- 9 Nisan 2019
- 53
- 12
- 88
- Konu Sahibi Sususisisisi
-
Ben 23 o 27 yaşında evet bana bunu da bahane etti borcum var dedi ve cok önemli bi miktar degil 5 bin falan ama ben ona hepsinin bahane olduğunu söyledim sonra birbirimizi tanımıyoruz gibisinden seyler söyledi.İki yılın sonunda evlilik istemen gayet normal tabi yaslariniz küçük degilse.ama seven adam karşısındakini oyalamaz gider ister parası azsa bile düğün yapamam nikah olsun mu der kabul eder misin der bir şekilde caba harcar
Evet gönlü yok ve bunu bildiğim için üstüne cok düşüyorumzorla baskıla evlilikmi olur yaşın kaç neden bu kadar acele ediyorsun ,demek hazır değil evliliğe kıvırıyor emin değil kendin den baskıyla evlenip sorunlar yaşamaya başlasan dahamı iyi gönlü yok belliki
üstüne düşme zorla güzellik olmazEvet gönlü yok ve bunu bildiğim için üstüne cok düşüyorum
Valla çok üzgünüm ama onun evlenmeye niyeti yok beş bin evliliğe engel bir borç değil ayrıca iki yıl olmus daha kadar ne tanıyacak siz ufak ufak ayrılık psikolojisine hazırlayın kendinizi Kasım'da da yan cizerse daha da ısrar etmeyin ayrılın derim belki sizi kaybedince anlar degeriniziBen 23 o 27 yaşında evet bana bunu da bahane etti borcum var dedi ve cok önemli bi miktar degil 5 bin falan ama ben ona hepsinin bahane olduğunu söyledim sonra birbirimizi tanımıyoruz gibisinden seyler söyledi.
Beni sevdiğini biliyorum bu olay üzerine ara vermek dahası ayrılmak istedim ama o hicbir şekilde ayrılık olmicak ayrılmıyoruz dedi kasıma kadar zaman vermeme de o zamana kadar düşünür karara bağlarız tarzında bisiler söyledi. Ama çok kararliyim ben o zman kıvirırsa bitiricemValla çok üzgünüm ama onun evlenmeye niyeti yok beş bin evliliğe engel bir borç değil ayrıca iki yıl olmus daha kadar ne tanıyacak siz ufak ufak ayrılık psikolojisine hazırlayın kendinizi Kasım'da da yan cizerse daha da ısrar etmeyin ayrılın derim belki sizi kaybedince anlar degerinizi
Tabi ki öyle ama bana mayis ayında kesin nisanlancaz tarzında konuşuyordu ve aileme böyle söylememi kendisi istedi o zaman beni küçük düşürmeyecektiüstüne düşme zorla güzellik olmaz
Ailesiyle cok sık görüşmüyorum ama ailesi evlenmesi konusunda konuştuklarını da düşünmüyorum evin en küçüğü ve bence hala çocuk gibi görüyorlarAilesi belki istemiyordur konuştunuz mu bu konuyu. Zaman verip cayması hiç olmamış.
Kesinlikle baski yaomak amaciyla söylemedim kendisi bana belirli bi tarih verdi bunu aileme söylememi istedi hatta ailesiyle konuşturdu ve simdi beni yarı yolda bırakmış gibi hissettim ve beni aldattı aldattiginda bana dediği sey hemen nişanlanalım oldu 2 ay öncesi bu kadar kararlı olan insan simdi kıvırıyorevlilik kararı hiçbir erkeğe zorlayarak verdirilemez
aynı zamanda kadına da
sürecin kendiliğinden olması lazım
elbette maddi yada sağlık bazı problemler olur, uzamak zorunda kalır o ayrı bir konu
o zamanda inanıyorsanız o adama beklersiniz
benim erkek arkadaşımla da ilişkim 2 yılı biraz geçti, tek bir kez baskı yapmadım
onunla evlenmek istediğimi biliyor ancak al sana şu kadar zaman hadi bakalım demedim
çünkü bazı sıkıntıları var ve onları aşmadan o yola girmek istemiyor, eğer o sorunları çözemeden aileme gelirse kendisini kötü hissedeceğini de ben anlıyorum
baskı ile sadece onu uzaklaştırırsınız
Eğer ailesi evlenmesini istemiyorsa, desteklemiyorsa o da belki bu yüzden caymış olabilir. Sizin niyetiniz evlenmek istemekse(ki en doğal hakkınız) fakat o düşünmüyorsa sizi oyalamaması lazım. Ben böyle düşünüyorumAilesiyle cok sık görüşmüyorum ama ailesi evlenmesi konusunda konuştuklarını da düşünmüyorum evin en küçüğü ve bence hala çocuk gibi görüyorlar
Kasımı beklemek size zaman kaybından başka birşey yaşatmayacak maalesef. Ayrıca aldatan erkekten fayda gelmez. Sonra üzüleceğine şimdi üzül bence. Kasıma kadar başkasını bile bulabilirsinKesinlikle baski yaomak amaciyla söylemedim kendisi bana belirli bi tarih verdi bunu aileme söylememi istedi hatta ailesiyle konuşturdu ve simdi beni yarı yolda bırakmış gibi hissettim ve beni aldattı aldattiginda bana dediği sey hemen nişanlanalım oldu 2 ay öncesi bu kadar kararlı olan insan simdi kıvırıyor
o zaman ilişkinize kendisi diğer kızla evlenene dek devam etmek için baya baya kandırmış. benzer bişeyi kuzenim yaşadı, evlenecekler diye adama para da vermişti üstelik. bence konuyu kapatın gitsin.Kesinlikle baski yaomak amaciyla söylemedim kendisi bana belirli bi tarih verdi bunu aileme söylememi istedi hatta ailesiyle konuşturdu ve simdi beni yarı yolda bırakmış gibi hissettim ve beni aldattı aldattiginda bana dediği sey hemen nişanlanalım oldu 2 ay öncesi bu kadar kararlı olan insan simdi kıvırıyor
Aynı saniyelerde farklı sözcüklerle aynı şeyi düşünmek...Kasımı beklemek size zaman kaybından başka birşey yaşatmayacak maalesef. Ayrıca aldatan erkekten fayda gelmez. Sonra üzüleceğine şimdi üzül bence. Kasıma kadar başkasını bile bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?