Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bu aralar ne kadar çok sorunum var benim .yada bazı şeyleri kendime çokmu dert edyorum bilmiyorum.ben baştan anlatayım siz bana fikir verin lütfen ..5 senedir birlikteyiz turizmde çalışıyor oda hele yaz sezonunda gece gündüz çalışıyor hatta günlerce eve gelmedigi oluyor .çok genç olmasına rağmen sosyal hiç hayatı yok sorumluluk sahibi bir insan varsa yoksa gelecegini kurma derdinde..ben en başta çıkmaya başladıgımızda bu işi devam ettigi sürece onunla evlenemicegimi çünkü benim çok hassas bi yapıya sahip oldugumu evlendikten sonra evde yalnız kalıp onu bekleyemeyecegimi yanımda olmasını istedigimi söyledim .oda bana tamam kendi işimi kuracam ya da baska bir işe girecem dedi .o zaman bende beklerim dedim .çok seviyoruz birbirimizi her fedakarlıgı yaptık bugune kadar ama o iyice abarttı varsa yoksa iş .babası artık evlenin diye sıkıştırıyor dayısı beni arıyor artık evlenseniz diye .bende bana sözü var bu işi degiştirecek ondan sonra diyorum .çünkü biliyorumki evlendikten sonra hiçbirşey söz verildigi gibi olmaz nasıl olsa evlendik diye.ama bende evlendikten sonra onsuz olmaktansa annemin babamın evinde kalırım diye düşünüyorum .herneyse bu iyice abarttı para kazanma olayını habire çalışıyor .hiçbir rahatsızlıgımda zor anımda yanımda olmuyor ,olamıyor .doğum gunlerimde sevgililer günlerinde bayramlarda yılbaşlarında çalışıyor .bende artık taşıyorum her lafında patlıyorum her arayışında kavga çıkarıyorum .beni sevmedigini hatta beni aldattıgını düşündügümü söylüyorum .öyle bir şey olmadıgını ikimiz için çalıştıgını annemin babamın karsısına çıktıgı zaman dimdik durabilmeyi istedigini falan söylüyor .biliyorumki benle evlenmeyi çok istiyor .ama bukadar sene oldu ne işi degişti nede bunun için adım attı varsa yoksa aynı işinde calışıp para kazanıyor .banada bak bu sezon bukadra kazandım diyip işini bana hoş göstermeye calışıyor .artık onunda beni işini kabul etmem için beklettigini düşünmeye başladım .bir gün önce söyledigim benimle alakalı bir şeyi bir gün sonra nasıl oldu diye sormuyor kızdıgımda ise cok yogundum aklımda kalmamış diyor..bende dayanamıyorum .artık sevgime ragmen cok sıkılmaya başladım .lütfen yanlış anlamayın ama karşıma okadar kariyer sahibi insanlar cıktıki sevgim hep agır bastı ben kariyerli zengin birini degil onu istiyorum ama tek isteidigm düzenli bir iş eve geliş gidiş saati belli olan bir iş iki gün sonrasında nerede olacagını bilebilecegi bir iş haksızmıyım .kaç defa buluştuk süsülendim püslendim gittim yarım saat sonra işe cagırdılar ben arkama baka baka geri döndüm .bunlar olsun istemiyorum .en son akşam tartıştık agzıma geleni söyledim seni artık istemiyorum çok sıkıldım bunaldım senden ne halin varsa gör dedim .bu saate kadarda aramadım oda aramadı biliyorumki çok kırıldı .ama bende çok kırılıyorum artık insanlardan utanıyorum hala evlenmiyormusunuz laflarından sıkılıyorum .herkesede anlatamıyorumki sebepleri .ne olur ne yapayım bu iş böyle yürürmü yada nasıl davranayım bişiyler söyleyin ..:çok üzgünüm: çok uzun oldu afedersiniz ama içimdekileri günlerce yazsam bitmez cok kırgınım ..
sen elinden geleni yapmissin canim...
artik bir seyler yapma sirasi onda...
5 sene cok uzun bir zaman...
aklima sadece demekki o evlenmek istemiyor bu yüzden böyle davraniyordur diye geldi...
en son konusmasinizda sen resti cekmissin...
dedigini yapmazsa seni kaybedecegini anlamistir umarim...
bır kere ınsanların ne soyledıgını dıkkate alma..gec evlenırsın lar ederler ..
erken evlenırsın yıne laf ederler...canım...
senınde haklı yanların olabılır ama herkes eşinın sabah işe aksam eve donmesını bekler oylede olsun ıster...
ama bazı meslekler zordur...eşinın fedakar olması gerekır hele bırde ask sevgı varsa...
sende onu sevıyorsan bence meslegını sorun etme ne guzel bır işi varmış ..helekı su zamanda..işsizligin arttıgı..işden cıkarmaların oldugu su zamanda...
bence sen onu sevıyor oda senı sevıyorsa...
guvende narsa iş problem olmasın...
bır kere ınsanların ne soyledıgını dıkkate alma..gec evlenırsın lar ederler ..
erken evlenırsın yıne laf ederler...canım...
senınde haklı yanların olabılır ama herkes eşinın sabah işe aksam eve donmesını bekler oylede olsun ıster...
ama bazı meslekler zordur...eşinın fedakar olması gerekır hele bırde ask sevgı varsa...
sende onu sevıyorsan bence meslegını sorun etme ne guzel bır işi varmış ..helekı su zamanda..işsizligin arttıgı..işden cıkarmaların oldugu su zamanda...
bence sen onu sevıyor oda senı sevıyorsa...
guvende narsa iş problem olmasın...
saol canım benim evet kaç defa bu sebepten cocuk gibi sarılıp ağladıgımızı biliyorum seviyorz birbirimizi ona kendimden çok güvenirim ayrıca .ama annem bu konuyu biliyor oda cok sıcak bakmıyor işine o yuzden daha da strese giriyorum
Canım bence sen çok haklısın. Ama şu anlamda haklısın.
Şartlarını baştan ortaya koymuşsun, ne istediğini biliyorsun.
Aksi bir durumu kaldıramayacağını anlamış ve açık açık konuşmuşsun.
İnsanın kendini bilmesi ve tanıması çok güzel bir şey.
Özellikle de evlilik söz konusuysa mantığını kullanabilmek de çok ama çok önemli.
Sonradan canının yanmasındansa belki de şimdiden atılması gereken adımları atmak lazım.
Bu yüzden sana hak veriyorum.
Evet iş çok önemli, bu devirde para aslanın taa midesinde, krizlerin biri geliyor biri gidiyor.
Ama anladığım kadarıyla sevgilinin başka işler bulma şansı da var.
Tabii o bu konuda neden diretiyor bilemeyeceğim ama sen bu şekilde mutsuz olacağına ve bunu kaldıramayacağına eminsen geri adım atma.
İnsan aşıkken her şeyi kaldırabileceğini, her şeyin üstesinden gelebileceğini sanıyor ama .. öyle olmuyor maalesef.
Demek ki senin de dayanma sınırların bu. Çözmüşsün kendini. Tebrik ederim seni.
canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama profilinde lisans öğrencisi olduğun yazıyor. çevreden gelen ne zaman evleneceksiniz baskılarını kafandan sil derim. insanlar bizi evlendirmek için her şeyi söylüyorlar. ama iş ciddiye geldiği zamanda neden bu kişi?neden bu kadar erken ? sanki evde kaldın derdin ne gibi sözler sarf ediyorlar. bunlara senin kulağını tıkaman lazım. evliliği önce senin yapıp yapamayacağını düşünmen ölçüp biçmen lazım. ama sevgilinin iş yoğunluğuna gelince yaptığı işten ayrılmıyorsa bu işi seviyordur. bende bankacıyım aşırı yoğunum geceler olmasa sevgilime ayırdığım hiç vaktim yok. haftasonları mesai yapıyorum. ve daha 6 aydır bu meslekteyim. sorumluluğum arttıkça dahada yoğun olacağımı her ikimizde bilyoruz. sevgilinle açık ve net konuş. ona onu sevmediğini söylemek kırıcı olmak çözüm değil. sizin geleceğiniz için çalıştığına eminim. bunu göz ardı etmeden düşünmelisin. geceleri bazen evde kalmayıda bilmeslisin.hayat her zaman sabır ve fedakarlık gerektiriyor.
saol canım benim evet kaç defa bu sebepten cocuk gibi sarılıp ağladıgımızı biliyorum seviyorz birbirimizi ona kendimden çok güvenirim ayrıca .ama annem bu konuyu biliyor oda cok sıcak bakmıyor işine o yuzden daha da strese giriyorum
canım tabıkı bu ilişkiyi yasıyan sensın aılen ne dusunuyor nasıl bakıyor ben bılemem...
sunu soylemek ısterım bır ilişkide..aşk sevgı varsa...
onun ne iş yaptıgının önemı yoktur...
allah kımseye muhtac etmesın..evıne bakıyor..eksıklerını alıyorsa..
ama gunlerce eve gelmıyor duzensız bır işide varsa...her ne kadar problem olsada...sevgı her seyın ustesınden gelır...canım..
benım cok yakınım..denız subayı ve greve gıdınce 3 ay belkıde daha fazla evıne gelmıyor...
komsumuz var aılesı burda yasıyor kendısı ..ısvıcrede ...yazın ızne gelıyor...
bunları neden soyluyorum...malasef ıkı ıyılık bır arada olmuyor...
ve bazende sevıyorsak ozverıde gerekıyor zorda olsa..
ısallah senın ıcın neyse hayırlısı o olsun canım...
hayatını garintye almadan evlenmek istemiyordur belkide. bide şöyle bişey var bu zamanda bi rinsanın kendi işini korması çok zor. şartlar çok ağır bide bunu düşün.sen ilgisiz kamışın sanırım sinirlenmende bundan kaynaklanıyor, haklısında ama biraz daha sabretmelisin. başkalarının sözlerinede kulak asma.
turizm sektoru kazancı oldukca fazla olan sektorlerin basında gelir
eger para tutabiliyosa insan değil 5 yıl, 5 ayda evlenmeye yetecek birikim yapar...
anladigim kadarıyla erkek arkadasın seni seviyor fakat kendini evliliğe hazır hissetmiyor
ihtirasları hırsları seni 2. plana atmasına neden oluyor
seni seviyor diyorum cunku malum bu sektor baş dondurur
bi yanda rusu öte yanda ukraynalısı bilmem nerelisi...
aldatmak istese, seni kaybetmek umrunda olmasa 5 yıl sürmezdi bu şartlarda ilişkiniz
otur adamakıllı konus
bagirip cagirmak hakaret etmek bam teline basmak yerine sıkıntılarını anlat
en azından bi nişan yapılsın ki kurtul sen de bu muallaktan...
insan kişiliğini en iyi sinirliyken, öfkeliyken ayyuka çıkarırmış
sakın ola ofkene yenilip sırf canı acısın diye geri donulemeyecek laflar sarfetme
sen unutursun ama o unutmaz...
5 yıl olmuş
artık bu ilişkinin rotasının coktaan cizilme zamanı gelmiş de geciyor...
taviz verme ne kendinden ne kişiliginden
dedigim gibi otur adamakıllı derdini anlat
işine geliyosa ne ala...
gelmiyorsa o yoluna sen yoluna...
zoraki bir evlilikle ömür boyu üzülmektense şimdi üzül daha iyi...
tabı suda var aklına takılan olumsuzluklar varsa ılerıde sorun olucak seyler varsa....
cok ıyı dusunmelısın...evlılık bu sakaya gelmıyor malesef...
hergun ahlar vahlar yasamaktansa karar verıp....
uygulumak cokta ıyıdır...
5 yıl suren bır emek ve sevgı var...
sonuç ne olursa olsun onemlı olan sensın..karar senın olmalı..cunku hayat senın..
Tatlım bu kadar çok çalışmasının karşılığını görebiliyor - yaşam standartları iyiyi gidiyorsa - senden uzak tüm zamanlarını gerçekten belli bir yerlere gelebilmek adına iş yerinde geçiriyorsa - müsaade et çalışsın derim. Zamanı olduğu halde eşinin özel günlerinde ve sağlık problemlerinde yanında olmayan - sevgililer ve eşler tanıyorum. İş gereği haftalarca - aylarca ailesinden uzak kalmak zorunda olan erkeklerin sayısı da hiç az değil. Dua etki flört döneminizde sana çok vakit ayırıp ta - evlendikten sonra işine ağırlık vermemiş. Hem bu ekonomik kriz şartlarında - herkesin işsiz kaldığı veya çıkarıma endişesi taşıdığı bu dönemde işten ayrılması çok riskli olmaz mı? Gerçekten ekonomik refahınız için sana yeteri kadar zaman ayıramıyorsa - sen de boş zamanlarını faydalı uğraşlarla değerlendirebilirsin.
Birlikte çok ama kalitesiz zaman geçirmektense - birbirinizi özlemiş olarak az ama kaliteli zaman geçirmeniz daha güzel olmazmı? Kazandığını ailesiyle paylaşan sorumluluk sahibi insanların desteklenmesinden yanayım. Tüm zamanını çalışarak geçirir çok para kazanır ama kazancını ailesiyle değil de - kendi zevkleri ve çevresi için tüketirse - (Allah korusun) katlanmak zor olur.
Huzur ve mutluluklar dilerim.a.s.
ne demiş atalarımız ''ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin''
çok sevdiğini ve onunda seni sevdiğinden emin olduğunu söylemişsin ki bencede öyle sevmese bu kadar yıl bir ilişki devam etmez
ama arkadaşlarında dediği gibi galiba evliliğe henüz hazır değil
ya da çok büyük planları var onu gerçekleştirmeden
karşına evlenelim diye çıkmak istemiyor CADIARZU
bence oturup güzelce ne yapmaya çalışıyorsun senin düşüncen ne
ben böyle düşünüyorum diyerek fikrini almaya çalış
baktın gelişme yok o zaman sen yoluna ben yoluma dersin ya da iş değiştirmesinden
vazgeçip turizmci eşi olmayı kabul edersin
bunda başka bir çıkış yolu göremiyorum önemli olan konuşmanız,anlaşmanızsengözlerimebaksanab
canlarım çok saolun sanırım ben bir süredir ilgisiz kaldıgım için ve işimde de bazı sorunlar yasadıgım için iyice hassaslaştım .dediginiz gibi yapıp karşılıklı konuşmayı deneyecegim .teşekkür ederim hepinize .insan yanıbaşındaki arkadasına anlatamıyor çünkü hep iğneleyici ve olumsuz yorumlarla karşılaşıyor ama siz gercekten objektif bakıyor hissettiklerini söylüyorsunuz a.s.
sen tavrını koymuşsun ve bu kadar yıl bi takım şeylerden fedakarlık yapmışsın ve hala mükafatını alamamışsın anladığım kadarıyla..
bakalım senin restin üstüne ne cevap vericek
bnce artık fedakarlıklarda bulunma sırası onda
Neden şartın işini bırakaması ki onu anlamadım..işini çok seviyordur belki..şimdi birini sevsem işini bırak dese bırakmam..her şeyin bir hazzı vardır işini çok seviyor belki, adamı bu işle kabul etmen gerektiğini düşünüyorum...
bazı insanlar masabaşı işinden nefret eder ve devamlı aktif işleri yapmaktan hoşlanır.işi ve sen arasında bir seçim yapamıyor da olabilir..işini gerçekten seviyor ki bu kadar özveri ile çalışıyor...
bu karakterdeki insanlar 8-5 işlerde bunalıma girip patlarlar.hiperaktiflerdir ve işte doyum olmayınca bunalıma girerler...
iş değiştirince onun bunalmayacağına emin misin??
gurbaa da haklı.eğer işin ucunda ukraynalısı rusu falan yoksa benim tezim ön plana çıkar.... işkolik bir sevgilin var....