Sevgilimle birlikte oldum, beni terketti.

Ben kusura bakmıyorum Nihali.
Erkek olmanın bir haysiyeti vardır bana göre
İstekler karşılıklı da olsa tek gecelik birşeyden değil, bir yıllık bir ilişki içinde yaşanan bir beraberlikten bahsediliyor.
Olaya bakış ve yorum farkımız olabilir tabi.
Senin bakışınada saygı duyarım ama ben böyle düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu çocukla olan ve ilişkinin bitiş şekli seni derinden üzüyorsa, 'neden' bittiğini öğrenmeden yoluna devam etme.. aklında hep soru işareti kalır, uzun süre içini kemirir çünkü.

bence bundan sonra o kişinin yüzüne bile bakma, eğer geri dönerse de kabul etme, çünkü artık sevdiği veya değer verdiği için değil, kendi çıkarları için geri döner.

ayrıca tebrik ederim, onun 'şimdi başıma kalacak, yapışacak' düşüncelerini haklı çıkarmayan bir duruş sergilediğin için..

Sevgilinizle birlikte olduğunuz için sizi kimse yargılayamaz.
Madem ki kadınların kendi vücudunu istediği gibi kullanma hakkı var.
Bir erkeğinde düşüncelerini istediği gibi kullanma hakkı vardır diye düşünüyorum.
Herhangi bir şey düşünmüş ve ayrılmış. Sonuçta senet imzalamadınız birlikte olurken.
Neyse herşey buraya kadar normal.

Peki ya bebek olursa?
Doğsada doğmasada onun için her ikiside şanssızlık.

Herşey akıl ediliyor ama korunmak edilmiyor.

Ben olsaydım eğer bebek yoksa bir daha onun yüzüne bakmaz kendimede çeki düzen verirdim.
Diğer ihtimali düşünemiyorum bile..

konu sahibi sevgiline sormadın mı neden diye? yani bu soru cevapsız mı şu anda?

Aklıma inanılmaz fesat ve kötü bir fikir geldi, içimde kalmasın.. acaba iddia olabilir mi kendi arkadaşlarıyla arasında yaptığı? üniversite ortamı, 1 senelik flört var ve bunun planı da yapılmış yani konuşulan bir olaymış.. bilemedim, daha sabah olmadan kaçıp gitmesinin nedeni bence sadece 'tuh bakireymiş, başıma kalmasın' olamaz. sonuçta konuşulan bir şeyse, konu sahibinin bakire olduğunu önceden biliyordur.

Canım arkadaşım teşekkürler bende sonsuz saygı duyuyorum düşünce yapına ama 1 yıldır arkadaşlar 3 ay sevgili konu sahibi ve arkadaşı istemiş yaşamış kendi bilinci ile yapmış. Erkek yarımda gider öbürsü günde evet adam gibi sebep belirtilmeli. Senin bakış açın ile kadın olmanın haysiyeti vardır 3 ayda eve alıp içiyor diyebilir erkek. Olan olmuş yapacak bir şey yok inş.hamile değildir konu sahibi önemli olan bu yoksa daha sancılı süreç başlayacak.

olabilir..böyle bir film vardı hatta.adamlar birlikte olduğu kızların listesini bile yapıyorlardı..

olur mu olur!

tuhaf zaten hemen ayrılması.

Maalesef yapacak bir şey yok... Bundan sonra böyle bir adamdan, size ne yar olur ne köy ne de kasaba... Bu kadar karaktersiz biri ile hayatınızı paylaşarak kendinize ihanet etmeyin...Benden size tavsiye; bırakın gitsin...Gidenler her zaman geri dönerler...Gün gelip geri döndüğünde can yakmanın ne demek olduğu konusunda onu bi bilgilendirin

bebek ihtimalini düşünmek bile istemiyorum ki doğurmam gibi bişey mümkün değil yani henüz öğrenciyim.

evlilik dışı ilişki yaşamak her kişinin kendi bileceği bir durum..kimine göre olmayacak birşey kimine göre normal..
sen normal görüyorsun...o yüzden bu sözlerimi akıl vermek değil de senden büyük birinin tavsiyeleri olarak algıla..elbette hayatına başka biri girecek..lütfen artık korun..korunma yollarını öğren..şu anda bu ilişki sadece sana zarar verdi ama hamile kalırsan masum bir bebeğe de çok zarar vermiş olacaksın.o yüzden bundan sonra daha dikkatli ol lütfen..

Tabi tabi tabi....Cinsellikle ilgili herşeye "tabi" demişsin,ilginç.

Neyse...Planlı gelişti demişsin,korunmayı hiç düşünmediniz mi ?

Belki erkek arkadaşının seninle ilgili gelecek planları vardı.
Fakat 3 aylık ilişkide evine çağıran,içip birlikte olan bir kızla ciddi düşünemeyeceğini farketmiştir.

boşver artık önüne bak bir süreçti geçti bitti diye düşünmeye çalış. aramadıkça da arama hatta hiç görüşme. böyle şeyler söyleyip eğer sana yeniden dönerse emin ol ki cinsellik için dönecektir boşver gitsin

Herzamanki gibi katılıyorum pin-up-girl'e :)
öyle tek gecenin peşinde olan biri olsaydı bunu her halükarda gerçekleştirirdi,neden bi buçuk yıl uğraşsın dursun??
Bence mantıklı bir açıklama düşünme
çünkü hiçbir mantıklı izahı olamaz bu durumun :-/
Seni birazcık önemseseydi kadınlık gururunu düşünürdü,yaşadığın ilk deneyimi en güzel hatıralarla hatırlaman için çabalardı.
Sabah yatağına kahvaltı hazırlayacağı yerde bi komidinin üstüne para koymadığı kalmış şer.fsizin
Bence yat kalk ve ilişkinizin enn başında kurtulduğun için şükret.Böyle omurgasız biri seni karnında bebeğinle bile terkedebilirdi.Ucuz kurtulmuşsun...
Biliyorum zor olacak ama sakın onun karşısında güçsüz-ezik bir kız imajı çizip de egolarını tatmin etmesine izin verme.Son derece güçlü görün,hatta görünme öyle ol :)
bu söylediğim hoş bişey değil ama onun gözü önünde başkalarıyla flörtleşirsen öfkeden kuduracaktır,gerçi artık hiç umrunda olmaması gerekiyo ama hayat olması gerektiği gibi yaşanmaz zaten :-/

benim problemim içinden sadece "tabi" kelimesini kullanmama mı takıldınız, ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…