Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok samimi bir arkadasim vardi ailelerimizde tanisiyorlardi kiz is icin sehir disina gitti bir yili dolmadan biz onu istanbulda sanarken sevgikisiyle kimseye haber vermeden bask bir sehre tatile gitmis. Orada motosiklet kazasi geçiriyorlar arkadas oarad vefat ediyir cocuk yarali. Ailesine ulasiliyor ama bizimkiler bizim kizin orafa ne osi var diye once once inanamadilar neye uzuleceklerini sasirmislardi. O kadar zor du ki. Senin de basina gelir diye demiyorum hersey insanlar icin annenin rizasini almak onemliArkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz %50nin kaldığından peki? Siz ne deseniz kalacak insan yine kalır yapacak insan yine yapar boşuna çenenizi yoruyorsunuz özellikle “yuh kızım ya bu yaşta sevgilide nasıl güvenip kalabiliyorsun?? Yarın öbür gün hamileyim, bakire değilim nişanlıma söyleyemiyorum diye konu açarsın sen” bık bık bık şeklinde yazanlar, bu ne ya? Bu nasıl bir ön yargıdır? Ha düşüncenizi söylersiniz “bence kalma bak güvenme hemen, dikkatli ol” vs diye ama bu kadar da yargılayıcı ve eleştirel olunmamalı.Her kalan olmasada %50 lik bi kisim maalesef ki oluyorbuda endiselenmek icin yeterli degilmi sizce
Kaç yaşındasın öncelikle yargılamak için sormadım asla yorum yapmak için insan küçükken bazı şeyleri göremiyor sevgilini ne kadar tanıyorsun bir an da değişen biri olabilir mi ? Kadın olmak zor bu devirde annen ondan düşüyor üstüneArkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
Sende zihniyet yok ki...Ben kafamdan o kadar memnunumki buna kelimeler yetmez turkiyeyi çok seviyormusssunbende oyle düşünmüştüm senin gibi dusunen bi zihniyet en son polemige girecwgim zihniyet turudur
![]()
Sende var aynı kafada olduğun için konu sahibiyleSende zihniyet yok ki...
Önce arkadaşına gidecek, beş dakika da olsa onun yanında anneni arayacaksın. Arkadaşın arkadan selam söyleyecek icabında konuşacak. Bir daha ararsa bir kenara geçmiş gibi cırlayacaksın ayıp ama konuştun işte aa yeter diyeceksin. Arkadaşlarından birinin numarasını ver tembihle arkadaşına ararsa açmasın. Maksat numarasını verdim diyebilmek. En etkili yöntem bu. Zeytinyağı yöntemiArkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
Çözüm isteyen erişkin bir insana tavsiye fırlatmayı bırakan bir topluma ne zaman evrileceğiz merak ediyorum. Kız sanki bayılıyor yalana. Gitmek istiyor gitsin başına geleceklerden kendisi sorumlu kardeş. Bık bık bık ahlak dersleri bitmez şimdi.Arkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
Siz ne güzel şanslıymışsınız. Ama bazen (genelde) cidden dünya yansa izin vermeyen ya da izin verip zehir eden sözde anlayışı aileler de var. Benim canım anam nikahımdan BİR AY SONRA düğünüme 4 gün kala sırf daha düğün olmadığı için evimi yerleştirirken KOCAMLA kaldım diye bile beynimi yedi. Off içim şişiyor valla. :)Ömrümde anneme bu konularda hic yalan söylemedim,
esimle sevgiliyken tatillerede gittim anneme düzgünce anlattım iznini aldım..
oda sagolsun hiç zaman yargılamadı
Eğer yargılayıp izin vermeseydi gitmezdim cünkü allah korusun basıma bisey gelse elin oglunun yanında ne dicektim aileme?
Böyle seylere kızıyorum. Nasıl iciniz rahat edicekki
O yöntem bi arkadaşımın elinde patladı. Kızın annesi sen benle dalga mı geçiyosun diye ağzına etmişti kızın. Bu anne hatun kişisi uyanık. Telefondan aktarılan sesi yemeeezz.Annenize sevgilinizin numarasını verin
Sevgiliniz whatsapp foto falan kapatsın,herkese açıksa
Anneniz sizi arayınca da kendi telefonunuzdan başka bir arkadaşınızı arayıp gruba bağlayın,siz susun arkadaşınız konussun o sira
Anneniz sevgilinizi ararsa efeem anne çok özledin heralde falan diyip ortalığı yumuşatarak sıvışın:)
dipnot:lutfen korunun,sonra 5 defa adet oldum ama simdi geciktim 125 tane test sonucum negatif çıktı ama sizce hamile miyim konularini buralarda görmek zorunda kalmayalım.
Ağzın bal yesin ablamm. Ayol benim kız bana böyle bir yalan söylese ben kendimden utanırım neden yalan söyleyecek kadar baskı yaptım diye. Afedersin kıçını da yırtsalar o kızlar öyyyle güzel yalanlar söylüyor ki bilseler akılları şaşar. Kıza ahlakı erkeklere karşı kendini korumak olarak öğretir, dürüstlüğü bunun gerisine atarsan ortam böyle şampiyonlar ligi olur. Konu sahibini taşlamayanlar olarak sarılalımSize ne?
20 yaşında reşit genç bir kadın kendi istediği seyi kafasına koymuş yapacak,başına gelecek herhangi bir durumdan hicbirimiz sorumlu olmayız merak etmeyin. En fazla sıkıntı çıkmasın diye temennilerde bulunuruz
Benim kızım buraya böyle konu acamaz çünkü kalmak istediği arkadaşını tanır gözlemlerim erkek dahi olsa tanımak bilmek kendi ellerimle güvenle bırakmak isterim.
Bazı aileler yokuşa sürdüğü için durum bu.
Genç insanlar istediklerini yaparlar,ne onlara ne de akil verdik diye bize birsey söylemek sizin haddiniz değil,haddinizin olması soz konusu bile olamaz.
Ağzın bal yesin ablamm. Ayol benim kız bana böyle bir yalan söylese ben kendimden utanırım neden yalan söyleyecek kadar baskı yaptım diye. Afedersin kıçını da yırtsalar o kızlar öyyyle güzel yalanlar söylüyor ki bilseler akılları şaşar. Kıza ahlakı erkeklere karşı kendini korumak olarak öğretir, dürüstlüğü bunun gerisine atarsan ortam böyle şampiyonlar ligi olur. Konu sahibini taşlamayanlar olarak sarılalım![]()
benim bahsettiğim aktarma ses değil aslinda,telefonda konferans özelliğini açma.O yöntem bi arkadaşımın elinde patladı. Kızın annesi sen benle dalga mı geçiyosun diye ağzına etmişti kızın. Bu anne hatun kişisi uyanık. Telefondan aktarılan sesi yemeeezz.