- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Sevgilin miydi diye sordum. Bence buna hakkım vardı kızı kıskanmadım o sorumun üzerine bana bağırmaya başladı.Ölmüş bir kızı mı kıskandınız
Sevgilisi olup olmaması şu an sizi neden ilgilendiriyor peki?Sevgilin miydi diye sordum. Bence buna hakkım vardı kızı kıskanmadım o sorumun üzerine bana bağırmaya başladı.
Sürekli beni onunla kıyaslamaya başlamıştı. O da senin gibi yapar o da bunu yapar diye. Yanlış anlamayın benden önceki geçmişi kimseyi ilgilendirmez ancak bir kadın olarak kıyaslanmaktan da rahatsız oluyordum.Sevgilisi olup olmaması şu an sizi neden ilgilendiriyor peki?
Sorarsınız gayet normal, onun bu kadar fazla tepki vermesi şüpheli ve hatalı.Sevgilin miydi diye sordum. Bence buna hakkım vardı kızı kıskanmadım o sorumun üzerine bana bağırmaya başladı.
Cok kıymetli bir dostunu kaybettigi icin soylediginiz herşey beyefendide antipati uyandırmıs.İliskinizin bitmesinin nedeni olarak bu gorunse de temelinde baska sorunlar vardir illa ki.Sadece nedeni yani patlama konusu bu olmus gibi gördüm.Merhaba arkadaşlar, sevgilimle nihayet 3 gün önce ayrıldık. Sevgilimin Facebook hesabında bana daha önceden defalarca anlattığı hatta duvar kağıdı bile yaptığı arkadaşıyla fotoğraflarını gördüm ve bu fotoğrafta da bitanem, canımın içi, dostum gibi kelimeler yazmıştı. Hemen sordum sevgilime bu arada kız 5 yıl önce vefat etti ama sevgilim ölüm yıl dönümünü her sene anar. O da bana bağırmaya başladı sen iyi misin o benim dostum kardeşim dedi. O senden daha değerli benim için ben bütün ilklerimi onunla yaşadım deyince beynimden vurulmuşa döndüm. Ben sadece insanca sormuştum ayrıca zaman zaman onun annesinin saçı da senin gibiydi deyip duruyordu. Sonra dedi ki kızı rahatsız ediyorsun mezarında senden boğuldum bıktım kıskançlıklarından dedi ve ilişkimiz bitti. Yine de onu seviyordum ama laflarına çok kırıldım hiçbir işime konsantre olamıyorum. İlk defa böyle bir şey başıma geldi. Günlerce kendimi sorguluyorum nerde yanlış yaptım diye ben kıza hiçbir kötü kelime kullanmadım sadece senin için özel biriydi galiba sevgili miydiniz diye sorunca kıyamet koptu.
O zaman kıyaslanmaktan rahatsız olduğunuzu söylemeliydiniz.Sürekli beni onunla kıyaslamaya başlamıştı. O da senin gibi yapar o da bunu yapar diye. Yanlış anlamayın benden önceki geçmişi kimseyi ilgilendirmez ancak bir kadın olarak kıyaslanmaktan da rahatsız oluyordum.
Bana nasıl böyle bir şey sorarsına geldi olay siz de kadınsınız beni o arkadaşıyla kıyaslamaya başlamıştı hadi susayım incitmeyeyim kalbini dedim ama artık dayanamamıştım.Sorarsınız gayet normal, onun bu kadar fazla tepki vermesi şüpheli ve hatalı.
Son zamanda kavga etmeye başlamıştık 12 saat kendinden haber etmiyordu kendini bende buna kızıyordum bana çok huysuzsun, kıskançsın dedi. Haklısınız galiba bu son damla olmuş.Cok kıymetli bir dostunu kaybettigi icin soylediginiz herşey beyefendide antipati uyandırmıs.İliskinizin bitmesinin nedeni olarak bu gorunse de temelinde baska sorunlar vardir illa ki.Sadece nedeni yani patlama konusu bu olmus gibi gördüm.
Bu sekilde bitse bile son konusmanin nahos sekilde sacma bir yanlıs anlamayla kalmamasi icin iciniz rahat etsin diye ya görüsüp anlatin ya da icinizde ne varsa yazın derim..Bu sekilde kotu olmus durum cok hassas
Sinirli yapısı vardı ama hep alttan alıyordum bana yakınlığı aşırı anormal geldi ama hep içimde tuttum ta ki kıyaslamalar başlayana kadar. Telefon duvar kağıdında kızın fotoğrafı vardı sustum, bana sürekli annesinden bahsetti artık dayanamadım.Siz de sorun yok
Sormanız da gayet doğal.
Ayrıca ölmüş biri için sizi kıyaslaması çok kırıcı.
Madem unutamamış ilkleri onunla yaşamış ömür boyu onu ansın, günahsız bir kadına bunları yaşatmasın.
Ayrıca onun annesinin saçı da senin gibiyde ne ya!!!
İş anneye kadar ilerlemiş.
E saçlarınız öyleyse ne olacakmış.
Ayrıca bu kadar terbiyesizce bağırıp çağırıp kıyaslaması kişiliğinin göstergesi.
Kendi dünyasında mutlu mesut yaşasın.
Hiç kendinizde suç aramayın suçunuz yok.
Öğrenmiş olacaktım.Yani farz edin sevgilisiydi ne yapacaktiniz?
Allah rahmet eylesin. Madem rahmetliyi unutamamış ne diye senle ilişkisi var? Unutamıyorsa yeni ilişki yapmayacak, bi zahmet köşesinde kuruyup gidecek ama yoook hiç yalnız kalamazlar kadınsız yapamazlar. Ne olursa olsun '' O senden daha değerli, bütün ilklerimi onunla yaşadım. '' lafını duymayı haketmiyorsun. Yarabandı olmayı haketmiyorsun. Kızı mezarında rahat bırakmayan kendisi.Merhaba arkadaşlar, sevgilimle nihayet 3 gün önce ayrıldık. Sevgilimin Facebook hesabında bana daha önceden defalarca anlattığı hatta duvar kağıdı bile yaptığı arkadaşıyla fotoğraflarını gördüm ve bu fotoğrafta da bitanem, canımın içi, dostum gibi kelimeler yazmıştı. Hemen sordum sevgilime bu arada kız 5 yıl önce vefat etti ama sevgilim ölüm yıl dönümünü her sene anar. O da bana bağırmaya başladı sen iyi misin o benim dostum kardeşim dedi. O senden daha değerli benim için ben bütün ilklerimi onunla yaşadım deyince beynimden vurulmuşa döndüm. Ben sadece insanca sormuştum ayrıca zaman zaman onun annesinin saçı da senin gibiydi deyip duruyordu. Sonra dedi ki kızı rahatsız ediyorsun mezarında senden boğuldum bıktım kıskançlıklarından dedi ve ilişkimiz bitti. Yine de onu seviyordum ama laflarına çok kırıldım hiçbir işime konsantre olamıyorum. İlk defa böyle bir şey başıma geldi. Günlerce kendimi sorguluyorum nerde yanlış yaptım diye ben kıza hiçbir kötü kelime kullanmadım sadece senin için özel biriydi galiba sevgili miydiniz diye sorunca kıyamet koptu.
Sürekli beni onunla kıyaslamaya başlamıştı. O da senin gibi yapar o da bunu yapar diye. Yanlış anlamayın benden önceki geçmişi kimseyi ilgilendirmez ancak bir kadın olarak kıyaslanmaktan da rahatsız oluyordum.
Tamam da ogrenince ne yapacaktiniz. Sevgilisiydi uzerinden gidelim. Ayrilacakmiydiniz? Ya o ya ben mi diyecektiniz ? Aynen devam mi edecektiniz?Öğrenmiş olacaktım.
Evet geçmişi deştim ama kıyaslamalardan artık sıkılmıştım. Onun da bu kadar tepki vermesine şaşırdım.Sana verdiği karşılık hoş olmamış. Senin bu durumu irdelenmen de yanlış bence ama yine de tepkisi abartılı geldi bana.
Ergen muhabbetine benziyor.Merhaba arkadaşlar, sevgilimle nihayet 3 gün önce ayrıldık. Sevgilimin Facebook hesabında bana daha önceden defalarca anlattığı hatta duvar kağıdı bile yaptığı arkadaşıyla fotoğraflarını gördüm ve bu fotoğrafta da bitanem, canımın içi, dostum gibi kelimeler yazmıştı. Hemen sordum sevgilime bu arada kız 5 yıl önce vefat etti ama sevgilim ölüm yıl dönümünü her sene anar. O da bana bağırmaya başladı sen iyi misin o benim dostum kardeşim dedi. O senden daha değerli benim için ben bütün ilklerimi onunla yaşadım deyince beynimden vurulmuşa döndüm. Ben sadece insanca sormuştum ayrıca zaman zaman onun annesinin saçı da senin gibiydi deyip duruyordu. Sonra dedi ki kızı rahatsız ediyorsun mezarında senden boğuldum bıktım kıskançlıklarından dedi ve ilişkimiz bitti. Yine de onu seviyordum ama laflarına çok kırıldım hiçbir işime konsantre olamıyorum. İlk defa böyle bir şey başıma geldi. Günlerce kendimi sorguluyorum nerde yanlış yaptım diye ben kıza hiçbir kötü kelime kullanmadım sadece senin için özel biriydi galiba sevgili miydiniz diye sorunca kıyamet koptu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?