Sevgilimle kadının ilişkisi...

Bütün sayfadaki yorumları okudum.. sevgiline güveniyosan eğer inan ama kadın zaten görünce mesaj at falan diyormus bariz belli seninleyken o kadınlada birlikte olduğu. Tabletten aktarmadan v.s anlamam ama güveniyosan inan ama herkesin dediği gibi icinde hep bi acaba ? Neden ? Neicin? Vb. Cümleleri dolanicak eskisi kadar sıcaklığın mutluluğun olmıycak :(
Böyle kadınlar Allaha havale ! Tiksintiler hepsi.

merhaba hanımlar son 2 haftadır kafamı kurcalayan bi konu var. İşin içinden kendim çıkamıyorum ve sonunda size danışmaya karar verdim. El birliğiyle derdime çare bulalım. Yaklaşık 1 buçuk yıldır devam eden bi ilişkim var. İlişkimizin 3.cü ayın da erkek arkadaşım tarafından aldatıldığımı düşünüyorum. Nasıl böyle bi kanıya vardın derseniz tabletten sevgilimin telefonuna bağlandım ve bütün fotoğraflar tablete düştü. Alınan ekran fotoğrafları vs falan. Bi konuşmaya denk geldim. Bi hanım erkek arkadaşıma tekrar gel çok afedersiniz ama yatakta çok iyisin yine gel özlerim seni, mesajımı görünce bana dön vs. Erkek arkadaşım 2 tel kullanıyor iş amaçlı diğeri. Benim görmediğim sık kullanmadığım telefonuna mesaj atmış bu hanım. Büyük ihtimalle hayatında benim olduğumu bile bile kadın kabul etmiş birlikte olmuşlar yakalanmamak için gördüğün zaman söyle diye mesaj atıyor. Şimdi gelelim esas konuya. Erkek arkadaşım benden önce olan bir olay olduğunu söylüyor fakat tablete düşen tarih doğrulamıyor söylediğini. Böyle birşey olabilir mi yani tarihi yanlış verebilir mi tablet ? İçim inanılmaz huzursuz. Hatta geçen hafta erkek arkadaşıma arattım bu hanımı çünkü ben bu olayı açtıktan hemen sonra benim instagram hikayelerime bakmış. Ne tesadüf... neyse aradı kız arkadaşımın hikayelerine bakmışsın ben gördüm hayırdır falan dedi. Yooo meraktan baktım vs diye geçiştirdi kız ama tavırlı konuşuyordu sanki. Bu hanım öğretmen ayrıca erkek arkadaşım da bahane ederek yabancı dil eğitimi alacaktı kuzenim ondan aradım uzun zamandır görüşmüyoruz falan dedi. Ben şüpheleniyorum şuan acabaa anlaştılar mı ? Hala görüşüyorlar mı ? Sizce ?
İçimin rahat etmesi için kıza mesaj atmayı düşünüyorum. Böyle bir mesaj gördüm ne zaman yaşandı diye. Sizce yanlış mı yapmış olurum. ? Eğer ben varken yaşandıysa ayrılacam ama elimde kanıtım olsun istiyorum. Gerçeği duymak istiyorum daha basit olur bitirmek. Lütfen bi fikir verin mesaj atsam mı ? Veya başka yolla nasıl öğrenebilirim
Kusura bakmayın fazla uzun oldu. Okuyan gözlerinize sağlık
Tabletteki tarih yanlış dediyse ver tlfnunu ordaki tarihe bakıcam deseydın mesela....

Yada o yazışmayı ilk gorduğun dk onun tlfnunun içine bakamadın dıyelım. Yazışmaları görünce başka şeylere de baksaydın tarihlerine mesela sizin msjlaşmanızın tarihine önce tablete sonra kendı tlfnundaki tarihe baksaydın fark var mı yok mu anlardın. Yada tablette ikinizin daha önce çekilmiş olduğunuz resmi açıp tarihine bakabilirdin çünkü ne zamn oldugunu sende bilirsin... böyle doğrulatabilirdin....

Tarihi geçmiş bir konuşma dıyorya. Madem öyle, senin tlfnunun içinde eskıye dair hâlâ bu tür şeyler ne gezıyor dıyebılırdın. Ki bir buçuk yıldır hayatındasın madem çok uzun bir süre bu baska yalan mı bulamamış...

Antin kuntin işler oturdum tek tek yazıyorum bende ya. Hiç uğrasma bırak. Sinekte minnak ama mide bulandırır.
Evlilik yok nişan yok sen terketmycen de ben mi edicem istediğin şekilde gürültü patırtı çıkarıp ben salak değilim böyle böyle yaptın biliyorum diyebilirsin..

O tlfn konuşması da planlı. Üstüne basarak neden uzun zamandır görüşmediğimiz için diyor ki?

Sen de ayrılırken söylersin, kız beni aradı itiraf etti falan yardır gitsin yalandan kim ölmüş bi yalanı ortaya çıkaracak bu söylediğin öyle düşün :KK66:

Terket :))

Back
X