- 24 Şubat 2015
- 55
- 183
- 293
Hemen ver hemen
orani burani baska yere otnatma. uyariyorum diyip duruyordun. hodri meydan. klavyeden sallama. yarin sikayette bulun.İnsanların aklına yasal olmayan ve özel hayatın gizliliği ilkesine bağlı olrak suç teşkil eden bir kaydın nasıl erişilebilrik kısmını misler gibi anlatıp güzelleyen ben değilim.
Kanuna aykırı davranan kimse o sallar orasını burasını.Bazı hatalar yarını bile beklemez.Gece gündüz oluyor o işler.orani burani baska yere otnatma. uyariyorum diyip duruyordun. hodri meydan. klavyeden sallama. yarin sikayette bulun.
kanuna aykiri davranan kvkkya uymayan polis memurlari kanuna uymadiysa git sikayette bulun, isim ver.Kanuna aykırı davranan kimse o sallar orasını burasını.Bazı hatalar yarını bile beklemez.Gece gündüz oluyor o işler.
Ay aklım cıktı korkudankanuna aykiri davranan kvkkya uymayan polis memurlari kanuna uymadiysa git sikayette bulun, isim ver.
sen beni sen suclusun diye itham edemesin. kendine gel, haddini bil.
boşver. muz cumhuriyetinde yaşıyoruz, bilmiyor muydun?Kanuna aykırı davranan kimse o sallar orasını burasını.Bazı hatalar yarını bile beklemez.Gece gündüz oluyor o işler.
Biliyorum elbette lakin bunu olağan bişeymiş gibi güzelleyemez.Okuyanların aklına karpuz kabuğu.boşver. muz cumhuriyetinde yaşıyoruz, bilmiyor muydun?
baya olmus cikaliAy aklım cıktı korkudan
Şunu ben yazmadım arkadaşlar.evet suclu degilseniz risk alinabilir. log kaydi duser sisteme. sucluysaniz direkt sorgulayan memura sorusturma acilir. ama suclu degilseniz direkt sorusturma acilmaz. sikayette bulunmaniz gerekir.
ama size sorgulandiginizi soylemez karsidakinde birazcik kafa varsa.
İlk esprin miydibaya olmus cikali
burda islenmis bir cinayetin, yapilmis bir hirsizligin nasil yapildigini detayli anlatan birine, sen suc guzelliyorsun ve bu suclari islemissin diyemezsin.Biliyorum elbette lakin bunu olağan bişeymiş gibi güzelleyemez.Okuyanların aklına karpuz kabuğu.
burda islenmis bir cinayetin, yapilmis bir hirsizligin nasil yapildigini detayli anlatan birine, sen suc guzelliyorsun ve bu suclari islemissin diyemezsin.
kendine gel artik.
espri degil bu.İlk esprin miydi
Tamam da niye derde düştün şimdi.Misler gibi şöyle yapılır böyle yapılır biz eşimle yaptık diye anlatınca bişey olmuyorsa,nedir bu çılgın haller yahu?espri degil bu.
Bu tarz yerlerin adı çıkıyor ya. Hoş bakılmıyor yani mutlaka bi b*kluk dönüyor. Siz belki kötülük için gitmiyorsunuz tabi ki ama oranın adı ilerde kötüye çıkarsa siz de sorun yaşamayın. Ünlü bir otelde kalmanızı tavsiye ederim. Hi…. veya Sh…. gibi.Erkek arkadaşımla beraber bir gece geçirmek istiyoruz ama daha önce ikimizin de ev kiralamışlığı yok. Bi arkadaşım memurluk soruşturmalarında direkt elenmene sebep olur dikkat et dedi korkuttu beni. Kimlik bilgilerinin de sisteme işlenme zorunluluğu var, kimlik istemeyen bi yere de güvenemeyiz zaten. Daha önce bu konularda tecrübesi olan biri yardımcı olabilir mi
sorusturma kanallarimi soylemeyi reddettim. cildirdin. manipulasyonun da elinde patladi.Tamam da niye derde düştün şimdi.Misler gibi şöyle yapılır böyle yapılır biz eşimle yaptık diye anlatınca bişey olmuyorsa,nedir bu çılgın haller yahu?
Tabi reddedicen anladın olayı jdjd neyse anlayan da anladı.Bi daha yazmazsın işte böyle şeyler.son msjım.sorusturma kanallarimi soylemeyi reddettim. cildirdin. manipulasyonun da elinde patladi.
hadi kardesim hadi.
beni takip etmeyi birak.Tabi reddedicen anladın olayı jdjd neyse anlayan da anladı.Bi daha yazmazsın işte böyle şeyler.son msjım.
Herkes her şeyi anladı boşver sen çok belli oluyor zaten onun neyi nereden öğrendiğiTabi reddedicen anladın olayı jdjd neyse anlayan da anladı.Bi daha yazmazsın işte böyle şeyler.son msjım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?