Sevgilimle kalacağım ama annem büyük bir sorun ?

dreamxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
71
29
3
27
Arkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?

Arkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?

20 yasindasin aklin nasil oyunlara calisiyor :D

annen ararsa da bir kere arar herhalde

önce bir kız arkadaşına git annenin aramasını bekle

hatta bekleme sen görüntülü ara

sonra erkek arkadaşının yanına geçersin

yada erkek arkadaşının karşı komşusu falan varsa sizi idare ediversin

Yalan söylemeyi hiç kimseye yakistiramiyorum. Hele ki anne babaya yalan söylemek, arkasından iş çevirmek çok büyük yanlış. Ayrıca hiçbir yalan gizli kalmaz, er geç açığa çıkar. Annenizi nasıl kandiracaginiz konusunda akıl istemeniz de çok değişik? Yargılamayın demissiniz ama yargılarım kusura bakmayın, gördüğüm bir yanlışı söylemeden geçemem.

Annenize yalan söylemeyin , kimseye yalan soylemeyin tek tavsiyem bu. Ayrıca hayat bu, başınıza ne gelir bilemezsiniz, anneniz sizi başkasının yanında zannederken sevgiliniz ile olacaksınız. Allah korusun başınıza bir şey gelse nerde olduğunuzu bile bilmeyecekler.

Sevgilinizin numarasını verin arkadaşınızmış gibi. Kendi telefonunuzdan da başka bi arkadaşınızı hoparlöre alın. Yanınızdaymış gibi konuşsunlar telefondan telefona. Ama bunun için bir kız arkadaş ayarlamanız lazım mutlaka.

Annenize yalan söyleyip erkek arkadaşınızda kalacaksınız ya başınıza birşey gelse falan ne olacak?illa kalmak yalan söylemek zorunda mısınız yazık kadına. Burada nasıl yardım edelim biz annen en doğrusunu yapıyor tele isterim demekle demek ki size güvenmiyor ve haklı insanların başına bu zamanda neler geliyor.. Bir de 20 yaşındasınız ne meraklısınız erkekle kalmaya ne varsa dışarda görüşün nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum

Bence de gitme. evet şuan istiyorsun sana çok cazip geliyor ama ilerde pişman olursun.
arkadaşların dediği gibi başına bişey gelse? veya yakalansan annene? offff çok utanç verici değil mi?

Back
X