- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.075
- 1.423
- 60
böyle olacagını nerden bilebilirdin öylemi?hiç mi gazete okuyomuyorsun haber dinlemiyorsun bu konuda o kadar cok insan var ki mağdur edilen da yaşında 20 üstelik !!
20'i yaşlar maalesef en zor yaşlardır herşey toz pembe gözükür onlara,inanır ve kanarlar karşısındaki kişiye..
Tabi herkez için söylemiyorum bunu,çok aklı başında olan gençlerimizde var tabi...
ya tabiki ben 20 yaşımı geçeli 12 yıl olmus şimdi hatırlamıyorum bile o yaşlar nasıldım ne yapardım ama haberlerde hergün çıkıyo bu tarz olaylar malesef sonuda kötü oluyor
söylesin ailene ne olacak?
öldürecek değiller herhalde
elin adamından (adam?) dayak yiyeceğine, kendi babandan bir temiz sopa yersin en fazla
ötesi ne olacak
sokağa atmaz kimse evladını
Beğen Butonu X 15745678
yaa anlamadım:26: bu nedemek...
23 yaşında kızım var benimdee böyle olayları duyunca bile oda kızıyor artık düşünün yani,onun için gençlerimiz hemen kanmayacak bu tarz şeylere...Sonunu düşünmeden hatayı yapıyorlar işte ...
Benm bu durumum uzun zamandır var ama kmseye anlatamıyorum sonunda buraya üye oldm bu konuyu açmak için ssırf
anneme anlatmaya yeltendm anck korkyorm tepksini mrk ediyorm erkek arkdşm dediğm kişi de ailemi tanıyo KORKUYORUM SADECE ondan değil ailemle aram bozulacak
Benm bu durumum uzun zamandır var ama kmseye anlatamıyorum sonunda buraya üye oldm bu konuyu açmak için ssırf
anneme anlatmaya yeltendm anck korkyorm tepksini mrk ediyorm erkek arkdşm dediğm kişi de ailemi tanıyo KORKUYORUM SADECE ondan değil ailemle aram bozulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?