ayrılrm ortada kalırm die korkmuyorm asla !!! kötü durumların yasanmasndan korkum var
ne yapmayi dusunuyorsun peki sana nasil yardimci olabiliriz,
korkma ailene anlat diyoruz anlatmaktanda korkuyorsun peki ne yapacaksin...
o sayi kadar begendim demek
Benm bu durumum uzun zamandır var ama kmseye anlatamıyorum sonunda buraya üye oldm bu konuyu açmak için ssırf
anneme anlatmaya yeltendm anck korkyorm tepksini mrk ediyorm erkek arkdşm dediğm kişi de ailemi tanıyo KORKUYORUM SADECE ondan değil ailemle aram bozulacak
korkma bir bok yiyemez şerefsiz. O senden daha korkak ki tehditlerinin ve şiddetin arkasına sığınarak hallettiğini zannediyor bazı şeyleri. Savcılığa git, şikayet et. Aradığında savcılığa verdiğini ve telefon konuşmalarının kaydedildiğini söyle. Bir daha numaranı bile çeviremez. Korkma sakın, savcılar ciddiye alır böyle şeyleri. Ailene söyleyemiyorsan etrafındkai bir büykle, bir abla bir abi, bir aile dostu ne bileyim, biri ile git.
Bir tanıdığıma mafya bozuntusu bir tip musallat olmuştu. Savcılık dinlemeye başlayınca tüydü. Güya arkasında ne mayfalar vardı, nelerle tehdit ediyordu kızcağızı. Ki o arkadaşımın sevgilisi bile değildi hayvan herif, sadece istediğini zorla almak isteyen bir askıntıydı.
Tabi bu dediğimi yapmak için kurtulmayı kafaya koymuş olman ve bu işi gerçekten bitirmek istemen lazım.
Gerçekten bitirmek istiyorsun, değil mi?
haklısnz başka çarem yok .... ama nasıl sölemeliyim nasıl
pişmanım ve utanç verici bişey
yaa anlamadım:26: bu nedemek...
o sayi kadar begendim demek
bu kız cocuklarına yuklenen yuk ne acaba namus aman yapma etme kızlara baskı yapıldıgı kadar erkek cocuklar da gereklı terbıye veılse takıldıgı ortamlar arastırılırsa gorustugu ınsanlarla tanısılsa bukadar cıgrından cıkmaz olay erkek bellı yasa gelınce nasıl olsa buyudu dıye peslerıne dusmuyorlar ondan sonra gıdıp boyle kızların baslarını yakıyorlar kızlara gelınce aman dıkkat et ınanma kanma bu nasıl bı zıhnıyet acaba tabıkı kız cocuklarını da kontrol etmek gerekıyor ama agırlık olark bence erkeklere bunu uygulamak lazım zaten bellı bı yasa geldıgınde kız cocugu farkına varabılıyor.. ama nedense erkek cocukları taa kucuklukten alıstırılıyor goster oglum amcaya bılmem neyını benım aslan oglum vs vs bunlar kucuklukten gelen bısey kımse kusura bakmasında
bu kız cocuklarına yuklenen yuk ne acaba namus aman yapma etme kızlara baskı yapıldıgı kadar erkek cocuklar da gereklı terbıye veılse takıldıgı ortamlar arastırılırsa gorustugu ınsanlarla tanısılsa bukadar cıgrından cıkmaz olay erkek bellı yasa gelınce nasıl olsa buyudu dıye peslerıne dusmuyorlar ondan sonra gıdıp boyle kızların baslarını yakıyorlar kızlara gelınce aman dıkkat et ınanma kanma bu nasıl bı zıhnıyet acaba tabıkı kız cocuklarını da kontrol etmek gerekıyor ama agırlık olark bence erkeklere bunu uygulamak lazım zaten bellı bı yasa geldıgınde kız cocugu farkına varabılıyor.. ama nedense erkek cocukları taa kucuklukten alıstırılıyor goster oglum amcaya bılmem neyını benım aslan oglum vs vs bunlar kucuklukten gelen bısey kımse kusura bakmasında
erkek herseyi yapar erkekdir o kadın yaparsa adı birseye cıkar mazallah nolur hayatı kayar cok buyuk bir suc islemis gibi..erkek bekarken cinselligi yasar sorun yok kadın yasadımı olay oluyor nasıl zihniyet bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?