- 1 Ağustos 2022
- 15
- 3
- 16
- 24
- Konu Sahibi azpesimistbiri
-
çok teşekkür ederim haklısınız6 aylık ilişki çok uzun süre değil ama bu süre içerisinde çok fazla bağlanmışsınız ona. Şuan size ayrılmak zor gelse de nereye kadar bu ilişkide yıpranıp üzüleceksiniz bunu düşünün. Millet senelerce evli kalıp boşanıyor . Böyle biriyle evlenip mutsuz olmak daha mı iyi olur sizce? Önce kendinizle kalıp bunları bir düşünün. Kendinizi sevince zaten doğru kararı vermeye cesaretiniz olacaktır.
hayır gayet mutlu birisi işinde, arkadaşlık ilişkilerinde vs. ailesiyle de arası çok iyiBir sorunu falan mı var? Sordun mu
onda olmamış bir şeyler olduğunu çok kez seziyodum ama hiçbiri sevgimin önüne geçmiyodu. ama şu davranışları o kadar zoruma gidiyo kiMuhtemelen sizi bıktırıp süründürecek siz bu duygu buhranından çıkana kadar ızdırap çekeceksiniz fakat değmeyecek. Böyle tipler korkak olur, ayrılacağını dile getirecek kadar büyüyüp olgunlaşmamıştır. İlişkiniz bitmiş, sizin itelemenizle düzelmez.
Çok önemli değil gerçekten kimin ayrıldığı. Sevgiliniz pasif bir şekilde ayrılıyor gibi duruyor. Yüreksiz herif.Ya bir de kızlar ayrılmanın sorumluluğundan o kaçıyorsa bile ben de ayrılmak istemiyorum. Onun benden ayrılmasını terkeden taraf olmaya yeğlerim. O kadar alıştım ki bundan sonra hayatımı nasıl devam ettireceğimi de bilmiyorum. Gitmiyor tamam ama o cesareti nasıl göstericem
Sezgilerinize güvenin, kimse de vazgeçilmez değil muhtemelen 20'li yaşlarınızdasınız. Kimseye zorla bir şey yaptıramayız. Kendiniz eyleme geçin, hissettiğiniz sevgi değil, bağımlılık.onda olmamış bir şeyler olduğunu çok kez seziyodum ama hiçbiri sevgimin önüne geçmiyodu. ama şu davranışları o kadar zoruma gidiyo ki
Eline bir tane vur yine de yazma. Ayrıca niye terk edilen sen olacaksın. Sonra pişman olursun. Simdi duyguların yoğun diye abartıyorsun ama farkında değilsin. Gerçekçi olayım mı sana. İnsanlar sevdiklerini canlarını kaybediyor da eksik,kötü, mutsuz da olsa bir şekilde devam ediyor. 6 aylık adamsız yapamayacağını düşünmek aşırı gereksiz bir romantizm. Bu kafadan biraz sıyrıl ve realist ol. 15-16 yaşında küçücük bir kız çocuğu degilsin. İlk kalp acısında mahvolacagini falan düşünemezsin.Teşekkür ederim tavsiyen için şu sürekli ona yazma isteğini de aşabilsem hiçbir sorun kalmıcak aslında
6 aylık ilişki için fazla dram yüklüyorsunuz kendinize. 6 ay önce hayatınıza nasıl devam ediyorsanız bundan sonra da öyle devam edeceksiniz. Ki zaten eninde sonunda azalarak bitecek muhtemelen. İte kaka birkaç ay daha mutsuz mutsuz götürebilirsiniz.Ya bir de kızlar ayrılmanın sorumluluğundan o kaçıyorsa bile ben de ayrılmak istemiyorum. Onun benden ayrılmasını terkeden taraf olmaya yeğlerim. O kadar alıştım ki bundan sonra hayatımı nasıl devam ettireceğimi de bilmiyorum. Gitmiyor tamam ama o cesareti nasıl göstericem
yorumunuz için çok teşekkür ederim çok haklısınızÇok önemli değil gerçekten kimin ayrıldığı. Sevgiliniz pasif bir şekilde ayrılıyor gibi duruyor. Yüreksiz herif.
Yaşlarınız o kadar güzel yaşlar ve zaman o kadar değerli ki, hiç değmez saçma sapan bir şekilde harcamaya.
Ayrılmasanız da uzaklaşın, adam yerine koymayın belli bir süre. Zaten ilişkiye kıymet veriyorsa "ne oluyor" diyecek. Eh demezse de kendisi bilir.
yaa o kadar haklısın ki. ben de bu acziyetime çok üzülüyorum ve kendime çok kızıyorum. beni mahvetmiycek en fazla 1-2 hafta yoğun bir şekilde acı duyarım biliyorum ama sanırım o acıdan kaçıyorumEline bir tane vur yine de yazma. Ayrıca niye terk edilen sen olacaksın. Sonra pişman olursun. Simdi duyguların yoğun diye abartıyorsun ama farkında değilsin. Gerçekçi olayım mı sana. İnsanlar sevdiklerini canlarını kaybediyor da eksik,kötü, mutsuz da olsa bir şekilde devam ediyor. 6 aylık adamsız yapamayacağını düşünmek aşırı gereksiz bir romantizm. Bu kafadan biraz sıyrıl ve realist ol. 15-16 yaşında küçücük bir kız çocuğu degilsin. İlk kalp acısında mahvolacagini falan düşünemezsin.
son cümleniz o kadar mantıklı ki. teşekkür ederim6 aylık ilişki için fazla dram yüklüyorsunuz kendinize. 6 ay önce hayatınıza nasıl devam ediyorsanız bundan sonra da öyle devam edeceksiniz. Ki zaten eninde sonunda azalarak bitecek muhtemelen. İte kaka birkaç ay daha mutsuz mutsuz götürebilirsiniz.
İlişkide yaşayacağınız mutsuzluğu ayrılık sonrası yaşar, bir an önce toparlama aşamasına geçersiniz.
Her iki şekilde de üzüleceksin zaten.Ya bir de kızlar ayrılmanın sorumluluğundan o kaçıyorsa bile ben de ayrılmak istemiyorum. Onun benden ayrılmasını terkeden taraf olmaya yeğlerim. O kadar alıştım ki bundan sonra hayatımı nasıl devam ettireceğimi de bilmiyorum. Gitmiyor tamam ama o cesareti nasıl göstericem
Rica ederim. Bu uzaklaşma dönemini de kendinizi ayrılığa hazırlamak için kullanın. Cidden hiçççç değmez. Çoğumuz geçtik o yollardan. Şimdi zor gibi görünüyor ama 6 ay önce o mu vardı?yorumunuz için çok teşekkür ederim çok haklısınız
ayy ağlıyodum son cümlede kahkaha attımmm hahshdhdRica ederim. Bu uzaklaşma dönemini de kendinizi ayrılığa hazırlamak için kullanın. Cidden hiçççç değmez. Çoğumuz geçtik o yollardan. Şimdi zor gibi görünüyor ama 6 ay önce o mu vardı?
Herkes herkessiz yaşayabilir ama kendinizi kaybederseniz bu mümkün değil.
Üzülebilirsiniz bu çok normal ama millet kocasının nazını cazını çekemiyor. 6 aylık adamdan ne olur. Hızlı koşmuş çabuk yorulmuş, yaymış manda gibi yatıyor. Sinirlendim.
Ağlamayın hiç ya da içinizdeki sıkıntı geçene kadar ağlayın daha fazla değil. Ne hatalar yapıldı, ne gözyaşları döküldü ohooooo ama geriye dönüp bakınca aptalın önde gideniymişim diyorum.ayy ağlıyodum son cümlede kahkaha attımmm hahshdhd
6 ayda mı alıştınız ? ki 4. ayından beri mesafeli olduğunuz ilişkide. aşktan ölen yok,çok abartıyorsunuz, pek leyla mecnun gibi durmuyorsunuz buradan bakınca.Ya bir de kızlar ayrılmanın sorumluluğundan o kaçıyorsa bile ben de ayrılmak istemiyorum. Onun benden ayrılmasını terkeden taraf olmaya yeğlerim. O kadar alıştım ki bundan sonra hayatımı nasıl devam ettireceğimi de bilmiyorum. Gitmiyor tamam ama o cesareti nasıl göstericem
Tipik sen kafanda kurmuşsun erkeği, beş para etmez direkt ayrılma seni yaralayacaksa, onunlayken uzaklaş ondan, farklı uğraşlarla kafanı dağıt alıştır kendini sonra da senden soğudum diyip bas tekmeyi yamuk ç.klüye.Sizin kendinizi nasıl hissettiğinizi umursamıyorsa artık orada durmanızın anlamı yok.
Ay bir an durduk yere bana yükseldiniz sandım noluyoruz dedim ahshfhTipik sen kafanda kurmuşsun erkeği, beş para etmez direkt ayrılma seni yaralayacaksa, onunlayken uzaklaş ondan, farklı uğraşlarla kafanı dağıt alıştır kendini sonra da senden soğudum diyip bas tekmeyi yamuk ç.klüye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?