Sevgilimle kalacağım ama annem büyük bir sorun ?

Aynı şey terminalde başıma geldi kabul etmedim... Ailene doğruyu söylersen konuşurum tabi dedim... kızın başına birsey gelebilir de... sevgilisi de zarar verebiliyo insana
Benimkiler küçüktü ve çok sevimlilerdi niyeti olan her şekilde atlatır ailesini. Siz reddedince vazgeçip gitmiyorlar malesef. Ama tabii ki o zamanlar hersey daha temizdi şimdi herkes potansiyel sapik. ailelerinin gözüyle bakinca, şahsen şimdi kız cocugum kiz arkadaşıyla, erkek cocugum erkek arkadasiyla bile dışarda gezsin istemem

Bir anneye yalan soylenirse kesin ortaya çikar. Guven sarsilir.
Anneniz nasil biri bilmiyorum ama burada yer alan konularda da gorulebilecegi gibi annem bana soyle diyor, boyle diyor durup dururken hicbisey de yapmadim ama neden boyle diye konu basliklari mevcut. Inceleyin derim.
Cok guzel bir lafim var ama hopidik ban yerim:skandal:

Yaşın küçük, içindeki heyecanla ilerde çok defa değişecek olan erkek arkadaşınla kalma dürtüne yenik düşme. Ben neredeyse 30 yaşımdayım bu yaşta malesef anneme yalan söylüyorum sevgilimle tatile giderken ama yalan söyleme olayı insanı ruhen çok yıpratıyor güzel bir anda bile içinde hep huzursuzluk oluyor. Bu yaşta hala kontrol altında olmak sıkıyor beni ama muhtemelen annem artık biliyor sevgilimle kaldığımı e yaş kaç oldu zorla eve kapatacak hali de yok. Senin yaşın çok ufak lütfen içindeki o heyecana yenik düşme 24-25 yaşını bekle bir işin olsun ondan sonra ne yapmak istersen yap.

Ayrıca herkes aşırı eleştirmiş de tatil bölgesinde sevgilisiyle beraber tatil yapan bir sürü çift var muhtemelen %95i "anne ben sevgilimle tatile gidiyorum byebyee" demeden gitmiştir , ya da üniversiteden hatırlardım Merveler geyiği bir nevi doğrudur sevgilisiyle kalmayan arkadaşım yoktu ayda yılda bir de olsa beraber kalınır bir yerlere gidilirdi. Burada yazan kadınların çoğu da ufak tefek kaçamaklar yapmıştır eminim ama kendileri anne olduktan sonra bu durumun anne açısından kabus olduğunu idrak ederek sert yorumlarda bulunduklarını düşünüyorum.

Anneler için dipnot: Gizli saklı işler (sadece cinsellik kastetmediğimden genelledim) için illa ki gece beraber kalmaya gerek yok. Gündüz de markete avmye gidiyorum diye gidilip aynı sonuca çıkılabilir. Sadece gece kalmaya endeksli anneler için söylüyorum :)

konu sahibi sen şuan kendini epey büyük hissediyorsun o sebeple gitmemeni tekrar öneririm.

Son düzenleme:
Malesef o cocuk seni sevmiyor. Seni sevse senin geleceğini düşünürdu. Seni sevmiyor nefsini seviyor sadece.sende onun için biricik annene yalan söyle. gelecegini mahvet.Annen de seni çakallara yem olasın diye büyüttü.

" hiç bir haram sevda otobüsü seni helal bir geleceğe götürmez "...
Acik ve net mutsuz olacaksın.

Arkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
Tatlım yargılamak değil ama sizin yaşlarınızda ev çok tehlikeli ve ne amaçla gidildiği belli. Eğer sen o amacı istiyosan sevgilin kuzenini falan ayarlasın onunla konuştur anneni

Gerçek sevgili seni annene yalan söylemek zorunda bırakmazdı. Bu olayın modernlikle filan ilgisi yok annen aşırı baskıcı olsa kız arkadaşınla kalmana da izin vermez. Yanlış yapıyorsun, daha büyük yanlışı sana akıl veren yalan konusunda usta olmuş kişilik problemi olan forumcular yapıyor. Allah sizi doğruda buluştursun ne diyim

Açık açık söyle sevgilimde kalıcam anne 20 yaşındayım bana karışamazsın diye :halay:

annen ararsa da bir kere arar herhalde

önce bir kız arkadaşına git annenin aramasını bekle

hatta bekleme sen görüntülü ara

sonra erkek arkadaşının yanına geçersin

yada erkek arkadaşının karşı komşusu falan varsa sizi idare ediversin
Ahahaha “biz işi pişiricez annem ararsa ben merveYim de” mı desin komşuya :))

Bak canım şimdi heyecanlısın onunla vakit geçirmek istiyosun ve aranızdada kaçınılmaz son yaşandı malum ateşle barut meselesi neyse, evlemediniz ve ayrıldınız karşına senle evlenmek isyeyen bir çıktı o zamanda.
-Sevgilim bakire olmadığımı bilmiyo ona söylesemmi söylemesemmi? Yada
-Kızlar evleniyorum ama bakirE değilim daha önce birinin kızlık zarını diktirdiğini duydum varmı aranızda yaptıran bi akıl verin. Mi dicen...
Başka sorum yok hakim bey..

Nerde ne yaparsan yap ama ailenin haberi olsun. Bu ülke nice Münevverler gördü.
Lütfen ailenin haberi olsun.

Arkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
Bunlar hep hormonlardan
3 yıl sonra da konu açarsın nişanlıma bakireyim dedim ama aslında değilim ne yapmam lazım fikir verin diye

Bir atasözü var
Kizin varsa başka evde yatırma,oğlun varsa çarşı aşı tattirma..
Güzel söz,boşuna söylenmemiştir eminim.
Ergenlik çağında kızım var.1 2 yıl önce ailesini henüz tanımadığım arkadaşları yatıya gelmek istemiş,kabul etmedim.Bir sonrakinde bize geliyoruz diye çıkıp başına bir şey gelirse ne diyeceğim ailesine.Ben de göndermiyorum kızımı,üzülüyordu ama sanırım kabullendi.Biz az da olsa kalıyorduk,zaman bu kadar kötü değildi,o zaman bile annemiz 5 dk gecikmemizde sokağın başında endişeyle bekliyor olurdu.Saçma bulurdum bunu.
Artık onu çok iyi anlamaya başladım.

Back
X