Sevgilimle kadının ilişkisi...

Gördügünüz tarih ile söyledigi tutmuyorsa, gördügünüze inanın derim. Kadına mesaj atmayın, bu sizi kötü bi duruma sokar. Yol yakınken bitirin gitsin, yoksa hep kafanızda "acaba"larla yasarsınız.
Evet sevgilimin söylediği tarihle tablette ki tutmuyor bahanesi de aktardığın için tarihleri yanlış veriyor diyor. Böyle birşey imkansız bence de . Aslında evet kendimi küçük düşürürmüşüm gibi geliyor fakat bi yandan da neden ben küçük düşeyim ihanete uğrayan taraf benim onlar salak olmadığımı görsünler istiyorum. Belki biraz utanır da ilişkisi olan insanla birlikte olmaz. Erkek arkadaşım da aynı şekilde...

Araya süphe girdiyse, bu is yürümez canim. En iyisi yol yakinken bitir. Ayrica mesaj da gayet acik yazmis kadin , neyini anlamadin ki?
Evet çok açık ilişkiye girdikleri falan... fakat söylediğim gibi elimde kanıt olsun istiyorum yani bak benimleyken yapmışsın diyebileyim istiyorum. Belki de açık açık duymak istiyorum. Sevgilime de kadına da Allah sizi bildiği gibi yapsın demek istiyorum... ikisinin de yaptığı çok büyük vicdansızlık çünkü biri sevgilisi varken yapıyor diğeri sevgilisi olduğunu bildiği halde... yahu ben anlamıyorum bi insan neden 2.ci kadın olmayı seçer ki... gizli gizli konuşmalar mesaj atmalar... görünce cevap ver demeler falan... sevgilim olacak şahıs Tmm , glrm vs diye kısa kısa geçiştiriyor mesela muhtemelen bana yakalanmamak için. Neden kendini böyle bi konuma sokar ki ...

merhaba hanımlar son 2 haftadır kafamı kurcalayan bi konu var. İşin içinden kendim çıkamıyorum ve sonunda size danışmaya karar verdim. El birliğiyle derdime çare bulalım. Yaklaşık 1 buçuk yıldır devam eden bi ilişkim var. İlişkimizin 3.cü ayın da erkek arkadaşım tarafından aldatıldığımı düşünüyorum. Nasıl böyle bi kanıya vardın derseniz tabletten sevgilimin telefonuna bağlandım ve bütün fotoğraflar tablete düştü. Alınan ekran fotoğrafları vs falan. Bi konuşmaya denk geldim. Bi hanım erkek arkadaşıma tekrar gel çok afedersiniz ama yatakta çok iyisin yine gel özlerim seni, mesajımı görünce bana dön vs. Erkek arkadaşım 2 tel kullanıyor iş amaçlı diğeri. Benim görmediğim sık kullanmadığım telefonuna mesaj atmış bu hanım. Büyük ihtimalle hayatında benim olduğumu bile bile kadın kabul etmiş birlikte olmuşlar yakalanmamak için gördüğün zaman söyle diye mesaj atıyor. Şimdi gelelim esas konuya. Erkek arkadaşım benden önce olan bir olay olduğunu söylüyor fakat tablete düşen tarih doğrulamıyor söylediğini. Böyle birşey olabilir mi yani tarihi yanlış verebilir mi tablet ? İçim inanılmaz huzursuz. Hatta geçen hafta erkek arkadaşıma arattım bu hanımı çünkü ben bu olayı açtıktan hemen sonra benim instagram hikayelerime bakmış. Ne tesadüf... neyse aradı kız arkadaşımın hikayelerine bakmışsın ben gördüm hayırdır falan dedi. Yooo meraktan baktım vs diye geçiştirdi kız ama tavırlı konuşuyordu sanki. Bu hanım öğretmen ayrıca erkek arkadaşım da bahane ederek yabancı dil eğitimi alacaktı kuzenim ondan aradım uzun zamandır görüşmüyoruz falan dedi. Ben şüpheleniyorum şuan acabaa anlaştılar mı ? Hala görüşüyorlar mı ? Sizce ?
İçimin rahat etmesi için kıza mesaj atmayı düşünüyorum. Böyle bir mesaj gördüm ne zaman yaşandı diye. Sizce yanlış mı yapmış olurum. ? Eğer ben varken yaşandıysa ayrılacam ama elimde kanıtım olsun istiyorum. Gerçeği duymak istiyorum daha basit olur bitirmek. Lütfen bi fikir verin mesaj atsam mı ? Veya başka yolla nasıl öğrenebilirim
Kusura bakmayın fazla uzun oldu. Okuyan gözlerinize sağlık
Çok iğrenc muhabbetler,
Bu adamla evlensen bile aklında hep bi acaba olacak, bence yol yakınken ayrılmalısın

Niye kanıt beklediğinizi anlamadım. Boşanma davası açmayacaksınız birşey yapmayacaksınız?
Kanıt peşinde koşarak ayrılığı öteleme niyetinde misiniz, eğer öyleyse fazla kurcalayıp sorgulamayın artık derim.
Kadına mesaj atmak falan bunlar sizi küçültecek hareketler.
Hala görüşseler ne görüşmeseler ne olan olmuş zaten.

merhaba hanımlar son 2 haftadır kafamı kurcalayan bi konu var. İşin içinden kendim çıkamıyorum ve sonunda size danışmaya karar verdim. El birliğiyle derdime çare bulalım. Yaklaşık 1 buçuk yıldır devam eden bi ilişkim var. İlişkimizin 3.cü ayın da erkek arkadaşım tarafından aldatıldığımı düşünüyorum. Nasıl böyle bi kanıya vardın derseniz tabletten sevgilimin telefonuna bağlandım ve bütün fotoğraflar tablete düştü. Alınan ekran fotoğrafları vs falan. Bi konuşmaya denk geldim. Bi hanım erkek arkadaşıma tekrar gel çok afedersiniz ama yatakta çok iyisin yine gel özlerim seni, mesajımı görünce bana dön vs. Erkek arkadaşım 2 tel kullanıyor iş amaçlı diğeri. Benim görmediğim sık kullanmadığım telefonuna mesaj atmış bu hanım. Büyük ihtimalle hayatında benim olduğumu bile bile kadın kabul etmiş birlikte olmuşlar yakalanmamak için gördüğün zaman söyle diye mesaj atıyor. Şimdi gelelim esas konuya. Erkek arkadaşım benden önce olan bir olay olduğunu söylüyor fakat tablete düşen tarih doğrulamıyor söylediğini. Böyle birşey olabilir mi yani tarihi yanlış verebilir mi tablet ? İçim inanılmaz huzursuz. Hatta geçen hafta erkek arkadaşıma arattım bu hanımı çünkü ben bu olayı açtıktan hemen sonra benim instagram hikayelerime bakmış. Ne tesadüf... neyse aradı kız arkadaşımın hikayelerine bakmışsın ben gördüm hayırdır falan dedi. Yooo meraktan baktım vs diye geçiştirdi kız ama tavırlı konuşuyordu sanki. Bu hanım öğretmen ayrıca erkek arkadaşım da bahane ederek yabancı dil eğitimi alacaktı kuzenim ondan aradım uzun zamandır görüşmüyoruz falan dedi. Ben şüpheleniyorum şuan acabaa anlaştılar mı ? Hala görüşüyorlar mı ? Sizce ?
İçimin rahat etmesi için kıza mesaj atmayı düşünüyorum. Böyle bir mesaj gördüm ne zaman yaşandı diye. Sizce yanlış mı yapmış olurum. ? Eğer ben varken yaşandıysa ayrılacam ama elimde kanıtım olsun istiyorum. Gerçeği duymak istiyorum daha basit olur bitirmek. Lütfen bi fikir verin mesaj atsam mı ? Veya başka yolla nasıl öğrenebilirim
Kusura bakmayın fazla uzun oldu. Okuyan gözlerinize sağlık
Bence öğren işin gerçeğini yoksa hiç aklından çıkmaz içinde kalır

bebeğim herşey ayan beyan ortada.
kanıta ihtiyacın yok.
şutla gitsin. pisliklerinde boğulsunlar..

Elinde kanıtın var zaten. Ayrılmamak için bahane arıyorsun bence inanmak istiyorsun aldatılmadığına.

Back
X