- 1 Ağustos 2022
- 15
- 3
- 16
- 24
- Konu Sahibi azpesimistbiri
-
Hayatında başka birisi olabilir mi? Belki de çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Sizin onu çok sevdiğinizi anlayınca gevşemiş gibi. İlişkinin başında tutkulu başlamış. Erkekler genelde sevdiği, hoşlandığı kadını ikna etmek için abartılı aşk gösterisi yapmayı çok severler. Sonra onayı alınca hooop bir anda ilgi azalıyor.Kızlar selam. 6 aylık bir ilişkim var. Çok tutkulu başlayan ve gerçek aşkı bulduğumu düşündürten bir ilişkiydi. İlk tanıştığımızda sanki aynı ağızdan konuşuyor, yıllarca farklı bedenlerde yaşamış aynı kişi gibiydik. Her şeyimiz, kafa yapımız, herhangi bir duruma verdiğimiz tepkiler vs. her şey uyuşuyordu. İlişkimizin 4. ayından beri aramızda bir soğukluk var ama benden kaynaklı değil. Sürekli onunla yan yana olmak, aynı yemeği yemek onunla uyumak istiyordum. Kişisel alanlarımıza saygım yok değil, ikimiz de aile evinde yaşamıyoruz kendimize ait evlerimiz var ama küçük bir şehirde yaşıyoruz. İlk başlarda sürekli istekli olan, sürekli evime gelmek isteyen sevgilim artık uğramıyor bile. Haftasonları buluşabiliyoruz sadece o da ben istekli olursam. Yakınlaştığımız zamanların da sıklığı çok azaldı. Sevmiyor artık diyebilirsiniz ama benim ona duyduğum sevgiden hiç eksilme olmadı ve ayrılık kararı almam gerekiyorsa bunu nasıl yapacağımı, bununla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum. İlk ilişkim değil, uzun ilişkim de oldu ama şuan kendimi inanılmaz çaresiz, hayattan bezmiş hissediyorum. Onunla konuşmadan bir gün geçirmek benim için çok zor olacakmış gibi geliyor. 26 yaşındayım ama ilk defa kendimi hayattan bu kadar soyutlanmış hissediyorum. Ne yapmalıyım, bana tavsiye verin lütfen
Tam lovebombinge uğramışsın yazacaktım ki senin yorumunu gördüm aynen öyleEki Görüntüle 3595181
Klasik soğuyan, duyguları azalan ama ilişkiyi bitirme sorumluluğunu almayıp topu size atan erkek davranışı.
Eki Görüntüle 3595181
Klasik soğuyan, duyguları azalan ama ilişkiyi bitirme sorumluluğunu almayıp topu size atan erkek davranışı.
Eki Görüntüle 3595181
Klasik soğuyan, duyguları azalan ama ilişkiyi bitirme sorumluluğunu almayıp topu size atan erkek davranışı
Benim hatam aslında onun lovebombingine kanmaktı, hayatında biri yok bundan eminim ama dediğiniz gibi benden emin olduğu için isteksizleşmeye başladı veya gerçekten bitirmek istiyor emin değilim. Kaçan kovalanıra döndükHayatında başka birisi olabilir mi? Belki de çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Sizin onu çok sevdiğinizi anlayınca gevşemiş gibi. İlişkinin başında tutkulu başlamış. Erkekler genelde sevdiği, hoşlandığı kadını ikna etmek için abartılı aşk gösterisi yapmayı çok severler. Sonra onayı alınca hooop bir anda ilgi azalıyor.
Teşekkür ederim tavsiyen için şu sürekli ona yazma isteğini de aşabilsem hiçbir sorun kalmıcak aslındaAyrılık aşamasına gelmeden önceki tavsiyem kendini geri çekmen olur. Üstüne düşme, onun sana uyguladığını sen ona uygula. Noluyoruz deyip tavırlarını degistirirse belki. Ama işine gelir iyice uzaklaşırsa seviyorum diye pesinde sürünecek halin yok heralde.
ayy kusura bakmayın, sürekli okuyorum burayı ama nasıl başlık açacağımı bilemedim ilk defa açıyorumFazla romantize etmişsiniz. Birbirinize alıştıkça da iş realize olmuş.
Bitmiş gibi duruyor. Sizin ne kadar sevdiğiniz önemli değil. Taraflardan birinde bittiyse bitiyor. İlişki için iki kişinin de çabalaması lazım.
Bu arada bir daha herhangi bir başlıkta "sorunsal" kelimesini okursam imdat diye bağıracağım.
Siz bence kendinizi geri çekin adım atmayın. Eğer böyle soğuk olmaya devam eder ilişki için çabalamazsa "ben artık seninle yapamıyorum bu ilişkide mutlu değilim ayrılmak istiyorum" gibi içinizden ne geliyorsa söyleyip ayrılın. Lovebombing yapan erkeklerden nefret ediyorum ya. Aslında erkeklerin çoğundan nefret ediyorum bazen. Bana da gelip gidiyorlar.Benim hatam aslında onun lovebombingine kanmaktı, hayatında biri yok bundan eminim ama dediğiniz gibi benden emin olduğu için isteksizleşmeye başladı veya gerçekten bitirmek istiyor emin değilim. Kaçan kovalanıra döndük
Ya çok defa kendi duygularımı ona söyledim aslında. Nasıl hissettirdiğini, bir şeylerin ters gittiğini vs. ama hep abarttığımı söylüyorSiz bence kendinizi geri çekin adım atmayın. Eğer böyle soğuk olmaya devam eder ilişki için çabalamazsa "ben artık seninle yapamıyorum bu ilişkide mutlu değilim ayrılmak istiyorum" gibi içinizden ne geliyorsa söyleyip ayrılın. Lovebombing yapan erkeklerden nefret ediyorum ya. Aslında erkeklerin çoğundan nefret ediyorum bazen. Bana da gelip gidiyorlar.
Sizin kendinizi nasıl hissettiğinizi umursamıyorsa artık orada durmanızın anlamı yok.Ya çok defa kendi duygularımı ona söyledim aslında. Nasıl hissettirdiğini, bir şeylerin ters gittiğini vs. ama hep abarttığımı söylüyor
Duygularınıza önem vermiyor. Bu ilişki çoktan bitmiş aslında. Değersiz hissettiğiniz yerde durmayın .Ya çok defa kendi duygularımı ona söyledim aslında. Nasıl hissettirdiğini, bir şeylerin ters gittiğini vs. ama hep abarttığımı söylüyor
6 aylık ilişki çok uzun süre değil ama bu süre içerisinde çok fazla bağlanmışsınız ona. Şuan size ayrılmak zor gelse de nereye kadar bu ilişkide yıpranıp üzüleceksiniz bunu düşünün. Millet senelerce evli kalıp boşanıyor . Böyle biriyle evlenip mutsuz olmak daha mı iyi olur sizce? Önce kendinizle kalıp bunları bir düşünün. Kendinizi sevince zaten doğru kararı vermeye cesaretiniz olacaktır.Ya bir de kızlar ayrılmanın sorumluluğundan o kaçıyorsa bile ben de ayrılmak istemiyorum. Onun benden ayrılmasını terkeden taraf olmaya yeğlerim. O kadar alıştım ki bundan sonra hayatımı nasıl devam ettireceğimi de bilmiyorum. Gitmiyor tamam ama o cesareti nasıl göstericem
Ben aslında kendime de kızıyorum biliyo musun sen de öyle misin bilmiyorum ama. Onun için çok fazla fedakarlık yaptım, kendimi birçok ortamdan soyutladım sanırım alma verme dengesini kuramadım hiçAynı durumdayım seninle bizimki de aynı şekil. Ben şöyle düşünüyorum bana ayrılık konuşması yaptırmak istiyor ki vicdanı rahat etsin suç onda olmasın. Çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok. Ben ayrılık konuşması yapmadım yapmayı da düşünmüyorum. Bende onun gibi davranıyorum. Muhtemelen iletişim azalarak bitecek.
Yok estağfurullah. Bir süredir sorun yerine sorunsal yazıyor çoğu üye. Anlam olarak ikisi aynı değil de o yüzden vana geldiler biraz.ayy kusura bakmayın, sürekli okuyorum burayı ama nasıl başlık açacağımı bilemedim ilk defa açıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?