Sevgilimle birlikte oldum, beni terketti.

eğer ben de kadınsam kalıbımı basarım ki bunu yazan kadın olamaz. kadın kadının dilinden iyi anlar. tamamen yalan ve sahte üyelik diyorum. ya yeter kadınların özeline girmeyin artık.

Ben de sırf kaderinde varmış anlamını çıkarılmasın diye. '' Büyük lokma ye büyük konuşma demişler.'' dedim. Konu sahibesinin kendi kararıyla gerçekleşmiş bir olay evet fakat kimse ''Ayy ben hayatta yapmam asla böyle bir şey olmaz evlenmeden önce katiiyen olmaz'' demesin rica ederim. Bir an gelir öyle bir yenilirsiniz ki nefsinize siz bile şaşıp kalırsınız ben bunu nasıl yaptım diye. Bunu sadece bu konu ya da konu sahibesini söylemek adına yazmıyorum. Herhangi bir konuda da geçerli olabilir bu durum. Evet gelirse de sizin suçunuz, sizin hatanız. Tıpkı konu sahibesinin durumu gibi. Kendi hatasıdır belki de. Bekaretini çeyizinde çıkarsaydın, evlenene kadar bekleseydin, üstüne bir bardak soğuk su iç, içki bütün kötülüklerin anasıdır tarzında yargı içeren cümleler kurmaya hakkı yok yok kimsenin. Herkesin günahı sevabı kendine laf sokuşturmanın anlamı yok böyle bir durumda. Sizinle tartışmaya girmek değil niyetim. Mesajımı alıntıladığınız için cevap verme gereği duydum.

arkadaşım sen bı tam okuyarak yazsanayaa konu sahıbı dıyorkı mezaramı götüreyım bekaretımı nedır buna verilecek cvp söylermısın nekadar meraklısın olayı dramatik hale getirmeye doğru düzgün anlamadan cvp yazmaya ayrıca cvplarını konu sahıbıne yazmalısın yorumlara değil

Son düzenleme:
nasıl desem mmm....bazı sözlük yazarları bizim siteye fena halde takmıştı bi ara fake konu açıp duruyodular buda onlardan olabilir demek istedim
him anladim
ek$i gibi siteymi$ bu inci :)

biz niye gidip onlara konu açmiyoz ki, ba$imiz kelmi

Öncelikle benim size ısrarla ''siz'' diye hitap etmeme rağmen sizin benden bahsettiğiniz bir yorumda da ''böyleleri'' sıfatıyla yakıştırma yapmanızı doğru bulmadığımı belirtmek isterim. Benim size saldırgan cevaplar vermemem sizi rahatsız ediyor sanıyorum sizin üslubunuzla size karşılık vermeyeceğim. Ben yaptığım ilk yorumda konu sahibine mesajımı iletmiştim zaten. Sizin ilk yorumumla beni alıntılayıp konu sahibine hiçbir şey yazmayıp, sadece benim mesajıma cevap verdiğiniz halde bana şimdi konu sahibine yaz yorumlara değil demeniz oldukça ironik gerçekten. Ben ne okuduğumu, ne yazdığımı gayet iyi biliyorum o konuda bir endişeniz olmasın. Konu sahibesinin mezarıma mı götüreyim dediğini gördüm. Sizin ona karşılık çeyizinde çıkarsaydın dediğinizi de. Bu bir tercihtir. Sizin için bekaret çok önemli evlenene kadar olmaması gereken bir şey olduğundan kendi değer yargılarınızla çeyizinde çıkarsaydın diyorsunuz. Konu sahibesi bekareti evlenene kadar bekletilmesi gereken bir şey olduğunu düşünmemiş ki yapmış. Bu da kendisinin değer yargısıdır. Hiç kimseyi de enterese etmez.
Sevgiler bisidicem.

Son düzenleme:

sız sen konusuna hiç gırmıycem. kelime oyunlarınada gerek yok. benım ve bıkaç kişinin yorumuna göre yazmışsınız oyuzden alıntıladım cvpverdım sıze . o cvbı vermemdeki sebeb mezarmı götüreyım lafı gerçekten çok alaycıydı devamındada sız mezara götırceksıınız herhalde gıbı bişi yazmıştı cvladığı kişiye bende onun gıbı bır cvp verdım

birde bugune kadar hiç kımseyle tartışmdım nesaldırgan cvba alışığım nede yoruma

Son düzenleme:
konuyla alakasiz belki ama inci ve ekside hakkimizda yazilanlari okudumda migdem bulandi.
bazi erkekler ne serefsiz, ne seviyesiz olabiliyormus.
Konusmalar igrenc ötesi.
bazi forumlarda oldugu gibi davet üzerine üyelik olsa keske sadece.
belki aramiza sizmalari zorlanir.

Bende şunu merak ettim, bu tür konular herkesin fark etiği gibi, cok ilgi topluyor,
sayfalar kabarıkligi denizdeki dalgalar gibi çoğalıp defleşiyor. Acaba neden..:)

tahminen 22-23 lü yaşlardasınız. bu yaştaki bir genç, cinselliği yaşıyor da neden üstüne konuşmaktan kaçınıyor, onu anlamaya çalış.
ayrılmak istemesinde problem pek yok, beklentisi farklıdır, aradığını bulamamıştır, kişiliği yaptığını kaldıramamıştır vs vs vs... bu şekilde ayrılması problem canım.
ciddi ciddi konuş, benim senden bir ilişki(flört-duygusallık-cinsellik vs) beklentim yok bu davranışlarından sonra, ama neden ayrılmak istediğini bana açıklaman gerekiyor, diye...
konuşun, aklında soru işaretlerin kalmasın. bir açıklamayı borçlu sana...

bekaret konusuna pek girmek istemiyorum, herkesin görüşü farklı.
birliktelik tamamen senin kararındı, isteğe bağlı olmuş. sonuçlarını da az çok tahmin etmişsindir. sonuçları kabullenirsin, sonraki ilişkilerinde acele etmesen daha iyi olur. yanlış erkekler yüzünden, kendinden şüphe etme canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…