- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi prensestaci
-
canım incileri yok bunun çok sağde, olmamış! benim gelin çiçeğimde simler,inciler vardı herkez çok beyenmişti senin en güzel günün bitanem daha canlı bişey olsun bence
bunu sen yazmışsın bir başka konuya bence canın sıkıldı eğleniyorsun
alıntıladığımı okudunuzmu mezaramı götürseydım dıyor böyle bı cümleye ne denır acaba
Hayatsenın hayatın kı seyı ılgılendırmez bırlıkte olurken kımseye danısmadıgına gore sımdıde önune bakacaksın ama umarım hamile değilsindir
laf mı sokuyon , destek mi veriyon anlamadım kuzum heee
kültürümüzün iyi yönleri de var inkar edemem tabi
kim yapıyosa kendine yapıyo işte ne diyeyim, Allah şaşırtmasın..
canım incileri yok bunun çok sağde, olmamış! benim gelin çiçeğimde simler,inciler vardı herkez çok beyenmişti senin en güzel günün bitanem daha canlı bişey olsun bence
aksine, o yazdığım şeye dikkat ederseniz yazım yanlışlarını falan özellikle yapıp o konuyla dalga geçmiştim.
Ilkımdı bakıreydım dıyorsunda baska bır konuya yorum yapmıssın gelin çiçeğim şöyleydı falan dıye evlimisin bekarmısın ne ayaksın
ewt aynen öle dedı bende çeyızıne koyaydın ıyıdı deyınce vay onun yerınde olabılırdın bılmeme nee yanı sırf muhalefet olmak için düşünmeden yazanları anlamıyorum en azından benım yorumuma karışmasın böleleriMezara mı götürseydim mi demiş
Ay bu tarz bi konuda gelip ağlayıp sonra da böyle cevap veren de görmemiştim.
O da güzelll
Mezara götürmek saçma olurdu tabi sen de haklısın.
Eeee sevgilin de çıktık,gezdik,yattık,kalktık.
Kızı mezara götürcek halim yoktu dimi diye düşünmüştür adamı da anlamak gerek
aksine, o yazdığım şeye dikkat ederseniz yazım yanlışlarını falan özellikle yapıp o konuyla dalga geçmiştim.
bence sıvamaya çalışıyorsun neyse
neye inanmak isterseniz, manyakmıyım ben fake konuya yorumlar yazayım. kaldı ki insan niye sahte konu açma gereği duyar?
cnmm nbrsin yhhaaa...=))
bende kk üyeleri nere diyordum
herkes burdaymışş
Dayanamıyorum ille dalıyorum konulara huyum kurusun
neye inanmak isterseniz, manyakmıyım ben fake konuya yorumlar yazayım. kaldı ki insan niye sahte konu açma gereği duyar?
Iyıyım tatlım dolanıyorum kk da diğer topikten kovulduk girmiyorum oraya
Fake olduguna inandık nden fake konulara yorum yaptıgınızı bılemıyorum kaldıkı insan neden fake konu açma gereği duyar bizde bunu çözemedık ipini koparan geliyor aklı sıra eğlenmek için ama uyanık kk ahalisi durumu hemen anlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?