• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle neler yapabiliriz

Bende bakayım dedım ama ::) başka başka yerlere yönlendırdi.. 2 kere falan sormussunuz cevap bulursanız benıde aydınlatın lutfen :)

merhabalar sevgilim çalışıyor akşam eve gelince de her gün yemek yiyip film izliyoruz ve ben bu durumdan gerçekten çok sıkıldım. sevgilime bunu söyledim o da bana ee film izlemeyip de ne yapalım dedi. ben de bi öneride bulunamadım tabi :KK51: evet kızlar bana önerilerde bulunabilir misiniz siz sevgilinizle ya da eşinizle keyifli vakit geçirmek için neler yapıyorsunuz? bu arada ben 20 sevgilim 25 yaşında

birlikte evlenmeden yaşarsanız ayrılık daha kolay olabilir .
biz de eşimle aynı siizn yaşınzdayz ben 20 eşim 25 . eşimin plastation bozulmadan önce maç yapıyorduk arada . tv izliyoruz . bazen canımız sıkılıyor dışarı deniz kenarına sahile dolaşşmaya çıkıyoruz bi aara her akşam 5km tempolu yürüyüşe çıkıyorduk . balkonumuzda oturup çay içiyoruz . ama bu arlar herkes ayrı koltukta telefonnuyla takılıyo gıcık bi durum .
kısaca önerim dışarı çıkıp dolaşmak ve plastation olabilir

aayyyyyyyy çok kıskandım bütün önerileri.
şu an 2 yaş oğlum erkenden yatıyor ve bizi de eve bağlıyor.
Hastalıktan yeni çıktığı için de biz de korkuyoruz dışarıya çıkmaya, gürültü yapmaya.

Çocuk yokken en güzel zamanlarımız birlikte tenis kursuna gittiğimiz zamanlardı, tatlı rekabet demişler, aynen öyle.
doğa yürüyüşleri severiz, piknik severiz.
tiyatro güzeldir.
genç insanlarsınız, misafir davet edebilirsiniz, çok zevkli olur o da cümbür cemaat.

sahil kenarında bisiklet ve yürüş turları da romantik olur :)

yine sahilde badminton ya da voleybol.

yapılcak ne çok şey varmış, bak şimdi kendime acıdım.

Şu çiftlerin oynadığı oyunu bilen varasa yazsın nolur ya ara tara bulamadım uyuyamam şimdi:KK43:

Ayni durumdayiz nedense internette aradigimda evli cift opusturme oyunlari cikiyor:KK66:

Ayyy bulamadım oyunu deliricem, neydi adı hatta sitesi bile vardı pöff:KK12::KK12:

Bende bakayım dedım ama ::) başka başka yerlere yönlendırdi.. 2 kere falan sormussunuz cevap bulursanız benıde aydınlatın lutfen :)

JİWSA:KK54:

Aynı çatı altına girdiğimiz zaman, çok ilginç bir şekilde, dedikodu yapıyoruz. Bildiğin birilerini çekiştiriyoruz.

Sevişin diyenler zaten olmuş.
Ben de diyorum ki, korunun. Korunun, korundurtun.

Back
X