- 28 Eylül 2024
- 1.708
- 5.341
- 73
- 30
Ayyy içim sıkıldı bu ne en son lise 2de bu kadarını yapmıyordumBen 24 yasindayim sevgilim 28. uzak mesafe iliskisi yasiyoruz 6 ay oldu. gelebildiği kadar geliyor buraya cok masrafli oluyor tabi bu sebeple cok fazla gelemiyor. ben cok takintili ve guven problemleri olan bir kizim. neredeyse butun iliskilerimde ayni seyler basima geliyor. belli bir süre sonra erkek arkadasimin disari cikiyor olmasi beni rahatsiz ediyor ve sinirlendiriyor.. bu iliskimde baslangici ise “ikimiz de esit sayilarda disari cikiyoruz bu bile ayni cok benziyoruz dedikten sonra iste sen cok cikiyo olsan mesela sinir olurdum ben dedi ben de olurdum dedim” bu konusmanin ustune denk geldi ve 5 gun disari cikti ben de sinirlenme hakki buldum kendimde. her neyse zamanla o disari ciktiginda sinirlenmeye devam ettim bir sure sonra kavga etmeye basladik trip attigim icin. bir gun arkadasiyla plan yapmis bana soylemedi sonradan aklima gelmis rol yaparak yalan soyledi yeni konusulmus gibi ama cok daha erken planlanmisti ben de niye boyle bisey icin rol kesip yalan söylüyorsun falan dedim degdi ki yani güvenimi kiriyosun vs dedim. guven konusunda cok hassas oldugumu biliyor cunku. o da tartismayalim kavga etmeyelim diye soyleyemedim dedi bunun uzerine cok pisman oldu ozur diledi bir daha olmayacak vs dedi sözler verdi. baska bir arkadasi hakkimda kotu konustugu icin ona uyuz oldum yakin zamanda ve bunu biliyordu. onlarla toplu sekilde bulustu ses etmedim aramiz iyiydi kendime hakim olabildim. ama dün gece bir yerden dönerken bana mesaj atti M isimli arkadasimi gordum oturuyodu aradim o mu diye yanina gectim sigara icicez eve geccem diye mesaj atti. bahsettigi m isimli arkadas daha 3 gun once evlendigi icin o saatte disarda olmasini sacma buldum ve bana kanitlayabilir misin dedim o oldugunu… o da yok bana guvenmeyi ogrenceksin sildim arama kayitlarini vs dedi. ben de aglarim tamam kapat dedim bu sekilde ayrilmayi secmis olursun. sonra israrci oldu en sonunda ikna olup arama kayitlarini atti ve benim hakkimda kotu konusan arkadasiyla bulusmus aslinda. ben de yine yalan soyledin soz verdigin halde neden bana bunu yapiyorsun vs dedim. o da bisey yapmiyorum yalan bile degil bence bu sadece ismi degistirdim yaptigimiz sey ayni sigara ictik vs dedi. kavga etmeyelim aramiz bozulmasin diye boyle soyledim dedi. ben de simdi her seyi sittn boyle daha mi iyi oldu dedim. o da abartiyosun bence falan dedi. baska zaman aynisini yine yapacaksin sana nasil guvenebilirim falan dedim. sonradan ozur falan diledi niye boyle yapiyorum bilmiyorum o an dayanamadim oyle soyledim biraz dusunsem boyle olmayacak ama o an iyle geliyor oyle yapiyorum falan dedi. ben de dedim ki madem aramizin bozulup bozulmamasini cok onemsiyosuj o zaman o arkadasini gorunce durmasaydin sigara icmek icin. duruyorsan da doğruyu soyleseydin bana bu kadar basit fln dedim. ben sana boyle yapmazdim cok buyutuyosun bagirir cagirirdim ama böyle yapmazdim falan dedi(gecmisteki olayda bir daha olursa her yerden engellerim seni demiştim o da bir daha olmayacak olursa engelle demişti simdi bir daha olunca konuyu ayriliga cektim yani). olaylar bu sekilde ilk kez olsa sorun degildi de sozler verip yemin edip tekrar bir iki ay sonra boyle olunca napacagimi bilemedim..
yaptigim bir sey yok hayatina karismiyorum cikacaksa cikiyor icten ice sinirleniyorum bazen de tartisma oluyor. cikma etme hayatta demem demedim deAyyy içim sıkıldı bu ne en son lise 2de bu kadarını yapmıyordum
haklisin..Falan dedi falan dedimlerden o kadar sinirlendim ki konuyu anlayamadım
neden genelleyici olsun ki? tam olarak böyle bir çiftsiniz. siz kendiniz yazmissiniz;genelleyici bir cevap olmus diger yanitlari okursaniz oyle bir iliski degil yanlis anlamissiniz zaten
bu sizce normal mi? kaldi ki uzak mesafe iliskisi, birbirinizden çaldığınız bir zaman yok. sizsizken disari cikmasinin, arkadaslariyla kaliteli keyifli zaman gecirmesinin neden kavga meselesi oldugunu anlayamiyorum.belli bir süre sonra erkek arkadasimin disari cikiyor olmasi beni rahatsiz ediyor ve sinirlendiriyor.. bu iliskimde baslangici ise “ikimiz de esit sayilarda disari cikiyoruz bu bile ayni cok benziyoruz dedikten sonra iste sen cok cikiyo olsan mesela sinir olurdum ben dedi ben de olurdum dedim”
okudum, gordum ki tam olarak oyle bir iliski.diger yanitlari okursaniz oyle bir iliski degil yanlis anlamissiniz zaten
senin hakkinda kötü konuştuğunu kimden duydun?baska bir arkadasi hakkimda kotu konustugu icin ona uyuz oldum yakin zamanda ve bunu biliyordu.
daha önce olmus yine olmus devam edersen yine olacak.gecmisteki olayda bir daha olursa her yerden engellerim seni demiştim o da bir daha olmayacak olursa engelle demişti simdi bir daha olunca konuyu ayriliga cektim yani
super iliski masallah. her iki taraf da esit cikar yoksa kiyametler koparesit cikacagiz demedik o bile ayni iliskimizde superiz falan dedik. hesap sormuyorum da hicbir zaman ciktiginda sinir oluyorum istemsiz bu
ölsem sevgilime yalan söylemem, o da bana asla yalan söylemez. biriyle buluşacaksa demek ki onunla buluşmak istiyordur, ona uygun gelmistir bana iyi eglenceler demek düşer. ya da eski is arkadasim (erkek) yakinima tasinmisti. hem kahvalti ederiz hem evine yardim ederim diye evine gittim arkadasimin, sevgilim de sadece isten cikinca adres istedi beni arabasiyla almak icin:) yani neden yalanlar soyleyelim ki birbirimize?yalan soylemeyi o seciyor ve yakalaniyor. ben cok durust bir insanim karsimdakinden de bunu beklerim sizler alismissiniz yalan dolana ben oyle degilim. kabul edemem guvenmem lazim. bunaltici bir insan degilim iliski dinamigimiz cok iyi cok mutluyuz cok eglenceli bir insanim o da oyle uzak mesafe iliskide bu kadar baglilik ve mutluluk zordur normalde. sorun her sey bu kadar iyiyken yalan soyluyor olmasi ne sebeple olursa olsun soylememeli zaten. nasil iliskielr yasiyorsunuz anlamiyorum cidden
sizinle ve şu seviyedeki bir adamla baglilik ve mutluluk dolu bir iliski de zordur. bunu basardiysaniz tebrik etmek lazimaralarda baska olaylar da var bu benim hakkimda kotu konusmus olan arkadasima twitterdan kiz videosu atiyor ve altina kasaya bak amk yaziyor ben de bunu goruyorum niye yaptin diyorum cok buyuktu abarti diye oyle yazdim falan dedi
zaten ben durustum durust olmayan o. kavgalar cikartmiyorum bazen tartisiyoruz. sebebi psikolojik cocukluktan gelen bir oruntu kasitli ve istemli bir sey yapmiyorum ona karsi zaten yapmam da. cikacagi zaman cikiyor zaten sunla bunla cikcam ben diyor cikiyor gelip de boyle bir yalan soylemesi sacma ve anlamsiz zaten cok gereksiz. cunku zaten bana diyebiliyor acikca cikcam birazdan sunla buluscam diye. niye durduk yere boyle bir sey yapiyor sorun bu. baskı kurmuyorum nasil istiyorsan oyle olsun diyorum, sinirlendigimde istemeden tripleniyorym “askim” kelimesi kullanmiyorum o da buna deliriyor ve kavga ediyoruz. kavga cikma sebebi cikma etme vs degil benim tribime delirmesineden genelleyici olsun ki? tam olarak böyle bir çiftsiniz. siz kendiniz yazmissiniz;
bu sizce normal mi? kaldi ki uzak mesafe iliskisi, birbirinizden çaldığınız bir zaman yok. sizsizken disari cikmasinin, arkadaslariyla kaliteli keyifli zaman gecirmesinin neden kavga meselesi oldugunu anlayamiyorum.
beynime oturmuyor. ben de uzak mesafe iliskisi yasadim, arkadaslarla is cikisi planım varsa genelde eve dönüş yolunda arardim konusmak icin. eger aramadiysam arkasaslarimla olduğumu bilirdi sevgilim erken uyur, "iyi geceler hayatim" mesaji atardi. yani neden kizsin ki ben keyifli zaman geciriyorum diye?
simdi bayram nedeniyle sehir dışındayım. Sevgilim uzak mesafeden buraya tasindigi icin hic cevresi, arkadasi yok. internette bir etkinlik buldum ben yokken gitmesi icin israr ettim. Videolarinda bol bol taytli kizlarin oldugu oldugu sportif bir etkinlik:) sonuc olarak gitti, sonradan grupla kafeye gitmisler , pazar günkü etkinlige de davet etmisler. pazar günü de ayni sekilde gitti, kafede sosyallesti. numarasını instasini paylasmis kac kisiyi ekledi iki günde. hatta sonradan birkaciylq tekrar bulustu falan ben yokken.
sadece mutlu oldum, bensizken keyifli zaman geciriyor evde tıkılıp kalmadi diye.
yani benim mantelitem almiyor sevgilim disari cikti eglendi diye kavga etmeyi, ya da sevgilimin ben disari ciktim diye benimle kavga etmesini.
kac yasindayim, kac erkek gecti hayatimdan hic boyle bir gundemim olmadi yani.
sacmaligin daniskasi.
okudum, gordum ki tam olarak oyle bir iliski.
suna baksana, toksiklik akiyor.
adami oyle bunlatmissin ki yalanlar soyleyip durmus. alt tarafi basit es dost ziyareti ama yalanlar soyleme geregi duymus. gerek var mi yani? adama da üzülmüyorum çünkü adam da ayni sekilde senin cikmadan rahatsizmiş
sonuc olarak yalanlarla, birbirini aptal yerine koymalarla yapan yapiyor yapacagini. daha mi iyi?
senin hakkinda kötü konuştuğunu kimden duydun?
bunu söyleyen sevgilin miydi?
soylediyse ne niyeti varmis ki senin canını sıkacağını bildigi halde gelmis yetistirmis, hala da kizla buluşmaya devam ediyor.
madem arkadasligini bitirmeyeceksin anlatma yani kadina, agzinin kilidi mi bozuk?
daha önce olmus yine olmus devam edersen yine olacak.
super iliski masallah. her iki taraf da esit cikar yoksa kiyametler kopar
allah nazarlardan saklasin:)
madem kavga konunuz bu siz de cikin onun ciktigi kadar esitlik saglayin.
ölsem sevgilime yalan söylemem, o da bana asla yalan söylemez. biriyle buluşacaksa demek ki onunla buluşmak istiyordur, ona uygun gelmistir bana iyi eglenceler demek düşer. ya da eski is arkadasim (erkek) yakinima tasinmisti. hem kahvalti ederiz hem evine yardim ederim diye evine gittim arkadasimin, sevgilim de sadece isten cikinca adres istedi beni arabasiyla almak icin:) yani neden yalanlar soyleyelim ki birbirimize?
iliski dinamiginiz de sacma sapan, kusura bakma da..adam en basit seyde bile trip atarsin diye yalana basvuruyor bunun nesi mutlu iliski?
iliskinizde ne bağlılık var ne mutluluk. bol bol baski var.
once kendinin normal olmadigini farkina var ki sonra bir cekiduzen ver kendine. yoksa yillar yili ayni sorunlari yasar, yalanlari duyar ayrilir durursun
ve son olarak;
sizinle ve şu seviyedeki bir adamla baglilik ve mutluluk dolu bir iliski de zordur. bunu basardiysaniz tebrik etmek lazim
Niye tolere ediyorsunuz ki yalan tolere edilebilir bişi degil ki takıntılı biriyim diyorsunuz bu takıntılarla idare ediyor olmanız zaten çok güç.. ilk yorumunuzu okuyup cevap verdim 5 kere çık muhabbetleri var onlar da neyin nesi :) yapmayın yahu yıpranacağınız ve yıprataağınız ilişkilerde kendinizi tüketmeyin yahu. ee dürüstlük bozulmuş çoktan neyi bekliyorsunuz daha çok yalan bahane duymayı mı Toksik bir ilişkide vakit kaybetmeyin zihniniz iyice kirlenmesin.cocuga icten ice guveniyorum cogu seyi bu sekilde tolere ettim zaten. dedigim gibi kisitlama amacli hicbir şey yapmiyorum sadece sinirleniyorum icten ice bazen de tartisma oluyor ama asla cikma etme vs demem demedim de. tek istedigim en bastan beri durustluk cunku takintili biriyim zaten
ayrilacaktik gecen hafta arkadasina da bunu anlatmis o da sacka sapan seyler soylemis hakkimda onu gectim biz arayi duzelttigimizde arkadasi naptiniz demis bu da sozler verdi sans verdim demis aslimda boyle bir sey yok ben zaten neyim ne oldugunun farkindayim ortak kararla anlastik baristik soz verip yalvarmisim o da affetmis gibi konusmus. baska bir konu twitterdan ayni arkadasina bir kadinin videosunu atip(gotu buyuk diye) kasaya bak amk yaziyor bizimki. sordugumda da çok büyüktü abartiydi ondan dedi?neden genelleyici olsun ki? tam olarak böyle bir çiftsiniz. siz kendiniz yazmissiniz;
bu sizce normal mi? kaldi ki uzak mesafe iliskisi, birbirinizden çaldığınız bir zaman yok. sizsizken disari cikmasinin, arkadaslariyla kaliteli keyifli zaman gecirmesinin neden kavga meselesi oldugunu anlayamiyorum.
beynime oturmuyor. ben de uzak mesafe iliskisi yasadim, arkadaslarla is cikisi planım varsa genelde eve dönüş yolunda arardim konusmak icin. eger aramadiysam arkasaslarimla olduğumu bilirdi sevgilim erken uyur, "iyi geceler hayatim" mesaji atardi. yani neden kizsin ki ben keyifli zaman geciriyorum diye?
simdi bayram nedeniyle sehir dışındayım. Sevgilim uzak mesafeden buraya tasindigi icin hic cevresi, arkadasi yok. internette bir etkinlik buldum ben yokken gitmesi icin israr ettim. Videolarinda bol bol taytli kizlarin oldugu oldugu sportif bir etkinlik:) sonuc olarak gitti, sonradan grupla kafeye gitmisler , pazar günkü etkinlige de davet etmisler. pazar günü de ayni sekilde gitti, kafede sosyallesti. numarasını instasini paylasmis kac kisiyi ekledi iki günde. hatta sonradan birkaciylq tekrar bulustu falan ben yokken.
sadece mutlu oldum, bensizken keyifli zaman geciriyor evde tıkılıp kalmadi diye.
yani benim mantelitem almiyor sevgilim disari cikti eglendi diye kavga etmeyi, ya da sevgilimin ben disari ciktim diye benimle kavga etmesini.
sacmaligin daniskasi.
adami oyle bunlatmissin ki yalanlar soyleyip durmus. alt tarafi basit es dost ziyareti ama yalanlar soyleme geregi duymus. gerek var mi yani? adama da üzülmüyorum çünkü adam da ayni sekilde senin cikmadan rahatsizmiş
sonuc olarak yalanlarla, birbirini aptal yerine koymalarla yapan yapiyor yapacagini. daha mi iyi?
soylediyse ne niyeti varmis ki senin canını sıkacağını bildigi halde gelmis yetistirmis, hala da kizla buluşmaya devam ediyor.
madem arkadasligini bitirmeyeceksin anlatma yani kadina, agzinin kilidi mi bozuk?
ölsem sevgilime yalan söylemem, o da bana asla yalan söylemez. biriyle buluşacaksa demek ki onunla buluşmak istiyordur, ona uygun gelmistir bana iyi eglenceler demek düşer. ya da eski is arkadasim (erkek) yakinima tasinmisti. hem kahvalti ederiz hem evine yardim ederim diye evine gittim arkadasimin, sevgilim de sadece isten cikinca adres istedi beni arabasiyla almak icin:) yani neden yalanlar soyleyelim ki birbirimize?
iliski dinamiginiz de sacma sapan, kusura bakma da..adam en basit seyde bile trip atarsin diye yalana basvuruyor bunun nesi mutlu iliski?
once kendinin normal olmadigini farkina var ki sonra bir cekiduzen ver kendine. yoksa yillar yili ayni sorunlari yasar, yalanlari duyar ayrilir durursun
ve son olarak;
sizinle ve şu seviyedeki bir adamla baglilik ve mutluluk dolu bir iliski de zordur. bunu basardiysaniz tebrik etmek lazi
neden genelleyici olsun ki? tam olarak böyle bir çiftsiniz. siz kendiniz yazmissiniz;
sacmaligin daniskasi.
ve son olarak;
sizinle ve şu seviyedeki bir adamla baglilik ve mutluluk dolu bir iliski de zordur. bunu
neden genelleyici olsun ki? tam olarak böyle bir çiftsiniz. siz kendiniz yazmissiniz;
sacmaligin daniskasi.
ve son olarak;
sizinle ve şu seviyedeki bir adamla baglilik ve mutluluk dolu bir iliski de zordur. bunu basardiysaniz tebri
evet zaten bastan beri durustluk istiyorum sadece hepsi bu o da olmadi ben de bitirmek istedim zatenNiye tolere ediyorsunuz ki yalan tolere edilebilir bişi degil ki takıntılı biriyim diyorsunuz bu takıntılarla idare ediyor olmanız zaten çok güç.. ilk yorumunuzu okuyup cevap verdim 5 kere çık muhabbetleri var onlar da neyin nesi :) yapmayın yahu yıpranacağınız ve yıprataağınız ilişkilerde kendinizi tüketmeyin yahu. ee dürüstlük bozulmuş çoktan neyi bekliyorsunuz daha çok yalan bahane duymayı mı Toksik bir ilişkide vakit kaybetmeyin zihniniz iyice kirlenmesin.
dediginiz gibi kendimi bildigim icin zorlanacagimi da bildigim icin binlerce kez naparsan yap durust ol dedim onaNiye tolere ediyorsunuz ki yalan tolere edilebilir bişi degil ki takıntılı biriyim diyorsunuz bu takıntılarla idare ediyor olmanız zaten çok güç.. ilk yorumunuzu okuyup cevap verdim 5 kere çık muhabbetleri var onlar da neyin nesi :) yapmayın yahu yıpranacağınız ve yıprataağınız ilişkilerde kendinizi tüketmeyin yahu. ee dürüstlük bozulmuş çoktan neyi bekliyorsunuz daha çok yalan bahane duymayı mı Toksik bir ilişkide vakit kaybetmeyin zihniniz iyice kirlenmesin.
hayir tabii ki de herkes istedigi kadar cikiyor sadece muhabbeti gecmisti bir taraf abarti ciksa sinir olurum demisti kendisi ben zaten cikmayan biriyim ayda 2 kere belki. o haftada 3-4 kere cikarSayıyla mı çıkıyorsunuz dışarı gercekten
Birbirinize hayatı zindan etmeyin . Önünüze bakın yalan söyleyen biri hep söylerhayir tabii ki de herkes istedigi kadar cikiyor sadece muhabbeti gecmisti bir taraf abarti ciksa sinir olurum demisti kendisi ben zaten cikmayan biriyim ayda 2 kere belki. o haftada 3-4 kere cikar
Çok basit ilk önce kendinizi düzelteceksiniz. Bu yaptıklarınız normal mi?Ben 24 yasindayim sevgilim 28. uzak mesafe iliskisi yasiyoruz 6 ay oldu. gelebildiği kadar geliyor buraya cok masrafli oluyor tabi bu sebeple cok fazla gelemiyor. ben cok takintili ve guven problemleri olan bir kizim. neredeyse butun iliskilerimde ayni seyler basima geliyor. belli bir süre sonra erkek arkadasimin disari cikiyor olmasi beni rahatsiz ediyor ve sinirlendiriyor.. bu iliskimde baslangici ise “ikimiz de esit sayilarda disari cikiyoruz bu bile ayni cok benziyoruz dedikten sonra iste sen cok cikiyo olsan mesela sinir olurdum ben dedi ben de olurdum dedim” bu konusmanin ustune denk geldi ve 5 gun disari cikti ben de sinirlenme hakki buldum kendimde. her neyse zamanla o disari ciktiginda sinirlenmeye devam ettim bir sure sonra kavga etmeye basladik trip attigim icin. bir gun arkadasiyla plan yapmis bana soylemedi sonradan aklima gelmis rol yaparak yalan soyledi yeni konusulmus gibi ama cok daha erken planlanmisti ben de niye boyle bisey icin rol kesip yalan söylüyorsun falan dedim degdi ki yani güvenimi kiriyosun vs dedim. guven konusunda cok hassas oldugumu biliyor cunku. o da tartismayalim kavga etmeyelim diye soyleyemedim dedi bunun uzerine cok pisman oldu ozur diledi bir daha olmayacak vs dedi sözler verdi. baska bir arkadasi hakkimda kotu konustugu icin ona uyuz oldum yakin zamanda ve bunu biliyordu. onlarla toplu sekilde bulustu ses etmedim aramiz iyiydi kendime hakim olabildim. ama dün gece bir yerden dönerken bana mesaj atti M isimli arkadasimi gordum oturuyodu aradim o mu diye yanina gectim sigara icicez eve geccem diye mesaj atti. bahsettigi m isimli arkadas daha 3 gun once evlendigi icin o saatte disarda olmasini sacma buldum ve bana kanitlayabilir misin dedim o oldugunu… o da yok bana guvenmeyi ogrenceksin sildim arama kayitlarini vs dedi. ben de aglarim tamam kapat dedim bu sekilde ayrilmayi secmis olursun. sonra israrci oldu en sonunda ikna olup arama kayitlarini atti ve benim hakkimda kotu konusan arkadasiyla bulusmus aslinda. ben de yine yalan soyledin soz verdigin halde neden bana bunu yapiyorsun vs dedim. o da bisey yapmiyorum yalan bile degil bence bu sadece ismi degistirdim yaptigimiz sey ayni sigara ictik vs dedi. kavga etmeyelim aramiz bozulmasin diye boyle soyledim dedi. ben de simdi her seyi sittn boyle daha mi iyi oldu dedim. o da abartiyosun bence falan dedi. baska zaman aynisini yine yapacaksin sana nasil guvenebilirim falan dedim. sonradan ozur falan diledi niye boyle yapiyorum bilmiyorum o an dayanamadim oyle soyledim biraz dusunsem boyle olmayacak ama o an iyle geliyor oyle yapiyorum falan dedi. ben de dedim ki madem aramizin bozulup bozulmamasini cok onemsiyosuj o zaman o arkadasini gorunce durmasaydin sigara icmek icin. duruyorsan da doğruyu soyleseydin bana bu kadar basit fln dedim. ben sana boyle yapmazdim cok buyutuyosun bagirir cagirirdim ama böyle yapmazdim falan dedi(gecmisteki olayda bir daha olursa her yerden engellerim seni demiştim o da bir daha olmayacak olursa engelle demişti simdi bir daha olunca konuyu ayriliga cektim yani). olaylar bu sekilde ilk kez olsa sorun degildi de sozler verip yemin edip tekrar bir iki ay sonra boyle olunca napacagimi bilemedim..
Birincisi; böyle davranarak onu yalana siz itiyorsunuz. İkincisi de; güven problemi varsa böyle çok uzun sürmez. İlişki toksik bir hal alır. Yıpranırsınız.Ben 24 yasindayim sevgilim 28. uzak mesafe iliskisi yasiyoruz 6 ay oldu. gelebildiği kadar geliyor buraya cok masrafli oluyor tabi bu sebeple cok fazla gelemiyor. ben cok takintili ve guven problemleri olan bir kizim. neredeyse butun iliskilerimde ayni seyler basima geliyor. belli bir süre sonra erkek arkadasimin disari cikiyor olmasi beni rahatsiz ediyor ve sinirlendiriyor.. bu iliskimde baslangici ise “ikimiz de esit sayilarda disari cikiyoruz bu bile ayni cok benziyoruz dedikten sonra iste sen cok cikiyo olsan mesela sinir olurdum ben dedi ben de olurdum dedim” bu konusmanin ustune denk geldi ve 5 gun disari cikti ben de sinirlenme hakki buldum kendimde. her neyse zamanla o disari ciktiginda sinirlenmeye devam ettim bir sure sonra kavga etmeye basladik trip attigim icin. bir gun arkadasiyla plan yapmis bana soylemedi sonradan aklima gelmis rol yaparak yalan soyledi yeni konusulmus gibi ama cok daha erken planlanmisti ben de niye boyle bisey icin rol kesip yalan söylüyorsun falan dedim degdi ki yani güvenimi kiriyosun vs dedim. guven konusunda cok hassas oldugumu biliyor cunku. o da tartismayalim kavga etmeyelim diye soyleyemedim dedi bunun uzerine cok pisman oldu ozur diledi bir daha olmayacak vs dedi sözler verdi. baska bir arkadasi hakkimda kotu konustugu icin ona uyuz oldum yakin zamanda ve bunu biliyordu. onlarla toplu sekilde bulustu ses etmedim aramiz iyiydi kendime hakim olabildim. ama dün gece bir yerden dönerken bana mesaj atti M isimli arkadasimi gordum oturuyodu aradim o mu diye yanina gectim sigara icicez eve geccem diye mesaj atti. bahsettigi m isimli arkadas daha 3 gun once evlendigi icin o saatte disarda olmasini sacma buldum ve bana kanitlayabilir misin dedim o oldugunu… o da yok bana guvenmeyi ogrenceksin sildim arama kayitlarini vs dedi. ben de aglarim tamam kapat dedim bu sekilde ayrilmayi secmis olursun. sonra israrci oldu en sonunda ikna olup arama kayitlarini atti ve benim hakkimda kotu konusan arkadasiyla bulusmus aslinda. ben de yine yalan soyledin soz verdigin halde neden bana bunu yapiyorsun vs dedim. o da bisey yapmiyorum yalan bile degil bence bu sadece ismi degistirdim yaptigimiz sey ayni sigara ictik vs dedi. kavga etmeyelim aramiz bozulmasin diye boyle soyledim dedi. ben de simdi her seyi sittn boyle daha mi iyi oldu dedim. o da abartiyosun bence falan dedi. baska zaman aynisini yine yapacaksin sana nasil guvenebilirim falan dedim. sonradan ozur falan diledi niye boyle yapiyorum bilmiyorum o an dayanamadim oyle soyledim biraz dusunsem boyle olmayacak ama o an iyle geliyor oyle yapiyorum falan dedi. ben de dedim ki madem aramizin bozulup bozulmamasini cok onemsiyosuj o zaman o arkadasini gorunce durmasaydin sigara icmek icin. duruyorsan da doğruyu soyleseydin bana bu kadar basit fln dedim. ben sana boyle yapmazdim cok buyutuyosun bagirir cagirirdim ama böyle yapmazdim falan dedi(gecmisteki olayda bir daha olursa her yerden engellerim seni demiştim o da bir daha olmayacak olursa engelle demişti simdi bir daha olunca konuyu ayriliga cektim yani). olaylar bu sekilde ilk kez olsa sorun degildi de sozler verip yemin edip tekrar bir iki ay sonra boyle olunca napacagimi bilemedim..
nasil okuyup anliyorsunuz anlamiyorum cidden izin mi aliyor sizce? arkadasimi gordum sigara icicez haberin olsun dedi tamam dedim. ama sonradan dusundum ismini verdigi arkadasinin orada olmayacagi cok belliydi ben de sorguladim ve yalan oldugu cikti bu kadarortaokul çocukları gibisiniz.
adam neden bir arkadaşıyla 5 dkk sigara içmek yada ayak üstü yarım saat sohbet etmek için izin alıyor. ne mana?
birinin hayatını kısıtlama hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz onu da anlamadım..
bi salınn hem kendinizi hem karşı tarafı
Ama cevap bu değil ki güzel kardeşim. Bu adamla ciddi mi düşünüyorsun biraz daha düşün sen.bazen bana herhangi bir konuda fikrimi sordugunda bile tam olarak bu bu olmalı bence dememeye calisiyorum sen nasil istersen öyle olsun diyorum ya da ne bileyim boşveriyorum bir şey yaptifinda takmamaya calisiyorum taksam bile belli etmiyorum. zaten vaktinde bana sad muzik listesi yapar misim videoya koyucaz dedi ben de liste hazirladim onlar da video hazirladi aksam bana direkt sad muzikli halini atti videonun benden listeyi istemedi bile o zaman da cok kirilmistim o zaman niye liste yaptirdin bana demistim
ayrılmayı düşünüyorumAma cevap bu değil ki güzel kardeşim. Bu adamla ciddi mi düşünüyorsun biraz daha düşün sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?