- 26 Ocak 2016
- 1.420
- 788
- 123
- Konu Sahibi eldevarhayat
-
Başardı ayrılalım de aleni olarak millete duyurmadığı sürece de dönme sizinkinin sadece adı ilişki içi bomboş gündüz uyuyomuş da gece naapıyo??? Çetrefilli bi durum art niyet var iyi düşün derimaynı şeyi ona soruyorum. saçmalama diyor. bizi ayırır diye korkuyorum diyor.
Evet düşününce bence de oyle. Sonra da kızı arayıp büyük ihtimal "biraz ara verelim benim kafamı dinlemem lazım hayatımda şu an kimse istemiyorum sonra konuşuruz" gibi açık kapı bırakan bir konuşma yaptı. O yüzden foto da koyamıyor.adam seni saklıyor başklarının görmesinden korkuyor açık ve net. birşey olmuşki aşkım senin özleminden gerginim demiş kız. yani öncesi olmaması ihtimali eksilerde
Elime aldıktan 5-6 saniye sonra artık bendeki nasıl bir şanssa telefona mesaj geldi. Tam net hatırlamasam da "canım aşkım seni çok özledim. seni göremediğim için hep bu gerginliğim." gibi bir mesaj. Mesajdan dolayı aramızda çıkan kavga gürültüden sonra sevgilim bana 1 sene önce artık nolursa olsun yuva kurayım mantığıyla nişanlandığını, ancak karşı tarafa bir türlü ısınamadığı için 6 ay önce ayrıldığını ama kızın bu durumu bir türlü kabullenemediğini, böyle arada rahatsız edici mesajlar attığını anlattı ve bu durumu baştan bana söyleyemediği için özür diledi. .
Hepiniz bana kandırılmis olduğumu yazdınız. İtiraf ediyorum bazılarınızin abarttigini bile düşüdüm. Ta ki artık gözümü açmaya karar verene kadar. Bugün yanındaydım onun. Abisi aradı. Sonra düşündüm ki bu "abisi" bunu hergün günde 500 kez niye arıyor. Çünkü hergun sürekli arıyordu ve sevgilim olan şahıs nedense yanimda hiç acmiyordu. Ver abinin numarasına bakicam dedim. Vermek istemedi. Ona güvenmek zorundaymışım vs.... Olay büyüyünce onun abisi değil bir kız olduğunu ve onu rahatsız ettiğini söyledi. Ne kadar komik dimi. Butun dünya kızları benim sevgilimi rahatsız ediyor:) Ben başta eski nişanlısı olduğunu düşündüm kızın fotoğrafına bakınca başka bir kız olduğunu anladım. Ben de tamamen bitirdim. Ve inanın bitirirken bile ben süçlü oldum biliyor musunuz. Ona inanmayan iftira atan insan oldum.
Şu an sudan çıkmış balık gibiyim. Hala da beni suçladı. Eski nişanlısı rahatsız etmesin artık diye hattını yeni değiştirmişti. Yani telefonunu vermediği sürece artık kimsenin onu rahatsız etme imkanı yoktuYavuz hırsız ev sahibini bastırır derler... Verilmiş sadakanız varmış ki karaktersiz adamın tüm yamukları bir bir önünüze düşüverdi.
Şu an sudan çıkmış balık gibiyim. Hala da beni suçladı. Eski nişanlısı rahatsız etmesin artık diye hattını yeni değiştirmişti. Yani telefonunu vermediği sürece artık kimsenin onu rahatsız etme imkanı yoktu
Arkadaşımın telefonundan almış numaramı dedi. Arkadaşıma da kızdım dediİnsan içine düştüğü duruma inanamıyor ilk başlarda. Sabır diliyorum, umarım kısa sürede atlatırsınız. Bazı adamlar vardır ki yatakta bassan inkar eder, o yüzden ciddiye almayın lütfen. Karakteri böyle demek ki. "Yeni değiştirdiğin numaranın ne işi var seni rahatsız eden kadında" dediğinizde ne cevap verdi?
Arkadaşımın telefonundan almış numaramı dedi. Arkadaşıma da kızdım dedi
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir hayatımda yeni biri var. Herşey çok güzeldi. Sanki onu yıllardır tanıyor gibiydim. Birgün sevgilimin telefonunu, kendi telefonumun şarjı bittiği için annemi aramak için elime aldım. Elime aldıktan 5-6 saniye sonra artık bendeki nasıl bir şanssa telefona mesaj geldi. Tam net hatırlamasam da "canım aşkım seni çok özledim. seni göremediğim için hep bu gerginliğim." gibi bir mesaj. Mesajdan dolayı aramızda çıkan kavga gürültüden sonra sevgilim bana 1 sene önce artık nolursa olsun yuva kurayım mantığıyla nişanlandığını, ancak karşı tarafa bir türlü ısınamadığı için 6 ay önce ayrıldığını ama kızın bu durumu bir türlü kabullenemediğini, böyle arada rahatsız edici mesajlar attığını anlattı ve bu durumu baştan bana söyleyemediği için özür diledi. Ben de kızı arayıp, hayatımda biri var diye söylemesini istedim. Ancak sevgilim bunu yapmadı, bunu yaparsa kızın daha da rahatsız edeceğini söyledi, sadece kızı arayıp ona bittiğini, rahatsız etmemesini vs. söyledi. Ben de mecburen kıza mesaj atıp durumu düzgünce izah ettim. Kız da bana direkt nişan fotoğraflarını yolladı, sonra da beni engelledi hiç cevap beklemeyip. Bu olay birinci kırılma noktamdı. (Şunu belirteyim. Normalde insanların geçmişte yaşadığı şeylere takılmam ama bu durumda beni rahatsız eden birşeyler var sadece çözümleyemiyorum ve çok üzülüyorum. )
Diğer bir durum ise sevgilimden watsapp profiline ikimizin fotosunu koymasını istedim. Koymak istemediğini çünkü o kızın yakınlarından birinin görüp annesini arayıp saçmasapan konuşabileceğini, olay çıkabileceğini söyledi. Bu da ikinci kırılma noktamdı.
Başka bir konu ise çok alakasız gelebilir ama sevgilim sürekli uyuyor. Gece uyumuyor gündüz de bütün gün uyuyor ve hiçbir şekilde plan yapamıyorum onunla. Yarın sabah şuraya gideriz diyor ama ertesi gün o yok tabiki. Bu sürekli olduğu için artık canımı çok sıkmaya başladı.
Ve özetle bu ve bunun gibi mevzular yüzünden ben olmadığım birine dönüşmeye başladım. Sürekli tartışma başlatan, huysuz biri oldum. Bu arada sevgilim benim olduğum şehire taşındı, iş düzenini buraya kuracak vs. Bir yandan da bunları sorguluyorum. Sevmese neden düzenini değiştirsin diyorum. Kendimi suçluyorum sürekli. Dışardan bir bakış olarak yorum yaparsanız ve akıl verirseniz. çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir hayatımda yeni biri var. Herşey çok güzeldi. Sanki onu yıllardır tanıyor gibiydim. Birgün sevgilimin telefonunu, kendi telefonumun şarjı bittiği için annemi aramak için elime aldım. Elime aldıktan 5-6 saniye sonra artık bendeki nasıl bir şanssa telefona mesaj geldi. Tam net hatırlamasam da "canım aşkım seni çok özledim. seni göremediğim için hep bu gerginliğim." gibi bir mesaj. Mesajdan dolayı aramızda çıkan kavga gürültüden sonra sevgilim bana 1 sene önce artık nolursa olsun yuva kurayım mantığıyla nişanlandığını, ancak karşı tarafa bir türlü ısınamadığı için 6 ay önce ayrıldığını ama kızın bu durumu bir türlü kabullenemediğini, böyle arada rahatsız edici mesajlar attığını anlattı ve bu durumu baştan bana söyleyemediği için özür diledi. Ben de kızı arayıp, hayatımda biri var diye söylemesini istedim. Ancak sevgilim bunu yapmadı, bunu yaparsa kızın daha da rahatsız edeceğini söyledi, sadece kızı arayıp ona bittiğini, rahatsız etmemesini vs. söyledi. Ben de mecburen kıza mesaj atıp durumu düzgünce izah ettim. Kız da bana direkt nişan fotoğraflarını yolladı, sonra da beni engelledi hiç cevap beklemeyip. Bu olay birinci kırılma noktamdı. (Şunu belirteyim. Normalde insanların geçmişte yaşadığı şeylere takılmam ama bu durumda beni rahatsız eden birşeyler var sadece çözümleyemiyorum ve çok üzülüyorum. )
Diğer bir durum ise sevgilimden watsapp profiline ikimizin fotosunu koymasını istedim. Koymak istemediğini çünkü o kızın yakınlarından birinin görüp annesini arayıp saçmasapan konuşabileceğini, olay çıkabileceğini söyledi. Bu da ikinci kırılma noktamdı.
Başka bir konu ise çok alakasız gelebilir ama sevgilim sürekli uyuyor. Gece uyumuyor gündüz de bütün gün uyuyor ve hiçbir şekilde plan yapamıyorum onunla. Yarın sabah şuraya gideriz diyor ama ertesi gün o yok tabiki. Bu sürekli olduğu için artık canımı çok sıkmaya başladı.
Ve özetle bu ve bunun gibi mevzular yüzünden ben olmadığım birine dönüşmeye başladım. Sürekli tartışma başlatan, huysuz biri oldum. Bu arada sevgilim benim olduğum şehire taşındı, iş düzenini buraya kuracak vs. Bir yandan da bunları sorguluyorum. Sevmese neden düzenini değiştirsin diyorum. Kendimi suçluyorum sürekli. Dışardan bir bakış olarak yorum yaparsanız ve akıl verirseniz. çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?