- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Merhaba bayanlar.
Bayağı önce burada erkek arkadaşımla ayrıldığımızla ilgili konu açmıştım. Yeniden bi şeyler olacağını biliyodum ve oldu da. Tekrardan birlikteyiz. Zaten ayrılmaktan ziyade ara verme gibiydi. Her neyse bu yıl o tek başına eve çıktı, üniversite son sınıf öğrencisi. Ben 2. Sınıfım daha. Bana çok fazla ısrar ediyor sen de gel birlikte yaşayalım diye. Nasıl olur bilmiyorum... Bölümlerimiz farklı yani gün içerisinde birbirimiz görmüyoruz çok fazla. O yüzden aynı evde yaşamak güzel olabilir diye düşünüyorum ama dediğim gibi emin değilim hiç. Şu sıralar arada bir gidip kalıyorum sadece. Ne yapmalıyım? Bir fikir verinVe ayrıca aileme de bu durumu nasıl açıklarım bilmiyorum, istemezler muhtemelen. Ama yurt hayatından da çok sıkıldım. Of cidden çok kararsızım
Konuyu daha ayrıntılı okursanız daha iyi anlarsınız sanırım. Yıpratıcı bi süreçten geçtik evet ama bu sürecin sonunda daha olgunlaştıgımı düşünüyorum. Herhangi bi durumda ayrılırsak hayattan kopacak bi kız değilim, ama haklısınız ilerisini düşünmeden de bi anlık istekle gidip yerleşmem doğru değil.Ben de geçen sene neredeyse erkek arkadaşının evine yerleşmiş birisi olarak yorum yapıyım o zaman. Ayrılma durumunda ne yapacağını şimdiden düşün adımını ona göre adım at. Yani yurttan çıkmış olacaksın, ayrı bir eve yerleşme durumun veya en azından seni bir süre idare edebilecek arkadaşın var mı? Gerçi sanırım yurtların misafir odaları oluyor bir süre orada da kalınabilir.
Önceki konuna baktım da adam terk etmiş ve sebebini bilmiyorum gibisinden bir şeyler yazmışsın. Yani sanırım biraz dengesiz(?) bir sevgilin var. En kötü ihtimalde ne yapacağına dair planın olduktan sonra git yaşa derim. Fena bir tecrübe sayılmaz
Neden evlensinler ki ayni evde yasadiktan sonra? Evlilige neden ihtiyac duyuyorum ben evlilige, neden eve cikmiyorum? Dinen uygun degil. Cinsellik olmasi mumkun degil, haliyle cocugumda olamaz. Sevgililik ve evlilik cok farkli. Sevgiliyken dikkat etmedigim seye, evliyken saha cok dikkat edebilirim. Cunku hayatimdan cikarma ihtialim cok daha zor. Bu yuzden o sebep beni eve ciktigimda ayirabilir ama evliyken zaten o sebebi yasamiyor olabilirim. Bu yuzden bence dogru degil.Aksine ayni evde yasayan insanlar birbirlerinin her halini gorerek evlilik karari alirlar... Baktilar anlasamiyorlar bosanmak yerine yol yakinken ayrilirlar bu yorumunuza katilmiyorum maalesef.
Kesinlikle katılıyorum. Doğru adamı bulduğunuz eminseniz tabi birlikte yaşama kısmına geçin. Öbür türlü saçmasapan biri falan çıkar evden de atamazsınızKesinlikle böyle düşünüyorum. Evlenmeden önce bir dönem birlikte yaşanmalı
Kimsenin değinmemesinin sebebi zaten o konuda rahat olduğunu varsaymamız. Farklı değer yargıları meselesi... O konuda bir sıkıntısı olsaydı zaten konusuna eklerdi diye düşünüyorum.Sevgilinle ayrı eve çıkma.. Kimse bu konuya değişmemiş ama nefs taşıyoruz beraber olursunuz falam yarın öbür gün ayrilirsaniz kullanıldım diyeceksin ve ileride esin olacak adama me diyeceksin? Birde bu açıdan düşün, vicdanen rahat olurum diyosan keyfin bilir
Kavgalı olunca insanlar çok değişebiliyor ve çok şaşırtabiliyor maalesef. O yüzden bir güvencen olsun derim. Ben evlenmeden önce bir müddet beraber yaşama taraftarıyım zaten. Ama maddi olarak bir sorun olduğunda, en kötüsünü düşünerek, sokakta kalmayacağına emin ol gitmeden önce. Onun haricinde iyi olabilir. Hem tanımış olursun.Kavga etsek ya da ayrılsak eve sonradan ben gelmiş olmama rağmen o eşyalarını toplar gider böyle karakterde bi insan. 1 buçuk yıldır tanıyorum
Neden evlensinler ki ayni evde yasadiktan sonra? Evlilige neden ihtiyac duyuyorum ben evlilige, neden eve cikmiyorum? Dinen uygun degil. Cinsellik olmasi mumkun degil, haliyle cocugumda olamaz. Sevgililik ve evlilik cok farkli. Sevgiliyken dikkat etmedigim seye, evliyken saha cok dikkat edebilirim. Cunku hayatimdan cikarma ihtialim cok daha zor. Bu yuzden o sebep beni eve ciktigimda ayirabilir ama evliyken zaten o sebebi yasamiyor olabilirim. Bu yuzden bence dogru degil.
hayır sorun ayrıldıktan hayattan kopman değil. ne yapacağın. yani diyelim ayrıldınız ya da atıyorum evden kovdu, sıkıldın birlikte yaşamaktan vs nereye gideceksin? mesela erkek arkadaşım yurtdışına taşınmaya karar verdiğinde bütün eşyalarımı toplayıp evime dönmüştüm, senin ailen ise uzakta. birkaç gün arkadaşımda kalırım sonra da eve çıkabilirim zaten maddi durumum yeterli diyebiliyor musun mesela? Başını sokabilecek bir yer açısından diyorum. Yoksa geri kalan her şey şans işi.Konuyu daha ayrıntılı okursanız daha iyi anlarsınız sanırım. Yıpratıcı bi süreçten geçtik evet ama bu sürecin sonunda daha olgunlaştıgımı düşünüyorum. Herhangi bi durumda ayrılırsak hayattan kopacak bi kız değilim, ama haklısınız ilerisini düşünmeden de bi anlık istekle gidip yerleşmem doğru değil.
Böyle yorumları okuyunca gerçekten "yaşasın benim gibi düşünen insanlar da var" diyorum... Cinsellikle ilgili hiçbir şey söylemememe rağmen hala birlikte yaşama meselesini hemen o tarafa çekenler oldu. İnsanlar daha rahat seks yapalım diye birlikte yaşamıyor. Aynı evi paylaşmak karşındaki kişiyi gerçek anlamda tanımak demek. Huyunu suyunu alışkanlıklarını daha iyi öğrenmek demek.Ayni evde yasamak evliliktir zaten bunu anlayamazsiniz evlilik hayatinin tüm artilarini ve eksilerini icerir. sizin anlamadiginiz su ayni evde yasayinca birbiriyle cok iyi anlastigini goren ve seven insanlar zamanla bunu resmiyete doker cunku ailelerin de isin icine girmesini ister turkiye sartlarinda cocuk sahibi olmak ister. Birlikte yasarken bir insani kandiramazsiniz odunsaniz odunsunuzdur...
Ayrica insanlar sirf cinsellik icin evlenmezler burada yaniliyorsunuz. Turkiyede bircok kadin icin cinsellik evlenmeden once yasanabilecek bir sey. herkes sizin dar dünyanizda yaşamıyor.
Yatıp kalkmayı her ikisi de istiyorsa problem yok. Hizmetçiliği de ev arkadaşı olduklarına göre yapmayacaktır zaten. Hem gerçekten kendisine hizmetçi gibi davranır işlerinin yapılmasını beklerse evden ayrılması boşanmaktan daha kolay.Israrı seni sevdiğinden değil yatıp kalkmak için bi de eve hizmetçi aradığındandır emin ol bunu bilerek karar ver
Yatıp kalkmayı her ikisi de istiyorsa problem yok. Hizmetçiliği de ev arkadaşı olduklarına göre yapmayacaktır zaten. Hem gerçekten kendisine hizmetçi gibi davranır işlerinin yapılmasını beklerse evden ayrılması boşanmaktan daha kolay.
Böyle yorumları okuyunca gerçekten "yaşasın benim gibi düşünen insanlar da var" diyorum... Cinsellikle ilgili hiçbir şey söylemememe rağmen hala birlikte yaşama meselesini hemen o tarafa çekenler oldu. İnsanlar daha rahat seks yapalım diye birlikte yaşamıyor. Aynı evi paylaşmak karşındaki kişiyi gerçek anlamda tanımak demek. Huyunu suyunu alışkanlıklarını daha iyi öğrenmek demek.
Ayni evde yasamamak evlilikse, ailelerle de tanisilabilir degil mi? Ozgur bireylersiniz hepiniz. Evlenmeyi dusunmuyoruz birlikte yasiyoruz diyiverirsiniz olur biter. Niye imza bu kadar onemli? Cinselligide imza atmadan yapabiliyorsaniz niye benim dar dunyama ayak uyduruyorsunuz ki? Genis genis yasayin cinselliginizi, cocukta yapin.Ayni evde yasamak evliliktir zaten bunu anlayamazsiniz evlilik hayatinin tüm artilarini ve eksilerini icerir. sizin anlamadiginiz su ayni evde yasayinca birbiriyle cok iyi anlastigini goren ve seven insanlar zamanla bunu resmiyete doker cunku ailelerin de isin icine girmesini ister turkiye sartlarinda cocuk sahibi olmak ister. Birlikte yasarken bir insani kandiramazsiniz odunsaniz odunsunuzdur...
Ayrica insanlar sirf cinsellik icin evlenmezler burada yaniliyorsunuz. Turkiyede bircok kadin icin cinsellik evlenmeden once yasanabilecek bir sey. herkes sizin dar dünyanizda yaşamıyor.
Evet evlenicem.Huyunu suyunu öğrenip napcaksın evlencek misin veya o seni evlenmek için mi birlikte yaşamaya davet ediyor.Senin cinsellikle ilgili bişey söylemene gerek yok ki biz oğlanın niyetini söylüyoruz tecrübenizden faydalanıyım dedin soru sordun biz de sana söyledik bunda ayıp veya tuhaf bişey yok.
Ayrıca bunların hepsinin dışında bunalıma girip girip seni görmezden gelen bi sevgiliye fazla güvenip iş yapmış olursun.
Evet evlenicem.
Canı sıkıldıkça mı? Burda sevgilimi size karşı savunacak değilim ama tedavi gördüğünü zor zamanlar oldugunu her şeyi yazdım. Yorum yaparken daha duyarlı olunO zaman seni canı sıkıldıkca görmezden gelip hayatından cıkaran adamın evine kos bol sans
Ne yapabilirim? Yataklara düşecek halim yok kız arkadaşımla birlikte eve çıkarım. Hiçbir şeyin garantisi yok, evli olanlarının yarın boşanacağının bile. Kötü ihtimaller üzerinden mi hayatımıza şekil vereceğiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?