Sevgilimle İlgili Tuhaflıklar

Bende pek tekin bulamadım bir seyler saklıyor gibi. Ona guvenıyorsun sanırım her dediğine inanmak istiyorsun. Bazı insanlar yalan söylemeyi alışkanlık haline getiriyor umarım onlardan degildir.

adam seni saklıyor başklarının görmesinden korkuyor açık ve net. birşey olmuşki aşkım senin özleminden gerginim demiş kız. yani öncesi olmaması ihtimali eksilerde

Sevgilinizi durust bulmadim saklayacak seyleri var bastada siz mesela. Eskiyi kapatamamiski ona gore davraniyor sizide psikolojik olarak etkiliyor devam edip iyice cokuntuye ugramaya gerek var mi bunlari surekli kaldirabilecek misin ben kafada soru isaretleriyle duzgun hir iliski yasayabilecegini sanmiyorum. Hic guven veren bir tip degil.

Dünden beri ister istemez mesafeli davranmaya başladım. Ya gözlem yapıp birşeyleri ispatlayip çekip gidicem ya da karşıma alıp konuşup gidicem. İkisinde de üzülen ben olucam tabi.

adam seni saklıyor başklarının görmesinden korkuyor açık ve net. birşey olmuşki aşkım senin özleminden gerginim demiş kız. yani öncesi olmaması ihtimali eksilerde
Evet düşününce bence de oyle. Sonra da kızı arayıp büyük ihtimal "biraz ara verelim benim kafamı dinlemem lazım hayatımda şu an kimse istemiyorum sonra konuşuruz" gibi açık kapı bırakan bir konuşma yaptı. O yüzden foto da koyamıyor.

Şaka mı yapıyorsunuz anlamadım ki, gizli gizli kandırılıyor olsanız sizi teselli edelim, çocuğa toplu halde beddua filan edelim de her şey bu kadar netken neyi merak ediyorsunuz?

Sizin şehrinize yerleşiyormuş, sevmese bunu neden yapsınmış, vallahi bu kadar profesyonel yalan söyleyen biri sizin şehrinizde birini bulmuştur, onun için hatta belki de o mesajı atan kız için gelmiştir, siz kendiniz için geldi diye biliyorsunuzdur aksi halde sevdiği uğruna şehir değiştiren adam dandik bir sosyal mecrada fotoğraf koymaya neden çekinsin, ona da kılıf bulmuş rahatsız eder filan diye, cebinden çıkıyor palavralar, dahasını da bulur nasılsa inanan var.

"Bir süredir hayatımda biri var" dediğiniz insanı yeni yeni tanımaya başlıyorsunuzdur yani göreceğiniz falsoya göre ya devam eder ya da yol verirsiniz, bunun olayı öyle minik bir hata filan değil direkt kırmızı kartlık.

Telefonu elinize aldığınız birkaç saniye içinde gelen mesaja bakalım (ne kadar sık geliyorsa artık siz bile görmüşsünüz)...

Kim hayatında yeni bir ilişkisi olan adamı taciz ederken dönmesini istemek varken "özledim, seni göremediğim için gerginim" der?

Bunu ancak çok kısa bir müddet önce bozuştuğunuz ve halihazırda ilişkiniz olan birine yazarsınız, sizin için kabullenmek zor olabilir ama anlamak zor olmasa gerek.

Hepsi bir kenara...

Ciddi niyetle başlayan bir ilişkide eğer tartışmasaydınız ortaya çıkmayacak nişan kadar büyük ve önemli bir hadiseyi saklayan adam başka neler gizliyordur?

Sadece bu kısım bile güvenmemek için yetip artan bir sebep de...

Bir de şunu sorayım, aynı şeyi siz yapsanız yani bırakın nişan kadar devasa bir hadiseyi, daha evvelki bir ilişkinizi dahi gizleseniz ve o telefonunuzu eline aldığında bu şekilde eski sevgilinizden gelen "sevgidolu" bir mesajla bunu öğrenseydi tepkisi ne olurdu?

Sizdeki tahammülün onda birini göstereceğini düşünüyorsanız bu iyi niyetle devam edin çünkü bu adamın gizlediği daha çok şey var ve o insanüstü iyi niyete daha çok ihtiyacınız olacak.

Ya tek tek hepsine yorum yapamıycam ama .. Bir kız sevgilisini aile baskısı, toplum baskısı vs. türkiye şartlarında gizli tutabilir yani bir nebze olabiliretesi var ama bir erkeğin sevgilisini köşe bucak saklamasının hiç bir mantıklı açıklaması olamaz.. Sadece bu bile ilişkide güven unsurunu bitirir benim gözümde kaldı ki eski nişanlısı filan msj atıcak oralara hiç girmiyorum..

O kızdan hiç ayrılmadı bence sana uyuyorum dediği zamanlarda onla da olabilir hiç ama hiç normal değil

Hepiniz bana kandırılmis olduğumu yazdınız. İtiraf ediyorum bazılarınızin abarttigini bile düşüdüm. Ta ki artık gözümü açmaya karar verene kadar. Bugün yanındaydım onun. Abisi aradı. Sonra düşündüm ki bu "abisi" bunu hergün günde 500 kez niye arıyor. Çünkü hergun sürekli arıyordu ve sevgilim olan şahıs nedense yanimda hiç acmiyordu. Ver abinin numarasına bakicam dedim. Vermek istemedi. Ona güvenmek zorundaymışım vs.... Olay büyüyünce onun abisi değil bir kız olduğunu ve onu rahatsız ettiğini söyledi. Ne kadar komik dimi. Butun dünya kızları benim sevgilimi rahatsız ediyor:) Ben başta eski nişanlısı olduğunu düşündüm kızın fotoğrafına bakınca başka bir kız olduğunu anladım. Ben de tamamen bitirdim. Ve inanın bitirirken bile ben süçlü oldum biliyor musunuz. Ona inanmayan iftira atan insan oldum.

Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler... Verilmiş sadakanız varmış ki karaktersiz adamın tüm yamukları bir bir önünüze düşüverdi.

Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler... Verilmiş sadakanız varmış ki karaktersiz adamın tüm yamukları bir bir önünüze düşüverdi.
Şu an sudan çıkmış balık gibiyim. Hala da beni suçladı. Eski nişanlısı rahatsız etmesin artık diye hattını yeni değiştirmişti. Yani telefonunu vermediği sürece artık kimsenin onu rahatsız etme imkanı yoktu

İnsan içine düştüğü duruma inanamıyor ilk başlarda. Sabır diliyorum, umarım kısa sürede atlatırsınız. Bazı adamlar vardır ki yatakta bassan inkar eder, o yüzden ciddiye almayın lütfen. Karakteri böyle demek ki. "Yeni değiştirdiğin numaranın ne işi var seni rahatsız eden kadında" dediğinizde ne cevap verdi?

Arkadaşımın telefonundan almış numaramı dedi. Arkadaşıma da kızdım dedi

Arkadaşımın telefonundan almış numaramı dedi. Arkadaşıma da kızdım dedi

Çok bayat değil mi bu bahaneler ya... Senin zekanı ne kadar hafife alıyor bu adam böyle? Ya da karşında adeta bir nick bateman var da adamın cazibesini küçümsüyoruz! Yerinde olsam "kusura bakma ama milletin peşinden koşacağı biri değilsin ki bu söylediklerine inanayım" derdim, giderayak egosuna da darbe olurdu.

Adam nişanlı sana yalan söylemiş ve soylemeye devam ediyor. Diger kızın da duygulari var. Hadi kendi incinmeni bu kadar onemsemiyorsun karsidakini onemse bari nişanlı olan sen de olabilirdin insanlari aptal yerine koymayin. Ne yapacak biliyot musun senin olduğun sehire ev kurup nisanlisini da o eve gelin olarak getirecek emin ol

Adam nişanlı sana yalan söylemiş ve soylemeye devam ediyor. Diger kızın da duygulari var. Hadi kendi incinmeni bu kadar onemsemiyorsun karsidakini onemse bari nişanlı olan sen de olabilirdin insanlari aptal yerine koymayin. Ne yapacak biliyot musun senin olduğun sehire ev kurup nisanlisini da o eve gelin olarak getirecek emin ol

Adam bal gibi yalan soyluyor nisanlisinada tabiki sevgilim degil ki sana kizdim diye baskasina mesaj attirdim diyicek askim ozledim yazmaz eski ayrilinmis nisanli tartismislar belliki uzakliktan diye yazmis sana nisanlim mi var diycek alenen lutfen inanma onlar kisa bir ayrilik yasiyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…