Sevgilimle eskisi kadar yakın olamama sorunsalı

Olması gereken tam tersidir. Yani ben de senin gibi başlarda büyük büyük adımları, coşkulu duygular yaşamayı aşk sanıyordum ama öyle değilmiş. Tam tersiymiş. Ondaki aşk falan değil heves, merak. Zaten merakla başlıyor bütün ilişkiler. Devamı gelmiyorsa bunun adı oyalanmak oluyor. Sevgilin şu an hem seni hem kendini oyalıyor. Erkeklerin çoğu zaten bu sorgulamaları yapmayıp gelişine yaşadığı için ayrılmıyor. Akıl edemiyor ayrılmayı. Öyle dursun bi köşede lazım olur diye düşünüyor muhtemelen. Sen de cesaret edemiyorsun, değişmesini eskisi gibi olmasını bekliyorsun ama geçti o evre.

Hemen kendine ugrası buluyorsun. Kurslara yazılıyorsun. Voleybol olur,bak tenisi öneririm. Hem klas hem de kıskandırmak için birebir. Daha iyileriyle tanışırsın.
Kesinlikle mesaj atma. O yazarsa da 15-20 dk sonra cevap ver.
Film izle, tiyatro, sinema. Arkadaşlarınla olan yap. Teli evde unut falan.
Önce sallamayacak.bsonra diyecek noluyoruz.
Derse devam etme ihtimaliniz yok. Demezse zaten geçmiş olsun. Sen de bu aktiviteler ile cabuk unutursun.

Cicim ayınız bitmiş canım benım geçmiş olsun . İlk başta o sana kendini bağlamış ve ortamlardan senı soyutlamış anladığım kadarıyla . En büyük hatayı burda yapmışsın aslında ipleri onun eline verip merkeze kendını değil onu koymussun. E şimdi artık herseyini biliyor merak edecek birseyi yok bide bütün aktiviteleri de onla yapınca siz iyice bağlamışsınız. Tavsiyem kendinizi meşgul edecek şeylerle ugrasın (spor veya arkadaşlarla aktivitelere katılın) yani onsuz da birseyler yapabildiğinizi görsün.
Her görüşmesine tamam demeyin mesela özlemesini sağlayın. Biliyorum zor olacak ama alışacaksınız.
Öte yandan da şunu belirtmek isterim hiç bir ilişki ömür boyu aynı heyecanla devam etmez insan doğasına aykırı bence . Aşk, tutku zamanla yerini sevgi saygı alır.

Ben aslında kendime de kızıyorum biliyo musun sen de öyle misin bilmiyorum ama. Onun için çok fazla fedakarlık yaptım, kendimi birçok ortamdan soyutladım sanırım alma verme dengesini kuramadım hiç
Bende fedakarlık yaptım ama o da çok fedakarlık yaptı hakkını yemeyeyim.. Ama bana böyle yapması çok zoruma gidiyor ben gururlu da bir insanım bir kere söyledim kaç kere söyleyeceğim ki daha. Soyutlama olayına gelince bence bu tecrübe olsun sana hiç kimse için kendinden ödün verme, gördüğün gibi kıymeti bilinmiyor.

kızlarr hepinize teşekkür ederim. yarın bulusup konusucaz. evet ayrılmak şuan için en muhteşem çözüm gibi görünüyor acılı da olsa ama sizce kurtarmanın bir yolu yok mudur varsa nedir

kızlarr hepinize teşekkür ederim. yarın bulusup konusucaz. evet ayrılmak şuan için en muhteşem çözüm gibi görünüyor acılı da olsa ama sizce kurtarmanın bir yolu yok mudur varsa nedir
Kurtaracak kişi siz değilsiniz, sevgiliniz. Siz rahatsızlığınızı, ne hissettiğinizi söylüyorsunuz. Bunun üstüne bir şeyleri düzeltmiyorsa kurtacak bir şey yok demektir. Düzelme çabasına girerse o zaman bakarsınız duruma.

İnanın şu an çok üzülseniz de ileride dönüp bakınca "aferin bana ya" diyeceksiniz kendinizi mutsuz bir ilişkinin içinden çıkardığınız için.

Hizli baslayip tez tuketmissiniz icinizdekileri ancak bu sadece karsi tarafin (yada sizin karsi taraf icin) dogru kisi olmadigini gosterir.

Ayrilik vakti gelmis catmis, zorlamayin, zorlarsaniz kendinizdende sogursunuz.

hayatında biri olmayabilir ama illa ki gözüne kestirdiği biri vardır erkekler biraz şey , aç gözlüüü

Konudaki olay cicim aylarının bitmesi ya da ilk yüksek heyecanın durulup aşkın şekil değiştirmesi değil. 2 senelik ilişkimde hala başındaki ilgi alakayı, şımartılmayı, sevgiyi görüyorum. Bu konudaki erkek hevesini almış sıkılmış daha 6 aylık ilişkide hafta sonu bile zorla buluşan adam için cicim ayları geçmiş diyemeyiz. Lovebombing yapmış sonra bitmiş işte.

ilişkilerde balıklama atlama olayına karşıyım. iyice tanıyıp dinlemeden anlamadan karşı tarafı bazı testlerden geçirmeden yat kalk ye iç sonra gerçek yüzünü gör ağla. beni linçleyen linçleyebilir. hiç de umrumda değil. herifleri eve alın yatın kalkın iyice bağlanın sonra da adam hevesini alıp kaçınca oturun ağlayın. siz daha çoook ağlarsınız. kadının bir ağırlığı olmalı. ulaşılmazlığı olmalı. ay nedir ya. birbirinizi daha yeni yeni tanıyor olmanız lazımdı. her şeyi yaşamışsınız. şimdi oturmuş ağlıyorsun gitti diye. gider tabi. yaşayacağı daha ne kalmış?

Tabiki her erkek için geçerli değil bu söylediklerim ama Türkiye de %90 böyle oda maalesef olgunlasmamıs erkek oluyor. Şanslısınız sevindim adınıza ama unutmayın ki sevgililik ve evlilik çok farklı. Sevgili iken uzun yıllar çok güzel olup evlendikten sonra çok değişen insan gördüm. Mutluluklar dilerim

Bir erkeğe bu kadar bağımlı olmakta bana normal bir psikoloji gibi gelmiyor o senin peşinden koşsun bırak Allahını seversen üzerine gidersen senden değersizi olmaz bu hep böyledir

Ya çok defa kendi duygularımı ona söyledim aslında. Nasıl hissettirdiğini, bir şeylerin ters gittiğini vs. ama hep abarttığımı söylüyor
sabretmeye çalışın çok da ilgilenmeyin
çekin kendinizi geri
ya abartma saçmalama diyorsa şımarmış maalesef

bırakın akışına bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…