Yaşın küçük, içindeki heyecanla ilerde çok defa değişecek olan erkek arkadaşınla kalma dürtüne yenik düşme. Ben neredeyse 30 yaşımdayım bu yaşta malesef anneme yalan söylüyorum sevgilimle tatile giderken ama yalan söyleme olayı insanı ruhen çok yıpratıyor güzel bir anda bile içinde hep huzursuzluk oluyor. Bu yaşta hala kontrol altında olmak sıkıyor beni ama muhtemelen annem artık biliyor sevgilimle kaldığımı e yaş kaç oldu zorla eve kapatacak hali de yok. Senin yaşın çok ufak lütfen içindeki o heyecana yenik düşme 24-25 yaşını bekle bir işin olsun ondan sonra ne yapmak istersen yap.
Ayrıca herkes aşırı eleştirmiş de tatil bölgesinde sevgilisiyle beraber tatil yapan bir sürü çift var muhtemelen %95i "anne ben sevgilimle tatile gidiyorum byebyee" demeden gitmiştir , ya da üniversiteden hatırlardım Merveler geyiği bir nevi doğrudur sevgilisiyle kalmayan arkadaşım yoktu ayda yılda bir de olsa beraber kalınır bir yerlere gidilirdi. Burada yazan kadınların çoğu da ufak tefek kaçamaklar yapmıştır eminim ama kendileri anne olduktan sonra bu durumun anne açısından kabus olduğunu idrak ederek sert yorumlarda bulunduklarını düşünüyorum.
Anneler için dipnot: Gizli saklı işler (sadece cinsellik kastetmediğimden genelledim) için illa ki gece beraber kalmaya gerek yok. Gündüz de markete avmye gidiyorum diye gidilip aynı sonuca çıkılabilir. Sadece gece kalmaya endeksli anneler için söylüyorum :)
konu sahibi sen şuan kendini epey büyük hissediyorsun o sebeple gitmemeni tekrar öneririm.