E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
kızlar bu aralar ne kadar çok sorunum var benim .yada bazı şeyleri kendime çokmu dert edyorum bilmiyorum.ben baştan anlatayım siz bana fikir verin lütfen ..5 senedir birlikteyiz turizmde çalışıyor oda hele yaz sezonunda gece gündüz çalışıyor hatta günlerce eve gelmedigi oluyor .çok genç olmasına rağmen sosyal hiç hayatı yok sorumluluk sahibi bir insan varsa yoksa gelecegini kurma derdinde..ben en başta çıkmaya başladıgımızda bu işi devam ettigi sürece onunla evlenemicegimi çünkü benim çok hassas bi yapıya sahip oldugumu evlendikten sonra evde yalnız kalıp onu bekleyemeyecegimi yanımda olmasını istedigimi söyledim .oda bana tamam kendi işimi kuracam ya da baska bir işe girecem dedi .o zaman bende beklerim dedim .çok seviyoruz birbirimizi her fedakarlıgı yaptık bugune kadar ama o iyice abarttı varsa yoksa iş .babası artık evlenin diye sıkıştırıyor dayısı beni arıyor artık evlenseniz diye .bende bana sözü var bu işi degiştirecek ondan sonra diyorum .çünkü biliyorumki evlendikten sonra hiçbirşey söz verildigi gibi olmaz nasıl olsa evlendik diye.ama bende evlendikten sonra onsuz olmaktansa annemin babamın evinde kalırım diye düşünüyorum .herneyse bu iyice abarttı para kazanma olayını habire çalışıyor .hiçbir rahatsızlıgımda zor anımda yanımda olmuyor ,olamıyor .doğum gunlerimde sevgililer günlerinde bayramlarda yılbaşlarında çalışıyor .bende artık taşıyorum her lafında patlıyorum her arayışında kavga çıkarıyorum .beni sevmedigini hatta beni aldattıgını düşündügümü söylüyorum .öyle bir şey olmadıgını ikimiz için çalıştıgını annemin babamın karsısına çıktıgı zaman dimdik durabilmeyi istedigini falan söylüyor .biliyorumki benle evlenmeyi çok istiyor .ama bukadar sene oldu ne işi degişti nede bunun için adım attı varsa yoksa aynı işinde calışıp para kazanıyor .banada bak bu sezon bukadra kazandım diyip işini bana hoş göstermeye calışıyor .artık onunda beni işini kabul etmem için beklettigini düşünmeye başladım .bir gün önce söyledigim benimle alakalı bir şeyi bir gün sonra nasıl oldu diye sormuyor kızdıgımda ise cok yogundum aklımda kalmamış diyor..bende dayanamıyorum .artık sevgime ragmen cok sıkılmaya başladım .lütfen yanlış anlamayın ama karşıma okadar kariyer sahibi insanlar cıktıki sevgim hep agır bastı ben kariyerli zengin birini degil onu istiyorum ama tek isteidigm düzenli bir iş eve geliş gidiş saati belli olan bir iş iki gün sonrasında nerede olacagını bilebilecegi bir iş haksızmıyım .kaç defa buluştuk süsülendim püslendim gittim yarım saat sonra işe cagırdılar ben arkama baka baka geri döndüm .bunlar olsun istemiyorum .en son akşam tartıştık agzıma geleni söyledim seni artık istemiyorum çok sıkıldım bunaldım senden ne halin varsa gör dedim .bu saate kadarda aramadım oda aramadı biliyorumki çok kırıldı .ama bende çok kırılıyorum artık insanlardan utanıyorum hala evlenmiyormusunuz laflarından sıkılıyorum .herkesede anlatamıyorumki sebepleri .ne olur ne yapayım bu iş böyle yürürmü yada nasıl davranayım bişiyler söyleyin ..:çok üzgünüm: çok uzun oldu afedersiniz ama içimdekileri günlerce yazsam bitmez cok kırgınım ..