Sevgilimle ilişkimizde napmaliyim

Ayyy içim sıkıldı bu ne en son lise 2de bu kadarını yapmıyordum

genelleyici bir cevap olmus diger yanitlari okursaniz oyle bir iliski degil yanlis anlamissiniz zaten
neden genelleyici olsun ki? tam olarak böyle bir çiftsiniz. siz kendiniz yazmissiniz;
bu sizce normal mi? kaldi ki uzak mesafe iliskisi, birbirinizden çaldığınız bir zaman yok. sizsizken disari cikmasinin, arkadaslariyla kaliteli keyifli zaman gecirmesinin neden kavga meselesi oldugunu anlayamiyorum.
beynime oturmuyor. ben de uzak mesafe iliskisi yasadim, arkadaslarla is cikisi planım varsa genelde eve dönüş yolunda arardim konusmak icin. eger aramadiysam arkasaslarimla olduğumu bilirdi sevgilim erken uyur, "iyi geceler hayatim" mesaji atardi. yani neden kizsin ki ben keyifli zaman geciriyorum diye?
simdi bayram nedeniyle sehir dışındayım. Sevgilim uzak mesafeden buraya tasindigi icin hic cevresi, arkadasi yok. internette bir etkinlik buldum ben yokken gitmesi icin israr ettim. Videolarinda bol bol taytli kizlarin oldugu oldugu sportif bir etkinlik:) sonuc olarak gitti, sonradan grupla kafeye gitmisler , pazar günkü etkinlige de davet etmisler. pazar günü de ayni sekilde gitti, kafede sosyallesti. numarasını instasini paylasmis kac kisiyi ekledi iki günde. hatta sonradan birkaciylq tekrar bulustu falan ben yokken.
sadece mutlu oldum, bensizken keyifli zaman geciriyor evde tıkılıp kalmadi diye.
yani benim mantelitem almiyor sevgilim disari cikti eglendi diye kavga etmeyi, ya da sevgilimin ben disari ciktim diye benimle kavga etmesini.
kac yasindayim, kac erkek gecti hayatimdan hic boyle bir gundemim olmadi yani.
sacmaligin daniskasi.
diger yanitlari okursaniz oyle bir iliski degil yanlis anlamissiniz zaten
okudum, gordum ki tam olarak oyle bir iliski.
suna baksana, toksiklik akiyor.
adami oyle bunlatmissin ki yalanlar soyleyip durmus. alt tarafi basit es dost ziyareti ama yalanlar soyleme geregi duymus. gerek var mi yani? adama da üzülmüyorum çünkü adam da ayni sekilde senin cikmadan rahatsizmiş
sonuc olarak yalanlarla, birbirini aptal yerine koymalarla yapan yapiyor yapacagini. daha mi iyi?
baska bir arkadasi hakkimda kotu konustugu icin ona uyuz oldum yakin zamanda ve bunu biliyordu.
senin hakkinda kötü konuştuğunu kimden duydun?
bunu söyleyen sevgilin miydi?
soylediyse ne niyeti varmis ki senin canını sıkacağını bildigi halde gelmis yetistirmis, hala da kizla buluşmaya devam ediyor.
madem arkadasligini bitirmeyeceksin anlatma yani kadina, agzinin kilidi mi bozuk?
gecmisteki olayda bir daha olursa her yerden engellerim seni demiştim o da bir daha olmayacak olursa engelle demişti simdi bir daha olunca konuyu ayriliga cektim yani
daha önce olmus yine olmus devam edersen yine olacak.
esit cikacagiz demedik o bile ayni iliskimizde superiz falan dedik. hesap sormuyorum da hicbir zaman ciktiginda sinir oluyorum istemsiz bu
super iliski masallah. her iki taraf da esit cikar yoksa kiyametler kopar
allah nazarlardan saklasin:)
madem kavga konunuz bu siz de cikin onun ciktigi kadar esitlik saglayin.
ölsem sevgilime yalan söylemem, o da bana asla yalan söylemez. biriyle buluşacaksa demek ki onunla buluşmak istiyordur, ona uygun gelmistir bana iyi eglenceler demek düşer. ya da eski is arkadasim (erkek) yakinima tasinmisti. hem kahvalti ederiz hem evine yardim ederim diye evine gittim arkadasimin, sevgilim de sadece isten cikinca adres istedi beni arabasiyla almak icin:) yani neden yalanlar soyleyelim ki birbirimize?
iliski dinamiginiz de sacma sapan, kusura bakma da..adam en basit seyde bile trip atarsin diye yalana basvuruyor bunun nesi mutlu iliski?
iliskinizde ne bağlılık var ne mutluluk. bol bol baski var.
once kendinin normal olmadigini farkina var ki sonra bir cekiduzen ver kendine. yoksa yillar yili ayni sorunlari yasar, yalanlari duyar ayrilir durursun
ve son olarak;
aralarda baska olaylar da var bu benim hakkimda kotu konusmus olan arkadasima twitterdan kiz videosu atiyor ve altina kasaya bak amk yaziyor ben de bunu goruyorum niye yaptin diyorum cok buyuktu abarti diye oyle yazdim falan dedi
sizinle ve şu seviyedeki bir adamla baglilik ve mutluluk dolu bir iliski de zordur. bunu basardiysaniz tebrik etmek lazim

zaten ben durustum durust olmayan o. kavgalar cikartmiyorum bazen tartisiyoruz. sebebi psikolojik cocukluktan gelen bir oruntu kasitli ve istemli bir sey yapmiyorum ona karsi zaten yapmam da. cikacagi zaman cikiyor zaten sunla bunla cikcam ben diyor cikiyor gelip de boyle bir yalan soylemesi sacma ve anlamsiz zaten cok gereksiz. cunku zaten bana diyebiliyor acikca cikcam birazdan sunla buluscam diye. niye durduk yere boyle bir sey yapiyor sorun bu. baskı kurmuyorum nasil istiyorsan oyle olsun diyorum, sinirlendigimde istemeden tripleniyorym “askim” kelimesi kullanmiyorum o da buna deliriyor ve kavga ediyoruz. kavga cikma sebebi cikma etme vs degil benim tribime delirmesi

Niye tolere ediyorsunuz ki yalan tolere edilebilir bişi degil ki takıntılı biriyim diyorsunuz bu takıntılarla idare ediyor olmanız zaten çok güç.. ilk yorumunuzu okuyup cevap verdim 5 kere çık muhabbetleri var onlar da neyin nesi :) yapmayın yahu yıpranacağınız ve yıprataağınız ilişkilerde kendinizi tüketmeyin yahu. ee dürüstlük bozulmuş çoktan neyi bekliyorsunuz daha çok yalan bahane duymayı mı Toksik bir ilişkide vakit kaybetmeyin zihniniz iyice kirlenmesin.

ayrilacaktik gecen hafta arkadasina da bunu anlatmis o da sacka sapan seyler soylemis hakkimda onu gectim biz arayi duzelttigimizde arkadasi naptiniz demis bu da sozler verdi sans verdim demis aslimda boyle bir sey yok ben zaten neyim ne oldugunun farkindayim ortak kararla anlastik baristik soz verip yalvarmisim o da affetmis gibi konusmus. baska bir konu twitterdan ayni arkadasina bir kadinin videosunu atip(gotu buyuk diye) kasaya bak amk yaziyor bizimki. sordugumda da çok büyüktü abartiydi ondan dedi?

evet zaten bastan beri durustluk istiyorum sadece hepsi bu o da olmadi ben de bitirmek istedim zaten

dediginiz gibi kendimi bildigim icin zorlanacagimi da bildigim icin binlerce kez naparsan yap durust ol dedim ona

Sayıyla mı çıkıyorsunuz dışarı gercekten
hayir tabii ki de herkes istedigi kadar cikiyor sadece muhabbeti gecmisti bir taraf abarti ciksa sinir olurum demisti kendisi ben zaten cikmayan biriyim ayda 2 kere belki. o haftada 3-4 kere cikar

hayir tabii ki de herkes istedigi kadar cikiyor sadece muhabbeti gecmisti bir taraf abarti ciksa sinir olurum demisti kendisi ben zaten cikmayan biriyim ayda 2 kere belki. o haftada 3-4 kere cikar
Birbirinize hayatı zindan etmeyin . Önünüze bakın yalan söyleyen biri hep söyler

Çok basit ilk önce kendinizi düzelteceksiniz. Bu yaptıklarınız normal mi?
Çok fazla sorgulamışsınız (gerekli ya da gereksiz) haliyle işin ucu yalana varmış. Ağlamalar, trip atmalar şu yaştaki insanlar için çok garip.

Birincisi; böyle davranarak onu yalana siz itiyorsunuz. İkincisi de; güven problemi varsa böyle çok uzun sürmez. İlişki toksik bir hal alır. Yıpranırsınız.

ortaokul çocukları gibisiniz.
adam neden bir arkadaşıyla 5 dkk sigara içmek yada ayak üstü yarım saat sohbet etmek için izin alıyor. ne mana?
birinin hayatını kısıtlama hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz onu da anlamadım..
bi salınn hem kendinizi hem karşı tarafı

nasil okuyup anliyorsunuz anlamiyorum cidden izin mi aliyor sizce? arkadasimi gordum sigara icicez haberin olsun dedi tamam dedim. ama sonradan dusundum ismini verdigi arkadasinin orada olmayacagi cok belliydi ben de sorguladim ve yalan oldugu cikti bu kadar

Okudum kankiler maaaaaleesef işsizlikten okudum.

Sen bile falan fişman diyerek saçmalığı anlamışsın. Bütün ilişkilerinde hep aynı şey neden oluyor sence. Bi tasma takmadığın kalmış. O da niye doğru söylemiyor yalancı damgası yiyeceğime doğruyu derim. Çok yalan duyarsın çoookk.

Ama cevap bu değil ki güzel kardeşim. Bu adamla ciddi mi düşünüyorsun biraz daha düşün sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…