- 25 Haziran 2022
- 10
- -1
- 1
- Konu Sahibi papatya5624
-
Hiç konuşmadığı görmediği tanımadığı kızı kime çektiği belli olmuş diyip sırıtması sonra sordum ne anlamda diye cevap veremedi o an bişi uydursa tamam diyip çekilicem ama şöyle düşündüm içinden geçeni istemeden diline yansıttı. Ve rüyasında ne şekilde gördü bilmiyorum ama bana anlatması çok saçma sonuçta şüphe uyandırır. Daha sonrasından şey dedi rüyası için, sen de kıskanabiliyormuşsun demek ki dedi. Acaba kıskandırmak için mi uğraştı pek anlayamadımErkek arkadaşınızın rüyası kısmen gerçek olmuş
Şaka bir yana, ayrılmak için tek sebebiniz bu mu? Açıkça yazın burada çünkü şu paylaştığınız konu ile mevzunun ayrılığa kadar gelmemesi lazım. Bir ihtimal erkeksel içgüdü ile kızı rüyasında farklı biçimde gördüğünü mü düşündünüz?
Ben de erkek arkadaşımın kardeşlerine, arkadaşlarına iltifat ederim hep "çok yakışıklı olmuşsun, saçların bugün çok havalı, bu gömleği hep giy çok yakışmış" vs. Hatta bunları erkek arkadaşımın yanında da söylerim. Ne o yanlış anladı, ne de ben artniyetle söyledim. Bana çok çocuk geldiniz. Ayrılma sebebi
Normalde birebir bende söylerim ama o an art niyetli hissettim ya çok garip bi his oluştu içimde belki de özgüvensizliğiimden kaynaklı. Saçma olduğunu kabul ediyorumBen de erkek arkadaşımın kardeşlerine, arkadaşlarına iltifat ederim hep "çok yakışıklı olmuşsun, saçların bugün çok havalı, bu gömleği hep giy çok yakışmış" vs. Hatta bunları erkek arkadaşımın yanında da söylerim. Ne o yanlış anladı, ne de ben artniyetle söyledim. Bana çok çocuk geldiniz. Ayrılma sebebi bu mu gerçekten?
Bak bu bir ihtimal olabilir. Kıskanasın diye şakasına söylemiş olabilir, kızdırmak için sana takılıyor olabilir onu en iyi sen tanıyorsun. Konu bu kadarsa ayrılmanız biraz saçma olmuş.Hiç konuşmadığı görmediği tanımadığı kızı kime çektiği belli olmuş diyip sırıtması sonra sordum ne anlamda diye cevap veremedi o an bişi uydursa tamam diyip çekilicem ama şöyle düşündüm içinden geçeni istemeden diline yansıttı. Ve rüyasında ne şekilde gördü bilmiyorum ama bana anlatması çok saçma sonuçta şüphe uyandırır. Daha sonrasından şey dedi rüyası için, sen de kıskanabiliyormuşsun demek ki dedi. Acaba kıskandırmak için mi uğraştı pek anlayamadım
Art niyetli söylemediğini bakımlı güzel anlamında söylediğini açıkladı. Bu sebepten ayrılıcaksan dicek bişeyim yok dedi. İnstagramdan vs resimleri fln kaldırmamış amaO nasıl tepki verdi ayrılmanıza?
Bak bu bir ihtimal olabilir. Kıskanasın diye şakasına söylemiş olabilir, kızdırmak için sana takılıyor olabilir onu en iyi sen tanıyorsun. Konu bu kadarsa ayrılmanız biraz
Keşke öyle yapsaydım bi anlık sinirle ne yaptığımı bilemedimAfedersiniz ama kıskançlıkta durup durup pik yapmıssınız?
Ruyadan mutevellit akabinde profil fotosundan anne kız yorumu ile bu sona gelmek pek normal gelmedi ve saglıklı da gelmedi
Keske rahatsiz oldugunuz kısmı konusarak fikrini ögrenseydiniz.Gülmüs ya hani mesela ne güldün bak bozuluyorum diye bile orada bir ima olmus olsa belki izah eder is buralara gelmezdi.
Telafi edebilirsiniz onca zaman emek var arayin gündüz oluncaKeşke öyle yapsaydım bi anlık sinirle ne yaptığımı bilemedim
Sıkıntılı bir dönemin içerisindeyim çoğu şey üst üste geldi tabi bu bi bahane değil sadece sağlıklı düşünemiyorum. Ve özgüvensizliğim yüzünden büyütmüş oldum. Kolay bitmedi doğum günümü ağlayarak geçirdim bi anlık sinirimin cezasını çektimBence ayrılmamışsınız fotoğraflar durduğuna göre sizin anlık öfkeyle davrandığınızı düşünmüştür muhtemelen. Bence hislerinizde olumsuz bir şey olması normal ama ayrılık sebebi gibi görmedim ben. Belki başka hisler de girdi içinize bilemeyiz ne yaşadınız daha önceki zamanlarda. 4 senelik ilişki olduğu için çok kolay bitirmişsiniz gibi geldi. Bence konuşmanız lazım.
Evet teşekkür ederimTelafi edebilirsiniz onca zaman emek var arayin gündüz olunca
Haklısınız teşekkür ederimBence çok abartmışsınız ya. Tanışmamış bile kuzeninizle. Güzel bir kadına güzel denir. Içten içe kıskanmış olabilirsiniz ama bu ilişkiyi bitirmek için yeterli bir neden değil. Duygularınızı kontrol altına almaya çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?