Sevgilimle eskisi kadar yakın olamama sorunsalı

çok teşekkür ederim haklısınız

Muhtemelen sizi bıktırıp süründürecek siz bu duygu buhranından çıkana kadar ızdırap çekeceksiniz fakat değmeyecek. Böyle tipler korkak olur, ayrılacağını dile getirecek kadar büyüyüp olgunlaşmamıştır. İlişkiniz bitmiş, sizin itelemenizle düzelmez.

onda olmamış bir şeyler olduğunu çok kez seziyodum ama hiçbiri sevgimin önüne geçmiyodu. ama şu davranışları o kadar zoruma gidiyo ki

Çok önemli değil gerçekten kimin ayrıldığı. Sevgiliniz pasif bir şekilde ayrılıyor gibi duruyor. Yüreksiz herif.
Yaşlarınız o kadar güzel yaşlar ve zaman o kadar değerli ki, hiç değmez saçma sapan bir şekilde harcamaya.
Ayrılmasanız da uzaklaşın, adam yerine koymayın belli bir süre. Zaten ilişkiye kıymet veriyorsa "ne oluyor" diyecek. Eh demezse de kendisi bilir.

onda olmamış bir şeyler olduğunu çok kez seziyodum ama hiçbiri sevgimin önüne geçmiyodu. ama şu davranışları o kadar zoruma gidiyo ki
Sezgilerinize güvenin, kimse de vazgeçilmez değil muhtemelen 20'li yaşlarınızdasınız. Kimseye zorla bir şey yaptıramayız. Kendiniz eyleme geçin, hissettiğiniz sevgi değil, bağımlılık.

Teşekkür ederim tavsiyen için şu sürekli ona yazma isteğini de aşabilsem hiçbir sorun kalmıcak aslında
Eline bir tane vur yine de yazma. Ayrıca niye terk edilen sen olacaksın. Sonra pişman olursun. Simdi duyguların yoğun diye abartıyorsun ama farkında değilsin. Gerçekçi olayım mı sana. İnsanlar sevdiklerini canlarını kaybediyor da eksik,kötü, mutsuz da olsa bir şekilde devam ediyor. 6 aylık adamsız yapamayacağını düşünmek aşırı gereksiz bir romantizm. Bu kafadan biraz sıyrıl ve realist ol. 15-16 yaşında küçücük bir kız çocuğu degilsin. İlk kalp acısında mahvolacagini falan düşünemezsin.

6 aylık ilişki için fazla dram yüklüyorsunuz kendinize. 6 ay önce hayatınıza nasıl devam ediyorsanız bundan sonra da öyle devam edeceksiniz. Ki zaten eninde sonunda azalarak bitecek muhtemelen. İte kaka birkaç ay daha mutsuz mutsuz götürebilirsiniz.

İlişkide yaşayacağınız mutsuzluğu ayrılık sonrası yaşar, bir an önce toparlama aşamasına geçersiniz.

yorumunuz için çok teşekkür ederim çok haklısınız

yaa o kadar haklısın ki. ben de bu acziyetime çok üzülüyorum ve kendime çok kızıyorum. beni mahvetmiycek en fazla 1-2 hafta yoğun bir şekilde acı duyarım biliyorum ama sanırım o acıdan kaçıyorum

son cümleniz o kadar mantıklı ki. teşekkür ederim

Her iki şekilde de üzüleceksin zaten.
Neden bunu sen yapmıyorsun
Değer görmeyen sensin ?
Sevgisini hissetmeyen.
Bence siz ayrılın en azından kendinize kıymet vermiş olursunuz.

yorumunuz için çok teşekkür ederim çok haklısınız
Rica ederim. Bu uzaklaşma dönemini de kendinizi ayrılığa hazırlamak için kullanın. Cidden hiçççç değmez. Çoğumuz geçtik o yollardan. Şimdi zor gibi görünüyor ama 6 ay önce o mu vardı?
Herkes herkessiz yaşayabilir ama kendinizi kaybederseniz bu mümkün değil.
Üzülebilirsiniz bu çok normal ama millet kocasının nazını cazını çekemiyor. 6 aylık adamdan ne olur. Hızlı koşmuş çabuk yorulmuş, yaymış manda gibi yatıyor. Sinirlendim.

ayy ağlıyodum son cümlede kahkaha attımmm hahshdhd

ayy ağlıyodum son cümlede kahkaha attımmm hahshdhd
Ağlamayın hiç ya da içinizdeki sıkıntı geçene kadar ağlayın daha fazla değil. Ne hatalar yapıldı, ne gözyaşları döküldü ohooooo ama geriye dönüp bakınca aptalın önde gideniymişim diyorum.
Şimdi bana 26 yaşımı geri verseler vallahi bir çalar on oynarım. Kimse için de ağlamam. Hayat akıp gidiyor zaten. Yanınızdaki hayat akarken elinizden tutacak biri olmalı. Yan yattı çamura battı, işim var, yoğunum, şarjım yok, keyfim yok vs diyene hadi oradan diyin. Daha kimleri seversiniz üzülmeyin. Bu adam son ihtimaliniz değil. Kimler çıkar karşınıza kim bilebilir.

6 ayda mı alıştınız ? ki 4. ayından beri mesafeli olduğunuz ilişkide. aşktan ölen yok,çok abartıyorsunuz, pek leyla mecnun gibi durmuyorsunuz buradan bakınca.

Sizin kendinizi nasıl hissettiğinizi umursamıyorsa artık orada durmanızın anlamı yok.
Tipik sen kafanda kurmuşsun erkeği, beş para etmez direkt ayrılma seni yaralayacaksa, onunlayken uzaklaş ondan, farklı uğraşlarla kafanı dağıt alıştır kendini sonra da senden soğudum diyip bas tekmeyi yamuk ç.klüye.

Ay bir an durduk yere bana yükseldiniz sandım noluyoruz dedim ahshfh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…