- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi prensestaci
-
aksine, o yazdığım şeye dikkat ederseniz yazım yanlışlarını falan özellikle yapıp o konuyla dalga geçmiştim.
of sonuna kadar okudum bir de.Yine de eğer konu sahte değilse yapacak pek bir şeyin yok.O adamdan uzak duracaksın bu kadar basit.Hayır sahteyse bu senin ayıbın,bilemiyorum şu an.
Sen kimseyle dalga geçicek vaziyette değilsin farkında mısın.
İnsanlar fikir almak için konu açmış belki yazım yanlışı yapmış
Neyiyle dalga geçiyorsun ki ????
Buda ayrıca ceza sebebidir bilesin.
yok hani gerçkten yoruma desteğe ihtyacı olan bir çok insan var.. neden bunu böyle yaparlarki.. amaç dikkat çekmi? sanal alemde fake hesapla dikkat çeksen ne olur?
azıcık merhametli olun.. saçma sapan işlerle uğraşmayın..
gereksiz konular açmayınki gerçkten dertli olanlara yorum yapılabilsin
yok hani gerçkten yoruma desteğe ihtyacı olan bir çok insan var.. neden bunu böyle yaparlarki.. amaç dikkat çekmi? sanal alemde fake hesapla dikkat çeksen ne olur?
azıcık merhametli olun.. saçma sapan işlerle uğraşmayın..
gereksiz konular açmayınki gerçkten dertli olanlara yorum yapılabilsin
canım incileri yok bunun çok sağde, olmamış! benim gelin çiçeğimde simler,inciler vardı herkez çok beyenmişti senin en güzel günün bitanem daha canlı bişey olsun bence
bunu sen yazmışsın bir başka konuya bence canın sıkıldı eğleniyorsun
aksine, o yazdığım şeye dikkat ederseniz yazım yanlışlarını falan özellikle yapıp o konuyla dalga geçmiştim.
Sen kimseyle dalga geçicek vaziyette değilsin farkında mısın.
İnsanlar fikir almak için konu açmış belki yazım yanlışı yapmış
Neyiyle dalga geçiyorsun ki ????
Buda ayrıca ceza sebebidir bilesin.
:) olan olmuş canımm istediginin sen olmadıgının farkına varmış....
Yanı kendıne eşine saklayan evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı olan bırısıymış senı denemiş sende tuzaga düzmüşsün
geçmiş olsun canım yapacak birşey yok ustunde durup takıntı halıne getırme ..
öyle devam et .....doğru yoldasın!!!!!
konuyla dalga geçmek için yazım yanlışlarını bilerek kendisi yapmış. bu demek oluyor ki,bizzat insanların hayalleriyle dalga geçmiş
kadesanın yazdığı bişey dikkatimi çekmişti neden olumlu yorumları deilde olumsuz yorumlara cvp yazıyosun diye.şüphelendim ama dur bi okuyayım sonuna kadar dedim.siz ısrarla soruyosunuz bakire olduğunuzu bilmiyormuydu diye ama arkadaşın hiç doğru düzgün bi cvbı yok.eğleniyor bizimle aklınca.
Konu fake ya da değil şu durumu anlamıyorum ben cinsel ilişkiye karşı olan, kendini eşine saklayan birinin sevişerek deneme yapmasını nasıl normal mantıklı bir olaymış gibi algılayabiliyorsunuz ki? Madem karşıydı, başkasını çağırmadı herhalde yerine, cinselliği yaşayıp deney yapan yine kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?