Sevgilimle İlgili Tuhaflıklar

eldevarhayat

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
337
146
303
Antalya
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir hayatımda yeni biri var. Herşey çok güzeldi. Sanki onu yıllardır tanıyor gibiydim. Birgün sevgilimin telefonunu, kendi telefonumun şarjı bittiği için annemi aramak için elime aldım. Elime aldıktan 5-6 saniye sonra artık bendeki nasıl bir şanssa telefona mesaj geldi. Tam net hatırlamasam da "canım aşkım seni çok özledim. seni göremediğim için hep bu gerginliğim." gibi bir mesaj. Mesajdan dolayı aramızda çıkan kavga gürültüden sonra sevgilim bana 1 sene önce artık nolursa olsun yuva kurayım mantığıyla nişanlandığını, ancak karşı tarafa bir türlü ısınamadığı için 6 ay önce ayrıldığını ama kızın bu durumu bir türlü kabullenemediğini, böyle arada rahatsız edici mesajlar attığını anlattı ve bu durumu baştan bana söyleyemediği için özür diledi. Ben de kızı arayıp, hayatımda biri var diye söylemesini istedim. Ancak sevgilim bunu yapmadı, bunu yaparsa kızın daha da rahatsız edeceğini söyledi, sadece kızı arayıp ona bittiğini, rahatsız etmemesini vs. söyledi. Ben de mecburen kıza mesaj atıp durumu düzgünce izah ettim. Kız da bana direkt nişan fotoğraflarını yolladı, sonra da beni engelledi hiç cevap beklemeyip. Bu olay birinci kırılma noktamdı. (Şunu belirteyim. Normalde insanların geçmişte yaşadığı şeylere takılmam ama bu durumda beni rahatsız eden birşeyler var sadece çözümleyemiyorum ve çok üzülüyorum. )
Diğer bir durum ise sevgilimden watsapp profiline ikimizin fotosunu koymasını istedim. Koymak istemediğini çünkü o kızın yakınlarından birinin görüp annesini arayıp saçmasapan konuşabileceğini, olay çıkabileceğini söyledi. Bu da ikinci kırılma noktamdı.
Başka bir konu ise çok alakasız gelebilir ama sevgilim sürekli uyuyor. Gece uyumuyor gündüz de bütün gün uyuyor ve hiçbir şekilde plan yapamıyorum onunla. Yarın sabah şuraya gideriz diyor ama ertesi gün o yok tabiki. Bu sürekli olduğu için artık canımı çok sıkmaya başladı.
Ve özetle bu ve bunun gibi mevzular yüzünden ben olmadığım birine dönüşmeye başladım. Sürekli tartışma başlatan, huysuz biri oldum. Bu arada sevgilim benim olduğum şehire taşındı, iş düzenini buraya kuracak vs. Bir yandan da bunları sorguluyorum. Sevmese neden düzenini değiştirsin diyorum. Kendimi suçluyorum sürekli. Dışardan bir bakış olarak yorum yaparsanız ve akıl verirseniz. çok sevinirim.

Siz eski nişanlısına mesaj attığınızda tepkisi ne oldu?
Nişan fotoğraflarını atmış ama, kesin ayrıldıklarına ya da beraber olduklarına dair bir bilgi verdi mi?
Bence sevgiliniz fazla şüpheli davranıyor sizi saklayarak.
İyi şeyler düşünmedim.

Nişan fotoğraflarını atmış ama, kesin ayrıldıklarına ya da beraber olduklarına dair bir bilgi verdi mi?
İyi şeyler düşünmedim.
Bencede:110:

İyi şeyler düşünmedim.
hiç bilgi vermedi sadece fotoları attı engelledi beni. ben kendi açımdan düşünüyorum. ben nişanlı olsam ve biri benim nişanlımla ilgili "ben onun sevgilisiyim" diye bana mesaj atsa dünya başıma yıkılır, nişan fotosu yollayayım diye düşünmem açıkçası.

Kız görmesin görürse şunu yapar bunu yapar. Çok saçma tepkiler bunlar. Ne yani siz ömür boyu ilişkinizi eski nişanlısına göre mi düzenleyeceksiniz. Ben çok sağlıklı görmedim bu durumu ne yazık ki. Bence biraz daha gözlem yapıp ayrılmayı düşünüyorsanız ayrılın derim.

Kız görmesin görürse şunu yapar bunu yapar. Çok saçma tepkiler bunlar. Ne yani siz ömür boyu ilişkinizi eski nişanlısına göre mi düzenleyeceksiniz. Ben çok sağlıklı görmedim bu durumu ne yazık ki. Bence biraz daha gözlem yapıp ayrılmayı düşünüyorsanız ayrılın derim.
aynı şeyi ona soruyorum. saçmalama diyor. bizi ayırır diye korkuyorum diyor.

hiç bilgi vermedi sadece fotoları attı engelledi beni. ben kendi açımdan düşünüyorum. ben nişanlı olsam ve biri benim nişanlımla ilgili "ben onun sevgilisiyim" diye bana mesaj atsa dünya başıma yıkılır, nişan fotosu yollayayım diye düşünmem açıkçası.
Dediğinizde haklısınız fakat...
Belki aileler arayı düzeltmeye çalışıyorlar ve sevgiliniz buna müsade etmiyordur ya da ikili de oynuyor olabilir.
Kendimi düşünüyorum, eski nişanlım bana böyle mesajlar atacak yüzü asla bulamazdı.
Haydi attı diyelim, artık bu işin olmayacağını kesin bir dille anlaması için hayatımda başka biri olduğunu saklamak yerine aksine cümle aleme ilan ederdim.
Yani davranışları pek normal değil, gerçekten ayrılmış olabilirler ama çekindiği şeylerin ne olduğunu anlatmadıkça bu muamma çözülmez.
Ayrıca gündüzleri de ortadan yok olması cabası.
Gözünüz hep açık olsun, inşallah mutsuz olacağınız bir durum yaşamazsınız.

Ben tekin bulmadım bu durumu. Zaten sevgili olmadan önce eski nişanlısıyla ilgili her şeyi size anlatmalıydı. İlişkiniz ciddileşse nasıl mutlu olacaksınız bu şekilde, bence yol yakınken dönün. Ha eğer dönmeyecekseniz de size her şeyi baştan anlatmasını isteyin tüm açıklığı ile.

Yaaa aşkım seni çok özledim diye yazan biri sence reddedilmiş olabilir mi?
Bu kadar saf olma.
Hala görüşüyor o kızla.
Belki de esas kız o ve sen yedektesin.
Kızla uzak şehirlerde sanırım.
Ve görüştükleri net.
Daha ne istiyorsun kabullenmen için?
Aldatıyor işte adam ikinizi de.
Böyleleri asla bi kadınla foto koymaz görünür yerlere.
Uyan uyan. Aşkım demiş özledim demiş seni göremediğimden gerginim demiş.
Demek ki bu konuşmanın bi arka planı var.
Çok dikkatli ol. Ayrıl gitsin. Her şey ortada.allahın şanslı kuluymuşsn ki teli eline alır almaz msjı görmüşsün. Ama maalesef hala anlamamışsn mevzuyu ve sevglin olacak şahsa inanıyorsn.

Kızıda ortak tanıdıklarıda heryerden engellesin bir güzel heryerede fotoğraflar konsun sevgilinizde sizin olduğunuz şehre taşındıktan ve düzen oturttuktan sonra belli günler uykusundan feraget etmesiyle ve sizinle ilgilenmesi için konuşun
Zaten yapmıyosa herşey ortada gibi

Son düzenleme:
Yaaa aşkım seni çok özledim diye yazan biri sence reddedilmiş olabilir mi?
Bu kadar saf olma.
Hala görüşüyor o kızla.
Belki de esas kız o ve sen yedektesin.
Kızla uzak şehirlerde sanırım.
Ve görüştükleri net.
Daha ne istiyorsun kabullenmen için?
Aldatıyor işte adam ikinizi de.
Böyleleri asla bi kadınla foto koymaz görünür yerlere.
Uyan uyan. Aşkım demiş özledim demiş seni göremediğimden gerginim demiş.
Demek ki bu konuşmanın bi arka planı var.
Çok dikkatli ol. Ayrıl gitsin. Her şey ortada.allahın şanslı kuluymuşsn ki teli eline alır almaz msjı görmüşsün. Ama maalesef hala anlamamışsn mevzuyu ve sevglin olacak şahsa inanıyorsn.
Aynen bu şekilde bence de

Back
X