- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi prensestaci
-
Neden gitmiş olabilir sorusunun cevabına ''alacağını almıştır'' diyen arkadaşlar var da ; amacı sadece cinsel bir birliktelik ( o da sadece tek gece ) olacak bir erkek 3 ay neden beklesin?
Hani güven sağlamaya mı çalışmış , tek bir gece için ((!))
Hiç sanmam.
O geceden sonra soğumuştur senden .
Artık sebebi sende saklı.
Adil mi bu adice mi ?
Eğer birbirnize aşk , evlilik vs... vaatleri verip bu yola baş koymadıysanız , o sabahta gidebilir üç sabah sonra da.
Ara ya da arama diyemem,eğer sebebi kafanı kurcalayıp duracaksa , amacım devamını getirmek değil sadece ''neden birlikte olamazmışız'' öğrenmek hakkım diye sorarsın ya da unuturum diyorsan hiç sormazsın.
konu sahibi arkadaşı gereksiz bir savunma durumuna düşeceğim belki ama ben yaptığının dalga geçmek gibi değil de daha çok ironi olduğunu düşünüyorum. neyse onun derdi şimdi daha farklı ben konunun fake olduğunu düşünmüyorum
Öncelikle kimsenin bekareti yatak odası kimseyi ilgilendirmez. Evlenene kadar götürmek falan isteyen evlenince yaşar isteyen evlenmeden. Bu bir tercihtir. Kişinin kendi vücududur. Sonuçta her koyun kendi bacağından asılır. Namus bekçisi olmaya gerek yok sonuçta konu sahibi kötü bir şey yaşamış ve destek bekliyor.
Canım bence bakire olduğunu öğrendiğinde evlenmek isteyeceğini düşünüp korkup kaçmış olabilir. Erkek mantığı çoğu zaman bu şekilde işleyebiliyor. Anlamak zor ama böyle. Canını sıkma fazla. Git ve konuş sadece nedenini sor bizlere de haber ver
teşekkür ederim değerli yorumun için, dediğim gibi ayrıldıktan sonra konuştuk ama lafı geveledi. şimdi tekrar buluşup da sormak ne bileyim yapışkan kız imajı verirmiş gibi geliyor bana
atlamış olabilirim, okuduysanız tek tek cevap veremiyorum yazmıştım.
erkek arkadaşım bakire olduğumu biliyordu.
konu sahibi arkadaşı gereksiz bir savunma durumuna düşeceğim belki ama ben yaptığının dalga geçmek gibi değil de daha çok ironi olduğunu düşünüyorum. neyse onun derdi şimdi daha farklı ben konunun fake olduğunu düşünmüyorum
canım bi konu olsa neyse ama iki konuya birden aynı şekilde davranınca biraz hedef göstermek gibi olmuyor mu? benimle bir alıp veremediği yok ki aylardır girmiyorum zaten... eğer ironi olsaydı o kadar ironi yapılacak incili taşlı simli bilmemneli ıvır zıvır paylaşılırken neden benimki?
blogumdan falan mı tanıyor bana mı gıcık diye düşündüm de bu konuya kadar üzerine varmamıştım
canım anlıyorum seni ben de senin gibi evlilik sürecindeyim inan insan alınmayacağı şeye bile alınıyor takma diyebiliyorum sana sadece. sana gıcık olduğunu sanmıyorum ben seni 2010'dan beridir tanırım kimseye bir kötülüğün, laf çarpıtman falan olmamıştır. bu arkadas herhalde çok beğenmiş senin gelin çiçeğini :))
canım sürekli konuşuyoruz biliyorsun zaten ne derece stresli olduğumu =) neyse umarım arkadaşın sorunu bir şekilde çözülür...
aksine, o yazdığım şeye dikkat ederseniz yazım yanlışlarını falan özellikle yapıp o konuyla dalga geçmiştim.
alttaki yorumunuzda dalga geçtiğinizi söylüyorsunuz..canım incileri yok bunun çok sağde, olmamış! benim gelin çiçeğimde simler,inciler vardı herkez çok beyenmişti senin en güzel günün bitanem daha canlı bişey olsun bence
alttaki yorumunuzda dalga geçtiğinizi söylüyorsunuz..
peki bu konuda dalga geçmediğinize nasıl inanalım şimdi..
alttaki yorumunuzda dalga geçtiğinizi söylüyorsunuz..
peki bu konuda dalga geçmediğinize nasıl inanalım şimdi..
yahu bu turk kadinlari ne komik :) kimisi tartistiniz mi demis kimisi seni denemis demis cinsellik konusunda ne kadar cahil bir toplumuz aman allahim...guzelim kimsenin aklina gelmemis ama cinselligi begenmemis ve senden sogumus bu kadar...erkekler icin onemli bu
yahu bu turk kadinlari ne komik :) kimisi tartistiniz mi demis kimisi seni denemis demis cinsellik konusunda ne kadar cahil bir toplumuz aman allahim...guzelim kimsenin aklina gelmemis ama cinselligi begenmemis ve senden sogumus bu kadar...erkekler icin onemli bu
yoo niye gelmesin aklimiza
sizin dediginizi diyenler oldu geçmi$ sayfalarda ..
herkes degi$ik pencereden bakiyor sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?