sen kendi ilgi alanlarından bahsetsen o sana ayak uydurmaya çalışsa , mesela vizyona yeni giren bir film, sevdiğin şarkıcının cd si ,konseri vss . Senin ilgini çeken şeyler onun da ilgisini çekmeye başlayabilir zamanla . Zaten fulbol konusuna hiç değinmiyorum bile
ikinizin de yeni olduğu yeni bir alanda bir şeyler yapmak, kesinlikle heyecanı ve konuşacak ortak bir alan oluşmasını sağlar. Eşim bir pc oyunu bulduğunu ve beğendiğini söyledi, ben de severim zaten, o işte, ben evde ayrı ayrı oynamaya başladık, ikimiz de oyunda acemi olduğumuz için evde buluştuğumuzda konuşacak bir ortak alanımız daha oldu.
Ama sanki sen konuşacak konu olarak değil de, yaş farkından endişeleniyorsun gibi geldi.
Hiç ortak konuşacağımız bişey yok yazmışsın.
Bunu ilerde(evlenirseniz) aranızda sorun olacağını düşünüyorum.
Seneye evlenmeyi planlıyor, ben şu an erken diyorum ama o 1 sene sonra evlenmek istersin diyor. Hatta şimdiden bana sen benim karımsın diyor. İletişim olmazsa evlendiğimiz zaman çok büyük problem olur dediğin gibi.
canım kendini bır an tv de program sunuyor gıbı düşün ve konu at ortaya ve bol bol herşeyi konuşun.Konuşmak çok güzeldir.Onu daha rahat çözer, fikirlerini daha rahat öğrenirsin.Sen konuşmaz hep onu dinlersen onu çözemezsin.Tanıman için konuş yahu spikerim hadi göreyim seni:)
Ben de öyle söyledim dün, 10 ayda bizim konuşacak birşeyimiz kalmadı mı dedim, çok sinirlendi. Olumsuz olduğumu söyledi . Ama bunda bir pozitif taraf göremiyorum ne yazık kidaha şimdiden böyleyse sonrasını pek sağlıklı görmüyorum bu ilişkinin
bişiler paylaşamıyorsanız ne anlamı var ki ?
peki sen ondan önceki erkek arkadaşlarınla da mı böyleydin?
yani genel anlamda erkeklere karşı bir tutukluğun mu var?yoksa sadece bu kişiye özel mi?
bizimde film,müzik ve sinema zevklerimiz farklı ama konuşacak şeyler sadece bunlar değil ki yani
o maçdan hoşlanıyor diye gelip bana maç yorumu yapmıyor elbette yani
birbirinizi dinleyin başka şeylerden konuşun illa ki kişisel tercihlerden bahsetmek zorunda değilsiniz sinema ve müzik haricinde eminim birlikte ortak hoşlandıüınız şeyler vardır yani
mutluluklar
Karımsın diyor ama bence sen bu durumdan çok onunla bir gelecek düşünmekten çekiniyorsun.
Belki daha yeni diyedir ama bilemedim.:44:
sende sıradan günlükşeylerden bahset biraz...
o anlatınca sende anlattığı şeyle alakalı bi anını anlat...
o anlatırken sende konu hakkındaki fikirlrini sok araya fln..
laf lafı açar böylece...
bende senin gibiydim sevgiliyken konuşacak bişey bulamıyorum derdim delirirdi..
şimdi evlendik car car car susmuyorum..
"çenene vurdu" diyo eşim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?