Sevgilimle birlikte oldum, beni terketti.

aksine, o yazdığım şeye dikkat ederseniz yazım yanlışlarını falan özellikle yapıp o konuyla dalga geçmiştim.

Sen kimseyle dalga geçicek vaziyette değilsin farkında mısın.
İnsanlar fikir almak için konu açmış belki yazım yanlışı yapmış
Neyiyle dalga geçiyorsun ki ????

Buda ayrıca ceza sebebidir bilesin.

yok hani gerçkten yoruma desteğe ihtyacı olan bir çok insan var.. neden bunu böyle yaparlarki.. amaç dikkat çekmi? sanal alemde fake hesapla dikkat çeksen ne olur?
azıcık merhametli olun.. saçma sapan işlerle uğraşmayın..
gereksiz konular açmayınki gerçkten dertli olanlara yorum yapılabilsin

:) olan olmuş canımm istediginin sen olmadıgının farkına varmış....
Yanı kendıne eşine saklayan evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı olan bırısıymış senı denemiş sende tuzaga düzmüşsün
geçmiş olsun canım yapacak birşey yok ustunde durup takıntı halıne getırme ..
öyle devam et .....doğru yoldasın!!!!!

of sonuna kadar okudum bir de.Yine de eğer konu sahte değilse yapacak pek bir şeyin yok.O adamdan uzak duracaksın bu kadar basit.Hayır sahteyse bu senin ayıbın,bilemiyorum şu an.

sahte değil merak etmeyin, dalga olsun diye yazdığım bi mesajdan yola çıkarak sahte olduğuna karar verdiler napalım teşekkür ederim yine de yorumlarınız için.

o konuyu da okudum şimdi,konuyu açan kişi de dahil böyle tenkit edilip dalga geçilecek yazım yanlışı yapan kimse yok o konuda..

baya yaratıcı fikirli bu arkadaş.TDK'dan geldim diyecek yakında..sözlükçülere alışkınız da buna hiç değil.

hadi gerçek diyelim kız gelin çiçeği yapmış sen neden dalga geçiyorsun.bu da ayrı bir olay zaten..

Son düzenleme:

Nedense gercekten yardima ihtiyaci olanlar ex geciliyor... Boyle konular daha reabette... Yazik cok yazik...

Nasıl bir psıkolajıde bunlar anlamıyorum gercekten derdı olupta konu açanlarada ınanılmıyor artık böyle tipler yüzündenyazdıgı cevaplara bır baktım gelin tacım söyleydı falan yazmıs sonra gelip dıyor yazım yanlışı yaparak dalga gectim nasıl bır kafada anlamadım

aksine, o yazdığım şeye dikkat ederseniz yazım yanlışlarını falan özellikle yapıp o konuyla dalga geçmiştim.

konuyla dalga geçmek için yazım yanlışlarını bilerek kendisi yapmış. bu demek oluyor ki,bizzat insanların hayalleriyle dalga geçmiş

Konu sahibinin cevaplarına göre bu konuda ki rahatlığına göre başka tarafa çeksem bende üni.de son senesi adamı kekleyip nikah kıydırmayada çalışmış olabilir mi ? İçirip kafası güzel olsun felan yapanlar var zira gerçi konu fake de çıkabilir.

güzelim sahte bile olmasa o kadar rahat bir tip koydun ki ortaya, her şekilde yolunu bulur.

ee biz de yolu açık olsun diyelim

Konu fake ya da değil şu durumu anlamıyorum ben cinsel ilişkiye karşı olan, kendini eşine saklayan birinin sevişerek deneme yapmasını nasıl normal mantıklı bir olaymış gibi algılayabiliyorsunuz ki? Madem karşıydı, başkasını çağırmadı herhalde yerine, cinselliği yaşayıp deney yapan yine kendisi.

kadesanın yazdığı bişey dikkatimi çekmişti neden olumlu yorumları deilde olumsuz yorumlara cvp yazıyosun diye.şüphelendim ama dur bi okuyayım sonuna kadar dedim.siz ısrarla soruyosunuz bakire olduğunuzu bilmiyormuydu diye ama arkadaşın hiç doğru düzgün bi cvbı yok.eğleniyor bizimle aklınca.

konuyla dalga geçmek için yazım yanlışlarını bilerek kendisi yapmış. bu demek oluyor ki,bizzat insanların hayalleriyle dalga geçmiş

evet... kızcağız gelin çiçeği yapmış bu arkadaş gidip dalgasını geçmiş bir de güzel olmamış diye eklemiş..

konunun sahte olmasından daha çirkin bişey bu!

bir de burada kendisine ağır yorum yapanlara ters cevaplar veriyordu..e daha beterini sen başka konuda yapmışsın.

Bence bunun 3 ay 5 ayla alakası yok. Bir insan Seref yoksunuysa 5 yıldan sonra birşeyleri yasamak istesen de terkeder gider.

Zor durum atlatmak icin de sadece zaman ihtiyacın var. Kendini uzup te paralama iyice.

Ama ben alacağını aldı gitti die düşünmüyorum. Oyle niyette bir erkek tek seferle bitirmez biraz daha uzatır bence. Bence hiiic kafana takma asla ona da fırsat verme yakınlaşması icin.

evet bunu ben de yazacaktım defalarca soruldu bir cevap gelmedi ya da ben kaçırdım bakire olduğunu biliyor muydu ?

konu fake yada deyil
arkadaşım sen üniversite 4 .sınıftasın neyin ne oldugunu daha iyi bilirsin
aynen açtıgın konuda oldugu gibi

pincim olur mu hiç? erkek yapar,deneme yanılma yoluyla bulur..hakkıdır..erkek çünkü..

kızı denemiş kız da hemen kabul edince evlenilecek bir kız olmadığına karar vermiş.evlilik öncesi cinselliğe karşı çocuk napsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…