Sevgilimle kalacağım ama annem büyük bir sorun ?

Ben genelde kendisinde kalınan arkadaş olurdum bu tür olaylarda.En nefret ettiğim durumlardan biridir bu.Millet sevgilisiyle aşk meşk ben de kendimi yerdim annesi beni ararsa diye.Ha bu arada evlendim barklandım bunun için benim ismimi annesine söyleyen arkadaşım var halâ.Nasıl güvenilir ve annelerin sevdiği bi' insansam artık.Bence gitme.Mervelere de yazık stres oluyolar boş yere. :olamaz::olamaz:

Ben de çok kaldım mervelerde , ama ben onların aramasına müsade etmeden kendim arıyor sohbet ediyordum annemlerle, onlar da nasılsa konuştuk deyip beni aramıyorlardı
Ah gençlik ne taktiklerdi :D şimdi tatile çıkıcağım diyorum sevgilinle mi diye soruyorlar. Yine de o günlerin tadı yok:D bir de şimdi çok zor ya eskiden yoktu herkesi görüntülü arama falan teknolojinin dezavantajları

Yargılamak için yazmıyorum ama yaşınız kaç? Keşke gizli saklı olmasa.. Umarım küçük değilsinizdir

Hemen sevgilinin evine gitmeyin
Önce cafede dışarıda falan takılın sevgilinin kız arkadaşı kuzeni falan varsa yanınızda olsun
Sen anneni kendin ara konuş, arkadaşını isterse kıza ver, istemezse de yine de kız senin adını söylesin annenin telden duyabileceği şekilde. "X hadi çay içelim" vs gibi. Annen emin olunca sevgilinle takılırsınız.

Ahh ahh eski numaracılardan kim kaldı... heyecanlı günlerimi hatırladım.yine de dikkatli ol sevgilinle ayrılırsanız gelip buralarda ağlama sonra beni kullandı, ben onun için evine bile gitmiştim diye

Ömrümde anneme bu konularda hic yalan söylemedim,
esimle sevgiliyken tatillerede gittim anneme düzgünce anlattım iznini aldım..
oda sagolsun hiç zaman yargılamadı
Eğer yargılayıp izin vermeseydi gitmezdim cünkü allah korusun basıma bisey gelse elin oglunun yanında ne dicektim aileme?
Böyle seylere kızıyorum. Nasıl iciniz rahat edicekki

Yarın bigün açacağın konu başlıklarından birkaçı:
Büyük hata yaptım,
Çok pişmanım,
Ahh şimdik aklım olsa,
Güvendim ona ama...,
Yakında evleniyorum nişanlımı çok seviyorum ama bakire değilim, kızlık zarı nasıl diktirilir...
Ailemin yüzüne bakamıyorum...
Vs
Vs
Bu forum bu tür konularla kaynıyor... Asla yargılamak değil, sen bilirsin ama yapma kardeşim. Çok pişman olursun. Haram olandan hayırlı bişey çıkmaz.

Yalan söylememenizden yanayım. Ama yok illa söyleyeceğim diyorsanız da, bir kız arkadaşınızla bu durumu konuşun ve annenize kız arkadaşınızın numarasını verin.
Arkadaşınıza “annem ararsa şöyle böyle de” deyin. Görüntülü olmaz herhalde.

Ömrümde anneme bu konularda hic yalan söylemedim,
esimle sevgiliyken tatillerede gittim anneme düzgünce anlattım iznini aldım..
oda sagolsun hiç zaman yargılamadı
Eğer yargılayıp izin vermeseydi gitmezdim cünkü allah korusun basıma bisey gelse elin oglunun yanında ne dicektim aileme?
Böyle seylere kızıyorum. Nasıl iciniz rahat edicekki

Herkesin ailesi sizin kadar anlayışlı değil :(
Benim babam sevgilimle evlenene kadar yüzyüze görüşme yasağı koymuştu
Yani minimum 4 sene.
4 sene görüşmeden sevgililik mi olur?
Sonuç olarak çeşitli yollar geliştiriyosun.
anama babama kalsa şu an ne evlenmiştik, ne çocuğumuz oluyordu. Keşke biraz daha anlayışlı davransalardı da ben de çeşit çeşit kuyruklu yalan uydurmaya harcadığım değerli vaktimi daha vatana millete faydalı şeylere yorabilseydim

20 yaşında birey ne böyle yargılıyıcı mesajlar .... Bu ülkenin tutuculuğundan o kadar sıkıldım ki bir gün hayatına mal olucak.
Yaptığının yanlış olduğunu söylemek mi yargılamak?
Kaldı ki bir konu açılıyorsa isteyen destekte olur, isteyen yargılar da, isteyen eleştirir de.
Yorumların tutuculukla alakası yok.

Arkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
Bence kesin patlarsın söyliyim. Annen çok dikkatli ve şüpheci çünkü. Mesela sana güvense, tamam kızım arada beni ara mutlaka habersiz bırakma demiyor. Arkadaşının numarasını ver arıycam diyor. Bunun hiçbir çözümü yok. Aklıma eski bir olay geldi. Birgün yolda yürüyordum, bir kızla sevgilisi elele yanımdan geçiyolardı, erkek rica etti lütfen sevgilimin annesiyle sevgilimin arkadaşıymış gibi konuşur musunuz sizinle birlikte olduğunu söylerseniz hayatımızı kurtarırsınız dedi :KK48: Ben de olur tabi dedim, Merhaba X teyzecim evet Y ile birlikteyiz merak etmeyin geçe kalmıycaz vakitlice dönücez demiştim çok müteşekkir oldular :KK70: Maksat sevenler ayrılmasın. Ama sen evde ve başbaşa olucaksın. Hem kimin numarasını vericeksin ki annene? Dediğim gibi kesin anlar

Gercekten 20 yasindaysan soyle erkek arkadasinla kalacagini, ama ille yalan soyleyecegim diyorsan bir yanci bulmak zorundasin.

Annenize sevgilinizin numarasını verin
Sevgiliniz whatsapp foto falan kapatsın,herkese açıksa
Anneniz sizi arayınca da kendi telefonunuzdan başka bir arkadaşınızı arayıp gruba bağlayın,siz susun arkadaşınız konussun o sira
Anneniz sevgilinizi ararsa efeem anne çok özledin heralde falan diyip ortalığı yumuşatarak sıvışın:)
dipnot:lutfen korunun,sonra 5 defa adet oldum ama simdi geciktim 125 tane test sonucum negatif çıktı ama sizce hamile miyim konularini buralarda görmek zorunda kalmayalım.

Aslında böyle yalanlar masum, heyecanli ve yapilabilirmiş geliyor ama işin birde ters yüzü var. Başına birşey gelirse ne olacak? Hadi basina birsey gelmedi. O cocukla ayrilinca, saklamak için bin yalan düşündüğün birlikte kalma olayini ailene soylemekle tehtid etse ne yaparsin?????

Bazılarının ki iyi cesaret. Asla kimse için "merveler" olmadım. Kimsenin annesine yalandan " yalandan benim yanimda" diyemem. Bir durum oldugunda ilk hesap sorulacak kişi olursunuz. Başınız fena belaya girer.
Çok kucuk bir ihtimal dahi olsa o minicik ihtimali göze alamam ben.

sevgilisinin evinde ölü bulunan, pencereden balkondan dusup intihar etti denilen, kesilip cope atilan kizlarin hemen hemen hepsi eminim sevgililerine guvenerek evlerine gittiler. bazisi kim vurduya gitti. birinin evinde kalacaksan ve ailen bunu bilmiyorsa orda bi tuhaflik sezmen gerek. yarin oburgun sen anandan gizli is cevirdin diyecek sevgiliden bahsetmiyorum. ama aralari bozulunca o evde birlikte cektikleri fotograflarla kizlari tehdit eden adamlardan bahsedebilirim.
annenden gizli is yapma annen senin kotulugunu istemez mutsuz ol istemez tum kaygisi bu.

Back
X