Sevgilimle birlikte oldum, beni terketti.

konu sahibinin gelin çiçeği konusuna yaptığı yorum ironi değil.dalga geçme de imkansız.konuyu açan kişi gayet güzel cümlelerle çiçeğin yapılışını anlatmış.prensestacı kendi cümleleriyle o konuya yorum yapmış.

Bu yorum çok mantıklı geldi bana.Neden yapsın bunu?Yani amacı kullanmak olsa bir gece mi kullanır?Devam ettirirdi yani erkek diyorsun.O gece ne olduğunu ne konuştuğunuzu ayrıntılarıyla bilen sensin,cevap sende saklı canım.

Son düzenleme:
Öncelikle kimsenin bekareti yatak odası kimseyi ilgilendirmez. Evlenene kadar götürmek falan isteyen evlenince yaşar isteyen evlenmeden. Bu bir tercihtir. Kişinin kendi vücududur. Sonuçta her koyun kendi bacağından asılır. Namus bekçisi olmaya gerek yok sonuçta konu sahibi kötü bir şey yaşamış ve destek bekliyor.
Canım bence bakire olduğunu öğrendiğinde evlenmek isteyeceğini düşünüp korkup kaçmış olabilir. Erkek mantığı çoğu zaman bu şekilde işleyebiliyor. Anlamak zor ama böyle. Canını sıkma fazla. Git ve konuş sadece nedenini sor bizlere de haber ver

benim çiçeğim simliydi,şöyleydi böyleydi yazarken nasıl bir ironi yapmış oluyor

teşekkür ederim değerli yorumun için, dediğim gibi ayrıldıktan sonra konuştuk ama lafı geveledi. şimdi tekrar buluşup da sormak ne bileyim yapışkan kız imajı verirmiş gibi geliyor bana

teşekkür ederim değerli yorumun için, dediğim gibi ayrıldıktan sonra konuştuk ama lafı geveledi. şimdi tekrar buluşup da sormak ne bileyim yapışkan kız imajı verirmiş gibi geliyor bana

Bunun adı yapışkanlık falan değil. Buluştuğunuzda ne olur beni bırakma deyip ağlayarak peşini bırakmazsan yapışkanlık olur canım. Bu gayet mantıklı bir şey.
İlişkinin bitmesine lafım yok, ama nedenini bilmek benim de hakkım. Bu ilişkiyi tek başına yaşamadın de. Ve asla kendini ezdirme. Sebebini öğren. Ne demek ertesi gün toz olmak. Bu kadar kolay olmamalı sebepsiz terk etmeler

atlamış olabilirim, okuduysanız tek tek cevap veremiyorum yazmıştım.
erkek arkadaşım bakire olduğumu biliyordu.

ben hepsini okudumda arkadaşım tam 200 küsür yorumdan bahsediyoruz nerdeyse yarısında bu ihtimalden bahsedilmiş.yani kimi direk sormuş kimide hani bilmiyoduda panikledimi gibi yorumlar yapmış ama sen bi iki tanesini deil yüz tanesini görmemiş olamazsın yada cvp sız bırakmış.hem insanlara nedenini soruyosun hem açıklama yapmıyosun.ben hala konunun sahte olduğunu düşünüyorum.size iyi yorumlar.

canım bi konu olsa neyse ama iki konuya birden aynı şekilde davranınca biraz hedef göstermek gibi olmuyor mu? benimle bir alıp veremediği yok ki aylardır girmiyorum zaten... eğer ironi olsaydı o kadar ironi yapılacak incili taşlı simli bilmemneli ıvır zıvır paylaşılırken neden benimki?
blogumdan falan mı tanıyor bana mı gıcık diye düşündüm de bu konuya kadar üzerine varmamıştım

Denizcim anlıyorum seni sen de evlilik hazırlığı sürecindesin insan çok farklı oluyormuş bu dönemde alınmayacağı şeye bile alınıyor takma diyebiliyorum sana sadece. sana gıcık olduğunu sanmıyorum ben seni 2010'dan beridir tanırım kimseye bir kötülüğün, laf çarpıtman falan olmamıştır. bu arkadas herhalde çok beğenmiş senin gelin çiçeğini :))

Son düzenleme:

canım sürekli konuşuyoruz biliyorsun zaten ne derece stresli olduğumu =) neyse umarım arkadaşın sorunu bir şekilde çözülür...

aksine, o yazdığım şeye dikkat ederseniz yazım yanlışlarını falan özellikle yapıp o konuyla dalga geçmiştim.

canım incileri yok bunun çok sağde, olmamış! benim gelin çiçeğimde simler,inciler vardı herkez çok beyenmişti senin en güzel günün bitanem daha canlı bişey olsun bence
alttaki yorumunuzda dalga geçtiğinizi söylüyorsunuz..

peki bu konuda dalga geçmediğinize nasıl inanalım şimdi..

yahu bu turk kadinlari ne komik :) kimisi tartistiniz mi demis kimisi seni denemis demis cinsellik konusunda ne kadar cahil bir toplumuz aman allahim...guzelim kimsenin aklina gelmemis ama cinselligi begenmemis ve senden sogumus bu kadar...erkekler icin onemli bu

Son düzenleme:
son durum ne kizlarrr:)
10 gun onceden planlayip korunmamak bana mantikli gelmedi fake olmasi aklima geldi ama
dedim ben fesatim herhalde kimse bunu sormadigina gore dedim ustunde durmadim :)
lise li deil konu sahibesi sonuçta uni 4. sinif , neyin noldugunu nasil bebk oldugunu bilir , gerçi artik orta okul bile biliyorda neyseeeee :)))

yoo. nickine bile bakmadım..
ama orada dalga geçtiğin yazını okudum . o zaman burada aynı şeyi yapmayacağından nasıl emin olabilirim ki.. hani bir hikaye vardır.
çobanın biri dalga geçmeyi çok severmiş. arada köye gider kurt saldırdı. koyunlar öldü dermiş. bütün köy koştururmuş. bir gelirmişler koyunlar gayet sağlıklı.
ama bu bir kere olmazmış. sonunda gerçekten bir kurt saldırmış ve koyunları parçalamaya başlamış. çoban bağırmış bağırmış. köylü inanmamış. yine dalga geçişyor demiş. ve koyunlar ölmüş. bu hikayedeki gibi oldu şu an durum..

yoo niye gelmesin aklimiza
sizin dediginizi diyenler oldu geçmi$ sayfalarda ..
herkes degi$ik pencereden bakiyor sonuçta

ben başlarda sordum bu konuyu ama cevap vermedi konu sahibi

yoo niye gelmesin aklimiza
sizin dediginizi diyenler oldu geçmi$ sayfalarda ..
herkes degi$ik pencereden bakiyor sonuçta

arkadaş bütün sayfaları okumamış galiba..kimse cahil değil merak etmesin..onun düşündüğü çok önceden yazıldı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…