazmasini bekliyorum
evet ama bana dedi ki "Ezilmekten biktim sanma ki 1-2 hafta sonra yazarim" halbiki onu asla ezmedim hatali oldugu zamanda hatasini söyleyip kizdim sadece.. bunun üzerine yazacagini sanmiyorumHayir sakın yazma. Ben de cok sevdiğim birinden onun isteği ile ayrıldım. Bastan aradım sordum sonra hemen hatamı farkedip kendime yoğunlaştım asla aramadım, kuaföre gittim bakim yaptım tamamen kendim için yaşamaya başladım. Sonuc ne dersin. 1.5 ay geçti öyle bir pişman oldu ki. Kaybetme korkusunu yaşaması lazım bu şekilde seni garanti görüyor olabilir hemen toparlan :) sevgiler❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?