sevgilimle ilişkiye girdik ayrılmak istiyorum tehdit ediyor

böyle olacagını nerden bilebilirdin öylemi?hiç mi gazete okuyomuyorsun haber dinlemiyorsun bu konuda o kadar cok insan var ki mağdur edilen da yaşında 20 üstelik !!

20'i yaşlar maalesef en zor yaşlardır herşey toz pembe gözükür onlara,inanır ve kanarlar karşısındaki kişiye..

Tabi herkez için söylemiyorum bunu,çok aklı başında olan gençlerimizde var tabi...

Havlayan Kopek isirmaz diye bir deyim vardir..Korkma hic birsey yapamaz.#Ama ßundan sonra daha dikkatli olmalisin..

Canım sana yazmak için dilime bir sürü cümle geliyor ama yazmayacağım.

Çok çok büyük bir hata yapmışsın.Sakın devam ettirme.
Annene anlat kendin.
Sonuçta annen kızar , bağırır, belki döver ama sonunda affeder.
Erkek arkadaşına na kadar güveneceksin.Zaten ne mel olduğunu östermiş.

Nereye gidiyor bu gençlik?

ya tabiki ben 20 yaşımı geçeli 12 yıl olmus şimdi hatırlamıyorum bile o yaşlar nasıldım ne yapardım ama haberlerde hergün çıkıyo bu tarz olaylar malesef sonuda kötü oluyor

nasıl böyle bir insanla birlikte olursun
çocukta değilmişsin erişkinsin
seni tehdit ediyormuş madem annene söyle
ayrıca tehdit edecek kadar karakteri düşük bir kişi
kıızınıla birlikte oldum demeyi göze alamaz
yemez yani

söylesin ailene ne olacak?
öldürecek değiller herhalde
elin adamından (adam?) dayak yiyeceğine, kendi babandan bir temiz sopa yersin en fazla
ötesi ne olacak
sokağa atmaz kimse evladını

polise gittim başıma gelenleri anlattım tahkikat yapılıcak falan de yada şikayet edicem de..
yoksa erkek müsvettesi böyle yapıosa seni pazarlar bile alim allah..
ailemle kötü olmayayım derken
insanlığında elinden gitmesin...

sen onun tehditlerine boyun egdikce o seni kullanmaya devam edecek,bence annene anlatmalisin,
kizacaktir elbet ama hergun korkuyla yasamaktan iyidir...

konu sahıbıde bı kaale alsan da cevap yazsa ıyı olucak ama

ya tabiki ben 20 yaşımı geçeli 12 yıl olmus şimdi hatırlamıyorum bile o yaşlar nasıldım ne yapardım ama haberlerde hergün çıkıyo bu tarz olaylar malesef sonuda kötü oluyor

23 yaşında kızım var benimdee böyle olayları duyunca bile oda kızıyor artık düşünün yani,onun için gençlerimiz hemen kanmayacak bu tarz şeylere...Sonunu düşünmeden hatayı yapıyorlar işte ...

söylesin ailene ne olacak?
öldürecek değiller herhalde
elin adamından (adam?) dayak yiyeceğine, kendi babandan bir temiz sopa yersin en fazla
ötesi ne olacak
sokağa atmaz kimse evladını

Beğen Butonu X 15745678

bu tarz ailelerede kızıyorum her anne baba tepki gosterir ama al sana baskı sonucunda yine yapmak isteyen yapıyor ve zor durumda aileden korkup anlatmıyor ve cıkmazın icine giriyor..sen ne yaptıysan kendine yapmıssın neden niye sorgulamak kimseye dusmez millet ne haltlar yiyorda elini kolunu sallaya sallaya dolanıyor yuzleri kızarmıyor insanların once bunu asması gerekir tutturmuslar namus diye kac tane genc kızın bu yuzden psikolojisi batıyor..herseyi goze alıp ayrıl yoksa hayatın boyunca o gereksize boyun egmek zorunda kalıcaksın

Son düzenleme:
Benm bu durumum uzun zamandır var ama kmseye anlatamıyorum sonunda buraya üye oldm bu konuyu açmak için ssırf
anneme anlatmaya yeltendm anck korkyorm tepksini mrk ediyorm erkek arkdşm dediğm kişi de ailemi tanıyo KORKUYORUM SADECE ondan değil ailemle aram bozulacak

allah doğru insanlarla karşılastırsın ne diyim benimde bir kızım olacak kınamakta istemiyorum kimseyi ama ben evladımı nereye kadar koruyacam her an yanında olamayacagım ki kendi kendilerini koruması lazım genc kızların

bozulursa bozulsun 3-5 gun bilemedın 1 ay konusmazlar gecer gider aile her şekil kabul eder evladını söylede kurtul basına başka bir çorap ördürmeden....

ne yapmayi dusunuyorsun peki sana nasil yardimci olabiliriz,
korkma ailene anlat diyoruz anlatmaktanda korkuyorsun peki ne yapacaksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…