- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.806
- 598
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
İçime doğmuştu.Trafik kazaları beni çok üzüyor , kanser bile doğal ölümken kazalarda insanlar o an orada olmasaydı diye sorguluyorlar hep .Trafik kazası maalesef.
Hastalığında yanındaydım affedersiniz kustu temizledim ilgilendim onunla ben bunları haketmiyordum bence. Ben yine de ölüm diye hassas davranmaya çalıştım yoksa soracaktım ama sustum hep içime attım pasif olmanın sonuçları maalesef.Ölüm diye hassas yaklaşamicam. Elalemin kizinin fotosunu duvar kagidi kullanacak, muhabbetlerde onu ve annesini anlatip duracak, her sene fotograflar paylaşarak anacak... Ben çekemem yani.
"O senden daha degerli, ilklerimi yaşadim"
demesi herşeyi acikliyor zaten, bu laflardan sonra da ilişki yurumez bana göre iyi ki deşmişsiniz bu dusuncelerini ogrendiginiz iyi olmuş.
Aldım mesajınızı zaten bu kadar takıntılı olmasından anlamalıydım.Benim esimd3 benimle herşeyi ilk yaşadı cinsel anlamda değil tabiki kanka dost arkadaş herseyydikkkk herşey hayattaki en zevk aldığım insan diye bilirim herşeyiyle halada öyle . Esimnvarken kimseye ihtiyaç duymam.
Uzun uzun anlattım ki sizde onların ilişkisini anlayın. Ölmeseydi muhtemelen evlenirlerdi vs
Ve hala birbirimizin numarasını silmedik sosyal medyada birbirimizi takip ediyoruz çıkmayı düşündüm ama çocuk gibi görünür müyüm diye çekindim. Bana iyi gelen bir ilişki değildi maalesef sürekli yanlışım gözüne batardı, geçmiş kavgaları unutmaz yeni kavgalarda anlatmak üzere hafızasına kaydederdi.İçime doğmuştu.Trafik kazaları beni çok üzüyor , kanser bile doğal ölümken kazalarda insanlar o an orada olmasaydı diye sorguluyorlar hep .
Siz de suçlu değilsiniz , normal bir soru sormuşsunuz o da aşırı tepki vermiş .
Hastalığında yanındaydım affedersiniz kustu temizledim ilgilendim onunla ben bunları haketmiyordum bence. Ben yine de ölüm diye hassas davranmaya çalıştım yoksa soracaktım ama sustum hep içime attım pasif olmanın sonuçları maalesef.
Ben o konuda hatayı kendimde buluyorum ilişkimizin başında çakmalıydım durumu. Bu şimdi olan durum değil ama maalesef sevgime yenik düştü mantığım.Bana gore hersey fiziksel değildir. Aklı, kalbi bana ait olmayan adamin yanimda da işi yok, bu ölmüş biri için de gecerli. En ufak boyle birşey hissetsem bende sikinti cikar.
Zaten adam size aklinin onda oldugunu hissettirecek herşeyi yapmiş.
Siz neden zorluyorsunuz?? İlişkide kendini değersiz hissetmiş belliki konu sahibi.. Eğer eski sevgilisiyle, adamın unutamadığı biri olduğuna kanaat getirip kendi yoluna bakacaktı belkiTamam da ogrenince ne yapacaktiniz. Sevgilisiydi uzerinden gidelim. Ayrilacakmiydiniz? Ya o ya ben mi diyecektiniz ? Aynen devam mi edecektiniz?
Haklısınız bencede.. Sevgilisi olmayabilir, platonik sevmiş olabilir ama neticede unutamadığı biri, belki de sizde onu arıyordu.. Ya da tam tersi, sadece arkadaşı Ama sizde uyandırdığı his can sıkıcıÖzellikle o sonda söylediği kelimeler beni yaraladı. Demek ki ben onun için bir hiçmişim daha yazmaayacağım bir sürü şey var ama bende kalsın. Sanki ben onun için bir hiçmişim şeklinde konuştu.
Ben sordum siz sevgili miydiniz ona çok değer veriyorsun bir dosttan öte beni yanlış anlamanı istemem ama bu durum bana fazlasıyla ilginç geldi yani olabilir de böyle bir durum diye sordum. Ordan kavga koptu sevgili değildik o benim bitanemdi ben bütün ilklerimi onunla yaşadım kusura bakma da o senden daha değerliydi benim için dedi ve beni kıskançlıkla suçladı burda kıskançlığım var mı sizce? Sanki kıza küfretmişim gibi tepki verdi tövbe haşa.Kıyaslaması yanlış bir şey. Sormanız bence normal. Kıskançlık yaptıysanız yanlış. Sizi neden kıskançlıkla suçladı?
Galiba diğer ilişkileri de bu yüzden bitti bence ben çok bile dayandım diye düşünüyorum elbette benim de hatalarım oldu bu ilişkide ama onlara değil de bu yüzden ilişkiyi bitirmesi şüphelendirdi beni.Haklısınız bencede.. Sevgilisi olmayabilir, platonik sevmiş olabilir ama neticede unutamadığı biri, belki de sizde onu arıyordu.. Ya da tam tersi, sadece arkadaşı Ama sizde uyandırdığı his can sıkıcı
Hiçkimse istemez böyle birşey yaşamayı
Kıskanman yanlış? Neden sordun ki? Sevgilisi ise ne olacak bu seni ilgilendirmz gibi yorumları hayretle okuyorum. İçinizden kim, ölmüş de olsa yaşıyor da olsa, sevgilinizin eski sevgilisi ile sizi kıyaslamasını, ilklerimi onunla yaşadım diye anlatmasını, sizin saçınızı eski sevgilsiinin annesinin saçına benzetmesini fln ister?Siz neden zorluyorsunuz?? İlişkide kendini değersiz hissetmiş belliki konu sahibi.. Eğer eski sevgilisiyle, adamın unutamadığı biri olduğuna kanaat getirip kendi yoluna bakacaktı belki
Allah rahmet eylesin ama hiçbirimiz benzeri bir durumu yaşamak istemeyiz diye düşünüyorum
Alıntılamışsınız, anlayamadım ama aynı şeyi düşünüyoruz:)Kıskanman yanlış? Neden sordun ki? Sevgilisi ise ne olacak bu seni ilgilendirmz gibi yorumları hayretle okuyorum. İçinizden kim, ölmüş de olsa yaşıyor da olsa, sevgilinizin eski sevgilisi ile sizi kıyaslamasını, ilklerimi onunla yaşadım diye anlatmasını, sizin saçınızı eski sevgilsiinin annesinin saçına benzetmesini fln ister?
Konu sahibi senin sorman da , kıskanman da, ayrılman da çok normal ve çok insani şeyler.
inanın size hakettiğiniz değeri verecek biri çıkacaktır karşınıza, herhangi bir sorgulama yapmanıza bile gerek kalmayacakGaliba diğer ilişkileri de bu yüzden bitti bence ben çok bile dayandım diye düşünüyorum elbette benim de hatalarım oldu bu ilişkide ama onlara değil de bu yüzden ilişkiyi bitirmesi şüphelendirdi beni.
Çok teşekkür ederim bende yanlış bir şey yaptığımı düşünmedim ve çoğu kadında bana hak verdi. Ben anlayışlı olduğumu düşünüyorum arkadaşlık gayet normal bir şey ama bu kadarı da normal değil üstelik bile bile yalan söylemesi bana.Kıskanman yanlış? Neden sordun ki? Sevgilisi ise ne olacak bu seni ilgilendirmz gibi yorumları hayretle okuyorum. İçinizden kim, ölmüş de olsa yaşıyor da olsa, sevgilinizin eski sevgilisi ile sizi kıyaslamasını, ilklerimi onunla yaşadım diye anlatmasını, sizin saçınızı eski sevgilsiinin annesinin saçına benzetmesini fln ister?
Konu sahibi senin sorman da , kıskanman da, ayrılman da çok normal ve çok insani şeyler.
İnşallah benim de karşıma hayırlı biri çıkar. Hep hayırlısı diye dua ediyordum demek ki hayırlı değilmiş kavgada da gerçek düşüncelerini öğrenmiş oldum.inanın size hakettiğiniz değeri verecek biri çıkacaktır karşınıza, herhangi bir sorgulama yapmanıza bile gerek kalmayacak
Hayırlısı olsun sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?