sevgilimle ilişkiye girdik ayrılmak istiyorum tehdit ediyor

Kızlar konuyu geyiğe çevirmeyelim. Eğer konu hakkında söyleyecek bir fikriniz yoksa bekleyin konu sahibi gelsin.

Saat 17.00 de bunu demişim değil mi? Şimdi sıradan konu dışı mesaj yazanları dinlenmeye çeksem ne dersiniz.? Sanırım hiç bir şey demezsiniz. Hepimiz okuduğumuzu anlama yetisine sahibiz değil mi?

valla çok büyük haksızlık ama bizdeki gibi bir zar olmalıydı onlardada nasıl olsa anlaşılmıyor tabi yapıp yapmadığı

cnm bence hiç korkma benide böyle tehdit eden vardı hiç pabuç bırakmadım hemen numaramı değiştridim dediğine bakılırsa evime gelcekti onun evine gitmessem amaç kullanmak cnm hiç bişey yapamaz..

Biz ne kadar korkma desekte senin içindeki korkuyu anlayabiliyorum Allah yardımcın olsun ama o hayvanı çekme nolcaksa olsun bi an önce kurtull

Biz ne kadar korkma desekte senin içindeki korkuyu anlayabiliyorum Allah yardımcın olsun ama o hayvanı çekme nolcaksa olsun bi an önce kurtull

bende çok korkmuştum <ama dediklerini yaparsam sonu yok hemde daha kötü sonuçlar olabilrdi nolcaksa olsun diyip önemsememeye çalştım kapandı gitti şükür..

korkarak nereye kadar bu herıfe dayanabılırsın kı
bırak ınceldığı yerden kopsun, ömür boyu bu adamı çekmektense, aıleme ben anlatırdım herşeyı

evet canım.. nereye kadar gidecek ki bu durum?

hiç bir şey yapamaz bence.. aklınca seni korkutup elinde tutmaya çalışıyor

Bence sende onu aynı yolla tehdit etmelisinki senin yerine o korksun... Seni aileme asıl ben söyleyeceğim peşimi bırakmazsan ozaman olacakları sen düşün de o korksun...

şerefsize bak sen şerefsizeee... bence de şikayet ederim, herşeyi göze aldım de.. boyun eğersen daha kötü olur.. böylesini çekmektense, ailemle karşı karşıya gelmeyi yeğlerim yanii... öle şey mi olur... keşke demek faydasız ama, keşkee....

Valla hepsini okumadım ama,kolaymı öyle ya bir erkek bir kızın ailesini çıkıp desinki ben kızınızla böyle böyle yermi allah aşkına,bulmuş zaafını seni elinde oynatıyo bidaha derse ailene derim sıkıyosa gel söyle de bak sonra neler oluyo ,akıl mantık işi kimse böyle birşeye cesaret edemez korkar ailenden bikere ne demek ne cesaret yaa inanma eşşo..luna hemen uzaklaş,ve şu lafı söyle bir aile ne olursa olsun evladından vazgeçmez ama evladına bunu yapanıda rahat bırakmaz sen kendi derdine yan de dua etki ben söylemiyorum aileme,dahada uzatma yoksa seni şikayet ederim de,kendinden emin dur ve gözünün içine bakarak bunları söyle eminim blöfünü yutacaktır

Seni yargılayacak ve kınayacak değilim kardeşim , lakin Allah aşkınıza birşey yaparken 100 kere düşünün.
Sadece bu mevzu için demiyorum.
Herşeyin bir zamanı var ve usulü var. Hem bak yarın sen de anne olacaksın belki, şu an annen bunları duysa ne kadar üzülür öyle değil mi?
Hayatta malesef sadece kendimiz için yaşamıyoruz idrakına varalım...Pişmanlıklarımız çoğalmasın.
Allah yar ve yardımcın olsun...

kesinlikle aynı fikirdeyimmm! evleniceksiniz hayatı paylaşıcaksınız, ama kadının ilk yaptığı karşı tarafı enayi yerine koymakk... siz erkek olsanız, bunun böle olmasını ister miydiniz, çok merak ediorum.. yani eğer bişileri evleniceğiniz insana çıkıp bak bu, bu.. böle böle böle oldu diye anlatamıcaksanız, o zmn o haltları da yemiceksiniz.. bu kadar yanii.. kaldı ki artık erkeklerde bu konu da çok akıllandı sayenizde.. bnm bildiğim bi hikaye var, kız da çok akılıyım ben die geçicen gerizekalılardan, gidio adama dio ayyy bnm elime erkek eli değmedi, tertemizim ben, senden başka kimse olmadı.. adam bi didiklio, üniv hayatını, kim varmış kim yokkmuşş.. herşeyi öğrenio.. nikah masasına kadar gelmiş bi ilişki sırf o kandırmaya çlşmalar yüzünden bitti. yani uzun sözün kısası, bişiler yapmayı biliosanız bunu karşı tarafın karşısına çıkıp, bak kardeşim bnm başımdan bunlar geçti, bil öle başlayalım, sonra sen bana sölemedin deme.. düşün taşın, ben buyum bunları yaşadım demek lasım.. eğer böle davranılmazsa ilersi çok daha kötü oluo.. ayağınızı denk alın azcık ya..

ben anlamıyorum bu forumda bu tarz konu açan herkese ön yargı ile mi yaklaşırsınız kız size sorununu yazmıs yok terbiyesizce birseyler demeler yok öyle yok böyle düzgün cevap yazanlara bi söylediğim yok sağolsunlar belki kızın içi rahatlamıştır ama abuk sabuk şeyler yazıp kızı daha kötü yapmanın da bi alemi yok tamam bende 20 yasındayım ve evliyim bi de hamileyim bazen bunu da bi yerde söylerken acaba yargılanacakmıyım korkusu var agzımı açıp kimseye sizene de diyemiyorum hem saygıdan hemde kk da adım kötüye cıkar diye. kız burada derdini anlatmış belliki pişman bazı yazdıklarınıza cevap bile verememiş utancından kendinizi onun yerine koyun yaptıgı doğru demiyorum ama olmuş yani sizde diyorsunuz bu yaşlarda insanın aklı havada oluyor diye kendini zaptedememiş olmus. Bu sey herkesin başına gelebilir böyle düşünün bence size akıl öğretmiyorum ama bu benim şahsi kanaatim...

sana da güzelim gelince seni çok iyi anlıyorum aynı şey arkadaşımın basına geldi ve istiyerek de ilişkiye girmemişti sevgilisi daha sonra her istediğini yaptırmaya, şiddet uygulamaya falan başladı ama gitti önce annesine anlattı tabi tepki gördü kız evden cıkamadı telefonu herseyi alındı ama bi süreliğine anne baban için senden değerlisi yoktur polise başvurdular falan filan derken hersey düzeldi şimdi güzel bir üniv de istediği bölümü okuyor hayatını kazanıyor düzenlide bi ilişkisi var. Belki içine su serpmişimdir anlatmak zordur tabi ama cesaretini topla önce annene anlat hersey düzelir..

Bu olayın benzerleri çevremizdede yaşanıyor benimde tanıdığım bir bayan eşiyle tanıştığında eşi başka kadınla evliymiş ve arkadaşıma bekarım demiş ve beraber olmuşlar uzun bir süre bu şekilde devam etmiş arkadaşım adamın evli olduğunu öğrenince ayrılmış
bir süre sonra başka birini sevmiş ve o kişiylede uzun süre beraberliği olmuş ama onunlada evlenememişler
o sıradada adam eski karısından ayrılmış ve yıllar sonra arkadaşımla tekrar beraber olmaya başlamışlar ve evlenmişler inanın fırsatını bulduğu anda kavgalarda falan kızın geçmişiniz yüzüne vuruyormuş düşünün kendiside çok düzgün bir geçmişe sahip değil ama erkek olduğu için bunu kendinde hak görüyormuş
erkek yaparsa elinin kiri kadın aynı şeyi yaparsa alnının kiri oluyor ne yazıkki

işte bu sebeplerden dolayı kadınlar geçmişini evleneceği adama tam olarak anlatmamalı sonuçta o geçmiş bitmiş gitmiş anlatılınca geçmişi heran eşi tarafından yüzüne vurulabiliyor ve hayat çekilmez olabiliyor
dürüstlük çok önemli ama yanlışta olsa kendisi evlenmeden önce her çiçekten bal almayı kendine hak gören ama evleneceği kadınında el değmemiş kız olmasını isteyen erkekleride mutlu etmek adına kızlık zarını diktirmede bir kadına verilmiş bir hakmıdır diye düşünmektende kendimi alamıyorum

bu konunun altına, "bu herkesin başına gelebilir." yazılması pek mantıklı olmuyor açıkçası. ortada bir zorlama yok, tecavüz yok.
doğru düzgün kişiliğini bilmediği biriyle "kızlığını bozmamaya özen göstererek" sevişen, sonra da bu durum kendisine karşı kullanılan biri var. bu da, kusura bakmayın ama, herkesin başına gelebilecek bir istenmeyen durum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…