Sevgilimle birlikte oldum, beni terketti.

vallaha mı

saatlerdir boşuna mı öneri sunuyorduk yani?

konu sahibi şu olayı bir açıklarsan iyi olur.

alıntıladığımı okudunuzmu mezaramı götürseydım dıyor böyle bı cümleye ne denır acaba

yorumları ne hikmetse sonuna kadar okudum ve fake oldugunu sonunda anladım.

zaten hiç bir erkek öyle kolay kolay bakire bir kızı bırakamz.ne kadar serefsiz olsa bile.

Haydaaa buyur burdan yak

Gene mi faka yada fake ' e bastık.

Konusahibi ne diyorsun.
Arkadaşının hesabını kullnıyorsundur herhalde....

aksine, o yazdığım şeye dikkat ederseniz yazım yanlışlarını falan özellikle yapıp o konuyla dalga geçmiştim.

Mezara mı götürseydim mi demiş
Ay bu tarz bi konuda gelip ağlayıp sonra da böyle cevap veren de görmemiştim.
O da güzelll
Mezara götürmek saçma olurdu tabi sen de haklısın.
Eeee sevgilin de çıktık,gezdik,yattık,kalktık.
Kızı mezara götürcek halim yoktu dimi diye düşünmüştür adamı da anlamak gerek

bş ver cnm gttıyse gttı bndan sonra aklın warsa bıdaha kı ılıskılerınde bundan asla bahsetme ve sınırını koy cddı bı drmdada zaten artık herseyın caresı war

ewt aynen öle dedı bende çeyızıne koyaydın ıyıdı deyınce vay onun yerınde olabılırdın bılmeme nee yanı sırf muhalefet olmak için düşünmeden yazanları anlamıyorum en azından benım yorumuma karışmasın böleleri
adammı kadınmı bılmemde gelin çiçeği varmış incili

aksine, o yazdığım şeye dikkat ederseniz yazım yanlışlarını falan özellikle yapıp o konuyla dalga geçmiştim.

offf bu da fazla oldu ama

hani arkadaşımın falan desen anlarım da yazım yanlışı için öyle mi?

olay oldu bu cümle

sahte demeye gerek yok sanırım kib yapmak yeterli o zaman.

cnmm nbrsin yhhaaa...=))

Iyıyım tatlım dolanıyorum kk da diğer topikten kovulduk girmiyorum oraya
bende kk üyeleri nere diyordum

herkes burdaymışş

Dayanamıyorum ille dalıyorum konulara huyum kurusun

neye inanmak isterseniz, manyakmıyım ben fake konuya yorumlar yazayım. kaldı ki insan niye sahte konu açma gereği duyar?

Fake olduguna inandık nden fake konulara yorum yaptıgınızı bılemıyorum kaldıkı insan neden fake konu açma gereği duyar bizde bunu çözemedık ipini koparan geliyor aklı sıra eğlenmek için ama uyanık kk ahalisi durumu hemen anlıyor

of sonuna kadar okudum bir de.Yine de eğer konu sahte değilse yapacak pek bir şeyin yok.O adamdan uzak duracaksın bu kadar basit.Hayır sahteyse bu senin ayıbın,bilemiyorum şu an.

nedenn kovuldun ki cnmm bnde kavga ettim girmiyorum orayaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…