- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.075
- 1.423
- 60
allah doğru insanlarla karşılastırsın ne diyim benimde bir kızım olacak kınamakta istemiyorum kimseyi ama ben evladımı nereye kadar koruyacam her an yanında olamayacagım ki kendi kendilerini koruması lazım genc kızların
Benm bu durumum uzun zamandır var ama kmseye anlatamıyorum sonunda buraya üye oldm bu konuyu açmak için ssırf
anneme anlatmaya yeltendm anck korkyorm tepksini mrk ediyorm erkek arkdşm dediğm kişi de ailemi tanıyo KORKUYORUM SADECE ondan değil ailemle aram bozulacak
tabiki böle bi adamla asla
xxxxxxxxxxxx:
xxxxxxxxxxx:
xxxxxxxxxxx
ayrılrm ortada kalırm die korkmuyorm asla !!! kötü durumların yasanmasndan korkum var
Sakın ipleri eline verme o salağın polise giderim tecavüz etti derim diye tehdit et bak bakalım yanaşabiliyor mu
Şimdi boyun eğersen tepene çıkarırsın
sen bu tehditlere boyun eğersen asıl kötü durumları yaşayacaksın!
aptal ya, gidip annene babana anlatacak baban da öylece dinleyecek sanki , ben böyle babana söylerim diye tehdit eden erkeklerin o koca kafalarının içinde beyin yerine enginar falan olduğunu düşünüyorum.. aptala bak kızın babası sana aferin mi diyecek , önce seni geberticek dangalak!
"babama git söyle, bak bakalım önce hangimizi kıtır kıtır doğruyo, ben evladıyım ,beni öldürecek hali yok, ama seni gebertir.." de sen ona canım.. ayrıca savcılığa şikayet edeceğini söyle ve gerekirse bunu yapmaktan da hiç çekinme!
boyun eğersen inan çok farklı yönlere ilerler hayatın, şimdi pişmanlığın 1 ken sonra 1000 olacak.. başına daha çok şey gelir, kesinlikle görüşmeyi kes ve asla asla sana ulaşmasına izin verme sakınnn!!!
xxxxxxxxxxxx
bende onu dıyorum erkek her hltı yapar erkek ne de olsa yatar kalkar kımse napıyosun oglum demez ! ıstedıgı hayatı yasar ama evlenecegı zaman bakıre kız ıster sen bakırmısın kı bakıre arıyosun !
xxxxxxxxxx:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?