Sevgilimle kalacağım ama annem büyük bir sorun ?

Gitmek istiyorum
Yapmak istediklerimizle yapmak zorunda olduklarimiz vardir hayatta.ve dogru karari vermezsen hayatinin geri kalani sadece senin icin degil seni sevenler icinde katlanilmaz olabilir.ben buyugun olarak ve zamaninda istedigini yapmis biri olarak gitme diyorum

Benimkiler uzun süre yurtdisindaydi hic böyle dertlerim olmadı.
Ama anneniz taa arkadasinizdan arayacagim falan neden diyor?
Tutucu bir insan mi yada yasanmis şeylerden dolayi mi???

Valla güzelim kandirmak banada mantıklı gelmiyor. Ikna icin uğraş edebilirsen.

Edemem illa gideceğim diyorsan bir tanidigina gittiginiz evin adresini at , yap lütfen.

Yargılamıyorum da yalan için yardım istiyorsun. Şimdi sana süper işe yarayan bir fikir versek, sonra başına Allah korusun bir iş gelse, düşünsene ortak olacağımız şeyi. Anne babalar baskıcı oluyor, reşit insan istediğini yaşamak istiyor, anlıyorum ama bunun yolu yalan söylemek olmamalı. Kendi ayakların üstünde durup, kendi hayatının iplerini eline kadar bekle bence.

Başka birini de sevgilinin telinden ara.. annen isteyince o kişiyi arayın.. hoparlöre verin konuşturun ;)

Yalan soylemen taraftarı hic degilim ama bazılarımızın ailesi bu tip seylere kesinlikle karsılar ve biliyorum gidip sevgilinizle kalmak istiyorsunuz anlayabiliyorum. Keske daha ozgur bi ulke olsaydik daha acik görüşlü insanlar olsaydık da sevgililerimizlr bulusmak icin yalan söylemek zorunda kalmasaydık. Yine de lutfen böyle bin bir türlü yalanla gidip kalmayın. Gorusun ve akşam evinize dönün

Ahahaaa:))) bir mervelerdeyim vakası daha:)) ahh gençlik hiç değişmiyor demek.

Gitme desemde dinlemeyeceksin biliyorum madem o zaman o senin şehrine gelsin bence maksat başbaşa kalmaksa Otel mi yok ev mi yok aynı masraf gidip gezip gelmenle Ayni .
hem annende sürekli aramaz vs.arasa bile pencereye çıkar çarşıdayim dersin.
mutlaka gideceksende sağlam bir yancı bulman lazım.

Is ciddilestiginde Korunman gerektiğini hatirlatmama gerek bile yok!!! Bilmelisin.

Edit: Anneye yalan söylememek en iyisi tabiki.

Bir kiz vardi .Sevgilisiyle kalmaya gitmis gecede eve oglan adamları almis kizda saldiriya ugrayinca balkondan atlayıp ölmüstü .
Biri daha vardi apart tutmuslar aparti ayarlayan anlamıs bikac kisi gelip oglanı öldurmüs kiza da ne oldu hatırlayamadım .
Bende bir soru sorayım balkondan atlamak mi tecavüze ugramak mi .?????
Annenin telefonunu versene bana .

ARama birleştirme yapın arkadaşınız yanınızda gibi .yada ses deişrme uygulaması indirin sevgiliniz sesini deiştrip konuşşun. Yapamam diyorsanz gitmeyn bn zaten kandrmaya çok karşıyım ama aşk için herşey mübahtır

Yarın bigün açacağın konu başlıklarından birkaçı:
Büyük hata yaptım,
Çok pişmanım,
Ahh şimdik aklım olsa,
Güvendim ona ama...,
Yakında evleniyorum nişanlımı çok seviyorum ama bakire değilim, kızlık zarı nasıl diktirilir...
Ailemin yüzüne bakamıyorum...
Vs
Vs
Bu forum bu tür konularla kaynıyor... Asla yargılamak değil, sen bilirsin ama yapma kardeşim. Çok pişman olursun. Haram olandan hayırlı bişey çıkmaz.

Artı buna ek olarak ciddi ciddi taktik verenler var. ben anlamıyorum ya bir insanın yalancı olması sizi rahatsız etmiyormuda onu yalana teşvik etmekde bir tereddüt yaşamıyorsunuz?
Allah korusun ya başına bişey gelirse bunda sizinde payınız olacak. bunu nasıl göze alıyorsunuz?? bişey olmaz demeyin zira neler neler oluyor bu hayatta. hergün haberlerde okuyoruz izliyoruz gencecik insanların başına neler geliyor. ve sorsan hepside benim sevgilim yapmaz ben ona güveniyorum diyerek gittiler. hiçbirşey olmasa dahi yalan sööylemek konusunda tavsiye vermek nasıl bir karakter ürünüdür acaba...
kaldıki sizin kızınız bu şekilde konu açsa ne dersiniz nasıl hissedersiniz? biraz empati!

ARama birleştirme yapın arkadaşınız yanınızda gibi .yada ses deişrme uygulaması indirin sevgiliniz sesini deiştrip konuşşun. Yapamam diyorsanz gitmeyn bn zaten kandrmaya çok karşıyım ama aşk için herşey mübahtır
şu tavsiyeyi vermeye utanırım yemin ederim. çok yazık...
Allah korusun bu kızın başına bişey gelse senmi kurtaracaksında böyle çakal tavsiyeler veriyorsun?? bişey olmaz deme zira başına gelen kişilerde bişey olmaz ben sevgilime güveniyorum diyerek gittiler! hergün haberlerde okuyoruz.
"bon zoton kondormoyo korşoyom" yazmış bide... iyiki karşısın yoksa bide destek olsan nasıl taktikler üretirdin bilemiyorum.
artı, aşk için herşey mübah falanda değildir!

Yalan soylemeyin, cunku anneye soylenen yalan birsekilde ortaya cikiyor .o zaman zor durumda kalirsiniz.Bu sefer hic ozgurce davranamazsiniz.
Hem anlsilirsa annenizin yuzune bakamazsiniz..
Yalan soylemenizi gerektirmeyecek seyler dusunun.

Arkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
Yooo yargılamak biZe düşmezde şu yalan işini 10 kere düşün çünkü yalancının mumu yatsıya kadar yanar sonra senin çıranda yanmasında ayrıca malüm ateşle barut yanyana kardeş kardeş yatmaz sonradan pişman olup vahlanmada hanı herşeyi hesap et bide korunma işinide unutma gazan mübarek olsun

Beni yargılamak sizin haddinize deil herkes kendine baksın
şu tavsiyeyi vermeye utanırım yemin ederim. çok yazık...
Allah korusun bu kızın başına bişey gelse senmi kurtaracaksında böyle çakal tavsiyeler veriyorsun?? bişey olmaz deme zira başına gelen kişilerde bişey olmaz ben sevgilime güveniyorum diyerek gittiler! hergün haberlerde okuyoruz.
"bon zoton kondormoyo korşoyom" yazmış bide... iyiki karşısın yoksa bide destek olsan nasıl taktikler üretirdin bilemiyorum.
artı, aşk için herşey mübah falanda değildir!

Hanımefendi herkes fikrini yazmış sizin haddinizemi beni yargılamak kız zaten gidecek bende fikrimi yazdım ne var bunda bn kimseye zararr gelmesini istemem tabikide hepsi bi annenin evladı herkesin içi sızlar ama bni yargılamak sizin haddinize deil konuşmalarına söylediklernize dikkat edin bn kötü örnek deilim aklıma o geldi ayrıca bende evliyim ve 21 yaşındayım dışarda kandırmaya çalışan insanlardan deilim kendi annemide hiç bi zaman kandırmadım ben .

Back
X