- Konu Sahibi prensestaci
-
atladığınız bir şey var, sadece olumsuz cevaplara yorum yapmadım. aksine destek olanlara teşekkür ettim. bence siz neye inanmak istiyorsanız ona inanıyorsunuz.
ikincisi benim dalga geçtiğim şey o konu sahibinin gelin çiçeği değil, çok da beğendim. benim dalga geçtiğim düğünle ilgili her şeyin abartılı bi şekilde incili-simli olması gerektiğini savunanlardı. bunu da anlamamış olabilirsiniz.
Konu sahibi y'a evliydi kocami bosar ustune kalirim dedi alkolûn etkisiylede adama itiraf etti adam kacim kurtulayim dedi yada konu fake diger konuyla dalga gectigi gibi burdada geciyor...
pincim olur mu hiç? erkek yapar,deneme yanılma yoluyla bulur..hakkıdır..erkek çünkü..
kızı denemiş kız da hemen kabul edince evlenilecek bir kız olmadığına karar vermiş.evlilik öncesi cinselliğe karşı çocuk napsın.
Daha önce açtığım iki konuyla dalganı geçmiştin, şimdi senin başına üzücü bir olay geldi ve insanlar seninle dalga geçiyor ne yazık ki. Herkesin sırası geliyor işte bir şekilde... Keşke böyle olmasaydı, kendi kazdığın kuyuya bu kadar kötü düşmeseydin...
canım ben seninle dalga geçmedim ki olayı tamamen yanlış anlamışsın, bak beni bi kişi anladı o da ufunkitos arkadaşım. başıma gelen şeyde de dalga geçilecek bişey göremiyorum ben.
Daha önce açtığım iki konuyla dalganı geçmiştin, şimdi senin başına üzücü bir olay geldi ve insanlar seninle dalga geçiyor ne yazık ki. Herkesin sırası geliyor işte bir şekilde... Keşke böyle olmasaydı, kendi kazdığın kuyuya bu kadar kötü düşmeseydin...
ayrıca bu 3 ay nerden çıktı ben 1 yıl diye okudum yanlış mı anladım acaba?
1 yıldır flört gibi durumlarımız vardı 3 aydır da çıkıyoruz.
konu fake deilse neden planladığınız bi ilişki olduğunu söylemene rağmen erkek arkadaşının senin bakire olup olmadığını biliyormuydu sorularına cvp vermiyosun.bu konu daha önce konuşulmadımı yada bakire olduğunu biliyormuydu diye soran arkadaşlara hiçbir yorumun yok.20 sayfa boyunca verdiğin cvplar bi iki cümleyi geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?