- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
ara sıra kalmaya devam et. zaten o son sınıfmış gidecek yani yurttan da olma.
Canım sevgiliyle yaşamak güzel olduğu kadar tehlikelidir haberin olsun. Onun hiç görmediğin hallerini göreceksin seni hayal kırıklığına uğratma ihtimali var. Evde çok zaman geçirmeyecekseniz öyle yapabilirsin ama bence ilişkiniz birkaç yıllık değilse bir süre yurtta devam et istediğin zaman eve gir çık. Onunla yaşamaya başlarsan evin tüm sorumluluğunu sana yıkabilir, evlilik hayatı yaşıyor gibi hissedip bunalabilirsiniz vsMerhaba bayanlar.
Bayağı önce burada erkek arkadaşımla ayrıldığımızla ilgili konu açmıştım. Yeniden bi şeyler olacağını biliyodum ve oldu da. Tekrardan birlikteyiz. Zaten ayrılmaktan ziyade ara verme gibiydi. Her neyse bu yıl o tek başına eve çıktı, üniversite son sınıf öğrencisi. Ben 2. Sınıfım daha. Bana çok fazla ısrar ediyor sen de gel birlikte yaşayalım diye. Nasıl olur bilmiyorum... Bölümlerimiz farklı yani gün içerisinde birbirimiz görmüyoruz çok fazla. O yüzden aynı evde yaşamak güzel olabilir diye düşünüyorum ama dediğim gibi emin değilim hiç. Şu sıralar arada bir gidip kalıyorum sadece. Ne yapmalıyım? Bir fikir verinVe ayrıca aileme de bu durumu nasıl açıklarım bilmiyorum, istemezler muhtemelen. Ama yurt hayatından da çok sıkıldım. Of cidden çok kararsızım
Sevgilimle 3 sene ayni evde yasadim simdi pesinen soyleyeyim bu konida tabularim olmadigini anla.
Ama bu surecte calisiyordum ve iliskimiz oturmua vir iliskiydi. Ara vermeli kusmeli barismali calkantili bir iliski degildi.
Simdi bir kavga etseniz kalacaksin evsiz.
Guzelim bak yurtta kal. Sık sık sevgilini ziyarete git. Komple oraya yerlesirsen is farkli bir boyut alacak. Ha bir de onun ailesi vesaire gelmek isteyecek. Yani hic hos olmaz.
Ben zaten calisiyordum. Ayrilsak nolurdu? Kendime baska bir duzen kurmam hic de zor olmazdi.
Aynen öyle canımYurtta temizliğin yemeğin vs yapılıyor neden eve çıkıp da evli bile olmadığın adamın işini gücünü yapasin ki? Derslerine odaklanamazsın doğru düzgün..
Evlenın o zaman boşanmak daha mantıklı ayrılıncaHukuk okuyor stajını aynı şehirde yapacak yine. 2 yıl daha burda yani. Sonrasında da yurda dönmeyi düşünmüyorum zaten evde devam ederim diye düşünüyorum. Ama bu sevgiliyle evli gibi aynı evde yaşama olayı beni düşündürüyor biraz acaba bıkar mıyız falan diye
hem unv hem de sonrasinda sevgilisiyle ayni evd kalan 7 ~8 arkadasim var hepsi pisman o zamanlari agizlarina bile almiyorlar. ve hani nasilsa evlencez falan diye dusunursen hepsi de baskasiyla.evli
Ekşın mı? Ne ekşınından bahsediyorsunuz.. İnsan erkek arkadaşıyla aynı evde kalıp aynı anda okuyamıyor mu? Bu konudaki tabularınızı yıkınRabbim bana hayirli saglikli bi evlat verirse insallah kirsin dizini benim oldugum sehirde okusun baska sehire gondermek istemem devir kotu...
ailene yazik gunah okumaya git mumkunse baska ekşınlar icin degil....
Bakın aileden izin alma durumları yaştan ziyade samimiyetle ilgilidir. Uzun zamandır evden ayrıyım, izin alma kısmına takılmayınvay anasini yeni nesil gercekten gümbür gumbur geliyormuş !
kucuk hanfendinin annesinden izin almasi cok mantiksizmis hadi ya
daha dur 20 yasindasin kucucuksun bi yavas ol bakalim
"İnsanlar aevince 60 yıl bıkmıyor birbirlerinden"4 yıl karşılıklı dairelerde sürekli dipdibe, sonrasında 1 yıl aynı evde yaşadık, 12 yıldır da evliyiz bıkmadık, neden bıkalım? insanlar sevince 60 yıl bıkmıyor birbirlerinden,
nasıl bir tüketim toplumu olduk ki bikaç yıl birlikte yaşayınca ilişkiyi tüketir olduk...
neyse bu konu uzar...
size gelince, küs barış giden bir ilişkide aynı eve çıkmayın, kavga edince ne yapacaksınız mesela, hanginiz gideceksiniz evden? sallantıdaki bir ilişki için evlilik ya da eve çıkma gibi durumlar çok mantıksız. hiç bulaşmayın.
Birlikte yaşamak istemesinin sebebinin cinsellik oldugunu düşünmüyorum hiçBen olsam rahatimi bozmam.. ne gerek var bide onun kokmus coraplariylami ugrascaksin? Belki sirf elinin altinda ol diye istiyodur cinsellik icin ve ev icin? Ayni evde yasamak sanat ister
Kesinlikle böyle düşünüyorum. Evlenmeden önce bir dönem birlikte yaşanmalıBirlikte yaşamak konusu.
Bence çiftler evlenmeden önce birlikte yaşamalı.adamın kadının her halini görmelisin.sevgili olmak farklı birlikte yaşamak farklı.neye tahammül ediyor merde sinirleniyor görmelisin.benve çok önemli .ama Türkiye de tabu olduğu için bazı şeyler henüz doğru dzgün tanımadan yapılan evlilikler ve hüsran.
Herkes yaşama demiş ama doğrusu yaşaman aslında.ama erkek arkadasım güvenilir modern biri mi ?o önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?