- Konu Sahibi prensestaci
-
Bunlara güvenmek için yıllar bile yetmiyor arkadaşım bu devirde.
benim problemim içinden sadece "tabi" kelimesini kullanmama mı takıldınız, ilginç.
yapman gereken olanlara razı olup, hayatına devam etmek
başka napabilirsin ki, yakasına yapışıp benimle evlenceksin diyemezsin, başka bi seçenek de yok..
ama tabi erkek arkadaşına sor bi, neden diye, bakalım cevabı ne olacak..
kızı yatağında bırakıp kaçmak, erkeğe bak.. aslında en çok o erkek arkadaşına sinirlendim
jesmincim maalesefki kültürden ayrılmamak gerek.... işteeee bu tühh kötü olmuşş
kendi dusen aglamaz , guvenerek en buyuk hatayi kendin yapmissin bekaret onemli degil diyorsan baska tabi
çok yardımcı oldunuz, ne ihtiyacım vardı sizinki gibi yorumlara!
yani hiç değmeyecek birine verdiğim için üzgünüm açıkçası.
Tamam.
Çeyizinde çıkarsaydın, evlenene kadar bekleseydin keşke, hele ki üstüne soğuk su içip cümle sonuna ünlem koyan arkadaşlar yarın kimin başına ne geleceğini, ne duruma düşeceğini bilemeyiz siz de arkadaşın yerinde olmuş olabilirdiniz yahut belki de sizin de başınıza böyle bir şey gelebilir ileride. Büyük lokma ye büyük konuşma demişler. Olan olmuş zaten bu saatten sonra keşke diye başlayan cümleler kurup da karşımızdaki insanı üzmenin anlamı yok. Birlikte oldum, terk etti ne düşünüyorsunuz dememiş zaten bundan sonra ne yapmalıyım diyor.
Konu sahibesine gelince, daha önce yazan birkaç arkadaşımız gibi ben de aynı düşünüyorum sanırım seni denedi ve onun için o an birlikte olmaman daha makbul bir durum olacaktı. Bundan sonrası için hiç onu düşünme böylesinden hayır gelmez zaten. Önüne bakmaya devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?