Sevgilimle birlikte oldum, beni terketti.

atladığınız bir şey var, sadece olumsuz cevaplara yorum yapmadım. aksine destek olanlara teşekkür ettim. bence siz neye inanmak istiyorsanız ona inanıyorsunuz.
ikincisi benim dalga geçtiğim şey o konu sahibinin gelin çiçeği değil, çok da beğendim. benim dalga geçtiğim düğünle ilgili her şeyin abartılı bi şekilde incili-simli olması gerektiğini savunanlardı. bunu da anlamamış olabilirsiniz.

Arkadaşlar ironi diye bir şey duydunuz mu? Konuyu açan kişi belli ki burada böyle herkesin beğendiği incili simli şeyleri aslında sevmeyen, çiçeği olan arkadaşa da bu tarz bir yorum yaparak aslında ironi yapmaya çalışmış biri. Linç ettiniz iki dakikada

peki bu hakı nereden buluyorsun kendinde? ben simli severim sen sade..dalga geçme ve yerme hakkını nereden buluyorsun?

evet anlamadık..insanlarla dalga geçen birini anlamıyoruz doğrudur.

Konu sahibi y'a evliydi kocami bosar ustune kalirim dedi alkolûn etkisiylede adama itiraf etti adam kacim kurtulayim dedi yada konu fake diger konuyla dalga gectigi gibi burdada geciyor...

Konuyu baştan sona okudum en çok dikkatimi çeken yerde korunmayı düşünmemen hatta bir yorumunda bu benim ilkimdi korunmak bile aklıma gelmedi demişsin
senelerdir evli olan kadınlar bile hamile kalmaktan korkuyor korunuyorlarken , sen daha ilkinde nasıl bunu düşünmezsin nasıl bu kadar rahat olabilirsin çok ilginç
inş hamile kalmamışsındır
sevgilinde tam ...miş ayrılmak istemesinde herşey sebep olabilir belki ten uyumunuzu beğenmedi , belki bakiresin başına kalırsın diye istemedi ama o günün sabahında yatakta bırakılmayıda kimse haketmez
bundan sonra yapacağın şeyler hamile kalmamak için dua etmek , onu karşına alıp mantıklı bir açıklama yapmasını istemek sonrada onu görmemezlikten gelip üniversiteyi bitirmek hayatına kaldığın yerden devam etmek

Daha önce açtığım iki konuyla dalganı geçmiştin, şimdi senin başına üzücü bir olay geldi ve insanlar seninle dalga geçiyor ne yazık ki. Herkesin sırası geliyor işte bir şekilde... Keşke böyle olmasaydı, kendi kazdığın kuyuya bu kadar kötü düşmeseydin...

:)) Haha bu devir de zor ama böyle kendini müstakbel eşine adayan erkek bulmak. Bi de turnusol kağıdı gibi mübarek, evlenilicek/eğlenilicek kızı da test etme yeteneği var, her bi yerinde ayrı marifet

O değil de konu sahibinin gizliden gizliye evlilik öncesi ilişki karşıtı viral reklam yaptığına inanmaya başladım.

bu saatten sonra o adamla karşı karşıya gelmektense hayatından tamamen çıkar.Doktora da gitmelisin daha önünde uzun bir hayat var.Karaktersizin biri için hayatını daha da karartma.Konuşsan açıklama yapsa ne değişecek? (hala sahte değil diye düşünerek yazdım)

canım ben seninle dalga geçmedim ki olayı tamamen yanlış anlamışsın, bak beni bi kişi anladı o da ufunkitos arkadaşım. başıma gelen şeyde de dalga geçilecek bişey göremiyorum ben.

canım ben seninle dalga geçmedim ki olayı tamamen yanlış anlamışsın, bak beni bi kişi anladı o da ufunkitos arkadaşım. başıma gelen şeyde de dalga geçilecek bişey göremiyorum ben.

iki mesajıma birden yapınca ister istemez hedef almışsın gibi anlaşılıyor... ayrıca başına gelen şey dalga geçilmeyi hakedilecek bir şey değil, ancak işte o yazdığın yorumlar fake olduğunun sanılmasına yol açtı dolayısıyla biraz kazdığın kuyuya düşmüş oldun...
evlilik sürecinde insan zaten her şeye alınıyor ben de o yüzden alınmış olabilirim tabi.
başına gelene gelirsek, olacağı varmış olmuş. 3 ay birini tanımak için gerçekten kısa bir süre. bence erkek arkadaşın korkmuş işlerin ciddiye binmesinden ve kaçmayı seçmiş. artık üzülme derim, daha gençsin, dünyanın sonu gelmedi...

konu sahibi arkadaşı gereksiz bir savunma durumuna düşeceğim belki ama ben yaptığının dalga geçmek gibi değil de daha çok ironi olduğunu düşünüyorum. neyse onun derdi şimdi daha farklı ben konunun fake olduğunu düşünmüyorum

Ne yapmalıyım diye sormuşsun ona cevap vericem sadece,uzaklaş böyle birisinden hayır gelmez zaten.Senin ilkini çalıp suratına bile bakmıyor hem korkak hem sorumsuz.Bu insandan zaten ne sevgili ne koca ne baba olur...

Değmezmiş,şu saatten sonra kendini üzmen paralaman bir şey değiştirmez zaten olan olmuş artık.İleriye bakmalısın ve sana tavsiyem nasılsa kaybedecek bir şeyim kalmadı diye düşünüp her önüne gelenle direk cinselliğe atılma.Yeniden birisiyle bir şeyler yaşayacağında onun buna değip değmeyeceğini iyice ölç-tart.Yoksa tek seferlik ilişkiler çok şey götürür senden.

konu fake deilse neden planladığınız bi ilişki olduğunu söylemene rağmen erkek arkadaşının senin bakire olup olmadığını biliyormuydu sorularına cvp vermiyosun.bu konu daha önce konuşulmadımı yada bakire olduğunu biliyormuydu diye soran arkadaşlara hiçbir yorumun yok.20 sayfa boyunca verdiğin cvplar bi iki cümleyi geçmiyor.

1 yıldır flört gibi durumlarımız vardı 3 aydır da çıkıyoruz.

Gibi diyorsun ama flört ediyorduk diyemiyorsun yani 3 ay de şunu tanışmanız 1 yıl bakire olduğunumu bilmiyormuydu yada çevren nasıl acaba yoksa son senen olduğu için bu erkeğe kapak atmak istedin başarılımı olamadın? Hangi errk bir kerr yapıp bırakır aklım almıyor tadını çıkartır sonucada cinsellik problrm değil senin için mezara götürmeyeceksin bu düşüncede olan insansın her ihtimali düşünmek lazım.

konu sahibesi arkadaş bekaretinden daha çok niye sebepsiz terkedildim diye üzülüyor..sebebini açıklasa rahatlıyacak yani..bekareti falan unutacak..ilginçç

Neden gitmiş olabilir sorusunun cevabına ''alacağını almıştır'' diyen arkadaşlar var da ; amacı sadece cinsel bir birliktelik ( o da sadece tek gece ) olacak bir erkek 3 ay neden beklesin?
Hani güven sağlamaya mı çalışmış , tek bir gece için ((!))
Hiç sanmam.
O geceden sonra soğumuştur senden .
Artık sebebi sende saklı.
Adil mi bu adice mi ?
Eğer birbirnize aşk , evlilik vs... vaatleri verip bu yola baş koymadıysanız , o sabahta gidebilir üç sabah sonra da.
Ara ya da arama diyemem,eğer sebebi kafanı kurcalayıp duracaksa , amacım devamını getirmek değil sadece ''neden birlikte olamazmışız'' öğrenmek hakkım diye sorarsın ya da unuturum diyorsan hiç sormazsın.

atlamış olabilirim, okuduysanız tek tek cevap veremiyorum yazmıştım.
erkek arkadaşım bakire olduğumu biliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…