Sevgilimle öpüşemiyorum bir türlü?

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.233
2.993
133
29
23 yaşındayım ancak daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadi 8 aylık.bir ilişki ama ben nasl öpüşcegimi bilmiyorum rezil olurum diye cekiniyorum tam.o yakınlaşma olacağında kendimi çekiyorum yoksa bende onu öpmeyi çok istiyorum ama şimdi sormak istediğim sizce nasl davranmalı sizin ilk öpüşme tecrübeniz nasıldı abartyormuyum peki?

erotik filmler izlemeni tavsiye ediyorum
burda kim sana nasıl anlatsın
belli ki baya zihninde canlancak gibi senaryo istiyosun
:bicak:

23 yaşındayım ancak daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadi 8 aylık.bir ilişki ama ben nasl öpüşcegimi bilmiyorum rezil olurum diye cekiniyorum tam.o yakınlaşma olacağında kendimi çekiyorum yoksa bende onu öpmeyi çok istiyorum ama şimdi sormak istediğim sizce nasl davranmalı sizin ilk öpüşme tecrübeniz nasıldı abartyormuyum peki?
Bence abartiyorsun herkes bunu birinden ogrenip uygulamiyor. Hem senin yapamam bilmiyorum dedigin sey erkeklerin daha cok hosuna gidiyor (bilmemek) dogal birsey bu sevgiyle olusan bisey kendinide opusecem diye odaklama zaten kendiliginden gelisir.. hayir yani bunu nasil yapacagini kimse anlatamaz sacma bir soru olmus bunu yasayarak ogrenirsn ( adamin uzerine mi direk ogrenip atlamak amacin oyuzden tecrubeli gibi mi davranmak istiyorsun pek kestiremedim) 😂 🤣🤣🤣🤣

Senin ben derdini öpiyim kız:KK15:
Bu kadar kasma kendini olur gider.

Bi kızın öpüşme tecrübsi olmaması güzel gelmeli bnce erkeğe sanal seks konuşması çok kötü bnce başlama sonunu alamazsın yarın bi gün ayrılırsın bnböle konuşmuştı falan msjların kalır tehlikeli

Back
X