Sevgilimle birlikte oldum, beni terketti.

keşke iyice tanımadan beraber olmasaydın ... gerçekten cok kotu bır ınsanmış.. olsun olan olmus artık her ınsan hata yapar hayatın sonu değil kendını ona mecbur hıssetme...

yapman gereken olanlara razı olup, hayatına devam etmek
başka napabilirsin ki, yakasına yapışıp benimle evlenceksin diyemezsin, başka bi seçenek de yok..
ama tabi erkek arkadaşına sor bi, neden diye, bakalım cevabı ne olacak..
kızı yatağında bırakıp kaçmak, erkeğe bak.. aslında en çok o erkek arkadaşına sinirlendim

Son düzenleme:
benim problemim içinden sadece "tabi" kelimesini kullanmama mı takıldınız, ilginç.

Açıkçası,acaba ağız alışkanlığı da,"tabi aramadı" diye mi devam edecek dedim bir an :)

Yoo sadece "tabi" demene değil,doğum kontrolünden ayrılma sebebi ihtimaline kadar tüm sorununa değindim.

jesmincim maalesefki kültürden ayrılmamak gerek.... işteeee bu tühh kötü olmuşş

jesmincim maalesefki kültürden ayrılmamak gerek.... işteeee bu tühh kötü olmuşş

laf mı sokuyon , destek mi veriyon anlamadım kuzum heee
kültürümüzün iyi yönleri de var inkar edemem tabi
kim yapıyosa kendine yapıyo işte ne diyeyim, Allah şaşırtmasın..

Evliyim.
Eşimle nerdeyse 4 yıl olacak birlikteyiz.
Eşime güvenmediğim konuları maddelesem rahat 25 olur.
İlkiniz, bedeniniz konusunda nasıl bu kadar kolay güvenebiliyorsunuz anlayamıyorum!
Yargılamıyorum. Sizin seçiminiz,sizin hayatınız.
Üzgünüm adam şeref yoksunuymuş.
Geçmiş olsun,çabuk unutun inşallah

Hayatsenın hayatın kı seyı ılgılendırmez bırlıkte olurken kımseye danısmadıgına gore sımdıde önune bakacaksın ama umarım hamile değilsindir

buyuk ihtimalle seni sevmiyormus cinsel olarak da umdugunu bulamamis. ufak bi ihtimalle de 3 aylik bir iliskide bunu yasadigin icin seni kendine layik bulmuyor olabilir. her ne kadar kendi yaptigi da ayni sey olsa.

bir arkadasimin uzakta sevgilisi vardi. 5-6 aydan sonra ilk bulustuklarinda baya ileri gitmisler. ertesi gun o adam da ayrilmisti. bu kadar kendine dokunulmasina musaade eden kizla ciddi dusunemem diye. sanki dokunan baskasi...

çok yardımcı oldunuz, ne ihtiyacım vardı sizinki gibi yorumlara!

10 kişi sana öneriler de bulunurken neden 2-3 kişinin olumsuz yorumlarına takılıyorsun?

eğer rahatsız oluyosan bu tip yorumları görmezden gelip sana mantıklı gelen yorumları dikkate alırsın..

sonuçta herkes aynı düşünmek durumunda değil.bu tip konularda daha ağır eleştiriler bile olabiliyor.herkesin bakış açısı farklı

Son düzenleme:
sucluluk duygusu yasayacak birsey yok, neden kendini sucluyorsun anlamiyorum
erkek arkadasinin sebebi anca kendinde sakli, biz tahmin yürütebiliriz.

planli birseydi demissin, neden korunmadin ki tatlim... planlarken en önemli noktayi atlamissin.
umarim bundan kötü sonuclar dogmaz
daha öncesinde bakire oldugunu bilmiyor muydu?
bu durumda arkadaslarinda dedigi gibi sorumluluktan kacmis olabilir.
veya ten uyumu denen birsey var onu göz ardi etmemek lazim,
belkide normalinde cok iyi anlassanizda bu özel durumda uyumunuz yoktur ve senden sogumustur.

Ilkımdı bakıreydım dıyorsunda baska bır konuya yorum yapmıssın gelin çiçeğim şöyleydı falan dıye evlimisin bekarmısın ne ayaksın

canım incileri yok bunun çok sağde, olmamış! benim gelin çiçeğimde simler,inciler vardı herkez çok beyenmişti senin en güzel günün bitanem daha canlı bişey olsun bence

bunu sen yazmışsın bir başka konuya bence canın sıkıldı eğleniyorsun

alıntıladığımı okudunuzmu mezaramı götürseydım dıyor böyle bı cümleye ne denır acaba? benım başıma gelmedı çünkü iradaleyım anlık yaşamıyorum eşimle kına gecemden önce öpüşmedım bıle çünkü utanıyordum önce yap sonra napıcam de bıde madalya takaydınız barı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…