- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi befreenotcheap
Başlığa cevap veriyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgiliyle aynı ev mi yakın zamanda başka başlıklar açarsınız...
peki... wait and see...Herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bir kaide yok.
Ayyy bulamadım oyunu deliricem, neydi adı hatta sitesi bile vardı pöffAyni durumdayiz nedense internette aradigimda evli cift opusturme oyunlari cikiyor![]()
merhabalar sevgilim çalışıyor akşam eve gelince de her gün yemek yiyip film izliyoruz ve ben bu durumdan gerçekten çok sıkıldım. sevgilime bunu söyledim o da bana ee film izlemeyip de ne yapalım dedi. ben de bi öneride bulunamadım tabievet kızlar bana önerilerde bulunabilir misiniz siz sevgilinizle ya da eşinizle keyifli vakit geçirmek için neler yapıyorsunuz? bu arada ben 20 sevgilim 25 yaşında
Şu çiftlerin oynadığı oyunu bilen varasa yazsın nolur ya ara tara bulamadım uyuyamam şimdi![]()
Ayni durumdayiz nedense internette aradigimda evli cift opusturme oyunlari cikiyor![]()
Ayyy bulamadım oyunu deliricem, neydi adı hatta sitesi bile vardı pöff![]()
Bende bakayım dedım ama ::) başka başka yerlere yönlendırdi.. 2 kere falan sormussunuz cevap bulursanız benıde aydınlatın lutfen :)
Ay çok şükür
Hadi bu gece rahat rahat uyuAy çok şükür![]()
:)Napiyimm mutlu sonla bitmeyen masajı![]()
biraz daha seviyeli cevap verebilirdiniz hatta hiç cevap vermeseydiniz keşkesevgiliyle aynı ev mi yakın zamanda başka başlıklar açarsınız...