• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle ilişkimi ailem onaylamıyor..

Absinthee

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
12
0
6
Ankara
arkadaşlar benim çok büyük sorunum var .Benim yaşım 15 sevgilimin yaşı 20. Şu anda hiç aramızdaki yaş farkı sorun olmadı.Ben okuyorum o çalışıyor yani bununla ciddi düşünüyorum ve 1 yıllık bir ilişkimiz var.Bu ilişkiyi ailemden gizli saklı yürütüyorum onun ailesi biliyor annesi ablası falan yaşımı adımı herşeyimi.. Ama ailem bayadır biriyle görüştüğümü anladılar sürekli sorular sormalar sürekli ilişkimin olup olmadıgını sormalar falan derken ailem en sonunda sevgilimin facesini bulmuşlar.Bana ondan uzak durmamı benden çok büyük olduğunu ve o kişinin sapık olduğunu söylediler halbu ki tanımıyolar bile. O öyle birisi değil ben 14 yaşında çıkmaya başladım onunla herşeyimi ondan öğrendim onunla büyüdüm ailemden görmediğim sevgiyi ondan gördüm ailemle kavga edince o destek oldu hep bana ama ailem onunla görüşmeme izin vermiyorlar uzak durmamı istiyorlar ne yapmalıyım yardım edin nolur çok zor durumdayım :43::25::5::2:

O yaslarda herkes asik oldugunu sanir , bu yasinin dogal olarak getirdigi bir duygu
Sen objektif bakamazsin ailen onaylamiyorsa vardir bir bildikleri. Cok uzulursun, aglarsin, dunyanin sonu sanarsin bir 5 sene sonra aklina gelince gulup gecersin. Hem sen daha 15 yasindasin hayata yeni adim atmissin bir 10 sene sonra da onun gibi hatta daha iyi secenekler cikar karsina. Dusunsene isi var diyosunda ne is yapiyor ? Bir suru istegin olcak isteklerini karsilayabilecek mi ? Simdi kizmissindir bana ama bende senin gibiyken senin gibi dusunuyodum ama evlilik cok farkli sadece ask yetmez sen okuluna bak ayaklarinin uzerinde dur sonrasi ohooooooo gelir

yavrum senin daha yaşın kaç başın kaç ne bu yaşta sevgili filan oku okulunu bak dersine ciddi düşünsen bile ne olcak hemen evlenecekmisin sanki daha önüne ne kısmetler çıkar sen belki çok sevdiğinden onun kötü yönlerini görmüyosundur ama kendi karalarını veremeyecek kadar küçüksün!!!

19 yaşındayken 14 yaşındaki çocuğa o gözle bakan bi'adama ben olsam ben de sapık derdim. Kızacaksın ama durum bu sana o gözle bakması bile garip kardeşi yaşındasın. Ama sen 20 o ise 25 olsaydı ozaman normal olurdu şuan hayatın için doğru bi'karar verecek yaşta değilsin. Ben 19 yaşındayken senin yaşındaki kuzenim sinir edince velet diye takılırdım ciddi ciddi küçük gelirdi gözüme:44:

arkadaşlar benim çok büyük sorunum var .Benim yaşım 15 sevgilimin yaşı 20. Şu anda hiç aramızdaki yaş farkı sorun olmadı.Ben okuyorum o çalışıyor yani bununla ciddi düşünüyorum ve 1 yıllık bir ilişkimiz var.Bu ilişkiyi ailemden gizli saklı yürütüyorum onun ailesi biliyor annesi ablası falan yaşımı adımı herşeyimi.. Ama ailem bayadır biriyle görüştüğümü anladılar sürekli sorular sormalar sürekli ilişkimin olup olmadıgını sormalar falan derken ailem en sonunda sevgilimin facesini bulmuşlar.Bana ondan uzak durmamı benden çok büyük olduğunu ve o kişinin sapık olduğunu söylediler halbu ki tanımıyolar bile. O öyle birisi değil ben 14 yaşında çıkmaya başladım onunla herşeyimi ondan öğrendim onunla büyüdüm ailemden görmediğim sevgiyi ondan gördüm ailemle kavga edince o destek oldu hep bana ama ailem onunla görüşmeme izin vermiyorlar uzak durmamı istiyorlar ne yapmalıyım yardım edin nolur çok zor durumdayım :43::25::5::2:

bence de uzak dur herşeyimi ondan öğrendim onunla büyüdüm diyosun ama yine de çok küçüksün ayrıca bir senede mi oldu bunlar ama seni anlıyorum bu yaşta böyle oluyo insan böyle yanlış düşünüyo belki ama normal bu bu yaşın düşüncesi bu oluyo

Ah ahh. Herkes o yaşlarda onunla evleneceğini onsuz olamayacağını düşünür. Ayrıca sana yaşı normal gelebilir ama 20lerde olan biri 14 15 yaşındaki biriyle niye takılsın onu da düşün canım. Ailene de ters tepki verme çünkü gerçekten yaş konusundaki uçurumu şuan göremiyorsun. Sen 25 olursun evleneceğin adam 35 36 olur orası ayrı ama senin yaşın uygun değil. Bir abla olarak gör beni:16:

İlişkiniz ciddi demek için çok erken bir yaş. Ama sapıktır ya da değildir demek için ölçüt de bu değil. Aileniz sizi korkutmak, korumak istemiş, endişelenmiş. Tabi bunu daha kibar ve sakin bir yoldan size anlatsalar daha güzel anlar ve olumlu tepki verirdiniz eminim.

canım benim aileni dinle. onlar senin kötülüğünü istemez bundan emin ol. kimsecikler seni annen baban kadar sevmez. o yaşlarda aşık olupta 18ine gelir gelmez evlenen çocuk doğuran arkadaşlarım var ve emin ol çok mutsuzlar. neden okumadım, o kadar küçük yaşta nasıl körkütük aşık oldumda hayatımı kararttım diyen. aileni dinle arkadaşlarınla gez dolaş. okulunu asla ihmal etme. mutlaka üniversite oku. inan bana gün gelicek adını hatırlamıycaksın. önünde uzun bir hayat var tanıyacağın çok insan var. zamanı geldiğinde doğru insanlada karşılaştığında ailen karşı çıkmaz zaten. bunlar deneyimli birinin sözleri emin ol.

Back
X