Sevgilimle Ayrıldık Sorun Kimde?

Sorun Kimde?

• Sende

OY: 15 16,5%
  • Onda

OY: 48 52,7%
  • İkinizde

OY: 28 30,8%

• Ankete Katılan
    91
Artık bir araya gelmemiz imkansız durumunu da kabullenmiyor o sıkıntı. İşte ben sustum hep her yerde fotoğrafı vardı kızın. Kavram karmaşası da var.

Şımartmışsın dedi bir erkek dostum. Çünkü ben bu olaydan sonra kendimi sorguladım rüyalarıma kadar girdi olayın etkisinden çıkamadım çünkü ben ayrılığa hazır değildim. Sen şımarttığın için her davranışını alttan aldığın için tepene çıkmış aslında kıza aşıkmış dedi.

Artık bir araya gelmemiz imkansız durumunu da kabullenmiyor o sıkıntı. İşte ben sustum hep her yerde fotoğrafı vardı kızın. Kavram karmaşası da var.
Durumunu kabullenip kabullenmemesi bu saatten sonra önemli mi? Siz, dönse kabul etmeye meyilli gibisiniz onca onur kırıcı sözlere rağmen, doğru mu?

Durumunu kabullenip kabullenmemesi bu saatten sonra önemli mi? Siz, dönse kabul etmeye meyilli gibisiniz onca onur kırıcı sözlere rağmen, doğru mu?
Aslında doğru değil çünkü davranışları gerçekten seven insan davranışı değil gerçek bir sevgi olsaydı insanca açıklardı oturup konuşur çözüm üretmeye çalışırdık.

Bunun bilincinde olmakla beraber hala seviyorum umarım unuturum gerçi bunlar hemen olacak şeyler değil belki ilerde oturup bu hallerime güleceğim ben sadece bu haksızlığı hazmedemiyorum kalbimde.

Niye hala silmiyorsunuz ki? Hala beklentiniz var gibi duruyor. Ki size söylediği şeyler çok kırıcı. Her yerden engeli hak etmiş. Çok yüz vermişsiniz tepenize çıkmış ve o kızla arkadaşlıktan fazlası varmış gibi duruyor.

Sormakla da gayet haklısınız. Her yerde fotoğrafları var diyorsunuz. Sorulmaması absürt olurdu bana göre, sevgilim mi dış kapının dış mandalı mı sonuçta.

Ben ona çekip gideceğim hayatından dedim o da bu söylediğin doğru değil artık sen benim dostumsun sen çok iyi birisin ben seni kaybetmek istemiyorum beni gereksiz kıskançlıkların ve huysuzluklarınla boğdun dedi. Arkadaştan öteymiş adaşız diye benimle ilişki yaşamak istemiş ben böyle düşünüyorum sadece bir özür bekliyorum ondan bu konuda beklentim var telefonu kapatırken ona sen ilişki yaşamayı bilmiyorsun diyerek yüzüne kapattım.

Çok yüz vermiş tepene çıkarmışsın, bunu kaybetmek istemiyor. Özür bile diler sırf bunun için. Özrün de kıymeti olmamalı şu saatten sonra. Duyguların var, dayanamayacaksın, her şeyi yeşil ışık algılayacaksın; ve bunu kullanacak.

Kendini sevdirdi yara bandı olarak kullandı. Başkası varken kalbinde zaten bana yer olmaz.

Ne demek ilklerimi onunla yasadim ekran resmi yapmak ve kiyaslamak? Cocuk sorunlu bariz belli aende sikinti yok. Burda olmus kisiyimi kiskandin diyenlerde konuyu tam anlamiyor heralde. Olmus arladasini ekran resmi yapan bitanem falan diyen adam normalmi sacmalamayin ya

Önceki sevgililerine sormak lazım neden ayrılmış bundan diye. Çünkü çoğunlukla o terk edilmiş ilişkilerinde ve hepsi de kısa süreliymiş acaba bunun etkisi olabilir mi diye merak etmedim değil.
Bence gecmise odaklanmak sizi sadece geriye goturur. Biten bir iliski icin ugrasmak yerine gelecege odaklanmak daha mantikli. Bu kisiyle olmaz zaten. Saglikli temeli saglam bir iliski olmaz. Ayriliklar yasamasi da onun problemi. Birakin o cozum arasin. Siz artik hayatiniza odaklanin.

Bana hep eski sevgililerini kötülüyordu ama yok her kızda mı problem var neden bittiği konusunda da ben çok romantiktim duygusaldım onlara fazla geldi bu özelliğim dedi de meğer yalan atıyormuş.

Bana hep eski sevgililerini kötülüyordu ama yok her kızda mı problem var neden bittiği konusunda da ben çok romantiktim duygusaldım onlara fazla geldi bu özelliğim dedi de meğer yalan atıyormuş.
Genelde hep karsi tarafta bulunur hata nedense. Kimse aslinda suc bendeydi demez. Iliski yururken cok iyidir hersey ama bitince taraflar birbirini suclar. Bunlara takilma sen. Daha gencsin. Kimbilir kimler daha karsina cikar. Boyle defolu tiplerle neden olmadi falan diye kafani mesgul etme. Hicbirimiz ilk sevgilimizle evlenmedik ki. Daha onunde yasayacagin koca bir hayat var. Gez, toz, gunlerini bu kisi icin uzulerek gecirme. Bitmesi belki daha iyisinin gelmesi icindir. Bir kapi kapanmadan baska kapi acilmaz.

Sevgili değil ama ilklerini onunla yaşamış? Çocukluk arkadaşı mıydı acaba. Onun için çok değerli bir insan olabilir ama "senden değerli" demesi de hoş değil. Yani sizi şimdi ölmüş bir insanla mı kıyaslıyor. Çok saçma olmuş. Sizin bir kıskançlığınız var mı anlayamadım. Yani bu sorunuzda yok ama nasıl bir tonlama ile sordunuz, konuşmanın gelişimi nasıl oldu bilemediğim için bir şey diyemem. Yine de kıyaslama yapması hoş değil.

Normal bir tonla sordum hayır çocukluk arkadaşı değiller.

Hassas bir saatine denk gelmissiniz demek.Öldugu icin size karşı korumaya geçmiştir.Benimde lisede bir sevgilim vardı.Hafta sonu çarşıda karşılaştık bir baktim boynunda harfli kolye.O ne öyle dedim anlattı.Bayram günü zümrüt apartmani yıkılmıştı ve o kizda orada ölmüş.Duymustum zaten.Sevgilisiymis meğer.Saygi duyarım dedim ama bitirdim.Sizin durum farklı ama arkadasiymis ama ben pek inanmadim.Platonik bir durumları olabilir ve yıldönümü olunca tersine denk gelmissiniz.
Bunlardan bağımsız olarak size tavsiyem flört zamani bu kadar gelgitli iliskiyi ileriye tasimak bence sacmalik.Iliski mutlu olmak,hayattan beraber tad almak,gune onunla uyanmak.yarinlar icin temelinden sağlam bir hayata adimdir.Boyle ayril barış sorun sıkıntı size yazik degil mi??

Sorarsiniz ne var bunda?
O neden bu kadar tepki vermiş onda sorun var

Sorunun kimde olduğunun hiçbir önemi yok.. Sonuçta ayrılmışsınız..Çok da iyi olmuş boşverin.. Böyle dengesiz adamları sırtınıza yük etmeyin.. Arkadaşı ölmüş sonuçta Allah rahmet eylesin ama gereksiz konuşma olmuş..Sizin ölmüş birinin, geçmişte kalmış birinin muhabbetini yapmanız çok saçmayken sevgilinizin kız için söyledikleri saçmalıkta üst seviye olmuş.. Belli ki unutamadığı birşeyler yaşamış onunla ve söylediği gibi öyle arkadaşı dostu falan değil.. Yani görünürde öyledir belki de erkek arkadaşınız içinde başka birşey yaşıyormuş demek ki.. Amaaan neyse ney dediğim gibi bence üzerine konuşmayın bile size o kadar laf saymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…