- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
Merhaba arkadaşlar, sevgilimle nihayet 3 gün önce ayrıldık. Sevgilimin Facebook hesabında bana daha önceden defalarca anlattığı hatta duvar kağıdı bile yaptığı arkadaşıyla fotoğraflarını gördüm ve bu fotoğrafta da bitanem, canımın içi, dostum gibi kelimeler yazmıştı. Hemen sordum sevgilime bu arada kız 5 yıl önce vefat etti ama sevgilim ölüm yıl dönümünü her sene anar. O da bana bağırmaya başladı sen iyi misin o benim dostum kardeşim dedi. O senden daha değerli benim için ben bütün ilklerimi onunla yaşadım deyince beynimden vurulmuşa döndüm. Ben sadece insanca sormuştum ayrıca zaman zaman onun annesinin saçı da senin gibiydi deyip duruyordu. Sonra dedi ki kızı rahatsız ediyorsun mezarında senden boğuldum bıktım kıskançlıklarından dedi ve ilişkimiz bitti. Yine de onu seviyordum ama laflarına çok kırıldım hiçbir işime konsantre olamıyorum. İlk defa böyle bir şey başıma geldi. Günlerce kendimi sorguluyorum nerde yanlış yaptım diye ben kıza hiçbir kötü kelime kullanmadım sadece senin için özel biriydi galiba sevgili miydiniz diye sorunca kıyamet koptu.