- 25 Nisan 2018
- 4.861
- 9.367
- 158
En iyisini siz bilirsiniz tedavi de olun . Yaşınız da olun olgun olmak zorunda da değilsiniz kontrol edince herşey de düzgün olmuyor salın birazayrılmayı düşünüyorum
hala sıkmıyorum bunaltmiyorum diyorsunzaten ben durustum durust olmayan o. kavgalar cikartmiyorum bazen tartisiyoruz. sebebi psikolojik cocukluktan gelen bir oruntu kasitli ve istemli bir sey yapmiyorum ona karsi zaten yapmam da. cikacagi zaman cikiyor zaten sunla bunla cikcam ben diyor cikiyor gelip de boyle bir yalan soylemesi sacma ve anlamsiz zaten cok gereksiz. cunku zaten bana diyebiliyor acikca cikcam birazdan sunla buluscam diye. niye durduk yere boyle bir sey yapiyor sorun bu. baskı kurmuyorum nasil istiyorsan oyle olsun diyorum, sinirlendigimde istemeden tripleniyorym “askim” kelimesi kullanmiyorum o da buna deliriyor ve kavga ediyoruz. kavga cikma sebebi cikma etme vs degil benim tribime delirmesi
bunlari nasil ogrendin? sevgilinin insta sifresinden mi kurcaladin?ayrilacaktik gecen hafta arkadasina da bunu anlatmis o da sacka sapan seyler soylemis hakkimda onu gectim biz arayi duzelttigimizde arkadasi naptiniz demis bu da sozler verdi sans verdim demis aslinda boyle bir sey yok ben zaten neyim ne oldugunun farkindayim ortak kararla anlastik baristik soz verip yalvarmisim o da affetmis gibi konusmus. baska bir konu twitterdan ayni arkadasina bir kadinin videosunu atip(gotu buyuk diye) kasaya bak amk yaziyor bizimki. sordugumda da çok büyüktü abartiydi ondan dedi?
evet, her şeyi kontrol etmeye çalışıp daha kendi öfkemi kontrol edememek de çok ironik zaten. keşke elimde olsaydı da hiçbir şey umrumda olmasaydı... teşekkür ederimEn iyisini siz bilirsiniz tedavi de olun . Yaşınız da olun olgun olmak zorunda da değilsiniz kontrol edince herşey de düzgün olmuyor salın biraz
ben cok durust bir insanim karsimdakinden de bunu beklerim sizler alismissiniz yalan dolana ben oyle degilim.
Eveeet 24 yaşında, kontrolcülüğü yüzünden ilişkileri biten gencecik kızdan koca koca kadınlar olarak ilişkilerimiz hakkında ayar yediğimiz güzide bir başlığa hoşgeldik.nasil iliskielr yasiyorsunuz anlamiyorum cidden
anlık rapor vermiyor haber verdi kendi isteğiyle merak etmeyeyim diye... videolu arama istemedim eve gelip kendisi konuşmak için görüntülü aradı.. insta sifresi faln yok yan yanayken birlikteyken gördüm mesajları kendisi açtı. daha önce bir daha olursa affı olmaz dedim şimdi bir daha oldu ve ayrılacağız zaten. daha önce affı yok diyip affetmedim yani..hala sıkmıyorum bunaltmiyorum diyorsun
adam birini gördüm sigara ictim kafeye geçtim diye anlik rapor veriyor, aklina uymayan bir sey istediginde kanit istiyorsun, videolu arama vs istiyorsun.
gercekten bu sıkmamak mi?
inan sunun onda birini yapmiyor normal sevgililer birbirine.
sen durust olabilirsin ama adami bunalta bunalta yalanci yapmissin.
belli etmiyorum deme, ediyorsun iste.
adam arkadasiyla kafeye gitse aldatmis muamelesi görüyor, tripler dinliyor.
inan kimse mecbur degil böyle bir iliski yasamaya. dünyanın en guzel kadini ol yine de kimse çekemez seni.
bunlari nasil ogrendin? sevgilinin insta sifresinden mi kurcaladin?
ozel mesajlari okumak bile bir ayrılık sebebi.
ne diyeyim, umarım ayrilirsin ikiniz de kurtulursunuz.
ayrica bir sey yasamisin "bir daha olursa kesinlikle ayrilirim bunun affi yok" diyip affetmissin. tekrar olunca yine affetmissin:)
daha kim seni dinlesin ki?
ayrilmayacagini, kuru kuru sıktığını biliyordur. ayrilacagim diyip diyip ikna oldukca adamlarin gozundeki degeriniz düşüyor ama farkinda degilsiniz
*hos elin kadınının g.tüne kasa diyen adamin gözünden düşsen ne olacak o da ayri mesele
koca koca kadın olmakla ne ilgisi var ki sizin düşünce sekliniz bana uymuyor sizin bana şaşırdığınız gibi ben de sizlere şaşırıyorum hepsi buEveeet 24 yaşında, kontrolcülüğü yüzünden ilişkileri biten gencecik kızdan koca koca kadınlar olarak ilişkilerimiz hakkında ayar yediğimiz güzide bir başlığa hoşgeldik.
Topyekün "sende sıkıntı var" dendiği halde laf yine bize dönmüş, hayırlı olsun
Nasıl ilişkiler yaşıyorsunuz anlamıyorum demiş bir de. Anlamadığınız belli zaten.
Birçok ilişki yaşamış, hatta çoğu evli kadınlara (buradaki koca koca ikilemesi yaşça sizden tecrübeli olunmasına atıftır) "siz yalana dolana alışmışsınız" diye yaklaşmak normal mi sizce?koca koca kadın olmakla ne ilgisi var ki sizin düşünce sekliniz bana uymuyor sizin bana şaşırdığınız gibi ben de sizlere şaşırıyorum hepsi bu
başta da belirttiğim gibi ben takıntı derecesinde önem veriyorum ve bunu da en baştan karşımdaki insanla konuştum o da bunu kabul ederek ve isteyerek ve bana hak vererek benimle olmayı seçti. burada ilişki baz alınmalı. başta bana bunu tahaahut ettiyse tabii ki de bu sözüne sadık kalmalı. obsesifim zaten yazdım bunu, psikolojik zorlantılarım var. bunu isteyerek yapmıyorum. bence siz de kişisel algılamayınBirçok ilişki yaşamış, hatta çoğu evli kadınlara (buradaki koca koca ikilemesi yaşça sizden tecrübeli olunmasına atıftır) "siz yalana dolana alışmışsınız" diye yaklaşmak normal mi sizce?
Evet sizin dışınızda herkes bin bir tane yalanla yaşıyor ilişkisini, dürüstlüğe önem veren bir sizsiniz.
Arkadaşları senin hakkında kötü konuşuyorken senin nasıl haberin oluyor, sevgilin yetiştiriyorsa bu nasıl karaktersizlik , hem senin hakkında konuşturuyor hem arkadaşlığına devam ediyor hem de sana yetiştiriyor ayrılmak için en büyük nedenin bu oysa ki!Ben 24 yasindayim sevgilim 28. uzak mesafe iliskisi yasiyoruz 6 ay oldu. gelebildiği kadar geliyor buraya cok masrafli oluyor tabi bu sebeple cok fazla gelemiyor. ben cok takintili ve guven problemleri olan bir kizim. neredeyse butun iliskilerimde ayni seyler basima geliyor. belli bir süre sonra erkek arkadasimin disari cikiyor olmasi beni rahatsiz ediyor ve sinirlendiriyor.. bu iliskimde baslangici ise “ikimiz de esit sayilarda disari cikiyoruz bu bile ayni cok benziyoruz dedikten sonra iste sen cok cikiyo olsan mesela sinir olurdum ben dedi ben de olurdum dedim” bu konusmanin ustune denk geldi ve 5 gun disari cikti ben de sinirlenme hakki buldum kendimde. her neyse zamanla o disari ciktiginda sinirlenmeye devam ettim bir sure sonra kavga etmeye basladik trip attigim icin. bir gun arkadasiyla plan yapmis bana soylemedi sonradan aklima gelmis rol yaparak yalan soyledi yeni konusulmus gibi ama cok daha erken planlanmisti ben de niye boyle bisey icin rol kesip yalan söylüyorsun falan dedim degdi ki yani güvenimi kiriyosun vs dedim. guven konusunda cok hassas oldugumu biliyor cunku. o da tartismayalim kavga etmeyelim diye soyleyemedim dedi bunun uzerine cok pisman oldu ozur diledi bir daha olmayacak vs dedi sözler verdi. baska bir arkadasi hakkimda kotu konustugu icin ona uyuz oldum yakin zamanda ve bunu biliyordu. onlarla toplu sekilde bulustu ses etmedim aramiz iyiydi kendime hakim olabildim. ama dün gece bir yerden dönerken bana mesaj atti M isimli arkadasimi gordum oturuyodu aradim o mu diye yanina gectim sigara icicez eve geccem diye mesaj atti. bahsettigi m isimli arkadas daha 3 gun once evlendigi icin o saatte disarda olmasini sacma buldum ve bana kanitlayabilir misin dedim o oldugunu… o da yok bana guvenmeyi ogrenceksin sildim arama kayitlarini vs dedi. ben de aglarim tamam kapat dedim bu sekilde ayrilmayi secmis olursun. sonra israrci oldu en sonunda ikna olup arama kayitlarini atti ve benim hakkimda kotu konusan arkadasiyla bulusmus aslinda. ben de yine yalan soyledin soz verdigin halde neden bana bunu yapiyorsun vs dedim. o da bisey yapmiyorum yalan bile degil bence bu sadece ismi degistirdim yaptigimiz sey ayni sigara ictik vs dedi. kavga etmeyelim aramiz bozulmasin diye boyle soyledim dedi. ben de simdi her seyi sittn boyle daha mi iyi oldu dedim. o da abartiyosun bence falan dedi. baska zaman aynisini yine yapacaksin sana nasil guvenebilirim falan dedim. sonradan ozur falan diledi niye boyle yapiyorum bilmiyorum o an dayanamadim oyle soyledim biraz dusunsem boyle olmayacak ama o an iyle geliyor oyle yapiyorum falan dedi. ben de dedim ki madem aramizin bozulup bozulmamasini cok onemsiyosuj o zaman o arkadasini gorunce durmasaydin sigara icmek icin. duruyorsan da doğruyu soyleseydin bana bu kadar basit fln dedim. ben sana boyle yapmazdim cok buyutuyosun bagirir cagirirdim ama böyle yapmazdim falan dedi(gecmisteki olayda bir daha olursa her yerden engellerim seni demiştim o da bir daha olmayacak olursa engelle demişti simdi bir daha olunca konuyu ayriliga cektim yani). olaylar bu sekilde ilk kez olsa sorun degildi de sozler verip yemin edip tekrar bir iki ay sonra boyle olunca napacagimi bilemedim..
sayı vermiyoruz ya onu nereden cıkarttınız herkes istedği kadar cıkıyor. mesajları gördüm oradan haberim oldu yanımdayken kendisi açtı mesajlarıArkadaşları senin hakkında kötü konuşuyorken senin nasıl haberin oluyor, sevgilin yetiştiriyorsa bu nasıl karaktersizlik , hem senin hakkında konuşturuyor hem arkadaşlığına devam ediyor hem de sana yetiştiriyor ayrılmak için en büyük nedenin bu oysa ki!
Dışarı çıkma olayı aşırı saçma ya 7 yıllık kocam bile bana sayı veremez hayırdır yani ? Bir de dışarı çıktım diye trip atacak !
Hiçbir şeyi hatasız yapamazsınız. Dünya dualite sistemi üzerine kurulmuştur. Ayrıca gencecik bir kız ne sebeple uzak mesafe ilişkisi yaşar? Nereden baksan ters.24 yasindayim evet ama cok olgun bir insanim 28 yasindaki sevgilimden daha oldugunum ablamdan vs de daha olgunum boule buyudum cocukluktan beri boyleyim asiri sorumluluk sahibi her seyi en iyi sekilde hatasiz yapmaya calisan biriyim hayatimda baska insanlar da oldu ama bilmiyorum niye boyle oluyor
ilişkide şimdiye kadar hiç hatam olmadı ona karşı istemli yaptığım, yani psikolojik etkenler harici sinirlenip trip atmak dışında vs, yalan söylemedim, kandırmadım, huzursuz hissedeceği bir şey yapmadım gibi gibi. tabii böyle olmaya çalışmak anlamsız, benim hatalarım olsaydı onun gibi muhtemelen o benimle devam etmeyecekti bir noktada bitirecekti..Hiçbir şeyi hatasız yapamazsınız. Dünya dualite sistemi üzerine kurulmuştur. Ayrıca gencecik bir kız ne sebeple uzak mesafe ilişkisi yaşar? Nereden baksan ters.
evet ciddenO yalancı, sen takıntılı. İkiniz de sıkıntılısınız
e bu dediklerine sen inaniyorsan ne diyeyimanlık rapor vermiyor haber verdi kendi isteğiyle merak etmeyeyim diye... videolu arama istemedim eve gelip kendisi konuşmak için görüntülü aradı.. insta sifresi faln yok yan yanayken birlikteyken gördüm mesajları kendisi açtı. daha önce bir daha olursa affı olmaz dedim şimdi bir daha oldu ve ayrılacağız zaten. daha önce affı yok diyip affetmedim yani..
**her neyse zamanla o disari ciktiginda sinirlenmeye devam ettim bir sure sonra kavga etmeye basladik trip attigim icin.
burada hic eve gidince aramis gibi durmuyor.dün gece bir yerden dönerken bana mesaj atti M isimli arkadasimi gordum oturuyodu aradim o mu diye yanina gectim sigara icicez eve geccem diye mesaj atti. bahsettigi m isimli arkadas daha 3 gun once evlendigi icin o saatte disarda olmasini sacma buldum ve bana kanitlayabilir misin dedim o oldugunu…
gercekten böyle biri değilsin24 yasindayim evet ama cok olgun bir insanim 28 yasindaki sevgilimden daha oldugunum ablamdan vs de daha olgunum boule buyudum cocukluktan beri boyleyim asiri sorumluluk sahibi her seyi en iyi sekilde hatasiz yapmaya calisan biriyim hayatimda baska insanlar da oldu ama bilmiyorum niye boyle oluyor
tanımadığınız için bilmiyorsunuz. zaten uzaktan göz olan bu sorunları yaşadığım sevgilim bile böyle söylüyor. kalbin çok temiz vs diyegercekten böyle biri değilsin
su davranislarin olgun insan davranisi mi allah askina kendine bir uzaktan bak
ya komiksiniz niye burada yalan söyleyeyim ki adam eve gidince aradı bunun yalanını neden söyleyeyim ne alaka çok koımiksiniz bence siz hayali şeyler üretiyor olmalısınıze bu dediklerine sen inaniyorsan ne diyeyim
o zaman sevgilin sizofren. sen hic disari ciktigi icin pisman etmezken, tripler atmazken* o durduk yere sana yalan rapor verdi x arkadasimla yarim saat takilacagim diye. aslinda söylemese sen otuz defa arayip pisman etmeyecektin, soylemese zaten hic sorun olmayacakti. Ama o yalan söyleme ihtiyacı duydu.
sen videolu arama falan istemedin. eve gelince kendisi aradi**
*
**
burada hic eve gidince aramis gibi durmuyor.
insan önce kendinden haberdar olur. sizin kendinden haberiniz yok ki. hayali bir karakteriniz ve iliskiniz var ona inaniyorsunuz. ayni benim bir arkadasim gibisiniz.
onu da uzak mesafe sevgilisi engelliyor. "ne oldu anlamadim, sabah uyandi gunaydin askim yazdi, hersey cok guzeldi. sonra konusurken bir anda kapatmam gerekiyor dedi sonra engelledi" diye anlattigi olayda bana mesajlari gosterirken eski mesajlari gormustum. cocuk kapatmam gerekiyor dedikten sonra arkadasim besbin kere aramis, mesajlar yazmis, hakaretler etmis. cocuk "arayacagim bi sn konusamiyorum" yazmis arkadasim hala ara ara, görüntülü ara falan delirtmis adami adam da engellemis. hos adam da saglam ayakkabi degil ama o beni ilgilendirmez beni arkadasim ilgilendirir. asla kendi yaptigi seyler gözüne gelmezdi. asla kiskanmam derdi ama cocuk nereye gitse çat diye görüntülü arardi. sanki karşımda o var gibi oldu konuyu okurken. sizin kendinizden haberiniz yok ki olaylara çözüm bulasiniz.
neyse, insallah yazdigin gibi affi yoktur da ayrilirsiniz gercekten. bu ilişki degil denetimli serbestlik
dışarıdayken asla aramam, kendisi haber verir ne yapıyorsa aynısını benim de yapmamı ister ben dışarıdayken.. siz kafayı sıyırmıssınıze bu dediklerine sen inaniyorsan ne diyeyim
o zaman sevgilin sizofren. sen hic disari ciktigi icin pisman etmezken, tripler atmazken* o durduk yere sana yalan rapor verdi x arkadasimla yarim saat takilacagim diye. aslinda söylemese sen otuz defa arayip pisman etmeyecektin, soylemese zaten hic sorun olmayacakti. Ama o yalan söyleme ihtiyacı duydu.
sen videolu arama falan istemedin. eve gelince kendisi aradi**
*
**
burada hic eve gidince aramis gibi durmuyor.
insan önce kendinden haberdar olur. sizin kendinden haberiniz yok ki. hayali bir karakteriniz ve iliskiniz var ona inaniyorsunuz. ayni benim bir arkadasim gibisiniz.
onu da uzak mesafe sevgilisi engelliyor. "ne oldu anlamadim, sabah uyandi gunaydin askim yazdi, hersey cok guzeldi. sonra konusurken bir anda kapatmam gerekiyor dedi sonra engelledi" diye anlattigi olayda bana mesajlari gosterirken eski mesajlari gormustum. cocuk kapatmam gerekiyor dedikten sonra arkadasim besbin kere aramis, mesajlar yazmis, hakaretler etmis. cocuk "arayacagim bi sn konusamiyorum" yazmis arkadasim hala ara ara, görüntülü ara falan delirtmis adami adam da engellemis. hos adam da saglam ayakkabi degil ama o beni ilgilendirmez beni arkadasim ilgilendirir. asla kendi yaptigi seyler gözüne gelmezdi. asla kiskanmam derdi ama cocuk nereye gitse çat diye görüntülü arardi. sanki karşımda o var gibi oldu konuyu okurken. sizin kendinizden haberiniz yok ki olaylara çözüm bulasiniz.
neyse, insallah yazdigin gibi affi yoktur da ayrilirsiniz gercekten. bu ilişki degil denetimli serbestlik
ben kalbin kötü demedim ki. olgun biri iliskisinde bu sekilde davranmaz. cidden cevrem cok genistir, kadin erkek tonla arkadasim, kuzenim vs vardir, iliskiler hakkinda da cok konusuruz. ustelik 14 yillik KK okuyucusuyum. inan senin kadar toksigini bulmak zordur. gercekten davranislarin olgun degil, bir ergen gibi dürtüsel.tanımadığınız için bilmiyorsunuz. zaten uzaktan göz olan bu sorunları yaşadığım sevgilim bile böyle söylüyor. kalbin çok temiz vs diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?