iliskinin saglamligi kimseyi ilgilendirmiyorsa, senin cinsel iliskiye girip giremiyecegin yada bunu nasil durduracaginda burdaki insanlari ilgilendirmez.. kusura bakma arkadasim bu kadar seviyesiz bir konu ancak aldigin seviyesiz cevaplari hak eder..
turk kadinlari yillarca, cinsel durtuleri bastirilarak buyutuldugunden, gun gelip bunlari yasadigi insani bulup, onsevismeelre girince aklini kaybediyor.. bu mutlu haberi kiminle paylassin sasiriyor.. bunca cinsel konunun yardim amacli degil.. bakin bne nasil da sevisiyorum ama , bakin beni seven biri var amaciyla acildigini, yazanin iliskimizi bilmiyorsunuz,ama beni cok seviyor.. ama sunu yapiyoruz ibarelerinden buram buram kokluyorum.. ve bu midemi bulandiriyor.. iliskileriniz ozelinizdir.. kimsenin aklinada ihtiyaciniz yok.. ogretmenim diye boburlenirken cok harikasiniz.. bir ogretmen adi ustunde og-ret-men nasil sevismeyi durduracagini kendine ve partnerine ogretmez .. ne sacma !
burdan kimsenin soyledigi birsey sizi memnunda etmeyecek .. siz onsevismelere.. bunlari fisir fisir birilerine bahsetmeye, yuzunuzun gorunmedigi yerlerde forumlara yazmaya devam edeceksiniz.. hem igrenc hem yazik..