Sevgilimle eve çıkmak?

Sevgilimle 3 sene ayni evde yasadim simdi pesinen soyleyeyim bu konida tabularim olmadigini anla.

Ama bu surecte calisiyordum ve iliskimiz oturmua vir iliskiydi. Ara vermeli kusmeli barismali calkantili bir iliski degildi.

Simdi bir kavga etseniz kalacaksin evsiz.

Guzelim bak yurtta kal. Sık sık sevgilini ziyarete git. Komple oraya yerlesirsen is farkli bir boyut alacak. Ha bir de onun ailesi vesaire gelmek isteyecek. Yani hic hos olmaz.

Ben zaten calisiyordum. Ayrilsak nolurdu? Kendime baska bir duzen kurmam hic de zor olmazdi.

Canım sevgiliyle yaşamak güzel olduğu kadar tehlikelidir haberin olsun. Onun hiç görmediğin hallerini göreceksin seni hayal kırıklığına uğratma ihtimali var. Evde çok zaman geçirmeyecekseniz öyle yapabilirsin ama bence ilişkiniz birkaç yıllık değilse bir süre yurtta devam et istediğin zaman eve gir çık. Onunla yaşamaya başlarsan evin tüm sorumluluğunu sana yıkabilir, evlilik hayatı yaşıyor gibi hissedip bunalabilirsiniz vs

İmzamı atsam olur mu altına

Bu arada konu sahibi üni de kız erkek yaşayan arkadaşlarımız vardı bir evde iki kız iki erkek

Sonra göz altına alındılar ve memleketten aileleri geldi

Bu durumda hepsi bir evde durumu da öğrendiler

Bunlar da ihtimal

İcin gücüm okur ailelere eyvallahım olmaz yaşarsın sevgilinle bizim yaptığımız gibi ama öğrenci iken erken

Dipdibe olunca kavgalar daha fazla artar öncesinde de bir ayrılık yaşanmış Nasıl olsa..Ortada kalınca ailene ne diyeceksin peki sonra. Bence hiç çıkma.

Bence çıkma aranızda bir sorun olursa evden ayrılacaksın bir daha bir sürü iş. Aynı eve çıkma gider kalırsın onda istediğin zaman. Hem bir sürü sorumluluk üstüne biner şimdi yemektir temizliktir gerek yok

Benim yuksek yuksek tabularim var bu konuda vallahi. Evlilige ihtiyaciniz kalmiyor bu sartlarda. İliskinin bir hedefi yoksa vazgecmekte kolay oluyor. Kaldi ki sizin iliskiniz zaten calkantili. Derslerinizi, hayatinizi, iliskinizin gelecegini tamamen riske atarsiniz. Duzeninizi bozmayin bence.

Evlenın o zaman boşanmak daha mantıklı ayrılınca
Böyle bılemem değer yargılarınızıda bıraz hasar bırakır ayrılınca gıbıme gelıyor

hem unv hem de sonrasinda sevgilisiyle ayni evd kalan 7 ~8 arkadasim var hepsi pisman o zamanlari agizlarina bile almiyorlar. ve hani nasilsa evlencez falan diye dusunursen hepsi de baskasiyla.evli

Kesinlikle boyle oluyor yakinen sahit oldum.
Erkekler afedersiniz ama konusurken .... olmasa ayni evde yasamazdi diyor kizlar ise zerre acmiyor agzini o konuyla ilgili.
Evlenseniz dahi ilerde bir seylerin heyecani kalsin bence her seyi bu kadar hizli tuketmeyin derim.
Evlililten bir farki kalmiyor artik beraber yasayinca. Ben o topa girmem..

Birbirinizden sıkılırsınız diye düşünüyorum aynı ev sorumluluk sanırım çokta iyi bir ilişki değilken tekrar aynı duruma düşmenize sebep olabilir.
evliyken bile aynı eve alışmak zaman alıyor. en iyisi haftada bir iki gün kalmak keyifli olur ikiniz içinde , farklı etkinlik planlarınız olur ve birlikte olmak keyif verir diye düşünüyorum

Asıl yeri yurt olan haftasonları haftaiçi arada sevgililerine giden kız arkadaşlarım mezun olunca başka birileri ile evlenip coluk çocuğa karıştı ..bilmem anlatabildim mi. .Yurttan sıkıldıysan kız arkadaş bul yada tek başına bul çık eve ama son sınıfta öğrenci gidecek yani okul uzasa bile 1 yıl yine üst sınıf .daha 3 yılın var .ayrilsan ortada kalırsın tek başına evde yurt tan çıkıp. Kendine ait düzenin olsun istediğinde gider kalırsın yine

4 yıl karşılıklı dairelerde sürekli dipdibe, sonrasında 1 yıl aynı evde yaşadık, 12 yıldır da evliyiz bıkmadık, neden bıkalım? insanlar sevince 60 yıl bıkmıyor birbirlerinden,
nasıl bir tüketim toplumu olduk ki bikaç yıl birlikte yaşayınca ilişkiyi tüketir olduk...
neyse bu konu uzar...
size gelince, küs barış giden bir ilişkide aynı eve çıkmayın, kavga edince ne yapacaksınız mesela, hanginiz gideceksiniz evden? sallantıdaki bir ilişki için evlilik ya da eve çıkma gibi durumlar çok mantıksız. hiç bulaşmayın.

Rabbim bana hayirli saglikli bi evlat verirse insallah kirsin dizini benim oldugum sehirde okusun baska sehire gondermek istemem devir kotu...
ailene yazik gunah okumaya git mumkunse baska ekşınlar icin degil....
Ekşın mı? Ne ekşınından bahsediyorsunuz.. İnsan erkek arkadaşıyla aynı evde kalıp aynı anda okuyamıyor mu? Bu konudaki tabularınızı yıkın

vay anasini yeni nesil gercekten gümbür gumbur geliyormuş !
kucuk hanfendinin annesinden izin almasi cok mantiksizmis hadi ya
daha dur 20 yasindasin kucucuksun bi yavas ol bakalim
Bakın aileden izin alma durumları yaştan ziyade samimiyetle ilgilidir. Uzun zamandır evden ayrıyım, izin alma kısmına takılmayın

"İnsanlar aevince 60 yıl bıkmıyor birbirlerinden"
Çok güzel söylemişsiniz

Kesinlikle böyle düşünüyorum. Evlenmeden önce bir dönem birlikte yaşanmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…