- Konu Sahibi azpesimistbiri
-
Cicim ayınız bitmiş canım benım geçmiş olsun . İlk başta o sana kendini bağlamış ve ortamlardan senı soyutlamış anladığım kadarıyla . En büyük hatayı burda yapmışsın aslında ipleri onun eline verip merkeze kendını değil onu koymussun. E şimdi artık herseyini biliyor merak edecek birseyi yok bide bütün aktiviteleri de onla yapınca siz iyice bağlamışsınız. Tavsiyem kendinizi meşgul edecek şeylerle ugrasın (spor veya arkadaşlarla aktivitelere katılın) yani onsuz da birseyler yapabildiğinizi görsün.Kızlar selam. 6 aylık bir ilişkim var. Çok tutkulu başlayan ve gerçek aşkı bulduğumu düşündürten bir ilişkiydi. İlk tanıştığımızda sanki aynı ağızdan konuşuyor, yıllarca farklı bedenlerde yaşamış aynı kişi gibiydik. Her şeyimiz, kafa yapımız, herhangi bir duruma verdiğimiz tepkiler vs. her şey uyuşuyordu. İlişkimizin 4. ayından beri aramızda bir soğukluk var ama benden kaynaklı değil. Sürekli onunla yan yana olmak, aynı yemeği yemek onunla uyumak istiyordum. Kişisel alanlarımıza saygım yok değil, ikimiz de aile evinde yaşamıyoruz kendimize ait evlerimiz var ama küçük bir şehirde yaşıyoruz. İlk başlarda sürekli istekli olan, sürekli evime gelmek isteyen sevgilim artık uğramıyor bile. Haftasonları buluşabiliyoruz sadece o da ben istekli olursam. Yakınlaştığımız zamanların da sıklığı çok azaldı. Sevmiyor artık diyebilirsiniz ama benim ona duyduğum sevgiden hiç eksilme olmadı ve ayrılık kararı almam gerekiyorsa bunu nasıl yapacağımı, bununla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum. İlk ilişkim değil, uzun ilişkim de oldu ama şuan kendimi inanılmaz çaresiz, hayattan bezmiş hissediyorum. Onunla konuşmadan bir gün geçirmek benim için çok zor olacakmış gibi geliyor. 26 yaşındayım ama ilk defa kendimi hayattan bu kadar soyutlanmış hissediyorum. Ne yapmalıyım, bana tavsiye verin lütfen
Bende fedakarlık yaptım ama o da çok fedakarlık yaptı hakkını yemeyeyim.. Ama bana böyle yapması çok zoruma gidiyor ben gururlu da bir insanım bir kere söyledim kaç kere söyleyeceğim ki daha. Soyutlama olayına gelince bence bu tecrübe olsun sana hiç kimse için kendinden ödün verme, gördüğün gibi kıymeti bilinmiyor.Ben aslında kendime de kızıyorum biliyo musun sen de öyle misin bilmiyorum ama. Onun için çok fazla fedakarlık yaptım, kendimi birçok ortamdan soyutladım sanırım alma verme dengesini kuramadım hiç
Kurtaracak kişi siz değilsiniz, sevgiliniz. Siz rahatsızlığınızı, ne hissettiğinizi söylüyorsunuz. Bunun üstüne bir şeyleri düzeltmiyorsa kurtacak bir şey yok demektir. Düzelme çabasına girerse o zaman bakarsınız duruma.kızlarr hepinize teşekkür ederim. yarın bulusup konusucaz. evet ayrılmak şuan için en muhteşem çözüm gibi görünüyor acılı da olsa ama sizce kurtarmanın bir yolu yok mudur varsa nedir
hayatında biri olmayabilir ama illa ki gözüne kestirdiği biri vardır erkekler biraz şey , aç gözlüüüBenim hatam aslında onun lovebombingine kanmaktı, hayatında biri yok bundan eminim ama dediğiniz gibi benden emin olduğu için isteksizleşmeye başladı veya gerçekten bitirmek istiyor emin değilim. Kaçan kovalanıra döndük
Konudaki olay cicim aylarının bitmesi ya da ilk yüksek heyecanın durulup aşkın şekil değiştirmesi değil. 2 senelik ilişkimde hala başındaki ilgi alakayı, şımartılmayı, sevgiyi görüyorum. Bu konudaki erkek hevesini almış sıkılmış daha 6 aylık ilişkide hafta sonu bile zorla buluşan adam için cicim ayları geçmiş diyemeyiz. Lovebombing yapmış sonra bitmiş işte.Cicim ayınız bitmiş canım benım geçmiş olsun . İlk başta o sana kendini bağlamış ve ortamlardan senı soyutlamış anladığım kadarıyla . En büyük hatayı burda yapmışsın aslında ipleri onun eline verip merkeze kendını değil onu koymussun. E şimdi artık herseyini biliyor merak edecek birseyi yok bide bütün aktiviteleri de onla yapınca siz iyice bağlamışsınız. Tavsiyem kendinizi meşgul edecek şeylerle ugrasın (spor veya arkadaşlarla aktivitelere katılın) yani onsuz da birseyler yapabildiğinizi görsün.
Her görüşmesine tamam demeyin mesela özlemesini sağlayın. Biliyorum zor olacak ama alışacaksınız.
Öte yandan da şunu belirtmek isterim hiç bir ilişki ömür boyu aynı heyecanla devam etmez insan doğasına aykırı bence . Aşk, tutku zamanla yerini sevgi saygı alır.
ay ben sizi yanlışlıkla alıntıladığımı 56464 saat sonra tam olarak şu an farkettim ahahahahAy bir an durduk yere bana yükseldiniz sandım noluyoruz dedim ahshfh
Tabiki her erkek için geçerli değil bu söylediklerim ama Türkiye de %90 böyle oda maalesef olgunlasmamıs erkek oluyor. Şanslısınız sevindim adınızaKonudaki olay cicim aylarının bitmesi ya da ilk yüksek heyecanın durulup aşkın şekil değiştirmesi değil. 2 senelik ilişkimde hala başındaki ilgi alakayı, şımartılmayı, sevgiyi görüyorum. Bu konudaki erkek hevesini almış sıkılmış daha 6 aylık ilişkide hafta sonu bile zorla buluşan adam için cicim ayları geçmiş diyemeyiz. Lovebombing yapmış sonra bitmiş işte.
sabretmeye çalışın çok da ilgilenmeyinYa çok defa kendi duygularımı ona söyledim aslında. Nasıl hissettirdiğini, bir şeylerin ters gittiğini vs. ama hep abarttığımı söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?